2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4278465 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Bu arada 2016 2017 şampiyonluğumuz kimseyi yanıltmasın o yıl daha kötü oynadık 2015 2016 ya göre
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Güneşi aklıcam diye yapma artık şunları
Geldi ve bitti . Teşekkür ederiz hocaya
Senol gunese alakasi yok konunun

Çevrimdışı mylife1903

Yahu bak hoca topa sahip olmaktan vazgeçti. Tercihini böyle yapmadı mı ?
Bisi salladin simdi carpitiyorsun
3 senedir ayni takim mi oynadi diyorum
Taktik hoca falan sormuyorum

Çevrimiçi Necmi

caner false back filan oynamayaz göztepe kötü o yüzden sırıtmadı iyi bir rakiple eline yüzüne bulaştırır.

İsteyen kabul etsin isteyen etmesin yapılan transferlere bakınca herkes kabul eder zaten geçen sene kadromuz kötüydü.

Tyler Boyd
Douglas
N'koudou
Ruiz
Rebocho
Ljajic bonservisi alındı.

5 transfer yaptık halen daha eksiğimiz var 6 numara 8 numara santrafor yedek kaleci hepside ilk 11 oyuncusu kadro resmen yeni baştan yapıldı.
transfer yapmak takımın kötü olduğunu göstermez bir çok nedenden yapılır yeni gelen hocanın oyun sistemine uymaz
takım daha güçlensin diye yapılır takımdan 11 oynayan bir quaresma gitti şimdilik bizim takım kötü değildi
kötü yönetiliyordu çalıştırılmıyordu. en hızlı oyuncuların bile koşamaz duruma gelmişdi daha neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.
takımın durumu ortada isim olarak kötü değil ama kötü kullanıldı forvette love oynatıp 40 orta açtıran hoca falan değildir
lafa geldimi love kötü adam bir sene öncenin gol kralı oturup sende neden atamıyoru sorgulamıyorsun gol kralı olsunda demedik
ha şimdi bakıyorum göztepe maçı işde girdiğimiz net 6 pozisyon var hesapta iki tane direkten dönen top ve bu oyunda en kötü olduğumuz anda
oldu canerin karambol vuruşu gol oldu ljajicinde golü öyle aslında güvenin golünde güvene çarpıp girdi top
onun dışında gördüğüm ceza sahasına girmeyen takımdı caner orta açıyor ceza sahasına tek hamle yapan oyuncu stoperin vida.
yani hücumda şenol hocadan pek farklı değiliz değişen şey pas yapmaya çalışmamız ve havadan ortayı bırakmamız oldu
şimdi yapılan ortalar pas gibi ve tehlikeli orta ve sayısıda azaldı. kimse demiyor ama kendi sahamızda kontra atağa mahkum kaldık
kendi yarı sahamızdan çıkamadığımız çok zaman oldu.
avcının kusurları olması şenol güneşi doğru yapmaz. Geçen sene kadromuz kötü değildi çok kötü yönetildi o kadro ikinci yarı şampiyonluk yarışı sertleştiğinde 39 puan topladı. şenol güneş ilk yarı verdi şampiyonluğu tıpkı bir önceki sene olduğu gibi.
kadro kötü olsa ikinci yarı 39 puan toplayamazdı. tek yaptığı orta sayısını azaltmak oldu ve takım anında cevap verdi buna
ilk yarı quaresma aşkına şampiyonluğu verdik o gücenmesin yeterince topla buluşsun ve bol bol orta yapsın diye biz iki senedir şampiyonluk bırakıyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Acilen hem savunma anlamında güven verecek iyi top saklayabilen, ayakları iyi olan bir 6 numara almalıyız. Lemina da Rafinha 8 numara. Dorukhan gitmeden onları düşünmek mantıksız. Gonalons çok iyi olur hem tecrübesiyle Atiba etkisi yapabilir.
Ayrıyetten Abdullah Avcı oyununda kanatlar çok önemli. İki haftada kanatlardan olumlu bir şey göremedik. Boyd çok tutuktu, Lens göztepe maçında biraz oynadı ama ne kadar yeterli olur bilemiyoruz gidip gitmeyeceği bile belli değil. Nkoudou' da sadece bir tane dribbling gördük hızlı bir oyuncu ama ne kadar etkili olacak bakalım. Burak' ın sakatlığı olduğunda forvette oynayabilen, Burak oynarken de kenarda oynayabilecek birisine ihtiyacımız var. Bu iki transferi de çok geciktirmeden gerçekleştirmemiz lazım. Hala eksiklerimiz var ama tamamlarsak bu ligde kafa kafaya oynayabilecek takımlardan biriyiz. Gs bizim iki şampiyonluk sonrası halimize döndü. Yaşlılar ve disiplinsizler. Fener ise gazla oynuyor ama kadroları kalitesiz. Emre top oynattıkça oynayabiliyorlar o da topu bırakıp savunma yapan anadolu takımlarına karşı yaptılar iki maçtır. Basan tempo yapan, hızlı pasla çıkan, feneri koşturan bir takım geldiğinde fenerin içinden geçecektir. Biz eksikleri tamamlayalım, taraftar da desteğini veriyor, oyuncular da istekli her şey güzel olur.
Yada buragi cizgede kullanabilecegimiz kalipli bir adam

