2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4279738 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Yahu geçen sene q7 nin oynamadığı maçlarda seri galibiyet aldı takım. Üst üste 4 mü 5 mi öyle bir şey. Ne zaman o dahil oldu takıma yine top kaybı yine defansif zaafiyet yaşamaya başladık. Yahu futbolu sadece top ayaktayken veya hücum olarak düşünmemek lazım. Topsuz oyun var, taç var , serbest vuruş var, korner var , topun oyunda olmadığı anlar var , topun rakipte olduğu anlar var. Harlem basketbolu vardı eskiden q7 onlardan işte . O harlemciler gösteri şov maçı yaparlardı sirkin başka versiyonu. Q7 tam oraların adamı. Baya da para kazanır. Parayı da çok seviyor zaten kerata gitsin takılsın oralarda işte. Adam topa aşık. Yahu aboubakar maç sonu buna topu zorla vermedi mi iyi hatırlasana. Çabuk unutuyonuz taraftarında hafıza yok ki yönetimin de kurumsal hafıza bekliyon sen de @mylife1903
Yoneticilerin besiktas taraftari olup olmadigi tartismali

Röportajında “Beşiktaş nereden nereye geldi? ‘Beşiktaşlılar çok ezilmişlerdi bayraklarını, flamalarını çıkaramaz olmuş, Fenerbahçe’ye, Galatasaray’a hayranlık duyar hale gelmişlerdi.

Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe, Galatasaray’ın şampiyonlukları sonrasında üzülmüyor muyduk? Ezik değil miydik? Yanlış mı bu?

Fenerbahçe ve Galatasaray’a hayranım kelimesini asla kullanmadım. Böyle bir şey olabilir mi? Hangi Beşiktaşlı o dönemlerde ezik değildi ki? Hayran kelimesini ortaya çıkarsınlar hemen istifa ederim. Hayran kelimesini kullanmadım. Eziklik doğru.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

q7 den en iyi verimi portekiz teknik direktörü aldı. Son 20 dakikalarda yedekten getirdi ve hep verim aldı.
Biz de elimizde asset bir sürü oyuncu varken gittik q7 nin üstüne oyun kurduk. Bu neresinden bakarsan bak intihar. 50 orta yapıyordu 1 tanesi asist oluyordu. Savunmadaki ciddiyetsizlik ve konsantrasyon düşüklüğü falan bunları saymıyorum. Q7 nin güya isabetli ortaları için takım yavaş yavaş eridi bitti kül oldu. Verim dediğin öyle olmaz

Bu adamdan başka türlü verim alamazsın, başka bir işe de yaramaz. Sadece yaptığı buydu, hoca da bunu yaptırdı. En iyi verimi de portekiz teknik direktörü değil, 2.yarıları girdiği ilk geldiği sene şenol güneş aldı. O sene gerçekten çok yararlıydı takım için bak en iyi verim değil yararlı diyorum. Kişisel verim olarak takımla bağımsız olarak diğer senelerde aldı. Takıma olan katkısı kötüydü onu demiyorum, kişisel verimden bahsediyorum.

Çevrimdışı tangaz

Vedatı alamadığımız için o kadar üzülüyorum ki... Adam bağıra bağıra topçuyum diyor ve 25 yaşında solak hem de
Alerjine ilaç olur belki iyi seyret bu sene

vedatı kaçırdıgımıza ben de üzülüyorum üstelik burada defalarca yazdım alalım bunu burağı sola atalım babel gibi kullanırız die o dönemde mylife abi solak dedi bi irkildim hemen haklısın ama buna bi şans verelim dedim. lafın özü vedat iistisna.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

sabah kuşağında o kadar hafızanı tazeliyordum f.orman Q7 ilişkisi hakkında hiç birine ses etmeyen sen mi hafızadan bahsediyor  :lol:

bu arada geçen sene 4-5 maç bu yokken seri galibiyet aldık demişsin geçen sene bunun 4-5 maç üst üste kaçırdıgı dönem yok  :bandit:
Abi karijma yokken gg gol bile Atti gg onun yuzunden hucuma cikamiyrodu

Çevrimiçi levitate

Bu sene sampiyon olunca kupa torenine yonetici de cikartmasin ali naibi
Onu gordugim yerde yedirip icirip gonlunu almazsam adam degilim

Tiransferlerin yaninda yonetici olmamasi ne guzel seydir arkadas
Yakinda basini yemezler insallah

Bu ali naibi konusu 3-4 sene oluyor herhalde raketciyi yaza yaza gundeme getirmistik
Tak duyum gelmisti ukraynada birileri var diye
Necmi abi demisti bi bak bakalim kim falan diye
Ulan araya adam sok falan
Yonetici degil birileri var girustuler cok duzgun adammis diye geri bildirim gelmisti
Necmi abiye dedim baskan falan yokmus biri varmis gorusuyormus
Acayip oyi referans falan cok duzgunmis
Necmi abi gozu kapali ali naibidir demisti
Sonra herifler fakis cekip 30 milyon yuro demisti
Ahahaha hayvan oglu hayvanlar 30 milyon ne lan ayi xoxol
Oyle bi duyum olmustu o gun bugun takip ediyoz insallah altini oymazlar
Ona dokunanin da allah gani gani belasini versin boyu posu devrilsin rahat biraksinlar ali naibiyi
O da tek baskana hesap versin sozunu tutsun dedigini yapsin 30 sene hazir isi var fikret orman sonrasi gelen de dokunmaskn ali naibiye elimizde buyudu bela okurum ona dokunana

geçen sene anç ile beraber o da gidiyormuş ama başkan zor tutmuş diyorlardı. iyi ki tutmuş adam işini biliyor valla

kendisini yeme çalışmaları başladı hafiften twitter'ta birileri sürekli kendisini eleştiriyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Yahu Cenk , Mario Gomez , Gökhan Töre, Talisca , Sosa, Marcelo, Rodolfho, Adriano, Babel, Aboubakar, Beck, Fabri bunlarla da ben seni tazeleyim abi. Çayım da taze gel istersen ikram edeyim

efsane kadro.

Çevrimdışı mylife1903

geçen sene anç ile beraber o da gidiyormuş ama başkan zor tutmuş diyorlardı. iyi ki tutmuş adam işini biliyor valla

kendisini yeme çalışmaları başladı hafiften twitter'ta birileri sürekli kendisini eleştiriyor
Tivitir takip etmiyom
Ali naibiye laf edene kufur et bana yonlendir sonra
Dokunan maldir cok net allah belasini verir cocugu olmaz cocugu
Dusundum de cocugu olmamasi iyi

Çevrimiçi levitate

o dediğin kadar olmasa da 130 var.
vardır vardır

son zamanlarda ljajic ve kagawa dışında çok zeki futbolcumuz olmadı değerini bilmek lazım :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Tivitir takip etmiyom
tamam reyiz bilgilendiririm :D geçenlerde bir menajer gömüyordu bunu hatta umut güner'i göreve çağırıyordu

onu bul söv :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Tivitir takip etmiyom

Ali naibiyi yedirmek isteyen umut güner tayfası var burda da dönmüştü muhabbeti. %10 etkisi olan taraftarımız bir zahmet gaza gelmesin de, sakin olsun.

Çevrimdışı mrred

Yoneticilerin besiktas taraftari olup olmadigi tartismali

Röportajında “Beşiktaş nereden nereye geldi? ‘Beşiktaşlılar çok ezilmişlerdi bayraklarını, flamalarını çıkaramaz olmuş, Fenerbahçe’ye, Galatasaray’a hayranlık duyar hale gelmişlerdi.

Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe, Galatasaray’ın şampiyonlukları sonrasında üzülmüyor muyduk? Ezik değil miydik? Yanlış mı bu?

