Hakem satin almanin adi lobi degil tabi ama satin alip yakalanmamanin adi lobi
Sen hakem alsan yakalanirsin
Gs alir yakalanmaz hatta besiktasli adamin kanalinda ise sokabilir
Gs tek telefonla fbnin sitadinda kupa alamadi mi, onu yazaydin abi
2 haftadir hakemleri mi izlemiyorsun abi nedir, gsden adam atmasi performansi yukseltmiyor
Fbnin biraz daha bastirmasi lazim
adam nerden Beşiktaşlı oluyor renkli sevici çıktı.
Beşiktaş başkanlığından ayrıldığından beri Beşiktaş için birşeymi yaptı
geçelim onları. Attığı her adım zaten Beşiktaş aleyhine federasyona yerine bıraktığı adamıda gördük
esas kötü olan biz zamanında içimizdeyken bunları nasıl görmedik.
gs nin yediği kaymakta gs lobisi değil bizimle birilerinin yıldızının barışmıyor olması
yoksa fenerli kalkıp gs ye lobicilik yapacak değil bizim aramız yok koçunda arası yok
geriye bir onlar kalıyor işde. Tabi halada içlerinde himmetci çok olunca işlerini yürütüyorlar
kendini şeytana satmanın adı lobi olmuyor size anlatamıyorumki lobi olayı farklı
bu adamların gücü kalmadı eskiden vardı ama gel görki hala bizden daha sempatik geliyorlar
ve biz gaz veriyoruz birazda al bir garibanı parlat etrafına 3-5 kişi koy abi diye etrafında
dolaşsın 3-5 ay sonra millet önünden çekilir kim bu demez. sırtına bir cübbe giy sakal bırak git anadolunun bir köşesine birkaç ay yaşa 3-5 ay sonra seni şıh ilan ederler böyle bir milletiz güce tapıyoruz
birini güçlü göster sonra kimse bu kim demez herkes inanır peşine takılır gs ye yaptığımız bu işde
kendi devimizi yaratıyoruz. evet hakemde kayırır çünkü oda senin yarattığın devden korkacak
böyle konuşarak adamlara korku imparatorluğu kuruyoruz. Bu ülkede artık gizli güçler lobiler olmaz
kim onların koluna girerse o güçlü kendilerine muhalif düşünceye yaşama hakkı tanımıyorlar
bizim camiada her fırsatta bunu gösteriyor fenerlede yıldızları barışmadı geriye gs kaldı
bu gs nin lobisi gücü olmuyorki alanı ona sen bırakmışsın. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
adamlar iki sene önce derdimizi anlatacak kimse bulamıyoruz diye ağlıyorlardı ne gücünden bahsediyoruz.
Biraz kendimize bakalım artık milleti değilde kendimizi şişirelim. sen Beşiktaşlı olan tff yi kullanma yerine düşmanlık yapmayı seçmişsin birilerine düşman olarakmı lobi oluşturacaksın bir zengin çıksa Beşiktaşa yardım etmeye kalksa ilk biz burnundan getiriyoruz. adam cebinden para veriyor reklamını yapıyormuş diye demediğimizi bırakmıyoruz. bırak yapsın reklamını sen kazan kazan olayına baksana
içimizden biri birşeyler yapsa ilişkiler düzenlese öyle olmadığını kanıtlamak için sekiz takla atıyoruz.
milletin piresini deve yaparken kendi gücümüzü küçültmek için ne yapacağımızı şaşırıyoruz sonrada çekilelim köşemize ama milletin lobisi var diye ağlayalım
kabul edelim berbat bir taraftırız. Attığımız her adım kendimize zarar vermek için birbirimizi yemekten bize gerçekten düşmanlık yapanlarla ilgilenmeye fırsat bulamıyoruz ne zaman düşüyoruz yiyecek kimse kalmıyor o zaman birbirimize sarılıp ayağa kalkıyoruz kalktığımız andada ilk yaptığımız şey birbirimizi yemek oluyor.
hiç lobi hakem falan demeyelim bu kendi kendimize yarattığımız bir korku imparatorluğu. elbet her camianın belli gücü var bunuda hakkıyla kullanıyorlar sorun onların kullanmasında değil sorun senin kullanamadığın gibi onlarada yol açman. Ben kendimize yapıyoruz dediğimde ooo her suçu taraftarda buluyorsun deniyor aslında taraftar değil camia ve gerçek olanda bu işde düşün iki defa şampiyon olmuşuz kim yemeye başladı bizi
renklilermi kendi kendimizi yedik. Kendine bak herşeyden önce ilk başladın yok şu yönetici yok bu yönetici diye bırak kardeşim herşey tıkırında giderken neyin hesabını görüyorsun birileri orda duruyor herşey yolunda gidiyorsa bırak gitsin hatta dahada it ki yoldan sapılmasın. millet abdürrahimi almış gidiyor bak yönetimlerine hırlar gibi oldular ama bir anda bıçak gibi kesildi başarı için toparlandılar. biz bunu yapamıyoruz sonrada yetmiyor birde devler yaratıyoruz. kendi içinde birlik sağlayamayan birini sahadaki hakem takarmı. sonra adı lobi olur.