2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4275021 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Medele bugün teklif gelmiş.
İyi iyi takımın yaş ortalaması baya düşüyor.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 16:31:36 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Kadro dışı açıklaması geldi kulüpten en iyisi oldu umarım takım bulursa gider bakın görün daha ne açıklamalar yapıp çirkefleşmeye devam edecek bu adam kendi egosunu tatmin ediyor

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Böyle bir şey gördüm. Hayırlı olsun diyelim mi  :D

https://twitter.com/kckysl/status/1165158133196644352

Ne rafinhası ya bizim eksikliğimiz rafinha değil.Emre gibi biri lazım bize. Hatta çok önemli bir eksiklik, ama yine de hoca istiyorsa susulur da, umarım hayırlısı olur.

Cenabetligi de gitmis
Iyice yikamis onu sureyya abim
Kotu yikasan o seken direk yerine kaleye girer sonra bir tsne daha yerdi sonrasi hep kanser

Sevgilisi buraya geldikten sonra iyi oynamaya başladı, bence sevgilisi onu güzel yıkıyor  :lol:

🗣️ Alp Pehlivan: Mevcutların içerisinde en iyi kanat oyuncusu Quaresma'dır. Yerine daha iyi oyuncu alana kadar takımda kalmalıdır.
Harbi Şakamı bu adamlar birde futbol yorumcusu olacak adamın yararı yok zararını sabaha kadar konuşuruz gitswde kurtulsak en yakın zamanda

Mevcut şartların içerisindeki en kötü yorumcu Alp pehlivandır. Yerine kimse alınmasa bile televizyondan kovulmalıdır.

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/antisolak9/status/1165242611545858049?s=20

Şu takıma no name gelmiş ve son zamanlarda en çok katkı yapmış iki adama şunları yapan kişiden mi bahsediyoruz ?

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı cursedofdragon

bu iyi haber klüp bulursa bulur bulmazsa zaten bizimle olmayacak  :claps:

Kiskirtma milleti sessiz ol  :D

Katılıyorum, şşşşşşşşşş. Fikret Orman kendisi kovdu bi kere, çok egolu sakız çiğneyen muhabirlere ters cevap veren birinden beklenecek hareketler. Hayır göndermeyin küyediyi

Çevrimdışı enderersoy15

fanatik gs li
Hangi takimli bilmiyorum ama 10-12 yil once best, sonra da lig radyoydu galiba heyecanli ve iyi Mac anlatirdi.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Saçma sapan işler. Seversin sevmezsin quaresma bu şekilde ayrılığı da haketmiyor.

Adam gibi kameraların önünde " kaliteli " bir ayrılış yaparsın.

Ne ekersen onu biçersin. Fikret Ormanın ayrılışı da bu şekilde olursa hiç şaşırmayacağım.

Çevrimdışı mrred

Orta yapmasına falan kızamayız da çünkü hocası öyle istiyordu. Kırmızı kartları ve kaprisleri baya huzurumuzu bozdu
The great gig in the sky

Çevrimdışı savaş altay

Saçma sapan işler. Seversin sevmezsin quaresma bu şekilde ayrılığı da haketmiyor.

Adam gibi kameraların önünde " kaliteli " bir ayrılış yaparsın.

Ne ekersen onu biçersin. Fikret Ormanın ayrılışı da bu şekilde olursa hiç şaşırmayacağım.
Sen paylasima bir daha don abi  :)

Çevrimdışı mellfred

Takım bulup giderse eğer sevineceğim
Darısı medel lens başına

Çevrimdışı mrred

Mendes bunu bir yere şerbetler mi
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mendes bunu bir yere şerbetler mi
Amerika'dan LA Galaxy ile görüştüğü söyleniyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ergin1903

Basın toplantısı cok bomba geçecek gibi duruyor. Koca ergen bakalim ne diyecek :D

Çevrimdışı blackeagle35

Belliki iş fazla duyurulmadan içeride bitirilmek istenmiş ama paşamız paylaşım yapıp taraftarı arkasına alarak işi açığa çıkarmış..Kulüp de muhtemelen bunun üzerine kadro dışı kararı aldı..

Çevrimdışı savaş altay

Katılıyorum, şşşşşşşşşş. Fikret Orman kendisi kovdu bi kere, çok egolu sakız çiğneyen muhabirlere ters cevap veren birinden beklenecek hareketler. Hayır göndermeyin küyediyi
Bu konuda geceri aldi  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Azıcık öğle uykusuna yattık neler olmuş neler  :D Q7 gidiyor rüya değil değil mi  :ebebe:
Aynen gunesleniyordum okuya okuya geliyorum, rafinya geldi sandim bi an 6-7sayfa ilerlemis
Futbolu birakmadan inanmam
Bons verip aliriz falan seneye
Havalimanina kadar goturelim

Boyle yuzu eskiyenleri gonderecen, bakmayan arkana
Giden de geri gelmesin bu son olsun yeter valla

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ben başkanın yerinde olsam basın toplantısı yasağı getiririm şuanda.

Çevrimdışı 38life

Böyle bir şey gördüm. Hayırlı olsun diyelim mi  :D

https://twitter.com/kckysl/status/1165158133196644352

Fotoğraftaki kişi kendisi açıkladı bu bilginin uydurma olduğunu. Geçen yıl gelmişti, fotoğraf o zamana ait dedi.