2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4278433 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

bunlar göze batanlar abi vardır 3-5 daha
sene başı ortalama kaç ediyor sahi
Yahu 2 dakika çıkar işte
Vardır diyip ne geçiştiriyon :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abi feda sezonunda verilen 1 milyon yuro ile bugun verdigimiz 1 milyon yuro ayni midir sence
Bak algıya bak  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Abi anayasada var yahu

Angarya yasağı var. Arada benim işlerim çok oliyi bir yardıma gelsen iyi olur abi. Gelin mi :D
Ama çok para vermem bide alkol mesai saatlerinde yasak abi

ne kadar sıkıcı bi işyeri  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

aslında buraya da 59 kişi yazılmamış, ama transferlerimiz 59'dan fazla.
Yd kac tiransfer fikret orman kac tiransfer onlara da bakmak lazim
4 senede 29 tandemle mi ne oynamisiz uefa siralamasinda ilk 10 ulkede baska bir takim daha var midir cok merak ediyom biyle cins islere asporda kafasina kus sicmis saftirik bi cocuk var o bakiyir sormak lazim

Çevrimdışı mrred

dur hadi bi yanıtla o yazdıgın destanı silip süpüreyim o mantarların bonservisi yazmışsın 3kuruş 5 kuruş die pekii maaşları nerede çakıltaşına mı oynadılar arasa daha yeni 2,250 verdik negredoyu filan saymıyorum daha sonraaa o mantarlar yüzünden kaçan şampiyonluklar? sırf şl geliri kaybın yıllık 40 milyon yuro  5 yılda 200 milyon yuro eder tff ve bein kayıplarını saymadım daha.

cidden matematiğin zayıf mantığın daha da zayıf birleşik düşünemiyorsun. bi ara yanıma stajer mi alsam seni napsam ama yok yaa kaç sene lazım seni eğitmeye o kadar waktim yok  :evillol:
Ha bide utanmadan munzam zararı da hesaplamışsın o yok bizde boşuna yorulma :D
Sen abi dava falan açma böyle çok açgözlü insanları hakimler pek sevmez davan red olur benden demesi :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Abi feda sezonunda verilen 1 milyon yuro ile bugun verdigimiz 1 milyon yuro ayni midir sence

yaw hiç aynı olur mu osene en yüksek maaş 1 milyondu şimdi 5 bile veriyoruz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Bak algıya bak  :D
Neresi algi
Paran yoksa 5tl buyuk paradir
Paran varsa kaybetsen aramazsin

Bunun farkini anlamamak kotu niyettir

Çevrimdışı tangaz

Sen abi dava falan açma böyle çok açgözlü insanları hakimler pek sevmez davan red olur benden demesi :D

biz kaybedeceğimiz dawaya girmeyiz raat ol  :bandit:

Çevrimdışı mrred

@mylife1903 Bak görüyorsun demi zaten şampiyonluk ortalamamız çok düşük diyordun. demek ki düşük değilmiş.
Şenol Güneş başarısız o zaman her sene şampiyon yapması gerekiyordu :D

@tangaz abi sen hangi kafayla  şampiyon olamadığımız dönemlerdeki muhtemel gelirleri bile hesaplıyon ?
Ne içiyorsun abi ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

biz kaybedeceğimiz dawaya girmeyiz raat ol  :bandit:

Ben rahatım abi benim işim bu . Ben zaten giriyorum :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

ne kadar sıkıcı bi işyeri  :D
Öyle abi kendi yerim kuralları ben koyarım işine geliyorsa
The great gig in the sky

Çevrimdışı Egos

Yd kac tiransfer fikret orman kac tiransfer onlara da bakmak lazim
4 senede 29 tandemle mi ne oynamisiz uefa siralamasinda ilk 10 ulkede baska bir takim daha var midir cok merak ediyom biyle cins islere asporda kafasina kus sicmis saftirik bi cocuk var o bakiyir sormak lazim

bu sene şimdiye kadar 15 milyon harcadık ağabey, demba ba'yı transfer ettiğimiz sezonun ardından ilk kez böyle bir dönem geçiriyoruz. şampiyon olan takımın iskeleti bunun gibi oyuncu satma zorunluluğu olmadan geçen iki senede oluşturulmuştu.

Çevrimdışı mylife1903

bu sene şimdiye kadar 15 milyon harcadık ağabey, demba ba'yı transfer ettiğimiz sezonun ardından ilk kez böyle bir dönem geçiriyoruz. şampiyon olan takımın iskeleti bunun gibi oyuncu satma zorunluluğu olmadan geçen iki senede oluşturulmuştu.
Iyi para bastik
Daha da basmamis lazim
Yoksa bu 15e de kara delik olacak

Çevrimdışı tangaz

Neyse ciddi muhabbete geçelim şimdi
@Osvaldonun Saçı senin derdin ortamı kızıştırıp milleti kavga mı ettirmek ?
Hayır onu bilelim de ona göre yaklaşayım sana.

bu arada nie böle dedin sen @mrred
walla ben ne kızışıyorum ne de kimseyle kawga etmeye niyetim yok sen kızışıyormusun  :D
bekarken raat raat foruma giriyorum şunun şurasında 1 hafta sonra o keyfimizde azalacak belki kalmayacak tadını çıkaralım 

Çevrimdışı mrred

bu arada nie böle dedin sen @mrred
walla ben ne kızışıyorum ne de kimseyle kawga etmeye niyetim yok sen kızışıyormusun  :D
bekarken raat raat foruma giriyorum şunun şurasında 1 hafta sonra o keyfimizde azalacak belki kalmayacak tadını çıkaralım
Abi ben de öyleyim de sanki maç yapıyormuşuz gol mol dedi de anlamadım :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Öyle abi kendi yerim kuralları ben koyarım işine geliyorsa

kurallarını gözden geçir hatta kurallarını ben gözden geçireyim işyerin daha güzel olacak  :D

Çevrimdışı mylife1903

Aekasindan el salla rafa ilk11
Hayali bile guzeldi bea
Ulan ergen gibi heyecanlandim bosuna
Kalpten gidecektim

Çevrimdışı caner.eryigit

Hayali bile guzeldi bea
Kalpten gidecektim
Çok eksiği var abi barçanın normal olarak oynayacak izleyelim bakalım müzmit sakatı

Çevrimdışı tangaz

Abi ben de öyleyim de sanki maç yapıyormuşuz gol mol dedi de anlamadım :D

iyi de adam tarafsız bir gözle golü gördü gözlerini mi kapayaydı 3 maymunumu oynayaydı  :D

oof off doğru söyleyen hep dokuz köyden kovuluyor eski tr.de de böyleydi yenisinde de böle...

Çevrimdışı tangaz

Hayali bile guzeldi bea
Kalpten gidecektim

abi herif sanki sağ ön mü oynuyor ne bize barcadaki 5 numara daha uygun sanki  :D

Çevrimdışı mrred

iyi de adam tarafsız bir gözle golü gördü gözlerini mi kapayaydı 3 maymunumu oynayaydı  :D

oof off doğru söyleyen hep dokuz köyden kovuluyor eski tr.de de böyleydi yenisinde de böle...
Peki abi haklsın ne diyim
senle tartışan bir insanın haklı olması imkansız  :D :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı İsmail Özyurt

sanmam abi 1 - 1,5 milyon dolardır
Yıllardır Anadolu kulüplerine laf ettik zemin konusunda. Bir de santim santim işlendi o zemin. Bir ton tesisat döşendi. Mevsimine göre sıcak soğuk üfleyecek, zemin cillop gibi kalacak dendi. Futbolcular da iki yıldır şikayetçi zeminden. Koca Beşiktaş'ın zemini böyle olmamalı. Ya zemine bir hal çaresi bulsunlar ya da gerekiyorsa 1-1,5 masraf yapılsın adam gibi zeminimiz olsun.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Yıllardır Anadolu kulüplerine laf ettik zemin konusunda. Bir de santim santim işlendi o zemin. Bir ton tesisat döşendi. Mevsimine göre sıcak soğuk üfleyecek, zemin cillop gibi kalacak dendi. Futbolcular da iki yıldır şikayetçi zeminden. Koca Beşiktaş'ın zemini böyle olmamalı. Ya zemine bir hal çaresi bulsunlar ya da gerekiyorsa 1-1,5 masraf yapılsın adam gibi zeminimiz olsun.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen sene şenol zeminden şikayet ederken başkan bu takım stadsız da şampiyon oldu bahane üretmesinler diyordu :D

Çevrimdışı tangaz

Peki abi haklsın ne diyim
senle tartışan bir insanın haklı olması imkansız  :D :D

estağfrullah
nadiren de olsa oluyor :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

abi herif sanki sağ ön mü oynuyor ne bize barcadaki 5 numara daha uygun sanki  :D
Bi deli kuyiya tas atti 6 oynuyo falan diye
Hic izlememis
Cizgi oyuncusu ama durmuuor abi cizfide bugun de solda basladi demin icinden gecti komple betisin
Pele efekt yapar bizde de nasi gelecek bosa uzulecez allahtan gsnin falkano besinde malkao olmasi gibi dillenmedi
Sakatligini falan da oyle gucsuzlukten falan sanmayiherifin ayagini naygolan eline verdi cok guzel fauldu
Helikopterle hastaneye gelisine bi koydu ohh mis
Her yerde oynuyor abi az uzun llsa santrafor da oynatirisin
Eksigi meksigi yok 50 milyonluk topcu

Birazdan saplar betise
Sosa ortadan cizgiye gelip takiliyordu ya abi
Bu da cizgiden iceri ortadahaya donen taa obur ciGiye kadsr oyun kuran adam
Bunu aleks gibi de kullanirsin
Taliska gibi de
Sosa gibi de
Hatta solbeke koysan adri gibi de oynar
Bunu alip kilonlayacan abi
Ama bu cocugu 6-8 falan oynatani da  bi guzel dovecen