2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4285347 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tuncaboylu

bunu ciddi dememişsindir umarım.
Diyorum işte. Rhodolfo ve Ersan'ın takım oyununa katkısı , Pepe ve Vida'dan fazla mı?

Çevrimdışı mylife1903

neden olmaz bak renklilerde yapıyor ffp de olunca adamlar gomisi sattılar ötesi varmı
baksana giden oyuncularına şampiyon yapan oyuncular gidiyor hep.
demek ffp olunca oluyormuş. akşam terim ffp yüzünden elimiz kolumuz bağlı diye ağladı
2,5 dan fazla açıkları varmış şu haliyle bırak almayı satamazlarsa bir oyuncuyu listeye
yazamayacağız dedi. ffp bir bize diyordunuz. ikisininde acayip eksikleri var ama alamıyorlar
iki orta saha almış hala orta saha eksik diyor demek aldıkları elde patlamış :D
nankör olmamak lazım tabi. adamlar bizim çürüğe çıkardığımız oyuncuları yıldız diye kapıyor.
adamların medet umduğu babeli gönderdik biz. yoklukta bizim ıskartalarımıza sarıldılar
bunları görmezsiniz tabi.
Kadroya yazamayacak avrupada oynatamayacak turkiyede oynatacak
Seninle demedik mi avrupa muhim degil diye
Ffp falan sanki yan yolu yok
Luyindamayi yazmayacak listeye kapanacak mevzu
Turkiyede zaten bu sene isleri bitik gibi fb bunlara saracak yakinda
Fb bize benzemez hasirt diye feto kartini da oynar ki yoneticileri gelisine cakti daha lig baskamadan abi

Çevrimdışı mylife1903

Yahu bitti gitti şenol güneş. Bitti yani işimiz yok adamla anca iki maçımızı izlemeye gelir. İyisiyle kötüsüyle egrisiyle doğrusuyla sonlandı. Sanki hala başımızdaymış gibi 3 yıl önceki oynattığı oyunu okuyoruz. @38life sana zahmet maia atiba lemina medel vs başka seçenek de koyabilirsin karşılaştırma alabilir miyiz zira şu 1 hafta takımın kalan sezonuna ışık tutacak da.
Olay netlesmezse luceye yapilan senol gunese yapilir sonra 5 mac kazaninca abdullah avciya da yapilir

Çevrimdışı tuncaboylu

Fb bize benzemez hasirt diye feto kartini da oynar ki yoneticileri gelisine cakti daha lig baskamadan abi
Adamların 3. stoperi yok, Lyundima'yı da yazamazsa Donk - Marcao ile CL'ye çıkacak.

8 muhabbeti biter, biz onlara 9 ya da 10 muhabbeti yapariz artık

Çevrimdışı mylife1903

İçimden tamamen aynı soruları soruyordum. Cursed haklı olabilir, adam GS liliğini menejerliliğinin önüne mi koyuyor acaba?
Tek tahminim, bu hem GS ye hem Fenere birer adam saplayacaktı, biz araya daldık  iş uzadı adamlar başka takımlara gitti filan..
Yani çok büyük para kaybettiğini düşünüyor olabilir, ipleri koparmış adam Beşiktaş ile, Dorukhanı mı satacaktı yurtdışında bir yere de hayır mı dedik acaba?
Abi adam menejer gs falan tanimaz
Yuzune guler gsnin sonra geregini yapar arkadan dolasip
Bu kumar olayi mantikliydi simdi dodo olayi da mantikli
Mesela bu teklif getirmistir dodoyu satiyom 15 milyona 5 milyon benim diye
Belki anlasmislardir dodo gitmeyecem demistir ya da baskan git₁ lan demistir
Bu mevzu da mantikli

Çevrimdışı mylife1903

Stoperlerin takım oyununa etkisi ne kadar ki?

Yani biz takım oyunu oynamak istedik de, Ersan-Rhodolfo yerine Pepe - Vida olunca mı yapamadık?

Galatasaray'ın santraforu 6 ay boyunca Eren'di, yedek kulübesinde Sinan Gümüş gibi dandik adamlarla oynadı; biz Güven'le ve Pektemek'le oynadığı için hocaya acıyoruz.

Onlar da bizden cok puan almamistir hakemleriyle beraber ustelik bakmak lazim cetvele

Çevrimdışı cursedofdragon

Gülhan beynimiz çalışıyor.

Gomez'in ne katkısı var takım oyununa, gelene vuruyordu herif. Adama ceza sahası dışında top gelince geveliyordu.

İsmail'le takım oyunu oynasan ne olacak, Adriano onun yaptığı neyi yapanayak takım oyununda?

Beynin çalışıyor madem, bir sorum bvar: Takım değiştikçe neden Quaresma'nın rolü arttı, bana onu söyle?

