2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4277807 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi yaço58

Medel giderse hafta sonundaki maçta orta sahanın kadroda olması  zorunluluk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

:alala:

Burdan sana senden diğerlerine falan şeklinde gittikçe büyüyen bir zincir olarak düşün  :lol: Medya renkliler vs duymalı hissetmeli ki titremeliler diyorum.

Çevrimdışı mrred

Desteklemek ayrı bir olay

Biz Beşiktaş düşmanımiyiz :alala: Avciyi Sevmem de beğenmemde ama desteklemek zorundayım söz Konusu olan Avcı değil Beşiktaş

Bölmeyin insanları :busted_cop:
Yahu "Avcı başarısız olsun da anlarsınız Şenol Güneş'in kıymetini" diyen bir sürü mesaj var forumda. Bölücülüğü kim yapıyor?
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

İyi oyuncu yahu seviniyorum işte

Yok Messi falan dedin de o yüzden diyorum :) Yani amazing, great falan dememiş adam good demiş :D Mesela top kaybedildiğinde verdiği reaksiyona very good demiş  :)

Çevrimdışı KARA BOĞA

Takim kosmuyor diyen siz degil miydiniz. Nkudu kostu yardirdi ama ileride pas verecek adam bulamadi bir kac kere. O paslar yerini bulsa mac 5-0 da bitebilirdi.

Bu tip adam her takimda is yapar bence.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı mrred

Yok Messi falan dedin de o yüzden diyorum :) Yani amazing, great falan dememiş adam good demiş :D Mesela top kaybedildiğinde verdiği reaksiyona very good demiş  :)
Onu nerede yazıyor göremedim en önemli bölümü kaçırmışım :lol:
Daha da keyiflendim yaw şimdi
Topu geri kazanma süremiz 5 saniyeye düşüyormuş oh devamlı atak 90 dakika atak  :D :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

The Scout rating...

Shooting: 7 out of 10

Passing: 7 out of 10

Tackling: 8 out of 10

Heading: 7 out of 10

Pace: 8 out of 10

Vision: 7 out of 10

Current ability: 8 out of 10

Potential ability: 10 out of 10

OVERALL SCOUT RATING: 62/80

Current value: £6million

Potential value: £20million

Çevrimiçi tolga1903

Baskı altında en iyi opsiyonu buluyormuş en kaliteli pası atıyormuş vücudunu doğru açıya getirerek baskıdan çıkmayı biliyormuş.
Bu adamı alalım ya :D

Bu çok önemli özellik bizim için eğer doğruysa, oyuncuyu izlemek lazım. Çünkü baskı altında bizim takımdaki oyuncular bırak doğru opsiyonu bulmayı bazen futbolcu olduklarını bile sorgulatacak derecede saçma tercihler kullanıyor. Ha ayağına topu alan oyuncuya geçmiş yıllarda ne kadar opsiyon yaratıldı arkadaşları tarafından o da soru işareti ama mesela sivas maçı medel'in yedirdiği ikinci gol insanı çıldırtıyor artık Beşiktaş seviyesi diyorsun büyük takım diyorsun ve şu golleri hala yemeye devam ediyorsun olmaz.

Muhtemeldir ki dünkü gs konya maçı gibi bir maçı asla biz oynayamayacağız, çünkü küme düşmesi kesinleşen ekipler bile bizde kaleciye kadar iki kişiyle basıyor yok öyle rahat rahat defanstan çıkmak. O yüzden baskıyı ya bu saydığın özellikteki oyuncularla ya da topla dribbling yapıp tabiri caizse rakip baskısını "delerek" geçen oyuncularla yapmamız lazım. Hocanın düşüncesine bakılırsa ilk seçenekteki "baskı altında en iyi opsiyona oynama" özelliğine sahip maia bizim için ideal duruyor. Lemina kesin olmayacaksa bu adamı alsınlar.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ayrıntılı video atın da izleyelim

