2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4285335 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

Bu gibi pozisyonlar güvenin gelişiminin takibi açısından altın değerinde
Maalesef burada çok çok bekledi pozisyonu sıkıştırdı kötü pas attı net golü harcadı
bazen golü ben yapayım bencilliği görüyorum onda
geçen sene de benzer pozisyonda topu çok kötü kullanmıştı ama, şu Salih dursundu galiba, çarpıp gol olmuştu
orada da zorlamıştı pozisyonu
burda kaleye gitmeye odaklandı görmedi sanırım nkoudou boştaydı farkettiğinde geç oldu pası verdi ama pozisyon gitti
bakışından belliydi pozisyon sonrası. hoca büyük ihtimal o pozisyon üzerinden kulağını çeker
bunları yaptığı zaman büyük oyuncu olur daha çok genç zamanı var önünde bu arada toplara
takımda en iyi vuran oyuncu o üstünde durulursa büyük oyuncu olur bence bencil olmalı
yoksa topa vuracak cesareti bulamaz topa bu kadar iyi ve isabetli vuran birinin bencilliğini teşvik etmek lazım
sadece pozisyon değerlendirmesini doğru yapmayı öğretmek gerekiyor bencillik maçı kazanmanın önüne geçmesin.

Çevrimiçi Necmi

Şu anda altyapımızda mı Hasiç? 18 den önce gelip 3 yıl sende  oynaması gerekmiyor mu homeground sayılması için?
şu anda takıma giremezki üç sene sonrasını söyledim
detay belirtmedim çünkü 21 yaş altı 3 yıl takımda olma zorunluluğu herkes tarafından bilinen birşey
tekrar etmenin bir anlamı yok bunu. doğru tarihde kontrat yaparlarsa bizde üç yıllık süreyi doldurmuş oluyor
yaşını doldurduğu anda kontratı bize geçmeli

Çevrimiçi yaço58

aslında tam öyle değil burda olay gs nin işi eline yüzüne bulaştırması işi zora sokan kendileri oldu
işi sessiz yürütseler şu ana kadar istedikleri gibi çözerlerdi burda sorun monaco değil aslında iş bilmez gs liler
monaconun eline fırsat geçti tv ler bile falcao nöbeti tutuyor. millet kariyerlerini ortaya koymuş falcao gelecek diye
ben olsam monaco yerine öttürürüm belki bedava bırakacakları oyuncuydu maaşından kurtulmak için şimdi neden bıraksınlar
birileri kucağa düşmüş nasılsa :D
biz neden bu kadar gizliyoruz transferleri hangisi doğru bizim yaptığımızmı bunların yaptığımı akıllarınca şov yapacaklar
bir yerlerinde patladı.
oyuncuyla kulüp arasında bağlar koptuysa kulüp zararın neresinden kurtulsam kardır der. işi basına yansıtmadan sessizce çözersen istediğini alırsın ama olay yansır beklenti oluşursa bu sefer kulübün eline koz geçer ne kopartsam kardır der. bizde şimdi bir oyuncuyu bir kaç kulüp istese
ve bu basında duyulsa kulübün seçeneği kalmıyor ya en iyi teklifi yapana verecek yada satmayacak
aksi durumda taraftar yer yönetimi. sahibi olan kulübünde alacak kulübünde haber yayılınca pazarlık şansı kalmıyor
Bu transfer patlarsa zeki uzunfalcao napcak acaba kendini boğazdan atar o kadar çabaladı her kanalda hersaniye falcao konuşuluyordu resmen nöbet tuttular bu ayrıca bizim yönetimden birisi öyle fotoğraf verse oyuncuyla transfer bitmeden medyada topa tutulurdu gsli amatör için tık yok bizim yöneticilerin verdiği malzemenin elli katını renkli yöneticiler başkanlar veriyor ama konuşulmjyor medyada

Çevrimdışı Arthur Dayne

@Necmi abi sence forvet transferi olacak mı?Hiç ses,seda yok.O kadar para harcayıp,eksik bölge bırakırsak da yapılan diğer transferlerin anlamı kalmıyor.Bu kadar az gün kalmışken ne yapacaklar merak ediyorum.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sence forvet transferi olacak mı?Hiç ses,seda yok.O kadar para harcayıp,eksik bölge bırakırsak da yapılan diğer transferlerin anlamı kalmıyor.Bu kadar az gün kalmışken ne yapacaklar merak ediyorum.
forvet transferi olacağını sanmıyorum.
bir orta saha alıp transferi kapatırız diye düşünüyorum.
ötesi bana süpriz olur.  burak varken forvet almak kendilerini inkar etmek olur
madem burakla olmayacak düşünüyordunuz neden aldınız camiaya ramen diye sorarlar.
tabi sakatlık nedeniyle uzun süre eksik bırakırsa bu sefer başka sebeple sorgulanacaklar
burak riskdi. ne yapacaklar bilmiyorum ama biraz tanıyorsam yönetimi forvet almazlar
gibi geliyor.

Çevrimiçi yaço58

Vallahi Monaco ismini duydum ama teyit edemedim. O yüzden habere çevirmedim. Sohbet niteliğinde söylüyorum şuan. Dorukhan gidiyor mu sorusu üzerine murat özenin cevabı büyük ihtimal o y rafinha ismi gündeme geldi maia rafinha ljajic orta sahası beni heyecanlandırıyor rafinha yada ljajic bazı maçlarda kanada da kayavillir uefada da şansımız artar  hayırlısı olsun

Çevrimdışı mylife1903

oyuncusu olmasına gerek yokki gider türkiye haklarını satın alır menejerinden
bu bir evi yirmi emlakçının paylaşması gibi bir durum. sezon sonu kulüplerin ihtiyaçlarına göre oyuncu listesi oluşturup
bunların menejerleriyle anlaşıyorlar.sonra o oyuncuları kulüplere satmaya çalışıyorlar
tabi renkliler  ffp de olduğu için tek av Beşiktaş adam muradına erememiş hayallerini naibi patlatmış işde.
Onu diyorum abi son zamanlarda guzel cimbiz yapiyorsun
Daha net diyem hangi oyuncular ile bu adam calisiyor, kendinoyuncusu degil turkiye hakkini almis uganda hakkini almis, kimler var cantasinda
Besiktas bi oyuncu ile anlasamadi bu komisyon kaybettiden daha genis bakmak lazim, adam neden tukuruyor kaba?

Ilk defa mi oyuncusundan vazgecildi de komisyon kaybetti saniyorsun, anlamiyorum

Çevrimdışı mylife1903

luce yi severim :bandit:
ama sorun sevmek değil Beşiktaşa birşeyler katan herkese saygım vardır severim sevmem ama saygı duyarım
sadece hak etmeyenlere saygı gösterilmesine karşıyım.
biliç gitmesini ilk ben dillendirdim ama takımı aldığı durumdan daha iyi bir seviyeye getirip bıraktı
hakkını yemem. bir hocanın takıma verdiği katkı şampiyonluk değildir bu ülkede şampiyon olmak için
bu yeterli değil ama takıma bakarsın oyunculara bakarsın hocanın kalitesi takımın duruşundan belli olur
biz bastonla duruyorduk biz iki defa yeteneklerle şampiyon olduk diyince zora gidiyor ama bu takım aldığından beri her yıl
geri gitti bak oyuncu kalitesinden bahsetmiyorum formdan bahsediyorum en son artık yürüyeek maç yapıyorduk.
hoca dediğin herşeyi verir. olmaz dersin oyuncu kalitesi bu kadar ama ilk yarı 30 ikinci yarı 41 ikinci sene ilk yarı 26 ikinci yarı 39 puan alıyorsa oyuncu kalitesinden önce sorgulanacak başka şeyler vardır. yürüyen takım o puanları alabiliyorsa emin ol bu
takımın kalitesinden oluyor.
Yetenekle olduk, yildiz oyuncuyla olduk abi senin kadronda hep yildiz oyuncu olacak, saglikli bakis acisi degil bu, bayern de bisi oynamiyor levanin sirtina binmis
Yuveye bak yuveye almis ronaldoyu 100 milyona sampiyon oluyor

