Gülhan beynimiz çalışıyor.
Gomez'in ne katkısı var takım oyununa, gelene vuruyordu herif. Adama ceza sahası dışında top gelince geveliyordu.
İsmail'le takım oyunu oynasan ne olacak, Adriano onun yaptığı neyi yapanayak takım oyununda?
Beynin çalışıyor madem, bir sorum bvar: Takım değiştikçe neden Quaresma'nın rolü arttı, bana onu söyle?
Olcay'lı, Töre'li kadroda sonradan giden adam, Talisca'lı Babel'li kadroda neden daha fazla inisiyatif alnaya başladı?
gelene vursun diye aldık zaten içeri sokuştursun diye aldık 2 sene öyle santraforumuz olmadığı için şampiyon olamadık bunu göremiyormusunuz cidden ? Negredo,love,larin,pektemek gibi vasat adamları muhtaç etti yönetim bizi bunlara dünya para verdi daha sonra burak geldi geleni gideni içeri sokuşturdu 2 sene şampiyonluğun kaçma sebeplerinden birisi bu santraforumuzun olmayışı.
Sadece ismaili yazmadım töre,olcay,ismail,oğuzhan bunlar 2012 senesinde geldiler yaklaşık 3-4 sene aynı takımda oynadılar bunndan bahsediyorum.Bunların üzerine pas oyunu oynayabilen sosa,gomez geldi.Ben ismail güzel pas yapıyor demedim bu kadronun üstüne adrianoyu getirsen takım cillop olurdu peki biz ne yaptık komple takımı dağıttık.Tek yapmamız gereken adrianoyu getirmek olamlıydı yanlış mı ?
Quaresmanın rolü artmadı söylüyorum da yine hayal dünyan da bir şeyler üretiyorsun takım bireyselleşti diyorum,Quaresma,babel,Talisca,Aboubakar bunların hepsi bireysel oyuncular bireysel yetenekleri ile bir şey yapmaya basladı takım 1 sene için de takımla bu kadar oynarsan normal takım olamazsın.
Sen bana sormuşsun bende sana sordum aynı quaresma neden 1 sene öncesinde takım oyununda sırıtmıyordu.Pas oyununa ayak uyduruyordu.
halen insiyatif diyorsun umarım anlamışsındır.