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı Necmi

Bi teknik adam kötüyse 5 değil 10 yıl kalsa gene Bi sistem bırakamaz çok sığ bir yorum olmuş her gelen 6 yıl kalsın sistem oynarsın adam bişeyler yapmış yapabilirliği mevcut ve viscayı Mahmut irfanı merti cengizi kendi patlattı epriyanuda dahil avcının potansiyeli belli bizde üzerine koyması lazım tbi yoksa yeterli olmaz
bunumu anladın ben yeterli zamanı olursa sistem oturtur dedim kötü demedim ama Beşiktaşın o kadar sabrı varmı yıllardır başakda hoca şampiyonluğa oynatmış başarıymış hayır başarı falan değil bu
bunu anlatmaya çalışıyorum ist takımları ffp ile boğuşurken hepsi para sıkıntısı çekerken hiç borcu olmayan birileri tarafından para akıtılan kulübü yönetti başak bir oyuncu istiyorsa başka bir takımın alma şansı yoktu.
her yerden yolları açıldı istediği oyuncuyu aldı taraftar baskısı görmedi milli takıma gitti baskıya ne kadar dayanabildi. şimdi ilk defa büyük takım çalıştırıyor ak koyunmu kara koyunmu göreceğiz. Şu anda başarı için zamanı olmayan bir kulüpde oyuncu kalitesi var elinde doğru adımları atıyor şimdilik kulübü iten bir taraftarda var ama unutulmamalı aynı taraftar iki dakikada sahayı karıştırır işde böyle durumlarda ne yapacak göreceğiz.
Ben avcıyı istemiyorum derken onun saha performansı umrumda değil isterse arka arkaya takımı şampiyon yapsın benim gözümde Beşiktaş hocası değil dedim yani benim sözlerim başarı çizgisi dışında başarılı olmasını istermiyim elbette isterim Beşiktaşın düşmanı değilim ama gözümde avcıyı değiştirmez. Ne olursa olsun şenol güneşden daha kötü olmaz diye tahmin ediyorum. takıma hız ve sistem kazandıracağına inanıyorum Ben oyununu biraz biliçe benzetiyorum ama biliçin yapamadığını yapabilecekmi hep birlikte göreceğiz.

Çevrimdışı mrred

Yalnız 4 4 2 veya 4 2 3 1 taktiğinde oynamış bu çocuk . O biraz soru işareti gibi
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Ayrıntılı video atın da izleyelim

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Bu çok önemli özellik bizim için eğer doğruysa, oyuncuyu izlemek lazım. Çünkü baskı altında bizim takımdaki oyuncular bırak doğru opsiyonu bulmayı bazen futbolcu olduklarını bile sorgulatacak derecede saçma tercihler kullanıyor. Ha ayağına topu alan oyuncuya geçmiş yıllarda ne kadar opsiyon yaratıldı arkadaşları tarafından o da soru işareti ama mesela sivas maçı medel'in yedirdiği ikinci gol insanı çıldırtıyor artık Beşiktaş seviyesi diyorsun büyük takım diyorsun ve şu golleri hala yemeye devam ediyorsun olmaz.

Muhtemeldir ki dünkü gs konya maçı gibi bir maçı asla biz oynayamayacağız, çünkü küme düşmesi kesinleşen ekipler bile bizde kaleciye kadar iki kişiyle basıyor yok öyle rahat rahat defanstan çıkmak. O yüzden baskıyı ya bu saydığın özellikteki oyuncularla ya da topla dribbling yapıp tabiri caizse rakip baskısını "delerek" geçen oyuncularla yapmamız lazım. Hocanın düşüncesine bakılırsa ilk seçenekteki "baskı altında en iyi opsiyona oynama" özelliğine sahip maia bizim için ideal duruyor. Lemina kesin olmayacaksa bu adamı alsınlar.
Bu baski meselesi ilginc
Konya ike oynarken bakmak lazim
Topu bize verip topun arkasina mi gececekler yoksa tek paslarla cikip top kaybi olunca topa baski mi yapacaklar
Herifler sivasta bizi bir guzel tekme tokat dovduler belki hakemlerle de alakasi vardir
Bize basiyorlar hatta kiramponu sokuyorlar hakem oyna gulum diyor gsye basmiyor basarsak kirmizi verir falan midir bilemiyorum
Golu yedikten sonra konya ile gol gelene kadar konya gece gunduz
Azicik hizli cikinca gsnin hazir olmayan oyuncusu dengesiz girdi atildi, lig daha kizismadi kadrolas netlesmedi azicik sabirli olup puan toplamak lazim
Daha dvere arasi bile gelenler olacaktir
Avrupa kupasi var o maclwrin oncesi ayri sikinti sonrasi syri sikinti
Lig uzun maraton azicik medya gucu cok isimize gelirdi havayi bulana kadsr

Çevrimdışı mrred

bunumu anladın ben yeterli zamanı olursa sistem oturtur dedim kötü demedim ama Beşiktaşın o kadar sabrı varmı yıllardır başakda hoca şampiyonluğa oynatmış başarıymış hayır başarı falan değil bu
bunu anlatmaya çalışıyorum ist takımları ffp ile boğuşurken hepsi para sıkıntısı çekerken hiç borcu olmayan birileri tarafından para akıtılan kulübü yönetti başak bir oyuncu istiyorsa başka bir takımın alma şansı yoktu.
her yerden yolları açıldı istediği oyuncuyu aldı taraftar baskısı görmedi milli takıma gitti baskıya ne kadar dayanabildi. şimdi ilk defa büyük takım çalıştırıyor ak koyunmu kara koyunmu göreceğiz. Şu anda başarı için zamanı olmayan bir kulüpde oyuncu kalitesi var elinde doğru adımları atıyor şimdilik kulübü iten bir taraftarda var ama unutulmamalı aynı taraftar iki dakikada sahayı karıştırır işde böyle durumlarda ne yapacak göreceğiz.
Ben avcıyı istemiyorum derken onun saha performansı umrumda değil isterse arka arkaya takımı şampiyon yapsın benim gözümde Beşiktaş hocası değil dedim yani benim sözlerim başarı çizgisi dışında başarılı olmasını istermiyim elbette isterim Beşiktaşın düşmanı değilim ama gözümde avcıyı değiştirmez. Ne olursa olsun şenol güneşden daha kötü olmaz diye tahmin ediyorum. takıma hız ve sistem kazandıracağına inanıyorum Ben oyununu biraz biliçe benzetiyorum ama biliçin yapamadığını yapabilecekmi hep birlikte göreceğiz.
Abi geçen bir videoya denk geldim
Teknik direktörleri ikiye ayırmışlar

1.inşaa edici/kurucu teknik direktör
2.Pragmatık teknik direktörler

Bilic ve Avcı birinciye daha yakın. Şenol güneş direkt ikincisine giriyor. Tartışmasız.
Guardiola ve simone de bu kategoride . Pep ilk sene premier ligte şampiyon olamadı. Bayernde de ilk senesinde sıkıntı çekti
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 15:56:32 mrred ]
The great gig in the sky

kim gelecekse gelsin artık zaman kalmadı.

Çevrimdışı mylife1903

Kadro yeterli mi?

Çevrimdışı Necmi

katılmıyorum o baskıyı yaptıklarında bir iki pasla baskıdan çıkıp kontrayla yapıştırırsan iki hafta sonra takımlar üstüne gelmeye korkar
şimdi baskı yapıyorlar çünkü baskıda Beşiktaşın topu çıkaramadığını biliyorlar ama oyuncu kadrosu değişti pek öyle olmayacak bundan sonra
iki kişiyle kaleciye bile baskı yaparlarsa böyle kalelerinde üç tane görür akıllanırlar bizim şu anki sorunumuz baskıya cevap verememek değil
topu üçüncü bölgeye taşıyamıyoruz eksik bu iyi bir merkez orta saha alırsak bu konu çözülür zaten göztepeyi 3 golle geçtik en az 3 tanede kaçırdık ama hiç iyi değildik senin kontra yaptığında rakip ceza sahasında sadece vida oluyorsa bu bir sorun topu lens kaptı hücuma çıktı o sırada rakip sahada tek oyuncumuz yok bütün oyuncular durmuş lensi izliyor şaşırdılar tabi bir oyuncu kapmış topu rakip yarı sahaya geçiyor :D
tabi şimdi gülüyorum ama maçta sağlam küfür yedi benden bütün takım :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Kadro yeterli mi?
hayır bir orta saha almamız şart sekiz olmadan bu kadro harcanır ama sekiz gelirse bu kadro yeterli olur.
üstüne birde forvet alırlarsa kaymak olur ama öncelik sekiz bence yada lemine gibi bir altıda olabilir tabi :D