Çevrimdışı mrred

Bisi salladin simdi carpitiyorsun
3 senedir ayni takim mi oynadi diyorum
Taktik hoca falan sormuyorum
3 senedir takım geriye gidiyor diyorum.

Kondisyon
Topu geri kazanma süresi
Topa sahip olmak

Bunlardan ötürü takım geriye gidiyor diyorum
The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

Yada buragi cizgede kullanabilecegimiz kalipli bir adam
Burağı çizgide kullanamayız bence artık bu yaştan sonra tecrübeli golcü gibi takılsın ceza sahasında golünü atsın yeter.

Çevrimdışı mylife1903

maçın hakemi mesleğe veda etti. bunu başkanın yaptırmadığını nerden biliyorsun
çıkıp konuşmasımı hakemin biletinin kesilmesimi daha etkili mesela kimse söylemiyor söylerse gs lobisine zeval gelir sonra ama iki haftadır gs on kişi kaldığı için puan kaybetti nerde bu gs lobisi neden engelleyemedi
on kişi kalmalarını geçen sene gs yi şampiyon yapan iki hakem veda etti. bu diğer hakemlere uyarı değilmi.
belki o vedalar olmasa bu iki kırmızıda olmazdı. Birşey yapmıyormu bunu bilemeyiz. her zaman yapmak ortaya çıkıp esip gürlemek değildir. Bence seçimde ne pazarlıklar dönmüşdür Bu iki hakemde o pazarlığın içindedir.
Umit ozturk de olaydi belki hakliydin
Feda edilebilecek piyonlar eskimis yuzler gonderildi
Belki sen boyle dusunurken gsliler de bunlari verdik ama neler aldik acaba diye bekliyordur

Çevrimdışı KARA BOĞA

medel transferi yarinmis (m. özen)

Hizlica gitsin de yerine kimin gelecegini görelim 3. haftaya girdik :evillol:
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı mylife1903

caner false back filan oynamayaz göztepe kötü o yüzden sırıtmadı iyi bir rakiple eline yüzüne bulaştırır.

İsteyen kabul etsin isteyen etmesin yapılan transferlere bakınca herkes kabul eder zaten geçen sene kadromuz kötüydü.

Tyler Boyd
Douglas
N'koudou
Ruiz
Rebocho
Ljajic bonservisi alındı.

5 transfer yaptık halen daha eksiğimiz var 6 numara 8 numara santrafor yedek kaleci hepside ilk 11 oyuncusu kadro resmen yeni baştan yapıldı.
Elleri deymisken bir tane daha sitoper alsinlar tam olsun
Ya batacaz ya cikacaz
Boyle acilmisken geri donusu yok yaptigin yatirimi da kaybedersin
Biseyi yapiyorsan tam yapacaksin

Çevrimdışı Erman1903

Bu menajer Bayram Tutumlu Wanyama' yı getirmek istiyormuş. Herhalde mamasını vermediler ondan konuşuyor. Roma' yla yaptıkları görüşmede de başkanın kankası Şükrü Yazıcıoğlu' nu toplantıya getirdiğini söylüyor.
https://twitter.com/BayramTOficial/status/1165952634173501442
https://twitter.com/BayramTOficial/status/1165949867459600384

Yahu bu adamlar kendilerini ne zannediyor, koskoca Beşiktaş sana mı, Wanyama'ya mı kaldı? Bu tip oyuncuların artık eskisi kadar taliplisi yok çünkü oyun değişiyor. Bu adamların hepsinin biranda piyasası duştu, acayip fiyatlara alıcı buluyorlardı 3 sene önce. Kaldı ki alacak olsak gider alırız siz kimsiniz? Klupler hatrınıza oyuncu mu veriyor?

Artık internetin yaygınlaşmasıyla bu ve bunun gibi kendini yenilemeyen adamların donemi bitti, daha çok anırırlar.

Futbol yönetimi, scouting işinin eğitimini almış, bu işe gönlünü vermiş zehir gibi gençler var artık piyasada. Naibi de bunlardan biri, bütün kini bundan.

İnternette bol keseden sallayıp çoluğu çocuğu kandırmaya çalışmaktan hallice iş goremezler. Bunun gibi lapacıları klübün yakınından bile geçirmeyeceksin. Herif Beşiktaşlı bile değil, sözlerine itibar etmeyin. Büyük ihtimalle söylediklerinin yarısı yalandır.

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 17:10:48 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Bu arada 2016 2017 şampiyonluğumuz kimseyi yanıltmasın o yıl daha kötü oynadık 2015 2016 ya göre
o sene ben yanlışları söylediğimde herkes gülüyordu.
ozi orta yuvarlağı mesken tutmuş ordan ayrılamıyor toptan kaçıyor dediğimde
millet kıyamet kopartmıştı tek oyunumuz topu quaresmaya ver oda dan dun orta açsın dediğimde
yine millet tepki veriyordu ben talisca ve abou yu överken millet yerden yere vuruyordu sezon bitti her maç salladıkları abou ve talisca sayesinde şampiyon olduk oyunu talisca üzerine kurmamız lazım quaresma üzerine değil dediğimde
ne laflar yemişdim. en iyi cevabı abou son maçta topu quaresmaya verip al artık senin olsun dediğinde vermişdi aslında.
bütün sezon söylediğimin özetiydi o haraket. az daha o şampiyonluğuda verecektik Şenol hoca yatsın kalksın Avcıya şükretsin.
ne zaman puan kaybettiysek başakda kaybetmişdi.

Çevrimdışı mylife1903

Ahaha, herif "Beşiktaş'a getirmek istediğim oyuncu Wanyama" yazmış.

Sana oyuncu getir diyen mi oldu, senden Wanyama'yı isteyen mi?

Kimsin sen, bilirkişi misin?

Bu adam iyi menejerdir neden boyle atarlaniyir onu anlamadim
Komisyon falan kaybetmesi cok etkilememistir
Baska bi olay sanki kisisel bisi var
Dusunsene bunu almadin baska oyuncu icin kullanirsin belki bu adam gemileri yakiyor
Genc tecrubesiz menejer degil
Musteri kaciriyor resmen
Baskan hayatta calismaz bunla mesela bugunden sonra
Hatta 3 sene sonra gelecek baskan da bunlari gordukten sonra calismamali

Sebebi ne, neye atarlaniyir
Acayip ilginc mevzu

Çevrimdışı mylife1903

karın ağrısı belli oldu naibiden dirsek yemiş belli :D
Abi bir oyuncu komisyonu icin falan koskoca musteriyi karsina almak bana mantikli gelmiyor
Gs falan mi bunu durtukletiyor bizi karistirmak icin acaba
Gecen sene dalan hic ses seda yoktu
Belki abdullah hocayla bir anlasmazligi vardir

Adam menejer ve koskoca kuluple karsi karsiya geliyor bana mantikli gelmiyor birilerinin masasi olmus herhalde, gs olur feto olur bilemiyorum yani

Çevrimdışı mrred

o sene ben yanlışları söylediğimde herkes gülüyordu.
ozi orta yuvarlağı mesken tutmuş ordan ayrılamıyor toptan kaçıyor dediğimde
millet kıyamet kopartmıştı tek oyunumuz topu quaresmaya ver oda dan dun orta açsın dediğimde
yine millet tepki veriyordu ben talisca ve abou yu överken millet yerden yere vuruyordu sezon bitti her maç salladıkları abou ve talisca sayesinde şampiyon olduk oyunu talisca üzerine kurmamız lazım quaresma üzerine değil dediğimde
ne laflar yemişdim. en iyi cevabı abou son maçta topu quaresmaya verip al artık senin olsun dediğinde vermişdi aslında.
bütün sezon söylediğimin özetiydi o haraket. az daha o şampiyonluğuda verecektik Şenol hoca yatsın kalksın Avcıya şükretsin.
ne zaman puan kaybettiysek başakda kaybetmişdi.
Abi takım her sene geriye gitti.

Topu kazanma süremiz iç sahada 7 saniyeden 11 saniyeye çıkmış
Takım boyu uzamış
Koşu mesafeleri 115 kmlerden 100 kmlere düşmüş

Yahu hoca sen bunları düzelt bir ondan sonra transferler takıma geç geliyor diye bahane bulursun. Adam bahaneciydi net.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Yahu bizim itirazımız tam olarak şu ;
Hocanın elinde bir kadro vardı o kadroya uygun bir oynatmıyordu.
Yaş ortalaması 30 un üstünde olan bir takımda
1.Defanstan uzun topla çıkıyorsun
2.Kanat ortaları yaptırıyorsun
Bunlar hep rakip için avantajlı oyun planları. Uzun vurduğun ya da taç çizgisinden orta yaptığın her pozisyonda rakibi oyuna ortak ediyorsun. Hoca bunu bir türlü anlamadı. Sonra o kaptırdığın topları geri kazanmaya çalıştın sonra takım maçlarda yoruldu.
Başak bizden daha yaşlıydı ama bizden daha az pozisyon veriyordu. Çünkü onlar topun kıymetini bilerek oynuyorlardı.
Biz derken?

Çevrimiçi Necmi

Yahu bu adamlar kendilerini ne zannediyor, koskoca Beşiktaş sana mı, Wanyama'ya mı kaldı? Bu tip oyuncuların artık eskisi kadar taliplisi yok çünkü oyun değişiyor. Bu adamların hepsinin biranda piyasası duştu, acayip fiyatlara alıcı buluyorlardı 3 sene önce. Kaldı ki alacak olsak gider alırız siz kimsiniz? Klupler hatrınıza oyuncu mu veriyor?

Artık internetin yaygınlaşmasıyla bu ve bunun gibi kendini yenilemeyen adamların donemi bitti, daha çok anırırlar.

Futbol yönetimi, scouting işinin eğitimini almış, bu işe gönlünü vermiş zehir gibi gençler var artık piyasada. Naibi de bunlardan biri, bütün kini bundan.

İnternette bol keseden sallayıp çoluğu çocuğu kandırmaya çalışmaktan hallice iş goremezler. Bunun gibi lapacıları klübün yakınından bile geçirmeyeceksin. Herif Beşiktaşlı bile değil, sözlerine itibar etmeyin. Büyük ihtimalle söylediklerinin yarısı yalandır.

yarısımı bence tamamı yalandır. işde wanyamayı getirmiş kulübe satmak için naibide buna dirsek göstermiş belli
gaz çıkarıyor şimdi. Fikret Ormana güvenmiyormuş demekki işler naibide bitiyor bunu yediremiyor.
büyük ihtimal umutu kandırdı bu umut alırız diye bunu umutlandırdı. iş naibiden döndü hazımsızlık yapmış.

Çevrimdışı mylife1903

Böyle yazıyor ki tarafta ooo Wanyama falan diye yönetime tepki göstersin bu da destek bulsun. Çok beklerler. İyi bir transfer dönemi geçirdik şimdiye kadar eksikleri de kapatırsak bu paracılar istedikleri kadar yırtınsınlar bir şey değişmez.
Gecen senelerde bizle hic calisti mi bu?
Ben hatirlamiyorum
Son hatirladigim oyuncusu ayrello ayisiydi
Hatta rakiplerle de gundeme gelmedi sanki
Piyasalara donup reklam ariyor herhalde

Çevrimiçi Necmi

Abi bir oyuncu komisyonu icin falan koskoca musteriyi karsina almak bana mantikli gelmiyor
Gs falan mi bunu durtukletiyor bizi karistirmak icin acaba
Gecen sene dalan hic ses seda yoktu
Belki abdullah hocayla bir anlasmazligi vardir

Adam menejer ve koskoca kuluple karsi karsiya geliyor bana mantikli gelmiyor birilerinin masasi olmus herhalde, gs olur feto olur bilemiyorum yani
olabilir tabi yada naibi fena benzetti bunu

Çevrimdışı cursedofdragon

transfer yapmak takımın kötü olduğunu göstermez bir çok nedenden yapılır yeni gelen hocanın oyun sistemine uymaz
takım daha güçlensin diye yapılır takımdan 11 oynayan bir quaresma gitti şimdilik bizim takım kötü değildi
kötü yönetiliyordu çalıştırılmıyordu. en hızlı oyuncuların bile koşamaz duruma gelmişdi daha neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.
takımın durumu ortada isim olarak kötü değil ama kötü kullanıldı forvette love oynatıp 40 orta açtıran hoca falan değildir
lafa geldimi love kötü adam bir sene öncenin gol kralı oturup sende neden atamıyoru sorgulamıyorsun gol kralı olsunda demedik
ha şimdi bakıyorum göztepe maçı işde girdiğimiz net 6 pozisyon var hesapta iki tane direkten dönen top ve bu oyunda en kötü olduğumuz anda
oldu canerin karambol vuruşu gol oldu ljajicinde golü öyle aslında güvenin golünde güvene çarpıp girdi top
onun dışında gördüğüm ceza sahasına girmeyen takımdı caner orta açıyor ceza sahasına tek hamle yapan oyuncu stoperin vida.
yani hücumda şenol hocadan pek farklı değiliz değişen şey pas yapmaya çalışmamız ve havadan ortayı bırakmamız oldu
şimdi yapılan ortalar pas gibi ve tehlikeli orta ve sayısıda azaldı. kimse demiyor ama kendi sahamızda kontra atağa mahkum kaldık
kendi yarı sahamızdan çıkamadığımız çok zaman oldu.
avcının kusurları olması şenol güneşi doğru yapmaz. Geçen sene kadromuz kötü değildi çok kötü yönetildi o kadro ikinci yarı şampiyonluk yarışı sertleştiğinde 39 puan topladı. şenol güneş ilk yarı verdi şampiyonluğu tıpkı bir önceki sene olduğu gibi.
kadro kötü olsa ikinci yarı 39 puan toplayamazdı. tek yaptığı orta sayısını azaltmak oldu ve takım anında cevap verdi buna
ilk yarı quaresma aşkına şampiyonluğu verdik o gücenmesin yeterince topla buluşsun ve bol bol orta yapsın diye biz iki senedir şampiyonluk bırakıyoruz.

transfer yapmak takımın kötü olduğunu gösterir diye bir yorumum yok zaten en çok takımın eksik olduğunu gösterir ?
Takım daha güçlensin diye yapıyorsak geçen sene kadromuz güçlüydü neden şampiyon olamadık dememeniz gerekiyor ziraa geçen sene kadromuzun güçsüz olduğu anlamak çıkar bu yorumdan.
Kötü yönetiliyordu çalıştırılmıyordu sizin görüşünüz ben katılmıyorum.Kötü yönetiliyordu dediğiniz Beşiktaş sağ beksiz,sol kanatsız,orta sahasız,santraforsuz geçen sezon 70 gol üzeri atmıştı.
En hızlı koşan oyuncualar kimler di mesala bizde öğrenelim ?
Santrafora aboubakar,ba,cenk isteyen adama neden negredo,love,pektemek,larini aldık diye sorsan aslında çok farklı bir boyuta geçeceksin abi de işte orda tıkanıyorsun ?
Ben sana başka bir örnek sunayım sen love sunmuşsun ? Gomez nasıldı ? Cenk nasıldı ? Aboubakar nasıldı ? Burak nasıldı ?
Aynen geçen sene kadromuz gayet iyiydi sol kanatta pektemek yada güven oynuyordu sağ bek yoktu 2 senedir.Gökhana bir şey olunca necip oynuyordu.Orta saha namına bir şey yoktu.Santrafor yoktu.Kadromuz gayet iyiydi ? O 2.ci yarıda ki başarıyı şenol güneş sayesinde yakaladık ilk yarı da başarısız olmamızın sebeplerinden birisi santraforsuz oluşumuz diğer sebep transferlerin her zaman ki gibi geç kalışı.
Avcı'da quaresma'yı oynattı eğer yönetim boyd,n'koudou'yu almamış olsa avcı çaresizlikten başka kime oynatıcakdı ? Adama sanki quaresma'dan daha iyi birisine almışızda o Quaresma'yı oynatıyormus gibi davrandınız sürekli.Tek kanat oyuncumuz vardı Quaresma sol kanadımız bile yoktu.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 17:18:48 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adam iyi menejerdir neden boyle atarlaniyir onu anlamadim
Komisyon falan kaybetmesi cok etkilememistir
Baska bi olay sanki kisisel bisi var
Dusunsene bunu almadin baska oyuncu icin kullanirsin belki bu adam gemileri yakiyor
Genc tecrubesiz menejer degil
Musteri kaciriyor resmen
Baskan hayatta calismaz bunla mesela bugunden sonra
Hatta 3 sene sonra gelecek baskan da bunlari gordukten sonra calismamali

Sebebi ne, neye atarlaniyir
Acayip ilginc mevzu
Belki kumar borcu vardır, acil para gerekiyordur.

Getireceğim dediği Wanyama'dan en az 1 milyon Euro indirecek. 10'da birini çevresindeki ite köpeğe verse, 900 bin Euro fena para değil.

Bu herif Türkiye dışında hangi takıma oyuncu götürüyor ki çok para kazansın?

Aspor'da falan çay çorbaya konuşturuyorlardır, bir de takım elbisesini ütülüyorlardır en fazla.

Çevrimdışı mylife1903

size kızmıyorum yaptığınız yoruma kızıyorum oyuncu ile yolları ayırıyoruz halen yok 750 bin € sunu biz ödeyelim falan filan.
Anlasamazsa mecbur odeyecen
Anlasirsa bonservis falan da zor aliriz gibi
Ibbye kaleci takasina soksak bizim icin iyi olur

Çevrimdışı mylife1903

Kime gore

Çevrimiçi Necmi

Gecen senelerde bizle hic calisti mi bu?
Ben hatirlamiyorum
Son hatirladigim oyuncusu ayrello ayisiydi
Hatta rakiplerle de gundeme gelmedi sanki
Piyasalara donup reklam ariyor herhalde
işde adam kırk yılda bir bir oyuncu getirecek herhalde umutuda kafaya aldı
tam hülyaya daldı. naibi uyandırmış onu.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky