2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4285190 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı karaoğlan

Maia + Rafinha gelecekmiş gibi hissediyorum. Forvete de Aboubakar. Maia-Rafinha-Ljajic üçlüsü ofansif anlamda mükemmel olur ama savunma biraz zayıf kalabilir. Rafinha zaman zaman sağ kanatta da oynayabilir.

Bence bu mali olarak pek gerçekçi değil, olursa ne ala :) Benim beklediğim Maia ve adı sanı çok bilinmeyen 25'li yaşlarda bir forvet.

Çevrimdışı Koa_lAA

forvete chuka yı alabilirler...

Çevrimiçi Necmi

Hakem satin almanin adi lobi degil tabi ama satin alip yakalanmamanin adi lobi
Sen hakem alsan yakalanirsin
Gs alir yakalanmaz hatta besiktasli adamin kanalinda ise sokabilir

Gs tek telefonla fbnin sitadinda kupa alamadi mi, onu yazaydin abi

2 haftadir hakemleri mi izlemiyorsun abi nedir, gsden adam atmasi performansi yukseltmiyor
Fbnin biraz daha bastirmasi lazim
adam nerden Beşiktaşlı oluyor renkli sevici çıktı.
Beşiktaş başkanlığından ayrıldığından beri Beşiktaş için birşeymi yaptı
geçelim onları. Attığı her adım zaten Beşiktaş aleyhine federasyona yerine bıraktığı adamıda gördük
esas kötü olan biz zamanında içimizdeyken bunları nasıl görmedik.
gs nin yediği kaymakta gs lobisi değil bizimle birilerinin yıldızının barışmıyor olması
yoksa fenerli kalkıp gs ye lobicilik yapacak değil bizim aramız yok koçunda arası yok
geriye bir onlar kalıyor işde. Tabi halada içlerinde himmetci çok olunca işlerini yürütüyorlar
kendini şeytana satmanın adı lobi olmuyor size anlatamıyorumki lobi olayı farklı
bu adamların gücü kalmadı eskiden vardı ama gel görki hala bizden daha sempatik geliyorlar
ve biz gaz veriyoruz birazda al bir garibanı parlat etrafına 3-5 kişi koy abi diye etrafında
dolaşsın 3-5 ay sonra millet önünden çekilir kim bu demez. sırtına bir cübbe giy sakal bırak git anadolunun bir köşesine birkaç ay yaşa 3-5 ay sonra seni şıh ilan ederler böyle bir milletiz güce tapıyoruz
birini güçlü göster sonra kimse bu kim demez herkes inanır peşine takılır gs ye yaptığımız bu işde
kendi devimizi yaratıyoruz. evet hakemde kayırır çünkü oda senin yarattığın devden korkacak
böyle konuşarak adamlara korku imparatorluğu kuruyoruz. Bu ülkede artık gizli güçler lobiler olmaz
kim onların koluna girerse o güçlü kendilerine muhalif düşünceye yaşama hakkı tanımıyorlar
bizim camiada her fırsatta bunu gösteriyor fenerlede yıldızları barışmadı geriye gs kaldı
bu gs nin lobisi gücü olmuyorki alanı ona sen bırakmışsın. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
adamlar iki sene önce derdimizi anlatacak kimse bulamıyoruz diye ağlıyorlardı ne gücünden bahsediyoruz.
Biraz kendimize bakalım artık milleti değilde kendimizi şişirelim. sen Beşiktaşlı olan tff yi kullanma yerine düşmanlık yapmayı seçmişsin birilerine düşman olarakmı lobi oluşturacaksın bir zengin çıksa Beşiktaşa yardım etmeye kalksa ilk biz burnundan getiriyoruz. adam cebinden para veriyor reklamını yapıyormuş diye demediğimizi bırakmıyoruz. bırak yapsın reklamını sen kazan kazan olayına baksana
içimizden biri birşeyler yapsa ilişkiler düzenlese öyle olmadığını kanıtlamak için sekiz takla atıyoruz.
milletin piresini deve yaparken kendi gücümüzü küçültmek için ne yapacağımızı şaşırıyoruz sonrada çekilelim köşemize ama milletin lobisi var diye ağlayalım
kabul edelim berbat bir taraftırız. Attığımız her adım kendimize zarar vermek için birbirimizi yemekten bize gerçekten düşmanlık yapanlarla ilgilenmeye fırsat bulamıyoruz ne zaman düşüyoruz yiyecek kimse kalmıyor o zaman birbirimize sarılıp ayağa kalkıyoruz kalktığımız andada ilk yaptığımız şey birbirimizi yemek oluyor.
hiç lobi hakem falan demeyelim bu kendi kendimize yarattığımız bir korku imparatorluğu. elbet her camianın belli gücü var bunuda hakkıyla kullanıyorlar sorun onların kullanmasında değil sorun senin kullanamadığın gibi onlarada yol açman. Ben kendimize yapıyoruz dediğimde ooo her suçu taraftarda buluyorsun deniyor aslında taraftar değil camia ve gerçek olanda bu işde düşün iki defa şampiyon olmuşuz kim yemeye başladı bizi
renklilermi kendi kendimizi yedik. Kendine bak herşeyden önce ilk başladın yok şu yönetici yok bu yönetici diye bırak kardeşim herşey tıkırında giderken neyin hesabını görüyorsun birileri orda duruyor herşey yolunda gidiyorsa bırak gitsin hatta dahada it ki yoldan sapılmasın. millet abdürrahimi almış gidiyor bak yönetimlerine hırlar gibi oldular ama bir anda bıçak gibi kesildi başarı için toparlandılar. biz bunu yapamıyoruz sonrada yetmiyor birde devler yaratıyoruz. kendi içinde birlik sağlayamayan birini sahadaki hakem takarmı. sonra adı lobi olur.

