2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4278797 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Lemina mı yoksa Gonalons mı uygun Hunter'in sistemine ?
İkiside olsa hangisi almalıyız sizce?
Leminayı şöyle ucuz bir ops.koysak iyi olur.
7M + bonus gibi taksitle felan ama vermezler sanırım .

Çevrimdışı Erman1903

Maia hakkında 18 yaşındayken yazılmış rapor:

https://www.docdroid.net/i4QWWo8/indir.pdf

Eğer bu transferi gerçekten bitirdiysek inanılmaz mutlu olacağım. Yeni nesil ve çok komple bir adam. Takıma alıştığı takdirde sistemimiz tıkır tıkır işleyecektir.

Çevrimdışı Erman1903

Lemina mı yoksa Gonalons mı uygun Hunter'in sistemine ?
İkiside olsa hangisi almalıyız sizce?
Leminayı şöyle ucuz bir ops.koysak iyi olur.
7M + bonus gibi taksitle felan ama vermezler sanırım .

Gonalons fazla defansif, Lemina ise tempo oyuncusu. Aralarından Lemina bizde 8 oynarsa acayip iş yapar ama 6 arıyoruz. İkisinin ortası bir adama ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Gonalons fazla defansif, Lemina ise tempo oyuncusu. Aralarından Lemina bizde 8 oynarsa acayip iş yapar ama 6 arıyoruz. İkisinin ortası bir adama ihtiyacımız var.

+1903

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Son 6 gün , kim gelecekse gelsin artık  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Medel için kulüpler Bonuslar dahil 1.5 m Euro üzerinden anlaştı. Dün
@ortacizgicom da belirttiğimiz gibi Medel'in menajerinin Bologna Kulübü ile anlaşması bekleniyor. Anlaşırlarsa resmi açıklamalar gelir. (Murat Özen)

Çevrimdışı 38life

Eğer bu transferi gerçekten bitirdiysek inanılmaz mutlu olacağım. Yeni nesil ve çok komple bir adam. Takıma alıştığı takdirde sistemimiz tıkır tıkır işleyecektir.

Bonservisiyle alınırsa ben de çok mutlu olurum. Müthiş olur. Ama bonservisiyle zor gibi şu saatten sonra. Keşke N'Koudou'ya bonservis verileceğine bu çocuğa verilseydi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adı geçenler arasında en makul tercih Thiago Maia olacaktır.

Lille takımındaki performansı (rating'i) pek iyi görünmüyor, ama 22 yaşında ve epey kelepir bir paraya alınabilir.

Yıllık maaşının max 1.5 civarında olduğunu tahmin ediliyorum, benzer paraya getiririz.

İkinc tercihim Gonalons olur, onun Fransa ligi performansı çok iyiydi. Maaşı da çok yüksek olmayacaktır.

Rafinha, Vidal, Lamina gibi adamlar senelik en az 3 milyon Euro'ya gelecekler. Rafinha'nın sakatlık sorunu var, Lamina ancak kiralık alınabilir, Vidal de son sahibi okunacak bir oyuncu.

Çevrimiçi Savaş

Maia'da iyidir. Candır. Güzel adamların ismi geçiyor. Hepsine tamamım.

Çevrimiçi Necmi

Hayır, başakşehir kadrosu mükkemel, siyaset destekli, hakemler onu koruyor. Bu kadroyu kim olsa iki maçta 0 puan alır, teknik direktör neymiş.
her şeyi sonuca göremi yaşıyorsunuz anlamıyorum fener ilk şutunu kornerden gelen
topa kafayla attı dakka 70 başak herhalde net 5 pozisyon kaçırmışdır maçta baştan aşağıya başak üstündü
adamlar iki atak yaptı iki gol buldu. Başak geçen seneden zayıf falan değil gayette iyi oynuyor
aslında hücum sayısıda arttı bu sene birde sadece avcıyı kaybetmedi bu takım emreyide kaybetti
birde kimse avcı başakda etkili değil demiyorki varsa 5 yılın beş yıl tutar sende avcı ile takır takır oynayan
bir takım yaratırsın varmı sabredecek 5 yılın kaldıki avcının başakda nasıl bir başarısı oldu oda tartışılır
ne zamandır Beşiktaş taraftarı elden kaçan şampiyonlukları başarı olarak görmeye başladı başak 3 yıldır son haftalarda şampiyonluk verdi geçen sene 13 puan farkı eriterek verdi hemde bumu başarı.
tabi bu Beşiktaşda başarılı olamaz anlamı taşımıyor ama şampiyonluk gelirse avcı sayesinde değil Beşiktaş olduğumuz için gelir Avcı kötü olduğu için değil başak olduğu için o şampiyonlukları kaybetti.
kimseye hak ettiğinden fazla değer biçmeyin hiç bir isim Beşiktaşdan büyük değil

Çevrimdışı tuncaboylu

Bonservisiyle alınırsa ben de çok mutlu olurum. Müthiş olur. Ama bonservisiyle zor gibi şu saatten sonra. Keşke N'Koudou'ya bonservis verileceğine bu çocuğa verilseydi.
Zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanır, sorun değil.

Çevrimdışı 38life

Zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanır, sorun değil.

Evet o şekilde olabilir. Bu sene bütçemiz kalmamıştır daha.

Çevrimiçi Necmi

Öyle veya böyle transfer sezonunun son haftasındayız,esas bombalar bu hafta patlayacak.Şu transfer sezonunu geç açmasak,senenin en sevdiğim dönemleri ama son aya kadar transfer yapmadığımız için zevk alamıyoruz :lol:
adamlar uyanık erkenden transferleri yapsalar bu sefer takımın diğer taraflarını kurcalayacaksınız yine transfer isteyeceksiniz erken eksikleri kapatmak demek sonrasında bütün takımın değişme talepleriyle uğraşmak demek :D

Çevrimdışı Blackmd1

Çıkan isimlerden hangisi gelirse gelsin ama yeter ki gelsin   :D

Katılıyorum, nkodou ilk geldiğinde verilecek paraların kanata değil ortasahaya yatırılması gerektiğini söylemiştim.

her şeyi sonuca göremi yaşıyorsunuz anlamıyorum fener ilk şutunu kornerden gelen
topa kafayla attı dakka 70 başak herhalde net 5 pozisyon kaçırmışdır maçta baştan aşağıya başak üstündü
adamlar iki atak yaptı iki gol buldu. Başak geçen seneden zayıf falan değil gayette iyi oynuyor
aslında hücum sayısıda arttı bu sene birde sadece avcıyı kaybetmedi bu takım emreyide kaybetti
birde kimse avcı başakda etkili değil demiyorki varsa 5 yılın beş yıl tutar sende avcı ile takır takır oynayan
bir takım yaratırsın varmı sabredecek 5 yılın kaldıki avcının başakda nasıl bir başarısı oldu oda tartışılır
ne zamandır Beşiktaş taraftarı elden kaçan şampiyonlukları başarı olarak görmeye başladı başak 3 yıldır son haftalarda şampiyonluk verdi geçen sene 13 puan farkı eriterek verdi hemde bumu başarı.
tabi bu Beşiktaşda başarılı olamaz anlamı taşımıyor ama şampiyonluk gelirse avcı sayesinde değil Beşiktaş olduğumuz için gelir Avcı kötü olduğu için değil başak olduğu için o şampiyonlukları kaybetti.
kimseye hak ettiğinden fazla değer biçmeyin hiç bir isim Beşiktaşdan büyük değil

Abi sen bana sonuca göre mi yaşıyorsun demişsin ama Başak 5 tane atamadı falan demişsin, evet başak kaçırdı ama visça ne zamandan beri kötü bu adamın psikolojisini ben mi yapıyorum, ayrıca bütün maç böyle baskılı oynatıp son dakika suyu kaynatıp çok saçma hatalar yapıp gol yediler.Bu da bir düzen sorunu ve hocaya yazar. Bu maç tamamen okan hocaya yazar yani. Başakşehirde daha nasıl başarısı olabilir abi, adam düzenli olarak şampiyonluğa oynayan bir takım yarattı, bu çok abartı övülen fener bile şampiyonluk yarışında yok kaç senedir.Geçen sene hocanın robinho ısrarı verdi şampiyonluğu ama bu kendi getirip kendi mahvetmesiydi.
Son olarak ben kimseyi Beşiktaştan büyük görmem, ama hakkını vereceksin adamında, evet bu adamın büyük performansı sayesinde şampiyon olduk demek Beşiktaşlılığı küçük düşürmez. Şuan da süper ligin en başarılı teknik direktörüdür kendisi, yeterli görmüyorsan da süper lig seviyesindendir. Sergenin kral hoca olarak ilan edildiği bir ülke de Abdullah Avcı bir guardioladır. Avcı evet çok hatası var, bu oturulup konuşulur, potansiyeli olduğu, bizim için doğru bir isim olup ısrar edilmesi gerektiğini, kendini geliştiren ve kendine bir şeyler ekleyen biri olduğu gerçeğini de görmek ayıp değil. Başakşehir = Abdullah Avcıydı. Nedense sen bunu Avcı>Beşiktaş olarak algılamışsın galiba ama öyle değil benim demek istediğim sadece  Avcı+Beşiktaş > Şampiyonluk.

Çevrimdışı Erman1903

8 Altı zor gibi bonservis ama oyuncu Lille de mutsuz anladığım kadarıyla. Opsiyonla falan olma ihtimalı olabilir yine de.

Senin gönlüne biraz su serpeyim. N'Koudou burayı sevecek diye düşünüyor, o adama dair yüksek umutlar taşıyorum. Oyuncu İngiltere'de kademe atlayamadığı için biraz geri gitti, burada onu başaracak kabiliyet ve motivasyona sahip gördüm kendisini. Söylediğimin oynadığı oyunla çok alakası yok, bu yönde yüksek bir hissiyat aldım transferinden.  Eğer kardan %50 verdiysek o hoş değil ama (Madem parlatma amaçlı para veriyoruz - Bu ne perhiz bu ne salata turşusu)

Çevrimiçi Necmi

İnşallah maşallah yok abilerim kardeşlerim, renktaşlarım bu sene şampiyon BEŞİKTAŞ!. Yönetim,taraftar,oyuncular birlikte olma zamanı, bu sene bütün camiaları patlatma senesi. Küskünler barışsın, bölücüler kovulsun, herkes bir olsun. Sen ben yok biz varız. Haydi beyler başaracağız, sadece yıkmayalım, birleştirelim. Allah yardımcımız olsun.
bu forumda renkli yok :bandit:

bu forumda renkli yok :bandit:

@Necmi  abi bütün cümlemde takıldığın yer orası mı  :lol: Onu daha çok genel kitlelere hitap etmek için kullandım, yani bu forumunda ötesinde anlamında. :lol:

Çevrimdışı 38life

8 Altı zor gibi bonservis ama oyuncu Lille de mutsuz anladığım kadarıyla. Opsiyonla falan olma ihtimalı olabilir yine de.

Senin gönlüne biraz su serpeyim. N'Koudou burayı sevecek diye düşünüyor, o adama dair yüksek umutlar taşıyorum. Oyuncu İngiltere'de kademe atlayamadığı için biraz geri gitti, burada onu başaracak kabiliyet ve motivasyona sahip gördüm kendisini. Söylediğimin oynadığı oyunla çok alakası yok, bu yönde yüksek bir hissiyat aldım transferinden.  Eğer kardan %50 verdiysek o hoş değil ama (Madem parlatma amaçlı para veriyoruz - Bu ne perhiz bu ne salata turşusu)

Potansiyel aralığı geniş bence de zaten. Ama benim pek umudum yok. Onca maçını seyrettim, koşup koşup rakibe toslayan bir oyuncu olduğunu gördüm, Cuma günü de aynısını yaptı. Düzeltirse sıçrama yapar, satarız 15-20'ye.

Çevrimdışı savaş altay

adamlar uyanık erkenden transferleri yapsalar bu sefer takımın diğer taraflarını kurcalayacaksınız yine transfer isteyeceksiniz erken eksikleri kapatmak demek sonrasında bütün takımın değişme talepleriyle uğraşmak demek :D
:upto:

Çevrimiçi yaço58

Bi teknik adam kötüyse 5 değil 10 yıl kalsa gene Bi sistem bırakamaz çok sığ bir yorum olmuş her gelen 6 yıl kalsın sistem oynarsın adam bişeyler yapmış yapabilirliği mevcut ve viscayı Mahmut irfanı merti cengizi kendi patlattı epriyanuda dahil avcının potansiyeli belli bizde üzerine koyması lazım tbi yoksa yeterli olmaz

Çevrimdışı Koa_lAA

sen git totenam dan transfer yap.. adamların kadro zayıfladı tabi... direk mağlubiyet...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Medelin gidişi kesinleşti gibi . Kağıt üstünde fişek gibi takım oluyoruz atlet genç dinamik teknik off
Çok heyecanlı yaw :iblush:
The great gig in the sky