2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4272537 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

quaresma acıktırdı beni çıkıp yemek yiyim bari üstüne de künefe ohh miss  :acim:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

adam kendi tagını açmış daha ne istiyorsunuz :D

dontgoQuaresma :D

quaresma acıktırdı beni çıkıp yemek yiyim bari üstüne de künefe ohh miss  :acim:

pizza ye bol sucuklu malatasarayım para kazansın :D  :evillol:

Çevrimiçi yaço58

şayet ilk 11de boyd nkoudu olacaksa ben kulübede lensi değil quaresmayı yeğlerim tabii aynı milli takımdaki gibi yedek kalmaya ikna edilmiş planda rolünün bu olduğu anlatılmış ikna olmuş quaresmadan bahsediyorum.
İkidir Quaresma yazıp duruyorsunuzda bu Quaresmamım bize tek artısını söyleseniz sevinirim adam geçen seneden beri defansa yardım sıfır topları ezer yaptığı başkada bişey yok ayrıca 28 yaşında falan da değil artık 35 yaşında Quaresma bize uzak olsun yeter ondan klubede hayır gelmez takımı karıştırma potansiyelide çok yüksek yaptığı paylaşımlar ortada

Çevrimdışı savaş altay

adam kendi tagını açmış daha ne istiyorsunuz :D

dontgoQuaresma :D
Hasta ..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Azıcık öğle uykusuna yattık neler olmuş neler  :D Q7 gidiyor rüya değil değil mi  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İkidir Quaresma yazıp duruyorsunuzda bu Quaresmamım bize tek artısını söyleseniz sevinirim adam geçen seneden beri defansa yardım sıfır topları ezer yaptığı başkada bişey yok ayrıca 28 yaşında falan da değil artık 35 yaşında Quaresma bize uzak olsun yeter ondan klubede hayır gelmez takımı karıştırma potansiyelide çok yüksek yaptığı paylaşımlar ortada

Valla Quaresma yüzünden lensçi olduk  :lol: Lenste pek ümit vaad etmiyor ama bu adam fazla ses çıkarmaz, takımı bölmez, saçma sapan kırmızı yiyebilir diyemezsin ( geçen maçta kırmızı yemese belki şuan avrupa ligi ön elemesi oynuyorduk), takım savunmasına yardım eder. Maaşı çok yedekte durması için ama kötünün iyisi bu elden gelen bu

Çevrimdışı savaş altay

Pizza ile aramda iyi he ama dont worry es gecerim onlari  :icool:

Ketcap mayonez 1 tl ek malzeme floryaya gidiyor  :kop:

Çevrimdışı savaş altay

Islak hamburger de seversin sen banko  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Yahu verin şunun 1.750midir nedir parasını :) :) gitsin. Sıkıntı çıkartacak hareketler yapıyor durduk yere. Bu hafta içi çöz bu meseleyi yönetim.

Gitmesini isteyen Avcı'dır. Hiç tartışmaya gerek yok. Yönetim bence bi süre kararsızdı göndeme konusunda bu nedenle Avcı politik davranıp tutmak ve mümkünse verim almaya çalışmak durumunda kaldı. Olmayacaktı olmadı.

Bu arada Lens gitmesin bir yere. Başka kanat alınmaz bu saatten sonra artık. Santraforu alalım. N'Kodou (Güven) / Boyd(Lens) kanatlarıyla yolumuza devam edelim. Orkan'da 5. adam olur tamamdır işte.

Pizza ile aramda iyi he ama dont worry es gecerim onlari  :icool:

Ketcap mayonez 1 tl ek malzeme floryaya gidiyor  :kop:

bol malzemos yanında malcao sezar salad :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Haydi buyrun cenaze namazını, durun daha boyd hakkında konuşmak için erken. Kesinlikle farklı bir oyuncu, sistemin parlatabileceği bir oyuncu.10 Hafta sonunda böyle oynamaya devam ederse işler değişebilir tabi

Bu arada mavi ekran vermeye hazır mısınız ??

Şimdi diyelim x oyuncusu var biz onu alacağız ve Boyd takasta kullanıyoruz. Ama kafa kafaya takas diyelim x bize gelcek boyd onlara gidiecek. Bu adamın sonradan satıştan %20 mi ne maddesi var, bize gelcek oyuncunun yüzde 20si guimareşin mi olacak ???

Ya da diyelim x oyuncusu üzerine para veriyoruz. Boyd + bir miktar para. Aldığımız oyuncunun verdiğimiz bir miktar harici kalan payının mı %20si onların oluyor.

Bu en kolay denklem, x oyuncusu + para verip, boydu alıyorlar. X oyuncusunun bonservisi + parasının %20si mi onların oluyor ??
Sozlesmeyi gormek lazim
Takasa giderse ya da serbest birakilirsa 2 milyon odenir diye dosemis olabilirler
Hatta bunlar hic acik kapi birakmaz
Sozlesme uzatilmasi durumunda %20 devam eder ya da 1 milyon daha odenir diye gecirmis olabilirler
Tiransfer gurusu herifler

Zaten kolay olaydi seneye nekoduyu gonderirdik sonra tekrar alip totnima yarim porsiyon madik atardik
Ozzide de var ayni hikaye

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimiçi yaço58

Biz 2 sene şampiyon olduğumuz da ki havaya bak şuna bak adamlar sponsor bulamıyor daha

Çevrimdışı savaş altay

bol malzemos yanında malcao sezar salad :D  :evillol:
1 tl ye cim bom boma destek olmak ister misiniz?

:kop: :kop: :kop:

Ketcap mayonez ve aci sosumuzdan istedginiz hediye  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Haklısın, çok büyük haksızlık ettim. Karius bugün kesinlikle çok ayrı parantez açılmalıydı bence. Çok iş düşmedi gibi gözükebilir, ama ben ilk defa bu kadar iyi konsantre olmuş, bu kadar kalede güven veren bir karius gördüm. Takımı sahiplenmiş gibiydi. Bugünkü maç özelinde kesinlikle fazla iş düşmemesine rağmen kariusa ayrı bir teşekkür edilmeli. Böyle devam ederse seneye opsiyon alınmalı mı falan muhabbetleri yerine neden almadınız muhabbetlerine dönebilir.
Cenabetligi de gitmis
Iyice yikamis onu sureyya abim
Kotu yikasan o seken direk yerine kaleye girer sonra bir tsne daha yerdi sonrasi hep kanser

Çevrimiçi yaço58

🗣️ Alp Pehlivan: Mevcutların içerisinde en iyi kanat oyuncusu Quaresma'dır. Yerine daha iyi oyuncu alana kadar takımda kalmalıdır.
Harbi Şakamı bu adamlar birde futbol yorumcusu olacak adamın yararı yok zararını sabaha kadar konuşuruz gitswde kurtulsak en yakın zamanda

Çevrimdışı savaş altay

🗣️ Alp Pehlivan: Mevcutların içerisinde en iyi kanat oyuncusu Quaresma'dır. Yerine daha iyi oyuncu alana kadar takımda kalmalıdır.
Harbi Şakamı bu adamlar birde futbol yorumcusu olacak adamın yararı yok zararını sabaha kadar konuşuruz gitswde kurtulsak en yakın zamanda
Paylasima degmez

İtalyan ekiplerinden Bologna, Gary Medel için Beşiktaş'a resmi teklifini yaptı.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Bologna'nın teklifi Beşiktaş yönetimini tatmin etmedi.

Beşiktaş yönetiminin İtalyan ekibinden yeni bir teklif beklediği ögrenildi.

Tecrübeli oyuncunun Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Çevrimiçi yaço58

Bologna, Medel için resmi teklifi yaptı! İşte detaylar! https://t.co/4RSpIfmn2d @ortacizgicom aracılığıyla
Acaba ne teklif ettiler  maaşından bile kurtulsak kardır

Çevrimdışı savaş altay

İtalyan ekiplerinden Bologna, Gary Medel için Beşiktaş'a resmi teklifini yaptı.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Bologna'nın teklifi Beşiktaş yönetimini tatmin etmedi.

Beşiktaş yönetiminin İtalyan ekibinden yeni bir teklif beklediği ögrenildi.

Tecrübeli oyuncunun Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER
Cool  :icool:

bilerek yapıyorlar