2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4277816 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

transferden elini ayağını çektirdi stad yapılırken emeği var o yüzden yakında erdal torunoğulları gibi umut günerde yol alacak.

Sonu erdal torunoğulları gibi olacak.

istifasını nie kabul etmedi o zaman
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

trbzonun zeminde hibritti onlarda her sene sök dik yapıyormu? zeminleri iyi görünüyor tv.de
bizim stadımız deniz kenarı yok nem tuz filan die gerekçeler vardı da adamların zemin deniz kenarı değil direk denize yapılan dolgu üzerine
SIS her sene bir bahane üretiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tangaz abi

haber her ne kadar teyite muhtaç olsa da buraya koyucam yine her türlü ihtimali düşünüyorum bu haberi yönetimden birileri de yaptırmış olabilir. Habere göre öyle dediğin gibi çok masum falan da değil.

FIFA'ya şikayet etmesi bardağı taşırdı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın alacakları nedeniyle Quaresma’ya kızdığı ve bu yüzden yolları ayırdığı da belirtiliyor.

'Servet kazandı, gönderin'

Orman’ın, “Kulüpten âdeta servet kazandı. Bir de kalkmış FIFA’ya şikâyetçi olmuş. Her kulüpte ödemeler gecikiyor. Parasını verin gitsin” dediği öğrenildi.

Başlangıçta Quaresma’nın kalmasını savunan yönetici Serdal Adalı da son gelişmeler üzerine fikir değiştirdi.

Kaynak Hürriyet
Bu yönetimin son Quaresma hareketlerinde bir özgüven seziyorum.

Sanırım tek taraflı fesihte bile elimizde kullanabileceğimiz bir koz var.

Bunun bir benzerini en son Veli'nin durumunda görmüştük. Onu da sepetledik, gitti taraftara ağladı. Sonra alması gereken kalan maaşının %70'ini falan alabildi.

Eğer tespitim doğru ise, bu işte de benzer bir durum olabilir.

istifasını nie kabul etmedi o zaman

vardır bir nedeni.

Erdal torunoğullarınıda ilk önce kabul etmemişti istifasını hatta gitti geldi bi.

Bunun bir benzerini en son Veli'nin durumunda görmüştük. Onu da sepetledik, gitti taraftara ağladı. Sonra alması gereken kalan maaşının %70'ini falan alabildi.

veli bizi şikayet etti sonra deli gibi para vermek zorunda kaldık ama.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

veli yerli statüsünde oldugu içn tff çözüm kurulu bağladı dosyayı
fifaya uefaya gitseydi görürdük
arası %kaç aşağısına bağladık 2,250 mio yuro kalan alacağının %kaçıydı ?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

veli bizi şikayet etti sonra deli gibi para vermek zorunda kaldık ama.
Spor medyası harika cidden, sabah akşam Beşiktaş takip eden insanları bile kandırabiliyor:

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Veli Kavlak'ın sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:
2018-2019 sezonu: 1.700.000 Euro garanti ücreti ve 10.000 Euro maçbaşı ücreti,

...

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş Kulübü'nün 3 Ağustos 2018'de sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği Veli Kavlak'a 1 milyon 275 bin Euro (8 milyon 577 bin lira) tazminat ödenmesini kararlaştırdı.

Çevrimdışı tangaz

SIS her sene bir bahane üretiyor.

hibrittir her sene sök dik filan olmuyorsa vazgeçelim bu sevdadan klasik çime dönelim

Çevrimdışı mrred

Dentinyo var abi efsane
Madonna disli
Ona 1 milyon kaptırmışız yahu o ne ki ona gelene kadar love , lens  pepe negredo var. Negredo tartışılır  pepe de tartışılır fakat 3 transferde de çabuk dönüldüğü için onlar bir derece affedilir.
Transferde bir yönetim %50 başarılıysa benim gözümde başarılıdır. Transfer istediğin kadar analiz et seyret bir süre sonra zar atmaya benziyor. Bu yönetim net iyi transferler yaptı %70 başarılı bence %100 biz de istiyoruz adam müteahhit yahu öğreniyor işte adamın bu konularda çok da üstüne varmamak lazım
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 20:30:31 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

o zaman ben daha eskiye gideyim berat çetinkayadan girip sezer öztürkle ortamı yeşillendirip aras özbilizle finali yapayım ama dağılırsan karışmam  :icool:
Cenk , Mario Gomez , Gökhan Töre, Talisca , Sosa, Marcelo, Rodolfho, Adriano, Babel, Aboubakar, Beck, Fabri
Bu arada atiba, oğuzhan, demba ba, Kerim Frei (aldığımız fiyata yakın bir fiyatta sattığımız ve faydalandığımız için yazdım), Tosic, Dorukhan, Adem Ljajic, Gökhan Gönül, Güven Yalçın bunları saymayı unutmuşum benim aklıma gelenler bunlar abi.
Seninkileri de çekirdiği aldım çitliyom şimdi yaz istersen
Fikret Ormanın net 21 iyi transferi var. Olcayı unutmuşum onunla 22 hatta Tolgayı da sayalım çünkü ondan da verim aldık 450 bine alıp 3.2 milyona sattık. Onla 23
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 20:39:28 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

bu gs'liyi niye burda paylaşıyorsunuz ?
mylife abi sövmek istedi diye
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Geçen sene yapacaklardı da belki hoca istemedi bilemiyoruz ki.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Cenk , Mario Gomez , Gökhan Töre, Talisca , Sosa, Marcelo, Rodolfho, Adriano, Babel, Aboubakar, Beck, Fabri
Bu arada atiba, oğuzhan, demba ba, Kerim Frei (aldığımız fiyata yakın bir fiyatta sattığımız ve faydalandığımız için yazdım), Tosic, Dorukhan, Adem Ljajic, Gökhan Gönül, Güven Yalçın bunları saymayı unutmuşum benim aklıma gelenler bunlar abi.
Seninkileri de çekirdiği aldım çitliyom şimdi yaz istersen
Fikret Ormanın net 21 iyi transferi var.