Çevrimdışı mrred

Katılıyorum bide şu var;
Baskı 2. bölgede olursa bu çocuğa baya ihtiyaç var baskı 3.bölgede olursa Ruiz var vida biraz güven vermiyor. Bekleri daha görmedik onları ayak ve pas teknikleri nasıl bilmiyoruz. Bence avcı özellikle baskı yapılmasını bile istiyor olabilir.Özellikle sarışın takımlarla oynadığımız maçlarda mesela Gs veya Fb deplasmanlarında üstümüze çullancaklar. O baskıyı kırıp nkoudouyla çok hızlı sonuca gidebiliriz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Bu baski meselesi ilginc
Konya ike oynarken bakmak lazim
Topu bize verip topun arkasina mi gececekler yoksa tek paslarla cikip top kaybi olunca topa baski mi yapacaklar
Herifler sivasta bizi bir guzel tekme tokat dovduler belki hakemlerle de alakasi vardir
Bize basiyorlar hatta kiramponu sokuyorlar hakem oyna gulum diyor gsye basmiyor basarsak kirmizi verir falan midir bilemiyorum
Golu yedikten sonra konya ile gol gelene kadar konya gece gunduz
Azicik hizli cikinca gsnin hazir olmayan oyuncusu dengesiz girdi atildi, lig daha kizismadi kadrolas netlesmedi azicik sabirli olup puan toplamak lazim
Daha dvere arasi bile gelenler olacaktir
Avrupa kupasi var o maclwrin oncesi ayri sikinti sonrasi syri sikinti
Lig uzun maraton azicik medya gucu cok isimize gelirdi havayi bulana kadsr

Ben acayip takığım bu baskı işine abi. Konya rahat rahat çıkardı adamları şimdi okuyorum çok iyi oynadıklarını zannediyorlar ama tamamen aykut tercihiydi. Halbuki golü yer yemez öne çıktılar var yani böyle güçleri. Denizlispor'da öyle oynadı geçen hafta 11 kişiyken gs bakma. Biz 0-0 ken bile baskı yiyoruz ev deplasman farketmiyor. Rakip teknik direktörlerin "bu gs'den top alamayız ama bjk'den top kapmak çocuk oyuncağı" motivasyonu derhal kırılmalı bunun için de gökhan medel vida caner gibi isimlerin şu saçma sapan top kullanımlarına müsade edilmemeli. Gökhan özellikle öyle yerlerde öyle saçma kayıplar yapıyorki rakip tavşanlı linyit olsa iştahlanır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Başakşehir, Beşiktaş'ın kadrosunda düşünmediği Ricardo Quaresma’yı renklerine bağlamak istiyor. Tecrübeli futbolcuya, yıllık 1 milyon €'luk bir sözleşme sunulduğu, İstanbul'da kalmak isteyen Quaresma'nın da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. (TRT Spor)
İyi, 750 bine feshederiz.

Çevrimiçi yaço58

İstediğini alıyorlar diyorsunuz mert fb ve bursamım ıskartaya çıkarttığı adam caicarayı clichyi 3 büyüklerden isteyen alırdı clichyi bekledi zaten baya sonunda imza attı epriyanu avcı patlattı geçelim ortaya Mahmut gene avcının parlattığı emre fbnin gönderdiği o zaman ki emre irfan 2.5m gibi bi bedelle gitti istese başkası çok rwaht alırdı mossoro kariyeri bitmişti aldı viscayı kendisi çıkardı bunlar kemik adamlar öyle yıldız falan almadı başak son sene hariç o yüzden avcının eli var bu isimlerin gelişimi üzerinde bu isimler başağa gelmeden isteyen alabilirdi ama şimdi isteyende alamaz

Çevrimdışı mrred

Bu 3. bölgedeki baskıyı kırabilme mevzusu çokomelli
Bunu gören anadolu takımları geride beklicekler o zamanda oyun kurmamız daha da rahatlıcak. Bu sefer de dar alanda iş yapacak adamlara ihtiyacımız var. O yüzden her halükarda ayağı temiz şutu ve dripplingi olan 8 numara bence forvet kadar önemli bir transfer
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 16:05:28 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky