2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4279185 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı caner.eryigit

Eğer forvet alma planımız var ise heyecana gerek yok. Oraya alacağımız adamı belirleyici unsur 6 numaraya ayıracağımız bütçe olacağı için bekliyoruz. Forvet çok önemli ama aradığımız gibi 6 bulmak epey daha zor bir iş.
Geç kaldık tedirginim

Çevrimdışı tangaz

Ne yapacakmışız inler fln Allah aşkına ya.
Yrn birşeyler olacak hissediyorum. Ama forvet konusu aklıma gelince bir titreme geldi şimdi

burak sakatlandıkca çok duvara vururuz gafamızı :s20:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Ben yatıyorum arkadaş yrn birşeyler açıklanmazsa karışır buralar artık.
Zaman daralıyor alın bir orta saha forvette bütün bir seneyi heba etmeyin

Çevrimdışı caner.eryigit

burak sakatlandıkca çok duvara vururuz gafamızı :s20:
Orta saha ile forvet gelmezse bütün sezon gider abi yaptıkları hamlelerinde hiçbir anlamı kalmaz.
Hayırlı geceler yarın ola hayrola

Çevrimdışı tangaz

Orta saha ile forvet gelmezse bütün sezon gider abi yaptıkları hamlelerinde hiçbir anlamı kalmaz.
Hayırlı geceler yarın ola hayrola

iyi geceler canerim

geçen sene burak alınırken 1 santrafor daha almalıyız diyordum üstünden 7-8 ay geçti hala almadık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

Formasyon aynı derken? Hangi takımla?

PSG ve Arsenal, şunları bulabildim.

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2019, 00:29:46 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fernandes olmaz inşallah  :tabe: O dönem oynayan hiçbir yabancıyı istemiyorum. Maia, Rafinha ve Sandro Wagner ile transfer dönemini kapatabiliriz. Fazlasında gözüm yok  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

manuel şubatta 34ü bitirip 35den gün alacak ve 2+1 istiyor demek  :lol:

gazişehir gömümü bulmuş da yıllık 2 milyon veriyormuş
son vurgununu yapmaya çalışıyor, bu serseri 200 bin Euro etmez,,

Çevrimdışı cursedofdragon

Fernandes olmaz inşallah  :tabe: O dönem oynayan hiçbir yabancıyı istemiyorum. Maia, Rafinha ve Sandro Wagner ile transfer dönemini kapatabiliriz. Fazlasında gözüm yok  :iblush:

daha ne isticen :D

Çevrimdışı Erman1903

Sen yine birini forvet istemişsin. Maia, Lemina, Rafinha isteyen bir arkadaş vardı sanki, Lemina yerine Fernandes de olur gibi bir şey diyordu :D

Çevrimdışı levitate

laminalaminalaminalaminalaminalamina
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Avrupa'dan birçok kulübü tarafından takip edilen 23 yaşındaki orta sahanın Ligue 1 ekiplerinden Monaco'ya transferi an meselesi...

Beşiktaş, yıldız oyuncu için kapıyı 15 milyon Euro'dan açtı. İki kulüp arasında pazarlıklar sürüyor. (Asist Analiz)

Dorukhan monaco'ya gidiyor.

Çevrimdışı Zafer55

Vida-Ruiz-Roco dışında benim bilmediğim başka stoperimiz varmı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sen yine birini forvet istemişsin. Maia, Lemina, Rafinha isteyen bir arkadaş vardı sanki, Lemina yerine Fernandes de olur gibi bir şey diyordu :D
Benim buradaki olmazsa olmazım Rafinha  :tabe: Rafinha  öyle bir oyuncu ki merkez orta saha (8 numara), sağ kanat, forvet arkası (10 numara) ve forvet pozisyonlarında kullanabiliriz sağlıklı kaldığı müddetçe. Bu pozisyonların hepsinde pratiği var  :tabe: Diğer oyuncular yerine birilerini yazabiliyorum ama Rafinha yerine kimseyi yazamıyorum. Rafinha ihtiyacımız olan tüm bölgelere alternatif olabilecek bir oyuncu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Var tabi, Necip  :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

Avrupa'dan birçok kulübü tarafından takip edilen 23 yaşındaki orta sahanın Ligue 1 ekiplerinden Monaco'ya transferi an meselesi...

Beşiktaş, yıldız oyuncu için kapıyı 15 milyon Euro'dan açtı. İki kulüp arasında pazarlıklar sürüyor. (Asist Analiz)

12+ olursa temiz iş

Çevrimdışı 38life

PSG ve Arsenal, şunları bulabildim

Dediğim gibi oyun için de bir çok varyasyonu var ama temel olarak formasyonu bu şekilde değil diye düşünüyorum. Mkhitarian'ı Abuyu Özili kenara yazıyorlar formasyonu gösterirken ama oyun içinde durum öyle değil.

Bu Özil'in ısı haritası:

Bu da Mkhitarian'ın ısı haritası:

Bu da Visca'nın ısı haritası:

Çevrimdışı tangaz

2 stoperimiz war vida ruiz

Çevrimdışı levitate

:(

monaco'ya iyi gelir reyiz

bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

dalga mı geçiyorsun yav ? bizim bankalar birliği ile ypatığımız anlaşamda bir maaş bütçemiz var her şey dahil onu lense mi verelim ? Santrafor orta sahaya para mı kalmasın keyfimizden mi yolluyoruz yüksek maaş alanları ?

Elimizde boyd,n'koudou,orkan var zaten direk neden ljajici,caner'i koydun mecbur kalırlarsa oynarlar dedik.Geçen sene douglas sivasta kanat oynadı gayet iyi oynadı ne abarttın lens elimizde patlasın istiyorsun bence herkes gitsin diye gözünün içine bakarken kalması için uğraşmana anlam veremedik.

Douglas da 4-3-3'ün kanadında oynayamaz, oranın adamı değil. Kaldı ki geçen sene hepi topu 7-8 maç kanat oynadı Sivas'ta.

Kariyerinin %98'inde sağ bek oynamış adamı 3'lü forvetin sağına alternatif olarak planlama yapamazsın.

Saydığın adamlardan sadece Orkan orada oynayabilir. O da kaç senedir Anadolu takımlarında bile yedek.

Boyd daha bir şey gösteremedi, N'koudou'dan umutlu olsak da 3 senedir maç eksiği var. Boyd, N'koudou, Orkan'la 3 kulvarda yarışa mı gireceksin?

Lens'in yerine uygun bir adam bulamazsak, en azından ara transfer dönemine kadar kalmalı.

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2019, 00:52:37 tuncaboylu ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Monaco haberlerini 2 hafta önce duymuştum. Ancak 2 orta saha düşündüğümüzü bilmediğim için gitmez diyordum. Sonra o kadar fazla para harcadık ki satılacağına emin oldum. Bu parayı oynadığı 6 aylık dönemde gösterdiği performansla bize kazandıracak. Umarım Mehmet Özcan hamlesini de yaparız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Savaş

Bu olursa 3 adam normal. Bu sene 3 kulvar var.

Atiba nasil gelecek bilmiyoruz
Oguzhan yanar döner güvenemeyiz
Necip el bombası

Maia
Rafinha
Fernandes

Bu 3'lü pas yapar, Ljajic'i yedekler, Kanat opsiyonu bile yaratır.

Fakat savunma allaha emanet olabilir.

Çevrimdışı KARA BOĞA

falçao cincona satılmasın maddesi de koyduralım
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı celiker1

Fernandes olayı yalan galiba.Menejerinin görüştüğü takımlara fiyat arttırma çabaları gibi
Hayatta Beşiktaş