Olcay'lı, Töre'li kadroda sonradan giden adam, Talisca'lı Babel'li kadroda neden daha fazla inisiyatif alnaya başladı?

gelene vursun diye aldık zaten içeri sokuştursun diye aldık 2 sene öyle santraforumuz olmadığı için şampiyon olamadık bunu göremiyormusunuz cidden ? Negredo,love,larin,pektemek gibi vasat adamları muhtaç etti yönetim bizi bunlara dünya para verdi daha sonra burak geldi geleni gideni içeri sokuşturdu 2 sene şampiyonluğun kaçma sebeplerinden birisi bu santraforumuzun olmayışı.

Sadece ismaili yazmadım töre,olcay,ismail,oğuzhan bunlar 2012 senesinde geldiler yaklaşık 3-4 sene aynı takımda oynadılar bunndan bahsediyorum.Bunların üzerine pas oyunu oynayabilen sosa,gomez geldi.Ben ismail güzel pas yapıyor demedim bu kadronun üstüne adrianoyu getirsen takım cillop olurdu peki biz ne yaptık komple takımı dağıttık.Tek yapmamız gereken adrianoyu getirmek olamlıydı yanlış mı ?

Quaresmanın rolü artmadı söylüyorum da yine hayal dünyan da bir şeyler üretiyorsun takım bireyselleşti diyorum,Quaresma,babel,Talisca,Aboubakar bunların hepsi bireysel oyuncular bireysel yetenekleri ile bir şey yapmaya basladı takım 1 sene için de takımla bu kadar oynarsan normal takım olamazsın.

Sen bana sormuşsun bende sana sordum aynı quaresma neden 1 sene öncesinde takım oyununda sırıtmıyordu.Pas oyununa ayak uyduruyordu.

halen insiyatif diyorsun umarım anlamışsındır.

Çevrimdışı mylife1903

Oyuncu satamazlarsa, Lyundima'yı listeye koyamayacaklar.

Zaten 2 stoperleri var.

Daha bu ikinci seneleri, önümüzdeki 2 sene ne ağlayacaklar. Satabilecekleri adam da yok kadrolarında, hepsi yaşlı ve kiralık.

Yabanci siniri getirip
Turk oyunculari toplar bunlar bi sekil
Fb ne diyecek onu tahmin edemiyorum yabanci sinirina
Futbol severler istemiyor acayip bos kalir sitadlar bence

Diyorum işte. Rhodolfo ve Ersan'ın takım oyununa katkısı , Pepe ve Vida'dan fazla mı?

"Stoperlerin takım oyununa etkisi ne kadar ki?"

bu kısımdan bahsediyorum ?

Stoperin önemini ruizden anla işte.Pas oyunu stoperden başlıyor.Hatta kaleciden başlıyor.

Sen ayağı düzgün pas yapabilen marceloyu satıyorsun yerine pepe'yi getiriyorsun uzun top atıyor ayağı kötü neyse boşver futbola amerikalılar kadar uzaksın.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 18:23:44 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

Abi Babel Cenk'le ve Adriano ile iyi anlaşıyordu, sonra alıp vurmaya başladı.

Talisca ayrı hikaye. Onu Mario Gomez gibi düşün

Aleks gibi dusunsem?

Çevrimdışı mylife1903

Adamların 3. stoperi yok, Lyundima'yı da yazamazsa Donk - Marcao ile CL'ye çıkacak.

8 muhabbeti biter, biz onlara 9 ya da 10 muhabbeti yapariz artık

Yok fiks menu 4 onlar yabanci hakemle

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ne cok tartismissiniz ya yeni transfer geldi sandim :D

transferler için daha erken acele etmiyoruz.

Çevrimiçi Necmi

bitmiyor işde kadroya yazamazsın deyip bitirmiyor işi
anlamadığınız bu. eğer denk bütçeyi sağlamadıysan kadroya yazamıyorsun sezon sonu transfer bütçen denk değilse birde üstüne ceza alıyorsun
günü kurtarma derdindeler uefa şimdi bir ceza veremez yapabildiği tek şey kadroya yazılmasına izin vermemek olur çünkü ocak dönemide var. ama yıl sonu ffp şartlarına uyuldumu diye oturup muhasebe yaptıklarında transferde denklik olayına bakacaklar
kurala uymuşmusun uymamışmısın. kadroya yazmamaları bir yaptırım ama ceza yıl sonu kesiliyor
açık verdiklerinde ne olacak. fenere bankayla oturup anlaşın görmezden geleyim dedi. ama banka anlaşmasını zorunlu tuttu.
çünkü banka anlaşması ffp den daha ağır şartlar getiriyor fenere.

