2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4284995 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

transfer yapmak takımın kötü olduğunu göstermez bir çok nedenden yapılır yeni gelen hocanın oyun sistemine uymaz
takım daha güçlensin diye yapılır takımdan 11 oynayan bir quaresma gitti şimdilik bizim takım kötü değildi
kötü yönetiliyordu çalıştırılmıyordu. en hızlı oyuncuların bile koşamaz duruma gelmişdi daha neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.
takımın durumu ortada isim olarak kötü değil ama kötü kullanıldı forvette love oynatıp 40 orta açtıran hoca falan değildir
lafa geldimi love kötü adam bir sene öncenin gol kralı oturup sende neden atamıyoru sorgulamıyorsun gol kralı olsunda demedik
ha şimdi bakıyorum göztepe maçı işde girdiğimiz net 6 pozisyon var hesapta iki tane direkten dönen top ve bu oyunda en kötü olduğumuz anda
oldu canerin karambol vuruşu gol oldu ljajicinde golü öyle aslında güvenin golünde güvene çarpıp girdi top
onun dışında gördüğüm ceza sahasına girmeyen takımdı caner orta açıyor ceza sahasına tek hamle yapan oyuncu stoperin vida.
yani hücumda şenol hocadan pek farklı değiliz değişen şey pas yapmaya çalışmamız ve havadan ortayı bırakmamız oldu
şimdi yapılan ortalar pas gibi ve tehlikeli orta ve sayısıda azaldı. kimse demiyor ama kendi sahamızda kontra atağa mahkum kaldık
kendi yarı sahamızdan çıkamadığımız çok zaman oldu.
avcının kusurları olması şenol güneşi doğru yapmaz. Geçen sene kadromuz kötü değildi çok kötü yönetildi o kadro ikinci yarı şampiyonluk yarışı sertleştiğinde 39 puan topladı. şenol güneş ilk yarı verdi şampiyonluğu tıpkı bir önceki sene olduğu gibi.
kadro kötü olsa ikinci yarı 39 puan toplayamazdı. tek yaptığı orta sayısını azaltmak oldu ve takım anında cevap verdi buna
ilk yarı quaresma aşkına şampiyonluğu verdik o gücenmesin yeterince topla buluşsun ve bol bol orta yapsın diye biz iki senedir şampiyonluk bırakıyoruz.
Ikinci devre de pektoyla larinle oynasan 20 puan alirdin
Santraforsuz oynuyorsun zaten kisir takimsin
Kaleci de masallah kumbara gibiydi
Sen istedigin taktik sistem yap kalecin ortasahadan gol yiyor
Zaten atamiyin
Kadro kotu degilmis
He degildi ne diye habire adam aliyoz
Guclensin diyeymis
Guclensin diye aliyorsan pekto ile de uzataydin gecen sene 5 gol atmis

Çevrimdışı mylife1903

3 senedir takım geriye gidiyor diyorum.

Kondisyon
Topu geri kazanma süresi
Topa sahip olmak

Bunlardan ötürü takım geriye gidiyor diyorum
Hala eveliyon geveliyon
3 sene onceden bir 11 yaz sonra gozgoz maci yaz hele
Takim geri gidiyormus

Çevrimdışı mrred

Zaten atamiyin
Kadro kotu degilmis
Guclensin diyeymis
O taktik ve sistemi 2015 ten itibaren yapsaydı olurdu.
İş işten geçmiş transferleri karışmamış sonra ağlıyor bahaneci
Sistemine göre adam isteyeymiş
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

medel transferi yarinmis (m. özen)

Hizlica gitsin de yerine kimin gelecegini görelim 3. haftaya girdik :evillol:

Medel transferi yatmış diye okudum, ödüm koptu. Ne yarını ya gitsin hemen hani sağlık kontrolü falan noldu aç karnına olmadığı için tahlil mi alamıyorlar niye yarın :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Hala eveliyon geveliyon
3 sene onceden bir 11 yaz sonra gozgoz maci yaz hele
Takim geri gidiyormus
Çocuğu troll'lüyorsun ama ilk 3 sene takım kadro olarak iyiye giderken, oyun olarak kötüye gitti.

İsmail Köybaşı ile Olcay Şahan'la falan oynadığımız 2015-16'daki oyun, Adriano ve Babel'le oynadığımız oyundan çok daha iyiydi.

Şenol'un ilk 3 senesinde kadro iyiye gitti, ama futbol kötüye gitti.

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 17:31:42 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mrred

Lafi ortaya sallayan sensin 3 senedir geri gidiyor diye
Koy bakalim 11leri diyorum
Taktik hoca bilmem ne salliyorsun

Koyarsin kadroyu 3 sene onceden bu sene koyarsin 7-8 adam aynidir geri gitti dersin
Sen gomez ustune abu sosa ustune taliska bunlarin ustune negredo lens alirsan geri gider tabi

Vida degilim ben tornavidayim sokar cevirir yerine geciririm
"3 senedir" diyorum süreç var orada
geçen 3 seneyi
geçen 2 seneyi
geçen seneyi
hepsini kapsıyor.
Edebiyatın zayıf işte bunlar holiganlıktan
3 sene önceki takım mı demişim iyi bak.
Yahu garip adamsın
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

transfer yapmak takımın kötü olduğunu gösterir diye bir yorumum yok zaten en çok takımın eksik olduğunu gösterir ?
Takım daha güçlensin diye yapıyorsak geçen sene kadromuz güçlüydü neden şampiyon olamadık dememeniz gerekiyor ziraa geçen sene kadromuzun güçsüz olduğu anlamak çıkar bu yorumdan.
Kötü yönetiliyordu çalıştırılmıyordu sizin görüşünüz ben katılmıyorum.Kötü yönetiliyordu dediğiniz Beşiktaş sağ beksiz,sol kanatsız,orta sahasız,santraforsuz geçen sezon 70 gol üzeri atmıştı.
En hızlı koşan oyuncualar kimler di mesala bizde öğrenelim ?
Santrafora aboubakar,ba,cenk isteyen adama neden negredo,love,pektemek,larini aldık diye sorsan aslında çok farklı bir boyuta geçeceksin abi de işte orda tıkanıyorsun ?
Ben sana başka bir örnek sunayım sen love sunmuşsun ? Gomez nasıldı ? Cenk nasıldı ? Aboubakar nasıldı ? Burak nasıldı ?
Aynen geçen sene kadromuz gayet iyiydi sol kanatta pektemek yada güven oynuyordu sağ bek yoktu 2 senedir.Gökhana bir şey olunca necip oynuyordu.Orta saha namına bir şey yoktu.Santrafor yoktu.Kadromuz gayet iyiydi ? O 2.ci yarıda ki başarıyı şenol güneş sayesinde yakaladık ilk yarı da başarısız olmamızın sebeplerinden birisi santraforsuz oluşumuz diğer sebep transferlerin her zaman ki gibi geç kalışı.
Avcı'da quaresma'yı oynattı eğer yönetim boyd,n'koudou'yu almamış olsa avcı çaresizlikten başka kime oynatıcakdı ? Adama sanki quaresma'dan daha iyi birisine almışızda o Quaresma'yı oynatıyormus gibi davrandınız sürekli.Tek kanat oyuncumuz vardı Quaresma sol kanadımız bile yoktu.
Asrin kadrosu diye haber layklayan yonetici vardi
O haberi giren muhabirimsi bu sene 7 adam istiyordu sonra
Taraftar boyle

Çevrimdışı mylife1903

Belki kumar borcu vardır, acil para gerekiyordur.

Getireceğim dediği Wanyama'dan en az 1 milyon Euro indirecek. 10'da birini çevresindeki ite köpeğe verse, 900 bin Euro fena para değil.

Bu herif Türkiye dışında hangi takıma oyuncu götürüyor ki çok para kazansın?

Aspor'da falan çay çorbaya konuşturuyorlardır, bir de takım elbisesini ütülüyorlardır en fazla.

Kumar borcu konusu cuk oturuyor buna
Yakinda kokusu cikar

Çevrimdışı mrred

Lafi ortaya sallayan sensin 3 senedir geri gidiyor diye
Koy bakalim 11leri diyorum
Taktik hoca bilmem ne salliyorsun

Koyarsin kadroyu 3 sene onceden bu sene koyarsin 7-8 adam aynidir geri gitti dersin
Sen gomez ustune abu sosa ustune taliska bunlarin ustune negredo lens alirsan geri gider tabi

Vida degilim ben tornavidayim sokar cevirir yerine geciririm
Taktik ve hoca iyi mi diyorsun yani 3 senedir ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Çocuğu troll'lüyorsun ama ilk 3 sene takım kadro olarak iyiye giderken, oyun olarak kötüye gitti.

İsmail Köybaşı ile Olcay Şahan'la falan oynadığımız 2015-16'daki oyun, Adriano ve Babel'le oynadığımız oyun kadar keyif vermiyordu.

takım yaşlandı ve bireyselleşti ondan olabilir.takım oyunu oynayan oyunculardan daha çok bireysele döndü.

Çevrimiçi Necmi

Zaten atamiyin
Kadro kotu degilmis
Guclensin diyeymis
acaba burakmıydı değişen yoksa orta açma hastalığından dönmesimiydi
bir önceki sene burak yoktu negredo love ikilisiyle takım 41 puan aldı ikinci yarı
buna ne diyeceksin hoca kabahatli değil burak alındı diyorsunda bunu söylerken bir önceki seneye
bakmıyorsun iki sezon aynı şeyler yaşandıysa burda sebep burak olamaz
120 km koşan takım aldı 100 km koşan takım bıraktı diyoruz siz forvet diyorsunuz.
ne diyeyim ben görmek istediğinizi istediğiniz gibi görüyorsunuz diğer şeylere yokmuş gibi davranıyorsunuz.

Çevrimdışı mylife1903

işde adam kırk yılda bir bir oyuncu getirecek herhalde umutuda kafaya aldı
tam hülyaya daldı. naibi uyandırmış onu.
Abi her turlu bir mantikli aciklamasi yok
Bir suru sey dusunuyoruz
Menejer meslegine aykiri adamin yaptigi
Onurun dedigi olabilir kumar bircu seysi
Acil acil ama cok acil lazimdir tam is bitmisken fontiklemistir bunu alinaibi
O hirsla intikam almaya calisiyordur

Oyuncu satacak adam turkiyenin ilk4 kulubunden biriyle kanli bicakli oluyor, hint dizisi gibi

Çevrimdışı mylife1903

O taktik ve sistemi 2015 ten itibaren yapsaydı olurdu.
İş işten geçmiş transferleri karışmamış sonra ağlıyor bahaneci
Sistemine göre adam isteyeymiş
Belki istedi alinmadi
Ne cok biliyon yahu
Sanki yanyana oturuyordun senol gunesle baskanla

Çevrimdışı tuncaboylu

takım yaşlandı ve bireyselleşti ondan olabilir.takım oyunu oynayan oyunculardan daha çok bireysele döndü.
Yaş konusunda bir şey diyemem, ama 40 yaşındaki Adriano'yu 25 yaşındaki Köybaşı'na tercih ederim şahsen.

Kaldı ki Babel Olcay'la yaşıt, Talisca Sosa'dan, Aboubakar Gomez'den gençti. Sağ bek Beck ve Serdar Kurtuluş iken Gökhan Gönül oldu.

Bireysel oyuna oyuncu dönmez, hoca sistemi bireyselleştirdi.

Çevrimdışı mrred

Belki istedi alinmadi
Ne cok biliyon yahu
Sanki yanyana oturuyordun senol gunesle baskanla

Yahu adamın istediği oyuncular alınmadıysa niye istifa etmedi ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

oyunun bireyselliğe dönmesi kimin suçu ha bu aradfa bireysellik demişken ilk senede böyleydi
bütün oyun gomez ne yaparsaya kalmışdı. takım hep breysel kazanıyorsa ve elinde bireysel birşeyler yapıp kazandıracak oyuncu olmayınca çöküyorsa burda hocanın adını ağzına almaman gereki madem biireyseldi hoca ne verdi diye soracaksın gitti diye dizini dövmeden önce şu dediğin lafı biz 3 senedir söyleyip eleştiriyoruz neden karşı geliyorsun o zaman şu takım yaşlandı hikayesinide bırakalım artık orda başak gerçeği dururken komik oluyor bu laf.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Heeeeeeey 5 gün kaldı hala forvet yok. İsmi bile geçmiyor. Yok mu forvet duyumu atıcak. Bu takımın tek sorunu ortasaha değil.

Çevrimdışı mylife1903

İsmail Köybaşı ile Olcay Şahan'la falan oynadığımız 2015-16'daki oyun, Adriano ve Babel'le oynadığımız oyundan çok daha iyiydi.

Keyif meselesi goreceli onur

Ismael adri ile degisir ileri gidersin ama yeni bir takimdir
Takim geri gitti denilmez 3 senedir

3 senedir geri gidilmesi icin sabit olmak lazim yoksa pepeyi alirsin ileri godersin ama parasini odemezsin atinc kadar iynamaz adam
Ismael adri cag atlarsin sonra adride dolar cekmesi olur geri gidersin

Once stabil olacaksin ki geri ileri gitme tartisilabisin
Sen son 3 senede 30 ayri tandemle oynarsan geri gitti falan diye sallamak artniyettir

Çevrimdışı mrred

Edebiyat sevmem ama okudugumu anlarim
Senin gibi basit toplama bolme isleminde rezil olmuyorum

Laf ebeligi yapip eksen degistiriyorsun
Takim geriye gitti dedin hala 11 yazamiyorsun
Bombos teoriler salliyorsun kafandan

İstediği adamlar alınmadıysa niye istifa etmedi hoca ??
The great gig in the sky

Çevrimdışı Karabay

bir önceki sene burak yoktu negredo love ikilisiyle takım 41 puan aldı ikinci yarı
buna ne diyeceksin hoca kabahatli değil burak alındı diyorsunda bunu söylerken bir önceki seneye
120 km koşan takım aldı 100 km koşan takım bıraktı diyoruz siz forvet diyorsunuz.
ne diyeyim ben görmek istediğinizi istediğiniz gibi görüyorsunuz diğer şeylere yokmuş gibi davranıyorsunuz.
Yahu ne burakmış arkadaş. Hani nerede burak iki haftafır gelip neden golleri sıralamıyor.

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı mrred

3 senedir geri gidilmesi icin sabit olmak lazim yoksa pepeyi alirsin ileri godersin ama parasini odemezsin atinc kadar iynamaz adam

Sen son 3 senede 30 ayri tandemle oynarsan geri gitti falan diye sallamak artniyettir

Yahu 2015 2016 sezonunun ikinci yarısında da tandem değişti. İlk yarı oynayan tandem ile ikinci yarı oynayan tandem farklı
Onu niye yazmıyon ??

The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Taliska zaten sinek avliyordu
Negredo love ile almismis
Tolga ile ismaelle de sampiyon olduk

Çevrimdışı tuncaboylu

Tamam da abi, kadro ileri gitti işte. Bunu kabul edelim. İsmail'le iyi oynayan takım,  Adriano ile daha iyi oynamalı. Bunu yapmak için ufak bir rötuş yeter.

Avrupa Ligi'nde gruptan çıkamayan takım, CL'de gruptan namağlup çıktı.

Para ödenmemesi mevzuu, son seneki mevzuu. Ben 2017-18'den bahsediyorum. Bu takım CL'de gruptan çıkarken ligde nal topluyordu. Yani burada bir gariplik yok mu?