1599 sefer anlatildi sana 30-41 26-39 hala tutturdun sunu
41de bursa konya gs maclarina bak 48 olacakti neredeyse
39da da sadece erzurum gs maclari olsa 44 olacakti
Ilk yarilarda vurulan tirpanlsti demiyorum

Sen palanin yonetiminden memnunsan masallah allah gonlune gore versin

Ayrica cem papilayi yediren iciren yonetici gs macindan sonra aciklama yapmisti, noldu da sustu, bi yerden telefon geldi korkudan yazamaz mi oldu, gecen sene neredeydi o eleman?
Ona bu eyvallahi olani alirsan boyle susar koskos oturur sonra

Çevrimdışı mylife1903

hakem satın almanın adı lobi değil şike oluyor
lobiyi iyi anlamak lazım önce. o lobi neden atıldıklarında o hakemleri korumadı bir lobiden bahsediyorsak tabi
tff bile kontrol edemedide hakemleri uzaklaştırmakta buldu çareyi demekki.
biri kendini satışa çıkarırsa sende satın alırsan bunun adı lobi olmuyor.
bu adamlar hep şikeyle hakem ayartarak şampiyon oldu ben buna lobi demiyorum
hakem satın al takım satın al doğanlar uçuşsun bunun adı lobi olsun.
lobi dediğin şey cb nin çıkıp kumpas var dediği için hakemin kararının bile hiçe sayılarak
senin elinden kupanın alınması fenere yürü denmesidir. burda olay hakemlerde değil direk başka güçlerde
bitti. zamanında evet himmet lobisi vardı gs nin ama değişen ülke konjöktöründe pek kaldı denemez
mehmet ağarlar haluk ulusoylar çok şeyler oldu. ama son iki sene bunlardan bahsedemeyiz
hep geçmişe bakıp değişen durumları dikkate almayıp aynı şeyleri söyleseniz
sadece rakipleri olmadık şekilde şişirir dev yaparsınız. tıpkı fenere yıllardır şöyle ekonomik gücü böyle ekonomik gücü var
diye şişirildiği gibi o zamanda emişdim bizden çok daha batıklar diye ama insanlar habere şişirmek
derdindeydi. bununda ekmeğini çok yediler. şimdi yerle bir oldular.
insanlar güçlünün yanındadır birini sürekli böyle şişirip güçlü göstermeye çabalarsan
eninde sonunda insanları onların safına itersin. sonra o yalana herkes inanır. bir bakmışsın herkes
iç güdüsel olarak ona çalışıyor. Renkliler bunu yıllarca çok kullandılar. adamların pasosu kaldı ama bizim saftirik taraftarımız
hala besliyor bu olguyu. birini güçlü göster kimse dokunmasın birini ezmek istiyorsan zayıf güçsüz göster
biz yıllarca onları şişirirken onlarda sürekli bizi zayıf göstermeye çabaladı olan buydu işde. lobi falan değil.
biz iki senedir lobi diye yırtındık bu sefer kimse onlara dokunmaya cesaret edemedi. sen adamı dev yaparsan
hakem o deve dokunmak istemez bu kadar basit.
Hakem satin almanin adi lobi degil tabi ama satin alip yakalanmamanin adi lobi
Sen hakem alsan yakalanirsin
Gs alir yakalanmaz hatta besiktasli adamin kanalinda ise sokabilir

Gs tek telefonla fbnin sitadinda kupa alamadi mi, onu yazaydin abi

2 haftadir hakemleri mi izlemiyorsun abi nedir, gsden adam atmasi performansi yukseltmiyor
Fbnin biraz daha bastirmasi lazim

Çevrimdışı mylife1903

Gökhan ve caner iyi sıçrıyor çünkü abi. Bir de rebocho ve douglas ile bakmak lazım duruma. Medel'de gelmeden önce uçuyor kaçıyor ronaldo'dan top alıyor vs övüldü durdu adamın boy dezavantajını kullanmayan takım kalmadı. En faciası da trabzon'dan yedirdiği goldür.
Iyi ziplayan oyuncu mac icinde yorulur da uzun oyuncu mac icinde kisalmaz
Ggnin zamanlamasi da var suan en iyi hava topuna cikan oyuncularin basinda geliyir takimda, baya sikinti yasariz gibi duruyir iyi ziplayip iyi poziyon da alsan tsdeki sorlot gibi oyuncu oldu mu adam avantajli

Çevrimdışı mylife1903

bütün hakemler değil ligin ilk yarısının sonuna doğru benmi darma dağın ettim onları
hocaları habire ceza alıyor.
kaldıki dediğin gibi lobileri var bunu sürekli şişirmezsinki dahada güçlü görünmesinler
rakibi şişirmek olduğundan daha güçlü göstermek sana bir fayda sağlamaz tersine süreli aşağılayıp zayıf göstermeye çabalarsın
mozjistmiyiz biz sürekli küçük emrah gibi takılıyoruz. sürekli ağlayanı kimse sevmez
yıllarca taraftar kurtulamadı bu huyundan şurda bile ben Beşiktaşı güçlü göstermeye çabalarken herkes
bana saldırıyor Beşiktaş zayıf deme çabasında insan kendini neden zayıf gösterir hayvanlar bile bir rakiple karşılaştığında kendini
şişirir daha büyük ve güçlü görünmek için ne kadar meraklısınız Beşiktaşı zayıf aciz göstermeye ve bunu sadece kendinizi haklı göstermek için yapıyorsunuz
dediğim zaman kızıyorsunuz ama derdiniz Beşiktaş değil sidik yarıştırmak yoksa he ben lobileri güçlü desem ne olur demesem ne olur.
kendinizi haklı çıkartmanın adıda Beşiktaşı savunmak oluyor ama Beşiktaş böyle aciz gösterilerek savunulmaz.
biz yıllarca böyle ağladık ne elde ettik. Beşiktaşı hırpalamaktan başka rakipleri şişirdik durduk kağıttan devler yarattık.
hiç soruyormuyuz kendimize bu renkliler birbirlerine diş geçiremiyorken neden bize yükleniyorlar onlar birbirlerine rakip değilmi
onlar birbirlerini şişirmiyorlar çünkü karşılarında ağlak bir taraftar yok ne yaparlarsa karşıdan misliyle karşılık görüyorlar
ama biz ne yapıyoruz ühhühühühü lobileri güçlü ya elimizden alıyorlar şampiyonlukları ühühühühüüüü
bizim yaptığımızı ts taraftarı bile yapmaz nede anadolu kulüplerinin taraftarı. biz öyle tavır içindeyizki anadolu kulüpleri bile bize diş geçirebileceğini sanıyor
bunu başkaları yapmıyor biz yapıyoruz. senin kafandaki insanlar yapıyor.
Beşliktaş taraftarı daha Beşiktaşın büyüklüğünün farkında değil gücününde farkında değil biz kendi içimizde birbirimizle uğraşmadığımız anda
ne lobi söker bize nede başka bir güç bizi yıkan hep kendi içimizdeki paylaşım savaşları oldu. biz bütün olduktan sonra en güçlü olan biziz.
kendi gücümüzü kırıyoruz ne zaman bizi yıkmak isteseler renkliler hep içerden saldırırlar. biz birlik olduk iki şampiyonluk geldi
sonra bizi renklilermi yıktı yoo kendi kendimizi yıktık Başkan başarıyı hazmedemedi deniyor taraftar ettimi kimse başarılı bir kulübün başkanı az egolu olsun demedi
ilk yaptığımız şey başkana saldırmak oldu tabi oda taraftara saldırdı. herşey yolunda giderken birbirimize saldırmaya başladık
bununadı gs lobisi oldu biz iki sene şampiyon olurken nerdeydi gs lobisi şampiyonluğa ihtiyaçları yokmuydu biz fenerin yüz yılın kadrosunun elinden
şampiyonluğu alırken nerdeydi lobileri. yoktu çünkü karşılarında birlik olmuş Beşiktaş vardı.
o yüzden bırak lobiyi falan o lobi bizim içimizde var kendi kendimizi törpülüyoruz. boşuna rakipleri şişirmeye çabalamayın
sadece her zaman olduğu gibi kendimizle uğraşırken boşalttığımız alanları dolduruyorlar. hiç biri bizim kırıldığımız gibi kırılmıyor çünkü
Zayif aglak degil oldugu gibi gosteriyoruz
Senin gibi yok kapital bizi gordu, yok camianin gucu, bulent yildirima baskan hakemligi biraktirdi sanan falan var

Biz sampiyonlugu isin gercegi rakipler kotuyken ve biz cok iyiyken aliyoruz
Simdi her zamanki sacma argumanin 70 milyonluk fb diyeceksin adamlar salak salak adamlara 70 milyon harcadiysa bu onlari gucku yapmaz senin negredo lens medel alman gibi falan iste

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaşlı olsa dediğin gibi davranırdı. adam fenerli öyle saçmalamak sadece bize mahsus
adam ne yaptığının farkında değil kendine taraf arıyor işde sahaya çıktı iç güdüsel olarak şişirilen takımın tarafını tuttu
bana zeval gelmesin dedi bilinç altı. lobi gücüyle haraket etse bir fenerliye sorarmı öyle safça.
diyorum bunları hep biz yaratıyoruz rakiplerde aramayalım bazı şeyleri. gerçekten bir lobi haraketi olsa adamları harcamazdı
bu diğer hakemlere işaret olur diye.
Abi ilkokul mantigi adamin hakemligi bitiyordu 46 yasinda neyi harcamiyor, ayyuka cikmis, ufak yetmemis koca koca dogramislar, herkesin midesi bulanmis, adam piyon veriyor, umit ozturkun kelleyi alaydin oyle gucun olsa 2 sene once neyi anlatiyorsun, palayi fb macina verdirmeyeydin
En basta cem papilayi yedirip icirmemeklembaslayip, gsden de ozur dilemezsen bebek adimlariyla baslarsin

Çevrimdışı mylife1903

başak lobisi yanında gs nin lafı olmaz onlar neden iki senedir alamadılar gs nin elinden
madem lobi en kralı adamların elinde işde dediğime geliyor işin içine farklı şeyler girince lobi falan hikaye kalıyor
sen bir hakemi satın alırsın bir maçta işi bitirirsin rakibin istediği kadar lobisi olsun
en fazla yapacağı o hakemin ipini kesmek olur atı alan üsküdarı geçmiş olur
ama sen böyle devam et. ne diyebilirimki kendini nasıl görmek istiyorsan öylesindir
bir insan kendini ezik görüyorsa dünyanın en büyük gücünü eline ver yine eziktir.
gs nin lobisi olduğunu kabul edersem başınız göğemi erecek merak ediyorum.
he tamam gs güçlü felaket lobisi var adamlar bizi dağıttı oldumu şimdi git köşeye ağlamaya devam et
o zaman istediğini aldın benden.
Belki hocalari yuzunden olamamislardir bizim gibi lobiyle alakasi yoktur
Abi 13 puan kapandi saglikli ki sence o farkin kapanmasi, avci yeni sozlesme imzaladigi yerden kacarsk bize geldi, adam belki bisiler gordu ve midesi bulandi
Ibbnin arkasi saglamdir ama fb ile gs ile yaristirma, gs tak rteye tek telefon fb stadinda kupa aldi gecenin vakti

