2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4279124 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Dinamik atletik oyuncunun önemini herkes gs örneğinde görmüştür.
Adamlar 60 dan sonra koşamadılar bile

Bizim her pozisyonda atlet oyunculara ihtiyacımız var. Farkı öyle yaratacaz
The great gig in the sky

Çevrimiçi sozkul

Premier Lig'te ne kullanılıyolarsa ondan kullanmak lazım hangi maçı izlesem çimler efsane.

Ordaki iklimi de taklit edecek cihazda lazım Vodafone arena ölçeğinde.
Bence sorun çimi yurtdışından getirdiğimiz için oldu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

sosyal medyada bilinçli bir saldırı var ali naibiye.

umut güneri aklıyorlar.

kel sinan enginin savunduğu bir adam yanlış yoldasınız.
Şuan için konuşuyorum ve gelecektede bunu değişmeyeceğini düşünüyorum;

Ali naibiyi gömen ve umut güneri aklayan Beşiktaşlı değildir ya da Beşiktaşın kötülüğünü düşünüyordur. Spamlayın geçin.

Çevrimdışı tangaz

Ordaki iklimi de taklit edecek cihazda lazım Vodafone arena ölçeğinde.
Bence sorun çimi yurtdışından getirdiğiniz için oldu.

çimler ilk serilirken italyadan gelmişti die hatırlıyorum o rulolar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

https://twitter.com/atavratadem/status/1165683960950730753
H U N T E R  :bandit:

Hayır, başakşehir kadrosu mükkemel, siyaset destekli, hakemler onu koruyor. Bu kadroyu kim olsa iki maçta 0 puan alır, teknik direktör neymiş.

Çevrimdışı Erman1903

Dinamik atletik oyuncunun önemini herkes gs örneğinde görmüştür.
Adamlar 60 dan sonra koşamadılar bile

Bizim her pozisyonda atlet oyunculara ihtiyacımız var. Farkı öyle yaratacaz

Her pozisyonda atletik diye takılmaya gerek yok. Gördük bugün atletik Seri'yi. Kimse ırkçılık yaptığımı düşünmesin ama bana göre istisnalar hariç 6 numara için siyahi oyuncu düşünmemeliyiz.

Çevrimdışı mrred

Hayır, başakşehir kadrosu mükkemel, siyaset destekli, hakemler onu koruyor. Bu kadroyu kim olsa iki maçta 0 puan alır, teknik direktör neymiş.

:D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Her pozisyonda atletik diye takılmaya gerek yok. Gördük bugün atletik Seri'yi. Kimse ırkçılık yaptığımı düşünmesin ama bana göre istisnalar hariç 6 numara için siyahi oyuncu düşünmemeliyiz.
Serinin sağlık problemi olduğuna dair yoğun dedikodular var ben de çok şaşırdım adam bildiğin bitik koşamıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Serinin sağlık problemi olduğuna dair yoğun dedikodular var ben de çok şaşırdım adam bildiğin bitik koşamıyor

Olabilir ekstra kötüydü. Eğer öyleyse kendisinden özür diliyorum ama bunu söylememin sebebi daha önce de söylediğim gibi alacağımız 6'nın iyi bir oyun bilgisine sahip olması tekniğinin de standart bir 6 dan biraz daha yüksek olması gerekmesi. bir nevi cultured defensive midfielder tarzı, geriden oyun kurarak oynayabilecek bir adama ihtiyacımız var. Yüksek tempoda aklını kullanarak hareket etmek zor bir şey + Yönetici tarzda siyahi oyuncu çok bulunmuyor. Az sayıda olanların da fiyatı dudak uçuklatacak cinsten.

Bu yüzden aradığımızı bulmak için biraz feragat edip, Fiziksel olarak çok üst seviye olmasa da ortalama üstü olup, yüksek maç sayısını kaldırabilecek, kısa da olmayan birini bulmamız lazım oraya.   

Çevrimdışı kyiv

Bülent Yıldırım yüzsüzüne utanmadan program yaptırtılıyor cnnde . Geçen senin ödülü mü acaba?

Çevrimdışı mrred

Olabilir ekstra kötüydü. Eğer öyleyse kendisinden özür diliyorum ama bunu söylememin sebebi daha önce de söylediğim gibi alacağımız 6'nın iyi bir oyun bilgisine sahip olması tekniğinin de standart bir 6 dan biraz daha yüksek olması gerekmesi. bir nevi cultured defensive midfielder tarzı, geriden oyun kurarak oynayabilecek bir adama ihtiyacımız var. Yüksek tempoda aklını kullanarak hareket etmek zor bir şey + Yönetici tarzda siyahi oyuncu çok bulunmuyor. Az sayıda olanların da fiyatı dudak uçuklatacak cinsten.

Bu yüzden aradığımızı bulmak için biraz feragat edip, Fiziksel olarak çok üst seviye olmasa da ortalama üstü olup, yüksek maç sayısını kaldırabilecek, kısa da olmayan birini bulmamız lazım oraya.
Teknik heyet hepsini düşünüyordur. Ben güveniyorum transferler nokta atışı.Millet boydu falan beğenmiyorda aha bak gördük ne oldi? Gs li kanat adamını kovalamadı konya hep pozisyona girdi. Boyd deli gibi adamını kovalıyor. Tam takım oyuncusu
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Teknik heyet hepsini düşünüyordur. Ben güveniyorum transferler nokta atışı.Millet boydu falan beğenmiyorda aha bak gördük ne oldi? Gs li kanat adamını kovalamadı konya hep pozisyona girdi. Boyd deli gibi adamını kovalıyor. Tam takım oyuncusu

Ben de transferlerden son derece keyif aldım bu sezon, kesinlikle katılıyorum. Fakat bir yandan da burada konuşmamızın epey faydalı olduğunu düşünüyorum, biz Fb, Gs gibi yüzeysel bir taraftar profiline sahip değiliz. Bu adamlar hakem, federasyon ittirmeleriyle başarılar sağladılar ve taraftarları bu yüzden cahil kaldı. Biz daha temiz, kayda değer bilgi akışı sağlıyoruz. Yönetiminin burayı ciddi şekilde takip ettiğini ve sağladığımız bilginin bazı kararların alınmasında yardımcı olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Milli takım arasından sonra takımın gidişatı belli olur.
olur. Transferler de  yapilmsi olur  sakatlar  da yavas yavas geri donmus olur. Yter ki  haftaya  Rize'ye patlamasin  kotu de  oynas a kazanmali bu takim .. Ekimsonu   gibi  gercek  futbolunu gormeye baslariz evvel Allah  Besiktasimizin!
Yorgo

Çevrimdışı Arthur Dayne

olur. Transferler de  yapilmsi olur  sakatlar  da yavas yavas geri donmus olur. Yter ki  haftaya  Rize'ye patlamasin  kotu de  oynas a kazanmali bu takim .. Ekimsonu   gibi  gercek  futbolunu gormeye baslariz evvel Allah  Besiktasimizin!
Aynen öyle.Rize maçında ne kadar berbat oynarsak oynayalım,bir şekilde üç puan çıkarmak zorundayız.Sonrasında iki hafta milli ara var,sakatların iyileşmesi ve transferlerin alışması için çok iyi olacak.Ondan sonrası için gözümüz kapalı hunter hocama güvenebiliriz.

Aynen öyle.Rize maçında ne kadar berbat oynarsak oynayalım,bir şekilde üç puan çıkarmak zorundayız.Sonrasında iki hafta milli ara var,sakatların iyileşmesi ve transferlerin alışması için çok iyi olacak.Ondan sonrası için gözümüz kapalı hunter hocama güvenebiliriz.

Milli ara iki hafta mı :O Daha hocamıza güvenmemiz için erken, yani sonuç almamız için erken. 6 ay-1 yıl en erken süresi. Futbolun doğrularını yapmaya çalışan hocamıza güvenmeliyiz. Sanırım burda en sıkı güvenenler sen ben @38life

Çevrimdışı Arthur Dayne

Öyle veya böyle transfer sezonunun son haftasındayız,esas bombalar bu hafta patlayacak.Şu transfer sezonunu geç açmasak,senenin en sevdiğim dönemleri ama son aya kadar transfer yapmadığımız için zevk alamıyoruz :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Öyle veya böyle transfer sezonunun son haftasındayız,esas bombalar bu hafta patlayacak.Şu transfer sezonunu geç açmasak,senenin en sevdiğim dönemleri ama son aya kadar transfer yapmadığımız için zevk alamıyoruz :lol:

6 numara çarşamba, perşembeye belli olur en geç diyelim de şöyle ortama bir renk gelsin, son günler forvet heyecanıyla geçer tahminen :super:.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 01:31:19 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

hakkaten bu hafta alev alev olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı haluk.m

2 aydır hayal kuruyoruz, tartışıyoruz, duyum peşinde koşuyoruz ama sonunda dananın kuyruğu kopuyor  :sevinc

1 Forvet ve 1 orta saha alacağımızı  tüm duyumcular yazdı :alala:   sonrası hocaya bakıyor.  (Ben yedek kaleciyle de imzaladıklarını düşünüyorum, diğer transferlerden sonra anlarız)

Lige istediğimiz gibi başlayamadık ama renklilerde bizden iyi sayılmaz. İnşallah sezon sonu ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ dedirteceğiz..  🥰🦅🦅🦅🦅🦅🦅

Bu yıl fenerasyon ve hamsispor ile mücadele edeceğimizi düşünüyorum.  Geçen sene cincon iteklendi ama bizde çok aksadık, şimdi onlar oluşturdukları nefretin içinde yok olacak. :) Bu sezon yarışacağımız iki camia da az çamur değil, özellikle trabzona hiç sempati göstermeyin. Karşımıza siyasileri ve fenerasyonu almaya hazır olmalıyız, bunları ancak biz taraftarlar durdurabiliriz  :boxin:

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 02:03:25 jokerhm ]

Çevrimdışı KARA BOĞA

Bizim transferler kadar fenerin ne yapacagi da önemli. O abuk subuk kadroya ragmen bi santrfor neler degistiriyor iste kaniti.

Haftaya TS ile oynayacaklar bi balonlari patlasin hele, biz zaten rizeye karsi kazaniriz.

Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı Arthur Dayne

2 aydır hayal kuruyoruz, tartışıyoruz, duyum peşinde koşuyoruz ama sonunda dananın kuyruğu kopuyor  :sevinc

1 Forvet ve 1 orta saha alacağımızı  tüm duyumcular yazdı :alala:   sonrası hocaya bakıyor.  (Ben yedek kaleciyle de imzaladıklarını düşünüyorum, diğer transferlerden sonra anlarız)

Lige istediğimiz gibi başlayamadık ama renklilerde bizden iyi sayılmaz. İnşallah sezon sonu ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ dedirteceğiz..  🥰🦅🦅🦅🦅🦅🦅

Bu yıl fenerasyon ve hamsispor ile mücadele edeceğimizi düşünüyorum.  Geçen sene cincon iteklendi ama bizde çok aksadık, yarışacağımız iki camia da az çamur değil. Özellikle trabzona hiç sempati göstermeyin. Karşımızda siyasileri ve fenerasyonu almaya hazır olmalıyız, bunların ancak biz taraftarlar durdurur  :boxin:
:bandit:

Çevrimdışı Erman1903

Bizim transferler kadar fenerin ne yapacagi da önemli. O abuk subuk kadroya ragmen bi santrfor neler degistiriyor iste kaniti.

Haftaya TS ile oynayacaklar bi balonlari patlasin hele, biz zaten rizeye karsi kazaniriz.

İstedikleri transferi yapsınlar. Hakemler ve federasyon olmadan bir hiçler. Normal şartlarda o td ve başkanla başarılı olmaları çok zor.

Rüzgar tersten bir eserse taraftarları birlik olamaz, hemen dağılırlar.