Çevrimiçi Necmi

Iyi ziplayan oyuncu mac icinde yorulur da uzun oyuncu mac icinde kisalmaz
Ggnin zamanlamasi da var suan en iyi hava topuna cikan oyuncularin basinda geliyir takimda, baya sikinti yasariz gibi duruyir iyi ziplayip iyi poziyon da alsan tsdeki sorlot gibi oyuncu oldu mu adam avantajli
iyide ligdeki her oyuncuya göre önlem alacak yapıyı kuramazsın birileride senden güçlü olacak elbet
sen haklaman gerekeni hakla yetiyor zaten ne yapalım herkesi durduralımda sorlot eksik kalsın onuda durduramayalım.

Çevrimiçi Necmi

Zayif aglak degil oldugu gibi gosteriyoruz
Senin gibi yok kapital bizi gordu, yok camianin gucu, bulent yildirima baskan hakemligi biraktirdi sanan falan var

Biz sampiyonlugu isin gercegi rakipler kotuyken ve biz cok iyiyken aliyoruz
Simdi her zamanki sacma argumanin 70 milyonluk fb diyeceksin adamlar salak salak adamlara 70 milyon harcadiysa bu onlari gucku yapmaz senin negredo lens medel alman gibi falan iste
kendini güçlü göstermenin nasıl bir sakıncası var. kendini güçsüz hakkı yenen ezik gibi göstermek dahamı avantajlı ne düşünüyorsunuz birileri bize acırda dahamı az hakkımızı yer bunun içinmi ağlayıp duruyorsunuz. bu dünyada herzaman ağlayan sızlayan sürekli şikayet eden kişi hep kaybeden olur.
insanlar ezikleri sevmez. sürekli hakemler hakkımızı yiyor demek marifet sanki bunu bıdı bıdı konuşacağına yedirme bunu yapamıyorsan sus otur bari zayıf olduğunu anlamasınlar. siz hakemlere karşı mücadele etmeyi sızlanma sanıyorsunuz. aslında mücadelenin yolu dimdik ayakta kalmaktır

Çevrimiçi sefaköykartali

Bence bu mali olarak pek gerçekçi değil, olursa ne ala :) Benim beklediğim Maia ve adı sanı çok bilinmeyen 25'li yaşlarda bir forvet.
Zaten bu olursa Dorukhan satılacak demektir. O yüzden mali olarak mümkün görüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Abi ilkokul mantigi adamin hakemligi bitiyordu 46 yasinda neyi harcamiyor, ayyuka cikmis, ufak yetmemis koca koca dogramislar, herkesin midesi bulanmis, adam piyon veriyor, umit ozturkun kelleyi alaydin oyle gucun olsa 2 sene once neyi anlatiyorsun, palayi fb macina verdirmeyeydin
En basta cem papilayi yedirip icirmemeklembaslayip, gsden de ozur dilemezsen bebek adimlariyla baslarsin
işde bunu diyorum siz kendinizi ezik göstermek için çabalıyorsunuz
gs den özür falan dilenmedi gs başkanı kendi camiasına karşı durumu kurtarmak için zırvaladı
başkanın ne söylediğini iyi biliyoruz yapılanın özrü falan değildi resmen dalga geçti gs ye bildirmeye unutmuşuz özür dileriz bu konuda dedi yapılan için değil bunu gs ye bildirmediği için diledi bu özür olmuyor aslında dalga geçmek oluyor ama adamlar durumu kurtarmak için çabalıyor senin gibilerde buna yardım ediyor işde.
ne diyelim kardeş seni mutlu edecekse eyvallah ümit öztürkede gücümüz yetmiyor adam ceza aldı ama biz kimizki göstermelik verdiler. Mesela gazetecilerden birine araba verse yönetim yer yerinden oynar adamın kelle gider sonra yıllarca rakibin gazeteciye verdiği arabadan bahsedersiniz. neymiş ts den almadığımız oyuncu için para vermişiz kelle istiyoruz ama bunu isteyenler Beşiktaş menfaatinemi haraket ediyor. Sokaktaki ahmak bile o paranın bir şeyin hesabını kapatmak için verildiğini bilir. kimse birşey yapmaya cesaret edemezki sizin gibi doğrucular var ya. hesap soracak rakipler olsa deli gibi üstünü kapatmaya çalışırlar çünkü ahmak değiller
o para verildiyse ts ye kara kaşı için verilmediğini düşünür üstünü örtmeye çabalar. Biz ne yapıyoruz üstünü iyice açalım birini yakaladık yaramazlık yaparken iyice dövmeden bırakmayalım. Ha bunun ucu Beşiktaşa zarar olarak dönebilirmi olsun önemli değil biz eğlenelim yeter bu kafadasınız işde. Birşeylerin gizli kapaklı yapılmasını istemiyorsanız eldekiyle yetineceksiniz ağlamayacaksınız. Yok birşeyler olsun istiyorsanız o zaman bazı şeyleri kurcalamayacaksınız hem öyle hem böyle olmaz.

Çevrimiçi Necmi

Belki hocalari yuzunden olamamislardir bizim gibi lobiyle alakasi yoktur
Abi 13 puan kapandi saglikli ki sence o farkin kapanmasi, avci yeni sozlesme imzaladigi yerden kacarsk bize geldi, adam belki bisiler gordu ve midesi bulandi
Ibbnin arkasi saglamdir ama fb ile gs ile yaristirma, gs tak rteye tek telefon fb stadinda kupa aldi gecenin vakti
neden günün koşullarına göre düşünmüyorsun onu.
o telefonu etti edebileceği kişiler vardı fener şike olayıyla bükülmüş fetö kale gibi güçlü
o telefon kime nasıl edildi o dönem belli
sizin sürekli yaptığınız bu işde dünyanın değiştiğini farkedemiyorsunuz 5 sene önce yapılan birşey söylenen sözü
baki kalmış gibi her zaman böyleymiş gibi şişiriyorsunuz
size birşey söyleyeyim zamanında üç kıtaya yayılan imparatorluktuk dünya siyasetini belirliyorduk ama şimdi rum kesimi bize kafa tutuyor. hayat hep aynı kalmıyor. bak o dönemden bu döneme orduda onbinlerce subay tutuklandı bir o kadarıda istifa ettirildi arada bir sürüsüde fetö tarafından harcandı. bu ülkede o zamanki şartlarmı var. fetö saldırısına uğramış iki kulüp yöneticileri başkanları içerde himmetcileri arkasına almış yürüyen başka bir kulüp bak bak bak telefon edip kupayı almış fener stadında dua et o dönem tenezzül edip maç yaptılar isteseler maç yapmadan kulübe kupayı postalatırlardı. şimdi şartlar aynımı. biliyormusun fener bu konuyu gündem yapıp sizin gibi ağlamıyor. Adamlar şartları ortaya koyup dik duruyorlar. Ben bizim başımıza gelmesini düşünemiyorum o dakika bitmişdik. adamlar bunu dik duruşun onuru olarak görüyor köşeye çekilip ağlamıyor sizin gibi.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Maia + Rafinha gelecekmiş gibi hissediyorum. Forvete de Aboubakar. Maia-Rafinha-Ljajic üçlüsü ofansif anlamda mükemmel olur ama savunma biraz zayıf kalabilir. Rafinha zaman zaman sağ kanatta da oynayabilir.

Aboubakar büyük olasılıkla St. Etienne'ye gidecek gibi duruyor.
Şu diz problemi yüzünden biz almayacagız .

Çevrimdışı cursedofdragon

giden var gelecek olan var maia :D

hani 8 numara hani santrafor

zaman kalmadı :D

Çevrimdışı worns

Ben bu Maia transferine sıcak bakıyorum. Hatta Lemina-Maia arasında seçim yap deseler Maia'yı seçerim.

Lemina kötü olduğundan değil. Çok iyi oyuncu ama bizim oyun sisteminin aradığı asıl oyuncu tipi Maia.

Takımın en önemli problemi oyun görüşü ve pozisyon bilgisi yüksek oyuncu sayısının azlığı. Temposuyla öne çıkan bir oyuncudan çok aklıyla öne çıkan bir orta sahaya ihtiyacımız var. Maia bizim oyun sisteminde parlar. Biraz geçmişini bilenler top kullanmada ve takımı yönlendirmede ne kadar etkin bir oyuncu olduğunu hatırlarlar.

Defansif anlamda da alan doldurmayı bilen bir oyuncu olması, yaşının genç olması-hala büyük bir transfer yapabilecek olması vsvs liste uzar gider.

İkisinin birden alınması ihtimalini çok düşük gördüğümden pas geçerek bu değerlendirmeyi yaptım.

Çevrimiçi Necmi

Golcu oyuncu isini kendi yapmali abi, asist falan filan bunlar o cocugun isi degil. Batuhana kizmistik kiral yapmayacaksin kiral olacaksin besiktasta oynamak istiyorsan demisti hatirlarsin
Mevkide yapmasi gereken bu aslinda
Guven rizeye de saplar boyle vurmaya devsm ederse
katılıyorum bunları biz hep kendi kendimize yapıyoruz bu görüntüyü verip çocuğu eleştirirsen
o çocuk bir daha gol atmaya cesaret edemez sürekli gözü kaleyi değil müsait adamı arar
dün twitterde bir eleştiri okudum ljajic bir sosa değilmiş onun kadar oyun katkısı yokmuş
adam sosanın yarısı kadar oynamadı ama sosa istatistiğine yaklaştı sanırım 39 maçta 10 gol 14 asist yapmış oyuncu hemde bunu önünde gomez arkasında ona destek veren ozi olmadan yapmış quaresmaya
teslim edilmiş bir oyunda yapmış
ama sosa değilmiş değil evet ama daha iyisi bu kadar kendi oyuncularımızı vuruyoruz işde sonrada başarı bekliyoruz. elinde genç ljajic varken sosa özlemek ney oluyorki biz adam olmayız.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Gülhancım şöyle , Lemina- Maia  - Rafinha - Nkoudou'lu bir 11 yap kendimize gelelim .  :biggrinking: @cursedofdragon

Çevrimdışı worns

katılıyorum bunları biz hep kendi kendimize yapıyoruz bu görüntüyü verip çocuğu eleştirirsen
o çocuk bir daha gol atmaya cesaret edemez sürekli gözü kaleyi değil müsait adamı arar
dün twitterde bir eleştiri okudum ljajic bir sosa değilmiş onun kadar oyun katkısı yokmuş
adam sosanın yarısı kadar oynamadı ama sosa istatistiğine yaklaştı sanırım 39 maçta 10 gol 14 asist yapmış oyuncu hemde bunu önünde gomez arkasında ona destek veren ozi olmadan yapmış quaresmaya
ama sosa değilmiş değil evet ama daha iyisi bu kadar kendi oyuncularımızı vuruyoruz işde sonrada başarı bekliyoruz. elinde genç ljajic varken sosa özlemek ney oluyorki biz adam olmayız.

Aynı tip oyuncu değiller bence ljajic-sosa. Totalde ben de Ljajic'in daha değerli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sosa orta saha Ljajic forvet özellikleri daha baskın oyuncular. Eğer orta sahada tempoyu ayarlayacak, oyunu açacak bir oyuncu lazımsa Sosa daha önde. Ljajic böyle bir oyuncu değil. Ceza sahası çevresi etkinliğine bakılacaksa Ljajic tercih edilir.

Çevrimiçi Necmi

Ne acidan? Lille fransa ligini ikinci bitirdi, kadro degeri de bizimkinin iki kati.
ama biz lille den daha büyük bir kulübüz
senin bunu anlayabileceğini sanmıyorum tabi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Gülhancım şöyle , Lemina- Maia  - Rafinha - Nkoudou'lu bir 11 yap kendimize gelelim .  :biggrinking: @cursedofdragon

:icool:

Karius

Douglas         Vida         Ruiz             Rebocho

Maia

Rafinha            Ljajic

Boyd                                                N'koudou

Burak

Çevrimdışı Dr.Zeck

https://twitter.com/LOSC_TR/status/1166320133683515393?s=19]https://twitter.com/LOSC_TR/status/1166320133683515393?

Soyle bir sey var ama gercekligi tartisilir

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/LOSC_TR/status/1166320133683515393?s=19]https://twitter.com/LOSC_TR/status/1166320133683515393?

Soyle bir sey var ama gercekligi tartisilir
Türkiye fan sayfasıymış bu  :tabe: Kaynağı sorduklarında ben demiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Renkliler de bizden çok farklı değil aslında.

Gir bak sözlüğe mesela, 2 puan kaybı sonrası Fatih Terim'in kulak arkasında bile hareketlenme var. Diagne'yi zaten gömdüler, 2 maçta Seri'yi de yanına yatırıyorlar.

Türk insanının klâsik yapısı bu.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Türkiye fan sayfasıymış bu  :tabe: Kaynağı sorduklarında ben demiş  :tabe:

Gormemisim  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı MUSTAFA_

10 çok olmuşş yalnız
Rakamların hiçbir zaman doğruluğunu bilemeyeceğimiz için önemi yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Medelin gitmesi sevindirici, geçen sene bence takımın en kötü oyuncusuydu, kurtulmuş olduk👍
olmadı şimdi quaresmaya haksızlık ettin ama :D