Fenerbahçe ve Galatasaray’a hayranım kelimesini asla kullanmadım. Böyle bir şey olabilir mi? Hangi Beşiktaşlı o dönemlerde ezik değildi ki? Hayran kelimesini ortaya çıkarsınlar hemen istifa ederim. Hayran kelimesini kullanmadım. Eziklik doğru.
Yahu aradan cımbızlamaya başlarsak kimse kalmaz camiada. Senin ezikçi dediğin yöneticiye laf sokuyorsun da
Bak Alen ne demiş

Hiç yorumla ben sana saniyesini dakikasını söyleyim.
"1.28 ve devamı saniyelerde semtin içinde bir fenerli olma Gs li olma bir özenme söz konuydu diyor."
Bak bunu alen söylüyor.
Bu arada yöneticiyi tanımam etmem ben kimseyi tanımam @tangaz abi gibi öyle yok tanıdıklarım . Dolayısıyla birinin adamı olma ihtimalin de yok . Şimdi bu adamda mı ezikçi oldu ?

The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Yahu Cenk , Mario Gomez , Gökhan Töre, Talisca , Sosa, Marcelo, Rodolfho, Adriano, Babel, Aboubakar, Beck, Fabri bunlarla da ben seni tazeleyim abi. Çayım da taze gel istersen ikram edeyim

viski ikram etseydin gelirdim purolar benden  :bandit:

o işlere girersek ameliyat masasındaki eneramo fotosunu yapıştırırım ekrana gıkın çıkmaz sonra  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Bu adamdan başka türlü verim alamazsın, başka bir işe de yaramaz. Sadece yaptığı buydu, hoca da bunu yaptırdı. En iyi verimi de portekiz teknik direktörü değil, 2.yarıları girdiği ilk geldiği sene şenol güneş aldı. O sene gerçekten çok yararlıydı takım için bak en iyi verim değil yararlı diyorum. Kişisel verim olarak takımla bağımsız olarak diğer senelerde aldı. Takıma olan katkısı kötüydü onu demiyorum, kişisel verimden bahsediyorum.
Cok cimbizlandi boyle cimbizlaninca yuzun de eskiyince ayrilik kacinilmaz
Simdi cimbizlayanlar her topcuyu cimbizlayacak mi?

Istatistik mesela boyle sey
Ozzi bomba gibi sut atti ya direkten cikti ayni guven gibi
O sut, isabetsiz sut ve top kaybi oluyor mesela boyle bir yayinci kurulus

Yarin ozzi super oynamaya baslasin top kaybini yazarlar falan osabetsiz pasi
Sivas macinda mesela 20 dakikada 7 top kaybi yapti simdilik gundeme getirmezler

Taraftar azicik dis etkenlerke ugrasmali yayincisiyla muhabirimsiyle hakemiyle, taraftara da destek yonetimden gelmeli kalani sahada hoca ve topcular yapar
Bizim sahadaki maksimumu dis etkenlerden bagimsiz gorebilmemiz gerekiyor ve bu bizim hakkimiz
Sivas macinda 3 oenaltimiz verilmemis hic gundeme gelmiyor yok hoca boyle yapmis yok karijma top kaybetmis yok layic kotu pas vermis yok guven kaybolmis, benim oenaltimi ver arkadas

Yarin avciyi da yer bunlar sonra tavci gelir onu da yerler
Taraftar zaten bi gunah kecisi bulur ona sarar
Duzen boyle gider

Çevrimdışı mrred

@tangaz abi

haber her ne kadar teyite muhtaç olsa da buraya koyucam yine her türlü ihtimali düşünüyorum bu haberi yönetimden birileri de yaptırmış olabilir. Habere göre öyle dediğin gibi çok masum falan da değil.

FIFA'ya şikayet etmesi bardağı taşırdı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın alacakları nedeniyle Quaresma’ya kızdığı ve bu yüzden yolları ayırdığı da belirtiliyor.

'Servet kazandı, gönderin'

Orman’ın, “Kulüpten âdeta servet kazandı. Bir de kalkmış FIFA’ya şikâyetçi olmuş. Her kulüpte ödemeler gecikiyor. Parasını verin gitsin” dediği öğrenildi.

Başlangıçta Quaresma’nın kalmasını savunan yönetici Serdal Adalı da son gelişmeler üzerine fikir değiştirdi.

Kaynak Hürriyet
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

o işlere girersek ameliyat masasındaki eneramo fotosunu yapıştırırım ekrana gıkın çıkmaz sonra  :D
Onu @mylife1903  yaptı geçen gün  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Abi karijma yokken gg gol bile Atti gg onun yuzunden hucuma cikamiyrodu

yeni tr effeckt

Çevrimdışı mrred

Viski değel de beluga var abi
Hakiki rus vodkası abim getiriyor devamlı. İkram edeyim. Abi zor adamsın sen şimdi onu da beğenmezsin :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/futbolarena/status/1165658269324591104?s=20

Yönetime organizsyona kötü falan diyoruz da bak bunlar da var . Çok takılmayın o yüzden :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Yahu aradan cımbızlamaya başlarsak kimse kalmaz camiada. Senin ezikçi dediğin yöneticiye laf sokuyorsun da
Bak Alen ne demiş

Hiç yorumla ben sana saniyesini dakikasını söyleyim.
"1.28 ve devamı saniyelerde semtin içinde bir fenerli olma Gs li olma bir özenme söz konuydu diyor."
Bak bunu alen söylüyor.
Bu arada yöneticiyi tanımam etmem ben kimseyi tanımam @tangaz abi gibi öyle yok tanıdıklarım . Dolayısıyla birinin adamı olma ihtimalin de yok . Şimdi bu adamda mı ezikçi oldu ?

2005 civarindan beri semte gitmedim
Ozamanlarda konusuyorduk tutuculuk kalmamosti semtte
Vidyoyu daha acmadim ama alenin ne dedigini tahmin edebiliyorum vodyo da eskidir buyuk ohtimal
Gsnin seri sampiyonluklari ile taraftari artti artik semmte gs atkili falan sayisi da artinca hepsini dovemiyorsin hangi birine yetiseceksin gibidir

Kadikoyde de mac gunu besiktas formasi ile gezersen azicik hirpalanirsin bunlar dogal
Ronaldo ikicniyi koydugunda supermen gibi gomlegin dugmelerini parcalayip besiktas formasini cikartmis abiniz diyir
Offf o saniye olsem hic uzulmezdim ne koymustuk

Çevrimdışı mylife1903

Viski değel de beluga var abi
Hakiki rus vodkası abim getiriyor devamlı. İkram edeyim. Abi zor adamsın sen şimdi onu da beğenmezsin :D
Beluga beyenmeyen iliktir cok net

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi

haber her ne kadar teyite muhtaç olsa da buraya koyucam yine her türlü ihtimali düşünüyorum bu haberi yönetimden birileri de yaptırmış olabilir. Habere göre öyle dediğin gibi çok masum falan da değil.

FIFA'ya şikayet etmesi bardağı taşırdı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın alacakları nedeniyle Quaresma’ya kızdığı ve bu yüzden yolları ayırdığı da belirtiliyor.

'Servet kazandı, gönderin'

Orman’ın, “Kulüpten âdeta servet kazandı. Bir de kalkmış FIFA’ya şikâyetçi olmuş. Her kulüpte ödemeler gecikiyor. Parasını verin gitsin” dediği öğrenildi.

Başlangıçta Quaresma’nın kalmasını savunan yönetici Serdal Adalı da son gelişmeler üzerine fikir değiştirdi.

Kaynak Hürriyet

geciktirmeseymiş  :bandit: şl.den oyuncu satışlarından eşşek yükü ile para kaldırdık ödeseymiş maaşları

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

tamam reyiz bilgilendiririm :D geçenlerde bir menajer gömüyordu bunu hatta umut güner'i göreve çağırıyordu

onu bul söv :D
Adi ne onun listeye ekleyem
Cem dizdardan sonra onunla ilgilenirim

Bu dizdar gsnin tiransferleri hayata akiskan bulmus mu?
Kelimelerine tukurdugumun renklisi

Çevrimdışı mrred

Sergenin takımını izleyek bakalım nasıl oynuyor merak ediyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Onu @mylife1903  yaptı geçen gün  :D

o zaman ben daha eskiye gideyim berat çetinkayadan girip sezer öztürkle ortamı yeşillendirip aras özbilizle finali yapayım ama dağılırsan karışmam  :icool: