2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4269193 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı ankarakartal06

Thiago Maia bu adam keşke gelse ya .

gelmesse gerçekten çok üzüleceğim  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı cursedofdragon

ayağının dışı canımızın içi  :evillol:

ayağının dışı başı :D

Çevrimdışı Erman1903

Stoperde oynayabilecek olması ve savunma sertliği (gerek hava topu gerek birebir) ön plandaysa doğru. Öte yandan Saiss oynadığı takımın oyun tarzı gereği pas isabet oranı orta üstü bir defansif orta saha için düşük, uzun topla çıkmaya ve temaslı savunmaya -yine oynadığı takım nedeniyle olabilir- daha yatkın bir oyuncu.
Kurgulamaya çalıştığımız savunma pozisyonlarında uzun boylu orta sahalara ihtiyaç görmedim açıkçası ilk oynadığımız maçlarda.

Elbette pas isabet oranını temel alarak kurulan oyunlarda hele de belli bir bütçe marjındaysak göze almamız gereken dezavantajlar olacaktır. Duran toplarda problem yaşamak bizim sorunumuz olabilir.

ilk tercih Maia ise alternatifi Saiss olmamalı. Çok ayrı oyuncular bence.

Uzun boy takıntısı olan biri değilim, o pozisyonda defansif olduğu kadar ofansif bilgisiyle öne çıkabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum başından beri. Maia ile aralarında gündüz ve gece kadar fark var. Zaten ben de Saiss'i bizimle ismi geçen diğer oyuncular arasından tercih ediyorum, Elneny ile karşılaştırıyorum. Çünkü en azından stoper özellikleri de taşıyan bir adam. DM de istemediğimiz gibi olmazsa o şekilde değerlendirililirdi.

Elneny gibi yarım yamalak oynayan ne ete ne tavuğa benzeyen bir oyuncu değil.

Defansif özellikleriyle öne çıkan birisinden defansif işleri iyi yapmasını beklerim. Bana göre Elneny istatistiklerde bu açıdan sınıfta kalmış gözüküyor.

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 22:08:00 Erman1903 ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadaşlar Asporun haberine göre gömdük direk adamı, durun daha Murat özen falan yazmadı  :lol: Alper bahadır bile yazmadı

Çevrimdışı ilhan mansız

Oyuncunun istatistiklerine bakmışsındır büyük ihtimalle. Son derece kaçak bir futbol oynadığı gözüküyor kendisinin, defansif özellikleriyle öne çıkmasına rağmen bazı defansif kriterler açısından listenin dibinde yer alıyor. Medelin pas yüzdesi de 92.5
medelin pas yüzdesini sevsinler 😡😡😡😡

Çevrimdışı ozankarakoc

Nasıl bir ego dolu bir mesajdır bu, kulüp başkanı istemediğini yine üstünü basa basa söylemiş ve umarım anlayışla karşılarsınız derken de sanki bi taraftan da ben gitmek istedim tarzı bir şey yapmış. Olm git artık lan, kulübü seviyorsan daha fazla ortalığı yakma. Haydi şimdi kasımpaşa tam istediğin yer kulübün başkanından daha yetkili olur takılırsın, 10 kişide gelir alkışlar seni.

Çok garip bir karakter geçti hayatımızdan gerçekten de...

Dünyanın en yetenekli futbolcularından biri... Daha gençken adam eksiltmesi, çalımları çok etkileyiciydi. Karşısında kimse duramıyordu. İnanılmaz goller attı. Trivela'yı da Rabona'yı da dünyada ondan iyi yapanını görmedim. Benim için hepsinden daha önemlisi top kontrolüydü. İstediğin yerden, istediğin yükseklikten, istediğin şiddette top at, pamuk gibi indiriyor adam, hiç boşu yok. Bu konuda da dünyada çok az eşi vardır diye düşünüyorum.

Egosu, şımarıklığı, 'topu benden kapan adamın ayağını kırarım ulan' şeklindeki inanılmaz derecede çocukça yaklaşımları, 89. dakikada bile oyundan çıksa binbir tribe girmesi, 36 yaşında bile hala aynı amatörlüğü sergileyebilmesi... Bir yandan 'takımım için ölürüm' ayakları yaparken, diğer yandan ego uğruna bütün takımın emeğini yerlere çalması...

Ama yine tutarsız ve anlaşılmaz bir şekilde her sene, her hazırlık döneminin, sezon içindeki her antrenmanın en çalışkanı olması... Şenol Güneş gibi bir adamın bile şaşkınlıkla ve saygıyla 'çalışkan oyuncu' denince onu örnek göstermesi... Gece, gündüz, haftasonu, tatil dinlemeden formunu korumak için gayret etmesi, sonsuz egosuna rağmen Sergen gibi 'oturayım, göbeği salayım, yine her türlü iş yaparım' dememesi... (Oğuzhan, Quaresma'nın yarısı kadar çalışsa, vücuduna özen gösterse belki de hakkaten 150 milyonluk olurdu :)

Velhasıl; tutarsızlıklarla, anlaşılmazlıklarla, çelişkilerle dolu bir adam, bir kariyer, böylece bitmiş oldu.

20 yıl sonra aklıma geldiğinde 'vay be, Quaresma da ne topçuydu, canımın içi' diyecek durumda kalmayı çok isterdim, ama olmadı... Bir avuç incir berbat oldu... Umarım Ricky yeğenimiz babasının yolundan gitmez ;)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sEuL

Arsenal taraftar forumuna bir goz gezdirdim, Elneny'ye bizim Q7'ye yaptigimiz muameleye yapiyorlar resmen. Adi bir sure once Gs ile anildiginda, Elneny'nin sosyal medya hesaplarina gidip adamlar come to galatasaray falan yazmislar. Adi gecen isimlerden sonra Elneny'nin gelmesini istemiyorum sahsen istemiyorum...

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaşlar Asporun haberine göre gömdük direk adamı, durun daha Murat özen falan yazmadı  :lol: Alper bahadır bile yazmadı
Alper Bahadır yazdı doğru diye. Daha sonra çok soru soruyorlar diye sildi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Adi geçen isimlerden en vasatini bulmayı başardık. Klasik..

Çevrimdışı ProjectOrigin

Elneny ağır yem gibi duruyor, hayırlısı bakalım 3-4 güne her şey belli olur  :D

Elneny ağır yem gibi duruyor, hayırlısı bakalım 3-4 güne her şey belli olur  :D

son güne kalsın transferler 15-20 kişiyi kaybedelim diyorsun yani :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı uğur07

Ergen eglendiricisi gitti dimi şimdi.

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ergen eglendiricisi gitti dimi şimdi.

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet gitti  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Planlamada 2 orta saha yokmuş. Bu kötü oldu eğer doğruysa :tabe:

https://twitter.com/Romnvc/status/1167155861829181440

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Monaco'da bir şeyler oluyor artık birini mi alıyoruz yoksa satıyor muyuz bilmiyorum. Ali Naibi'nin yardımcısı Berkay Türkmen fotoğraf paylaşmış konum Monte Carlo ve üzerindeki cekette Beşiktaş rozeti var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

Monaco'da bir şeyler oluyor artık birini mi alıyoruz yoksa satıyor muyuz bilmiyorum. Ali Naibi'nin yardımcısı Berkay Türkmen fotoğraf paylaşmış konum Monte Carlo ve üzerindeki cekette Beşiktaş rozeti var  :tabe:

Bilmiyorum UEFA kura çekilişi nerede olacak ama kura çekilişini izlemek için gitmiş olma ihtimali var mı ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bilmiyorum UEFA kura çekilişi nerede olacak ama kura çekilişini izlemek için gitmiş olma ihtimali var mı ?
Ali Naibi için bugün gidecek deniyordu  :tabe: Ne yaptığımız belli değil. Aşırı gergin bir ortam var. Neyin ne olacağı belli değil. Her şey olabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Uefa çekilişi yarın Monaco'da sanırım ondan ordalar.
İnş bir antlaşmada yaparlar  :halay:

Çevrimdışı kyiv

Son dakikada çok uygun fiyata Aboubakarı kiralayacağız.Öyle hissediyorum transfer döneminin başından beri.

ben hiç kimseyi alamayacağız diye hissediyorum.

yada sadece ön libero başka kimse almayacağız.

Çevrimdışı Arthur Dayne

ben hiç kimseyi alamayacağız diye hissediyorum.

yada sadece ön libero başka kimse almayacağız.
+1