2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241276 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Nkoudou'yu Marsilyaya Bielsa ısrarla istemiş ve transfer ettirmiş. Poşet hocanın bielsa hayranlığı ve bağlantısı var diyorlar. O yüzden oyuncuya güvenmiş ve Totthenhama transfer ettirmiş.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Yamyamlara elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız. O pankartın arkasına Abdullah hocanın resmini yapmak için hazır beklediklerini adım gibi biliyorum.

Çevrimdışı mrred

Nkoudou'yu Marsilyaya Bielsa ısrarla istemiş ve transfer ettirmiş. Poşet hocanın bielsa hayranlığı ve bağlantısı var diyorlar. O yüzden oyuncuya güvenmiş ve Totthenhama transfer ettirmiş.
Bunlar önemli referanslar.
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Yamyamlara elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız. O pankartın arkasına Abdullah hocanın resmini yapmak için hazır beklediklerini adım gibi biliyorum.

Bizim düşmana ihtiyacımız yok bazı kesim sırf orhanı egosu için yönetim düşmanlığı için istemiyor bu kangreni kesip atmalıyız bir şekilde yoksa bugun Orhan yarın ali diğer gün veliyi istemiyoruz diyecekler

Çevrimiçi Necmi

İyi oldu istifa çok takılmayın. Başkan çok herşeyi ben yaparım olur biter havasına girmeye başlamıştı. Ayağını denk alsın. Böyle şeyler daha dikkatli davranmasına sebep olur. Biraz hata yaparak öğreniyor ama napalım öğreniyor işte :D
bende bunu anlamıyorum zaten burda başkan istediğini yapıyor kral ilan etti kendini diyenler
şimdi tepki veriyor demek istediğini yapamıyormuş. istediğini yapar ama bizim ona belirlediğimiz çizgiler içersinde yapar o çizgileri aştığında mekanizma devreye girmeli şimdi olduğu gibi insanlar kendilerine tanınan alan için de özgürdür. bazen bu yetkiyle donanmış insanlar mutlak özgür olduklarını sanabilir ama böyle olmadığını gösterirsin.
birde beni yönetim destekçisi diye suçlayanlar yönetimi eleştiriyorum diye tepki veriyor şimdide
ne yapayım yönetim getirdi diye bu olayı doğrumu kabul edeyim daha önce söyledim çizgiyi aşarlarsa
ben herkesden sert eleştiririm. transfer hatası yapmak çizgiyi aşmak değildir. bir yanlış transfer yaptı diye
istifasını isteyenler böyle bir olayda nasıl sessiz kalıyor bunu anlamıyorum. basit bir olaymış basit olay olsa panikleyip istifa ettirmezlerdi.

Çevrimdışı Koa_lAA

zaten hem fikirim bu noktaya getiren yönetimdi başta önüne geçmek zorundaydı.
ama buna ramen bazı şeyler kabul edilmez kimsede birilerini istifa ettiririm derdinde olmaz Beşiktaş camiası sürü değil tepkiler lokal verilir
bir taraftarın inanmadığı bir konuda onu hiç kimse safına kaytamaz biz lider peşinde haraket eden bir camia değiliz
o nedenle bizim toplu verdiğimiz tepkiler değerli aslında toplu verilen tepkide tek tek bireysel tepkinin vücut bulmuş hali oluyor.
hala Beşiktaşı diğer takımlar gibi değerlendiriyorsunuz öyle değil arkadaşlar Beşiktaşda lider yoktur bünye bunu kabul etmez
yani taraftar kolay yönlendirilemez o nedenle ortak çıkan ses camianın sesidir. grupların onun bunun değil.
Benim için fetö yapısının içinde bulunan herkes vatan hainidir bu yasa için böyle olmayabilir dedim ya ben yargı vermiyorum
sadece içimde istemiyorum onu yargılayacak suçlu yada suçsuz ilan edecek olan ben değilim ben doğal hakkımı kullanıyor onu içimde istemiyorum
onu içimde istemem yargı vermem değil onunla başarı gelecekse gelmesin ben istemiyorum bunu
arkadaş bulunmaz hint kumaşımı anlamıyorum Ben devlet değilim onların kıstasları değerleri bende olmaz
benim gibi insanların fikirlerinin toplamı devletin kıstasını belirler çoğunluk hangi yöndeyse devletin sınırını o çizer ama bu demek değildir benim fikrimi değiştirecek. Devletin yaptığı herşey doğru olsaydı bugün bunları içimizden temizlemeye uğraşıyor olmazdık.
belki masumdur ilgisi yoktur kazayla o fotoda olmuşdur :D banane kardeşim olmayacaktı. ben neden yokum o fotoda
beni hayatım boyunca öyle fotoya sokacak bir rastlantı olabileceğine ihtimal vermiyorum. böyle rastlantılarada inanmam
yapıp yapıp iş zora girince dönenleride sevmem. bu adam ya bu yapı içinde yada dönek her iki türlüde
bizim içimizde olmamalı. Bir kez satan biri her zaman satar. hiç birşey yok sadece şüphe varsa yine olmamalı
şüpheyle yola çıkılmaz. Yola çıktığın herkese çok güvenmen lazım şüphe varsa yolda kalırsın. Ben onu yargılamıyorum
söylediğim zamanında vatana ihanet eden bir yapı içinde olmuşbu delillerle sabit beni olmadığına ikna etmek zorunda falan değil bende ikna olmak zorunda değilim sonuçta ben yargı dağıtmıyorum. yarın hiç kimse bilemez bunun gelip kulüpden alınmayacağını böyle birşey yaşanırsa düşeceğimiz
durumu düşünen varmı aramızda alınmayacağının bir garantisi yok daha önce başak şemsiyesi altındaydı artık onu koruyan bir şemsiye yok.
şu anda risk onun için daha büyük. sırf Beşiktaşa zarar vermek için kullanacakları bir yumuşak karın orda içimizde dururken rahat olamayız.
Beşiktaş biraz başarılı olsa Beşiktaşı al aşağı etmek için ilk saldıracakları yer orası olacak.
bu arada neden alınmadı olayı farklı bir olay daha sıra futbola gelmediki devlet içinde temizlenemediler ordu içinde temizlenemediler
sistem onlar dururken odağını buralara vermez. bu böyledir demiyorum ama olmaması için bir neden yok.
Beşiktaşı böyle bir riskin içine koyamayız bir kişi için Beşiktaşı fetö ile adlandırma riski alınabilecek bir risk değil.
temizse yasa önünde gitsin kendini aklasın hayatına devam etsin ama benim hayatımın içinde olmasın. nasıl hayatını devam ettirme hakkı varsa
benimde kendi hayatıma sokmama hakkım var. kim bilir bilmediğimiz bir sürüsü daha içimizdedir. ama öğrendikçe
temizlememiz gerekiyor. Beşiktaş vatan için şehit olanların kulübü bu işde kırılma yapılamaz belkilere yer yok
sarı öküzü teslim etmiş oluruz. kafamızda bu kırılmayı yapmamalıyız. içimizde her siyasi düşüncede insan var çünkü her düşünce bu vatanın bir parçası katılsakda katılmasakda ve her düşüncede vatan sevgisinden şüphe edilmez bu konu farklı ayırt etmek gerekiyor.
kendisi vatan hainimidir bilemem bunu ortaya çıkaracak olan kişi ben değilim gerek görürse devlet yapar bunu
ama zamanında vatan haini bir yapı içinde olduğuna dair ciddi deliller var işde bu benim onu içime almamam için yeterli
gerisini devlet bilir. bende masumiyet karinasına inanırım bir insan suçu tesbit edilmediği sürece masumdur. ama bu konu öyle bir konu değil
burda ihtimallere yer yok. bu iş adli bir olay değil vatan savunması burda risk göze almak diye bir konu söz konusu dahi olamaz.

biz bu konuda anlaşamayacaz abi seninle... ben olayın orhan ak olduğuna kesinlikle inanmıyorum... kulübü karıştırmak için koz olarak kullanıldığını amacın yönetim olduğunu düşünüyorum... sen farklı düşünüyosun... ve bu istifanın kulübe fayda değil zarar getireceği kanısındayım yönetimsel anlamda... madem dik durmayıp istifayı kabul edecektin hiç almasaydın, neden aldınki...sanırım sizler gibi olaya orhanak özelinde bakan taraftarların bukadar tepki vereceğini kestiremediler... bakalım bundan sonra kimi hedef alıp afaroz edeceğiz... hayırlısı olsun ne dielim...

Çevrimdışı doctore

istemezükçüler iş başında yine. yahu bu adamlar nasıl bu kulübün sahibi zannediyor kendini. yazık vallahi yazık deliriyorum. Orhan Ak umurumda değil inanın ama bir zümre var bütün Beşiktaş camiasını kendilerinden ibaret zannediyorlar. millet unutuverdi gibime geliyor bu adamların feda sezonunda maçları protesto bahanesiyle desteklerini çekmelerini, maçlara gitmemelerini, sonra işler düzelince stad yapılınca köşe kapmaya çalışmalarını vs...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi Necmi

Bizim düşmana ihtiyacımız yok bazı kesim sırf orhanı egosu için yönetim düşmanlığı için istemiyor bu kangreni kesip atmalıyız bir şekilde yoksa bugun Orhan yarın ali diğer gün veliyi istemiyoruz diyecekler
ben yönetim düşmanlığım nedeniylemi istemiyorum :alala:
benim çevremde kimse istemiyor ama bayağıda yönetim destekçisiler
bu çelişki değilmi neden olayların sizin düşündüğünüz gibi olduğunu sanıyorsunuz
merak etme istifayla kangreni kesip atmış olduk. yoksa bu iş avcıyı yiyip tüketirdi.

Çevrimdışı 38life

istemezükçüler iş başında yine. yahu bu adamlar nasıl bu kulübün sahibi zannediyor kendini. yazık vallahi yazık deliriyorum. Orhan Ak umurumda değil inanın ama bir zümre var bütün Beşiktaş camiasını kendilerinden ibaret zannediyorlar. millet unutuverdi gibime geliyor bu adamların feda sezonunda maçları protesto bahanesiyle desteklerini çekmelerini, maçlara gitmemelerini, sonra işler düzelince stad yapılınca köşe kapmaya çalışmalarını vs...

Çevrimiçi yaço58

ben yönetim düşmanlığım nedeniylemi istemiyorum :alala:
benim çevremde kimse istemiyor ama bayağıda yönetim destekçisiler
bu çelişki değilmi neden olayların sizin düşündüğünüz gibi olduğunu sanıyorsunuz
merak etme istifayla kangreni kesip atmış olduk. yoksa bu iş avcıyı yiyip tüketirdi.
Üstünüze niye alındınız onu anlamadım benim yorumum o pankartı açan zihniyetle yoksa orhanı kimse istemiyor bizim düşmanımız olan o pankartı açan zihniyette olanlar

Çevrimdışı mylife1903

Orhan Ak'la hocanın ilişkisi ne seviyede acaba? Bu olay hocanın moralini mutlaka bozmuştur ama moral dışında etkileyecek mi? Taktik teknik antrenman vs konularda bi aksama olacak mı merak ettim. Gül cemali yüzünden yanında tutmuyordu herhalde
Hayatinda ilk defa baskiyi gordu adam
Sari okuzu verdi yonetim taraftara
Hic getirmeyecektin arkadas

Çevrimiçi Necmi

biz bu konuda anlaşamayacaz abi seninle... ben olayın orhan ak olduğuna kesinlikle inanmıyorum... kulübü karıştırmak için koz olarak kullanıldığını amacın yönetim olduğunu düşünüyorum... sen farklı düşünüyosun... ve bu istifanın kulübe fayda değil zarar getireceği kanısındayım yönetimsel anlamda... madem dik durmayıp istifayı kabul edecektin hiç almasaydın, neden aldınki...sanırım sizler gibi olaya orhanak özelinde bakan taraftarların bukadar tepki vereceğini kestiremediler... bakalım bundan sonra kimi hedef alıp afaroz edeceğiz... hayırlısı olsun ne dielim...
konu bizim anlaşmamız değil zaten kardeşim farklı fikirler iyidir tartışırsın tartışma doğru yolu gösterir.
benim için orhan ak olay yoksa malum grubu pek sevmediğimi bilirsin onlar böyle düşünüyor diye düşüncemden tavizmi vereyim.
zaten hesaplayamadıkları benim gibi düşünenlerdi onların karşı olması onları afallattı. buda onları zorlayacak ciddi bir kitle. olay aforoz etme olayı falan değil. bu bir yanlışdı bu noktaya getiren yönetimdi. her yanlışı destekleyecek değiliz ya. Ben burakın alınmasınada karşıydım ama aforoz edecek şekilde değil karşı olduğum halde alınırsada tepkim sert olmazdı kabullenebilirdim öylede yaptım ama bazı şeyler hassasdır hassas davranmak gerekir. Beşiktaşı zeki insanlar yönetmeli zeki insanlarda ince düşünür ince hesap yapar.
yarın sert tepkiler olurdu stadda ne yaptılar bunu biliyorlardı hem koşturarak gidip transfer yaptılar hemde orhan akı istifa ettirdiler. bu da dürüst bir davranış değil madem bekledin transfer yapmakda neden koşturuyorsun
neden bütün yaz arkasında durdun orhan akın neden ilk iç saha maçına çıkmaya cesaret edemedin madem edemeyecektin neden bu duruma gelmesine müsade ettin. olaylar büyümeden kestirip atman lazımdı bir sivas malubiyeti yönetimin balansını bozdu. Resmen cuma gününden korktular.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Oo Twitter'da Umut Gültekin okuyan biri daha varmış. :)

Çevrimdışı mylife1903

Gökhan törede silah çekmedi mi ???? Hasan şaş gibi karakter değilki bu, hem silah çektiği nerden belli ya da belli mi ??? Terör örgütü üyesiyse neden almıyorlar içeri??? Neden hala dışarıda ??? Ne bir partiye üye ne de başka bir şeye ??? İsmi de zayıf hakan şükür ismine rağmen kaçtı orhan ak kim direk alırlar ???
Tore silah cekmedi renklilerin algisi o
Torenin arkadasi cekti silahi agzina soktu elemanin
Tore bide diskoda sirtindan kursun yedi

Nasi ortAmlar icindeyse kimlerle takiliyorsa artik

Çevrimdışı mylife1903

bende tottenham forumuna bir goz attimda " No crazed fans at the airport?! Maybe he really is shite" soyle diyen biri olmus, adamlar bile havaalaninda izdiham olmamasina sasirmis, demekki dandik adam diye sonuc cikarmis  :D
Bu kim lan 5 milyon kazandirmis

Çevrimdışı mrred

Oo Twitter'da Umut Gültekin okuyan biri daha varmış. :)
Evet :tabe: o yüzden mişli geçmiş zaman kullanıyorum :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Koa_lAA

konu bizim anlaşmamız değil zaten kardeşim farklı fikirler iyidir tartışırsın tartışma doğru yolu gösterir.
benim için orhan ak olay yoksa malum grubu pek sevmediğimi bilirsin onlar böyle düşünüyor diye düşüncemden tavizmi vereyim.
zaten hesaplayamadıkları benim gibi düşünenlerdi onların karşı olması onları afallattı. buda onları zorlayacak ciddi bir kitle. olay aforoz etme olayı falan değil. bu bir yanlışdı bu noktaya getiren yönetimdi. her yanlışı destekleyecek değiliz ya. Ben burakın alınmasınada karşıydım ama aforoz edecek şekilde değil karşı olduğum halde alınırsada tepkim sert olmazdı kabullenebilirdim öylede yaptım ama bazı şeyler hassasdır hassas davranmak gerekir. Beşiktaşı zeki insanlar yönetmeli zeki insanlarda ince düşünür ince hesap yapar.
yarın sert tepkiler olurdu stadda ne yaptılar bunu biliyorlardı hem koşturarak gidip transfer yaptılar hemde orhan akı istifa ettirdiler. bu da dürüst bir davranış değil madem bekledin transfer yapmakda neden koşturuyorsun
neden bütün yaz arkasında durdun orhan akın neden ilk iç saha maçına çıkmaya cesaret edemedin madem edemeyecektin neden bu duruma gelmesine müsade ettin. olaylar büyümeden kestirip atman lazımdı bir sivas malubiyeti yönetimin balansını bozdu. Resmen cuma gününden korktular.

:ok:

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/BayramTOficial/status/1164451421632311297?s=19

bu adam menajer bu arada
Ohaaa
Isimle elestirmis
Isim vermis

Oranak sonrasi taraftarin tAkacagi umut olacak bunlar boyle reklam yaparsa

Çevrimdışı mylife1903

5 para etmezse neden %50 koydursun ki.. Kıskançlık krizine benzettim bu serzenişi
Anlasilmasin diye koydurmustur yahu

Annem goster ama elletme dedi diyordu ya sener sene

Bu totnim mali da sakladi gostermedi adamlar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yooo öyle deme onlar delikanlı tayfalar, onlar girebilir. Onların fotoğrafı yok, beşiktaşa da katkısı yok ama önemli olan silah çekmiyolar (???) ve fotoğrafları yok.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ne kadar kalou, douglas ve nispeten rebocho transferlerine karşı olsam da Ali Naibi kesinlikle Umuttan daha iyidir. Sıradaki kişi ali naibidir. Onun çekmeye çalışacaklar, bizim taraftarın uyanık olması lazım. Bu transferleri normalde desteklemezdim ama bunlar yüzünden artık sonuna kadar destekleyeceğim. Devir objektiflik devri değil maalesef, Beşiktaşa oyunlar var, onları düzeltmek gerek. Ondan dolayı yaşasın zenci pırpır kanat  :ishock:

Çevrimdışı mrred

Dayak ve silah çekme olayından dolayı istifa ediyorsa çok gereksiz. Fakat Fetö olayından dolayı ediyorsa burası biraz hassas bir konu. Masumiyet karinesi baya ayaklar altına alınıyor. Fakat taraftarına rağmen de şampiyon olamazsın böyle de bir gerçek var. Taraftarın bir hocayı ve yöneticiyi istememe hakkı var mı yok mu bunu tartışmak lazım. Bana kalsa yok, olmamalı da. Bu gücü taraftarın eline vermek ileride telafisi güç zararlara veya kötü kullanımlara yol açabilir. Silsile şu şekilde olmalı ;
1."Sağlıklı" Genel Kurul yapısı başkanı ve yönetim kurulunu seçer
2.Başkan ve yönetimin icraatlarını genel kurul denetler
3.Başkan veya yönetim kurulundan birisi de sportif karar vericileri seçer
4.Bu sportif karar vericiler de Teknik heyet ve futbolcuları seçer
5"Görece başarısızlık" halleri dışında bu seçimlere ne taraftar ne de spor yorumcularının salça olması eşyanın tabiatına aykırı olmasa da çok sağlıklı sonuçlar vermez.
6.Zira her transfer ya da her sportif kararın yüzde yüz başarıyı getirdiği tarih üzerinde hiçbir kulüp var olmamıştır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Ben de diyorum ki bu yapıyla en ufak ilişkisi olmuş herkesi dışlarsan bi 45 milyon kişiyi falan geri kalan toplumdan uzaklaştırman lazım. Bakma abi şimdi herkes düşman saydırıyor ama ülkenin yarıdan fazlası bunlara destek verdi para vermese çocuk verdi. Ne mutlu bana ki bir kez bulunmadım içlerinde ailem saolsun. İnan bana bulunsaydım bugün şunları yazmaya yüzüm olmazdı. Konumuza dönersek şurada ayrılıyoruz abi bir insana hayatta tek bir şans veremezsiniz bu doğanın da insanlığın da ruhuna aykırı. Ülkede bunlarla ilişkiye girmeyenin dışlandığı zamanlar yaşandı, bu insanların yaptıklarının hata olduğunu idrak ettirecek herhangi bir mekanizmanın bile olmadığı dönemler yaşadık. Toplumun her noktasına sirayet eden devasa bir yapıydı. Zoruma giden şey bu yapıya bulaşanlardan bazılarının yaşadığı refah. Bunlara destek verip vatana ihanet eden herkes için bir gün adaletin tecelli edeceğini bilsem gıkımı çıkarmam orhan'a ama bu iki yüzlülük beni çıldırtıyor.

Orhan ak'ı afaroz etmekle dünya bir pislikten kurtulmadı, asıl hainlerin daha da fazla önlem alıp kamufle olmasına yarıyor sadece bu tür olaylar. Ben siz gibi kulüp özelinden bakamıyorum bu duruma sanırım bundan ayrılıyoruz. Neyse abi hayırlısı olsun temennim hoca fazla etkilenmez bu durumdan.
Herifler turk insaninin genleriyle oynadi
Hepsini oldurseler tek kelime etmem ulke kurtulur zaten nufus cok
Vatana ihanet edenler tek bunlar degil tabi hepsini temizleyeceksin
Cok az ihanet etmis cok ihanet etmis gibi degerlendirilemez
Bazen okuyorum insanlarin yorumlarini egitimi ogretimi bitirmisler cahillik ustun gelmis
Vasifsiz isci olacakken feto sayesinde ogretmen olanlar insanlari yetistirirse boyle olur

Çevrimdışı mylife1903

Tamamen katılıyorum. Düpedüz kendi teknik ekibimize ilk darbeyi vurduk. Ayrıca yönetim madem bu ekiple uzun vadeli sözleşme imzaladı arkasında durmalıydı. Şimdiden hocanın eli zayıfladı.

İstemeyenler hangi nedenle istemiyorlarsa eleştirilerini teknik ekibin tümüne yöneltseler tutarlı olurlardı. Mesele siyasal pozisyonlarsa azıcık kafası çalışan adam teknik kulübedeki insanların geçmişini bilir, bir söylem üretilecekse ekibin tümüne yöneltilmesi gerektiğini farkederdi. Bahsettiğim eski ilişkiler. Güncel durumda kimse hakkında hukuki bir işlem olmadığına ve burada kimse yargıç da olmadığına göre konuşmak abes.

Tutarlı değil tepkiler ayrıca iyi niyetli olduklarından da kuşkuluyum. İlk darbeyi yiyen teknik ekibin işi biraz daha zor olacak bundan sonra.
Bugun bunun kelleyi aldilar yarin baskasinin kelleyi isterler
Yonetim de taviz verdi
Enbastan getirmesen taviz vermene de gerek kalmazdi

Olaylarin baslangici yonetimin besiktasi tanimamasi.

Yuzune tukurulecek adamlara abi pirlanta cekti baskan yillarca, gs baskanindan ozur olayi bence son damlaydi artik baskanin da cok dikket etmesi gerekiyor

Çevrimdışı mylife1903

bunun tercümesi ali naibi geldi ekmeğimizden olduk demek sanırım
ne güzel umutla yürüyorduk diyor herhalde
Bayram tutumlunun bizimle bi alirverisi oldugunu bilmiyorum abi
En son oyreylo ayisini sokmusti bize
Garajda besiktas oyuncusuna kumpas kuran bir karaktersizi