Çevrimdışı mylife1903

Hatta Bülent’e Demirören medyada iş ayarlamak da gs’nin değil malum yerin  direktifidir
Zira Demirören de bu adama ekmek vermenin  camiayı karşısına almak olduğunu bilir
Emir büyük yerden
büloyu da böyle ikna etmişlerdir.
Sen dalgana bak biz sana daha yağlı kapı aralarız demişler, belli
Her taraftan pislik akiyor hakemi basini tffsi
Daha gozlemcisi vsr bu islerin onlar devreye girer
Fb ile gs birbirini yesin aradan siyriliriz insallah yoksa birebir kalinca beceremiyoruz

Çevrimdışı mylife1903

burda kaleye gitmeye odaklandı görmedi sanırım nkoudou boştaydı farkettiğinde geç oldu pası verdi ama pozisyon gitti
bakışından belliydi pozisyon sonrası. hoca büyük ihtimal o pozisyon üzerinden kulağını çeker
bunları yaptığı zaman büyük oyuncu olur daha çok genç zamanı var önünde bu arada toplara
takımda en iyi vuran oyuncu o üstünde durulursa büyük oyuncu olur bence bencil olmalı
yoksa topa vuracak cesareti bulamaz topa bu kadar iyi ve isabetli vuran birinin bencilliğini teşvik etmek lazım
sadece pozisyon değerlendirmesini doğru yapmayı öğretmek gerekiyor bencillik maçı kazanmanın önüne geçmesin.
Golcu oyuncu isini kendi yapmali abi, asist falan filan bunlar o cocugun isi degil. Batuhana kizmistik kiral yapmayacaksin kiral olacaksin besiktasta oynamak istiyorsan demisti hatirlarsin
Mevkide yapmasi gereken bu aslinda
Guven rizeye de saplar boyle vurmaya devsm ederse

Çevrimiçi Savaş

Maia benim 2-3 senedir bu forumda hep yazdığım bi eleman. Inanılmaz geniş bir potansiyeli var ve cok genç. Lille'de olmadı. Eğer alabilirsek ve kendini bulursa 20+ bir paraya satabiliriz bile.

Umarım olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forvet için ismi henüz dillendirilmemiş yıldız bir oyuncu ile görüştüğümüz ve 2-3 gün içerisinde olumlu veya olumsuz sonuç alacağımız söyleniyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

söyleye söyleye getireceksin be abi :D

Amatör telsizcilik son derece saygın bir hobidir ;)

Çevrimdışı tuncaboylu

Onu diyorum abi son zamanlarda guzel cimbiz yapiyorsun
Daha net diyem hangi oyuncular ile bu adam calisiyor, kendinoyuncusu degil turkiye hakkini almis uganda hakkini almis, kimler var cantasinda
Besiktas bi oyuncu ile anlasamadi bu komisyon kaybettiden daha genis bakmak lazim, adam neden tukuruyor kaba?

Ilk defa mi oyuncusundan vazgecildi de komisyon kaybetti saniyorsun, anlamiyorum
Konoplyanka bence, onu Umut Güner kovalıyordu.

Ali Naibi N'koudou'yu aldırınca, Konoplyanka iptal oldu, bu da ondan kudurdu. O Konoplyanka transferini de 50 kişi bekliyordu, çok avanta dönecekti sanırım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Her taraftan pislik akiyor hakemi basini tffsi
Daha gozlemcisi vsr bu islerin onlar devreye girer
Fb ile gs birbirini yesin aradan siyriliriz insallah yoksa birebir kalinca beceremiyoruz
Fb ile birebir kalalım, onlar loser.

Ben Fenerbahçe kazanmış mı, kazanmamış mı bakmıyorum bu aralar. Hatta Fenerbahçe 7'de 7 yapsın, Galatasaray ilk 7 haftada 7 puanda kalsın; ben razıyım.

Asıl çıban başı Galatasaray.

Çevrimdışı Erman1903

Keşke diyorum vida satılıp marcelo'ya sulandaydık. O adam kadar rahat hava topu kazanan çok az oyuncu gördüm bizim takımda gerçi gelmeden önce bundesliga birincisiydi sanırım bu alanda. Marcelo veya ona benzer oyuncu alsaydık içimiz çok rahat girerdik sezona ama imkansız bu saatten sonra.

Keşke yapabilseydik ben de isterdim ama tek transfer döneminde tüm istediklerimizin olmasını da bekleyemeyiz. Vida'nın son maçta konsantrasyonu yerli yerindeydi, eğer iyi oynamaya devam ederse mutlaka isteyen birileri çıkacaktır sezon sonunda, piyasası olan bir adam.

Vida'nın asıl ihtiyacı yanındaki oyun lideri konumunda bulanan defansa göre pozisyon almaktı anlaşılan, bir türlü öyle birini bulup monte edememiştik. Ruiz bu konuda uzman birisi, onu izleyerek bazen de taklit ederek epey toparlayacak gibi oyununu. İsmi geçen Kolocek, Hugo, İndi gibi adamlardan birini alsaydık yine sıkıntıya girebilirdik. Ruizle bir anlamda iki kişilik akıl satın almış olduk sanki.

Hazırlık maçlarında çok moralimi bozmuştu Vida, sanki Ruizle iyi ikili olacaklar gibi gördüm son maç. Bakalım inşallah...
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2019, 09:46:42 Erman1903 ]

Çevrimdışı alimm

medel den sonra dorukhan da gidiyorsa tek orta saha transferi yeterli olmayacaktır... thiago maia ya neredeyse oldu gözüyle bakıyorum sebepsizce... barça dan rafinha hamlesi ofansif yönden bizim için çoğu problemi çözebilir... transfer sezonunun başlarında dorukhanın satılıp yatırım amaçlı m.özcan'ın alınacağı sözylentileri vardı, belki son günlerde bir hamle daha yapılabilir...

-ljajiç
-rafinha
-ozzy
-maia
-m.özcan

on numara beş yıldız olmaz mı :steamed: :steamed:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Erman1903

medel den sonra dorukhan da gidiyorsa tek orta saha transferi yeterli olmayacaktır... thiago maia ya neredeyse oldu gözüyle bakıyorum sebepsizce... barça dan rafinha hamlesi ofansif yönden bizim için çoğu problemi çözebilir... transfer sezonunun başlarında dorukhanın satılıp yatırım amaçlı m.özcan'ın alınacağı sözylentileri vardı, belki son günlerde bir hamle daha yapılabilir...

-ljajiç
-rafinha
-ozzy
-maia
-m.özcan

on numara beş yıldız olmaz mı :steamed: :steamed:

Maia bana göre de bize yakın. Dorukhan satılmadığı sürece orta sahaya ikinci birinin geleceğini düşünmüyorum. Belki M. Özcan olabilir.

6 numara harici bir yabancı daha alacaksak tercih büyük ihtimal forvetten yana olacaktır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ta gözler orta saha transferine döndü. Hem top kesme hem de pas özelliği bulunan bir ön libero isteyen siyah-beyazlılar, iki isim arasında kararsız kaldı. Southampton'dan Mario Lemina ile Lille'den Thiago Maia, liste başı olarak belirlenen iki aday. Önceliğin verildiği isim Lemina. Takımında düşünülmeyen Gabonlu oyuncu, Beşiktaş'ın teklifine olumlu yaklaştı. Southampton da kiralık öneriye sıcak bakıyor. (Skorer ÖZEL - Ali Aydın)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maia, Douglas'ı takip etmeye başlamış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★