gökhan süzen, dentinho, batuhan, berat çetinkya, batuhan karadeniz, mcgregor, sinan kurumuş, escude, u.boral, niang, m.akgün, p.franco s.kurtuluş, jones, sezer öztürk, ö.şişmanoğlı, günay, dany, miloseviç, opare, eneramo, boyko, alexis delgado, mitroviç, g.inler, love, ngredo,medel, lens, larin, orkan, aras, karyus, mirin, rokko....

ey mşallah destan gibi yaz yaz bitmiyor

%70 mi demiştin?

%70 kısmı doğru da başarılı mı başarısız mı rakamlara danışmak gerekiyor. saymaya başla istersen ama sayarken su da bulundur yanında çekirdek kabukları boğazına falan takılır mazallah...

senin ciddi matematik problemin var geçen de takımın yaş ortalmasını 17 filan çıkarıyordun  :D

hibrittir her sene sök dik filan olmuyorsa vazgeçelim bu sevdadan klasik çime dönelim

hibritte her sene sök tak olmuyor benim bildiğim 0 denecek kadar çimler iyice traşlanıyor tekrar kendisi çıkıyor hibrit bi kere çakılıyor.

benim tahminim serme yaptık ya hibrit çaktık o anda bir sıkıntı oldu bunun en temizi bu sene olmaz artık da seneye bu toprağı hibriti hepsini güzelce sökücen tohumu ingiltereden getiriceksin güzelce dikeceksin çim sağlam bir şekilde çıkacak sonra hibriti çakacaksın ultra sağlam en temizi böyle olur

Çevrimdışı mrred

gökhan süzen, dentinho, batuhan, berat çetinkya, batuhan karadeniz, mcgregor, sinan kurumuş, escude, u.boral, niang, m.akgün, p.franco s.kurtuluş, jones, sezer öztürk, ö.şişmanoğlı, günay, dany, miloseviç, opare, eneramo, boyko, alexis delgado, mitroviç, g.inler, love, ngredo,medel, lens, larin, orkan, aras, karyus, mirin, rokko....

%70 mi demiştin?

%70 kısmı doğru da başarılı mı başarısız mı rakamlara danışmak gerekiyor. saymaya başla istersen ama sayarken su da bulundur yanında çekirdek kabukları boğazına falan takılır mazallah...

senin ciddi matematik problemin var geçen de takımın yaş ortalmasını 17 filan çıkarıyordun  :D
Dur abi sakin ol fiyat performans ve sonraki satışlardan para kazandık mı onları hiç yazmamışsın.
Şimdi uzun uzun yazacam bekle :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

%70 mi demiştin?

şimdi sen yalan yanlış hesap yaparsın gene dur ben yardımcı olayım sana. 23 senden 36 benden isim gelmiş 59 transfer eder

%61i başarısız. @mrred

%50si iyiyse başarılı sayarım demiştin az evvel ee bu durumda başarısız mı saydığını itiraf etmiş oluyorsun, hımmm.

Çevrimdışı tangaz

hibritte her sene sök tak olmuyor benim bildiğim 0 denecek kadar çimler iyice traşlanıyor tekrar kendisi çıkıyor hibrit bi kere çakılıyor.

benim tahminim serme yaptık ya hibrit çaktık o anda bir sıkıntı oldu bunun en temizi bu sene olmaz artık da seneye bu toprağı hibriti hepsini güzelce sökücen tohumu ingiltereden getiriceksin güzelce dikeceksin çim sağlam bir şekilde çıkacak sonra hibriti çakacaksın ultra sağlam en temizi böyle olur

her sene sökülüp diklen çimler zaten, hibrit lifler duruyor çim sökülüyor yeniden tohumlama yapılıyor çim büyüyor sistem böyle.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Premier Lig'te ne kullanılıyolarsa ondan kullanmak lazım hangi maçı izlesem çimler efsane.

Çevrimdışı tangaz

Dur abi sakin ol fiyat performans ve sonraki satışlardan para kazandık mı onları hiç yazmamışsın.
Şimdi uzun uzun yazacam bekle :D

yaz yaz kaleyi karyus gibi boşaltıyorsun sürekli çatala asıyorum eğlenceli oluyor :bandit:

gerçi fitboldan anlamadığını itiraf etmiş biriyle nie şeediyorsam, nasıl bi yüce gönüllülükse bendeki.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Atınç hala kulüpsüz görünüyor. Bu yaşta transfer dönemi biterken hala boşta olmak da büyük başarı.

Sorumun cevabını twitter'da gördüm :
Ertan Süzgün: "Serdal Adalı Atınç Nukan’la görüşüp söz verdiğinden dolayı Atınç başka bir takımla sözleşme imzalamadı.
Atınç önümüzdeki günlerde Beşiktaş’a imza atabilir. "

Çevrimdışı tangaz

Sorumun cevabını twitter'da gördüm :
Ertan Süzgün: "Serdal Adalı Atınç Nukan’la görüşüp söz verdiğinden dolayı Atınç başka bir takımla sözleşme imzalamadı.
Atınç önümüzdeki günlerde Beşiktaş’a imza atabilir. "

bence biz atınçı aldık son gün diğer transferler bitince açıklayacaz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

bence biz atınçı aldık son gün diğer transferler bitince açıklayacaz.
2016-17 style, son gün 4 transfer :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!