Çevrimdışı huseyincelebi

mehmet topal tehlikesini atlattık  :lol:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı mylife1903

Besiktasta tiransfer bitmez
Daha zaman cok ama haftaya kesin netlesir

Çevrimdışı mylife1903

bitmiyor işde kadroya yazamazsın deyip bitirmiyor işi
anlamadığınız bu. eğer denk bütçeyi sağlamadıysan kadroya yazamıyorsun sezon sonu transfer bütçen denk değilse birde üstüne ceza alıyorsun
günü kurtarma derdindeler uefa şimdi bir ceza veremez yapabildiği tek şey kadroya yazılmasına izin vermemek olur çünkü ocak dönemide var. ama yıl sonu ffp şartlarına uyuldumu diye oturup muhasebe yaptıklarında transferde denklik olayına bakacaklar
kurala uymuşmusun uymamışmısın. kadroya yazmamaları bir yaptırım ama ceza yıl sonu kesiliyor
açık verdiklerinde ne olacak. fenere bankayla oturup anlaşın görmezden geleyim dedi. ama banka anlaşmasını zorunlu tuttu.
çünkü banka anlaşması ffp den daha ağır şartlar getiriyor fenere.
Ya abi maas dengesini tutturur adam
Bunun bonservis kisitlamasi ile alakasi yok
Belki hic satmadan 500binlik adam aldin
Maas 49 milyon dediler 20 milyon odedin
Ustune kar ettin

Çevrimdışı tuncaboylu

Stoperin önemini ruizden anla işte.Pas oyunu stoperden başlıyor.Hatta kaleciden başlıyor.

Sen ayağı düzgün pas yapabilen marceloyu satıyorsun yerine pepe'yi getiriyorsun uzun top atıyor ayağı kötü neyse boşver futbola amerikalılar kadar uzaksın.
Ersan Rhodolfo diyorum sana, ne ayağı ne topu?

Pepe kafasına göre mi uzun oynuyordu? Adamdan orta sahada top almaya gelmezsen, tabii uzun oynar. Real Madrid'de böyle mi oynuyordu?

Şenol Fabri'yi bile uzun oynatmaya başladı, ne anlatıyorsun hala Gülhan?

Pepe kafasına göre mi uzun oynuyordu? Adamdan orta sahada top almaya gelmezsen, tabii uzun oynar. Real Madrid'de böyle mi oynuyordu?

tamam senin dediğin gibi olsun daha fazla uzatmayacağım aynı pencereden bakıyorsun hayata devam et böyle bakmaya.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yabanci siniri getirip
Turk oyunculari toplar bunlar bi sekil
Fb ne diyecek onu tahmin edemiyorum yabanci sinirina
Futbol severler istemiyor acayip bos kalir sitadlar bence
Yabancı sınırını Fenerbahçe ister gibi geliyor bana, piyasadaki bütün vasat yerlileri topladılar.

Çevrimiçi Necmi

marceloyu fazlamı gözünde büyütüyorsun bir daha izlesene paslarını %90 ının yan pas olduğunu görürsün
sürekli kendi tarı sahamızda yan top yapıyorduk maç sonu istatistiklere bakarsan dünya pas yapmış ama büyük çoğunluğu bizi yavaşlatan paslardı
tamam iyi oyuncuydu ama birşeyi abartmaktada üstünüze yok.

Çevrimdışı mylife1903

Ortasahada tolgayin mantarlamasi falan sebep olmustur belki
Biraz da rakipler iyi basmaya baslamisti atibaya falan
Marselo varken baski oldugunda cikip atiba ile degisiyordu falan da kurtariyorduk olayi

Çevrimdışı mylife1903

Yabancı sınırını Fenerbahçe ister gibi geliyor bana, piyasadaki bütün vasat yerlileri topladılar.

Bu murikinin durumu nasil acaba o cok belirleyici
Gs de gidip adem falan alinca killanmadim degil
Gurbetci almak lazim 3-4 tane bulunsun nolur nolmaz

Çevrimiçi Necmi

Ya abi maas dengesini tutturur adam
Bunun bonservis kisitlamasi ile alakasi yok
Belki hic satmadan 500binlik adam aldin
Maas 49 milyon dediler 20 milyon odedin
Ustune kar ettin
öyle birşey yok ffp bir paket ama her konu kendi içinde karara bağlanıyor
orda uyulması gereken üç kural var maaş sınırına uymak transferde giren çıkan dengesine uymak
ve üçüncüde futbol gelirlerinde denklik sağlamak üçüde ayrı kurullarca denetleniyor birinde artıya geçtim diğeri eksi olabilir diye
birşey yok.

marceloyu fazlamı gözünde büyütüyorsun bir daha izlesene paslarını %90 ının yan pas olduğunu görürsün
sürekli kendi tarı sahamızda yan top yapıyorduk maç sonu istatistiklere bakarsan dünya pas yapmış ama büyük çoğunluğu bizi yavaşlatan paslardı
tamam iyi oyuncuydu ama birşeyi abartmaktada üstünüze yok.

abi sen ismaili beğenen adamsın marcelo fazla gelmiştir sana :D  :evillol: