2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3232744 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı worns

Fikret Orman, Cenk Tosun'un kiralanması ve Yevhen Konoplyanka'nın bonservisiyle alınması konusunda anlaşmaya vardı. Her iki oyuncunun yarın İstanbul'da olması bekleniyor. (Fanatik)

Doğruysa Kono gereksiz. Onun yerine gelecek vaat eden ya da yedek profilli bir oyuncu alınabilir. Cenk'te Burak'ta 11 oynar keza böyle bir kadro kurulursa Kono oynamaz. Ya da Boyd yedek kalır duruma göre.

Kono olmasın Fanatik'e de pek inanmıyorum zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğruysa Kono gereksiz. Onun yerine gelecek vaat eden ya da yedek profilli bir oyuncu alınabilir. Cenk'te Burak'ta 11 oynar keza böyle bir kadro kurulursa Kono oynamaz. Ya da Boyd yedek kalır duruma göre.

Belki 4-4-2 oynarız  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

artura da yazdım gençlerde 3 sene sol bek oynamış sol bek olarak transfer ettiğin adamı sezona başlarken elbette sol bek oynatırsın çarpıtma daha fazla istersen.

hafızanız mı yerlerde niyetiniz mi bozuk anlamadım ki  :alala:

sanki stoper die almışız da hoca gidip sol bek oynatmış da rezi olmuş gibi konuşuyorsun
Ben hiçbir şekilde adamı stoper diye aldık diye bir şey demedim.Eleştirdiğim tek şey;adam şu kadar maçta solbek oynamış ve şu kadar galibiyet almışız diyerek adamın solbek performansını övmen.Ben de diyorum ki adam solbekte berbattı.Stoper iken iyi olduğu maçlar var ancak tam bir saatli bombaydı,yaptığı hataları da unutmamak lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haber kaynağı Orhan Yıldırım. Kesin yalandır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Fikret Orman, Cenk Tosun'un kiralanması ve Yevhen Konoplyanka'nın bonservisiyle alınması konusunda anlaşmaya vardı. Her iki oyuncunun yarın İstanbul'da olması bekleniyor. (Fanatik)
Hee bak ne demistik; cenk cenk cenk  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

+ olarak yanında marcelo gibi bir adam vardı ki buna rağmen saçmaladığı ve bizi yaktığı o kadar maç var ki...Kör ölür badem gözlü olur demişler.Arada sırada telsizi kapatıp ileri çıkınca gazımızı felan alıyordu herhalde tangaz abi de onun etkisinde hala ki adamı bir şey sanıyor. :lol:

yemin ediyorum nankörlükde sizler gibisini görmedim adam şampiyonlar liginde bile haftanın 11ine seçildi hemde bir kaç hafta ayıptır.

haa bu arada tosiçi de gömmüşsün ama paslaştıgın tuncaboylu az evvel stoperde yıldızlaştı demişti daha paslaşmayı bile beceremiyorsun kalkıp benle aşık atmaya kalkıyorsun  :D

hedefini yükseğe koyman takdiri hak ediyor :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arthur Dayne

yemin ediyorum nankörlükde sizler gibisini görmedim adam şampiyonlar liginde bile haftanın 11ine seçildi hemde bir kaç hafta ayıptır.

haa bu arada tosiçi de gömmüşsün ama paslaştıgın tuncaboylu az evvel stoperde yıldızlaştı demişti daha paslaşmayı bile beceremiyorsun kalkıp benle aşık atmaya kalkıyorsun  :D

hedefini yükseğe koyman takdiri hak ediyor :bandit:
Abi paronoyaklaşıyorsun.Yukarıya iki tane ileti yazdım istersen önce bir oku.İkimize de cevap yazmak isteyince frekanslar karışmış olabilir.Sadece senin istatistik paylaşıp adamın solbek performansını övmeni eleştiriyorum.Hedefim her zaman yüksek ama seninle alakası yok bu durumun.

Çevrimdışı tangaz

Ellerinde Eren varken Love'ı istediler işte.

ee yırtınma bunun neresinde?
gomis gitmiş kimseyi alamamışlar taraftar kombine yakmaya başlamış toki arenada panikle son 2 gün kala buna talip olmuşlar tarihte 30 ağustos 2 gün sonra transfer tahtası kapandı. evet gerçekten yırtınmışlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnşallah böyle bir şey yaşanır. Yaşanması için tüm olasılıklar oluştu gibi  :D

https://twitter.com/sefscout/status/1163865110986788865

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

ee yırtınma bunun neresinde?
gomis gitmiş kimseyi alamamışlar taraftar kombine yakmaya başlamış toki arenada panikle son 2 gün kala buna talip olmuşlar tarihte 30 ağustos 2 gün sonra transfer tahtası kapandı. evet gerçekten yırtınmışlar...
Hala yanıt bekliyorum.Özellikle görmezden geliyorsun ama basit bir soru sordum:Adamın oynadığı maçlarda galibiyet almamız tosic'in berbat bir solbek performansı gösterdiği gerçeğini değiştirir mi?Ondan sonra da beni algı yapmakla suçluyorsun.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı ankarakartal06

Çevrimdışı worns

Elimizde Rebocho, Douglas, Gökhan , Caner gibi oyuncular varken ve tüm kenar forvet rotasyonu formsuzluk kalitesizlik falandan ıskartaya çıkmışken bir hocanın çıkıp 3-5-2 denememesini de anlamıyorum.

Cenk'i al Kono'yu salla. Bir tane düşük maliyetli derin oyun kurucu al. Ozi'yla rotasyona girsinler. Lewis Holtby olabilir. Quaresma'nın sözleşmesini feshedip Lens'i Hollanda'ya kirala. Bir de pivot santrafor al yine ucuz ve düşük maliyetli olsun. Yedek olacak profilde bir oyuncu olsun. 1 tane ekstra oyuncu (Cenk), 2 tane 1 milyon bandında kontratla çözülebilecek oyuncu (Kono parasına gelir zaten 2si) kadro tamam.

Medel-Vida-Victor Ruiz (Güzel üçlü 2'sinde orta saha karakteri de var)
kanatlar douglas-rebocho yedekler de bu sistemde iş yapar dönem dönem.
göbekte ozi(holtby) dorukhan(atiba) ljajic no 10
ilerde cenk burak. güven cenk'i yedekler. pırpır lazım olduğu zaman boydu kullanırsın. boyd sağ taraf içinde düşünülebilir temposu var.  bakarsın komple kanat olur. zaten çok forvetlik tekniği yok. bir tane de gerektiğinde içeri atılacak pivotla rotasyon tamamlanır.

Şu kadroyu 4-3-3e uydurmaya çalışmaktan daha vaatkar çözüm bence. ama yok bunu deneyecek bir hoca göremeyeceğiz dünya gözüyle :)
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2019, 21:21:07 worns ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Benim yazdığım tek şey tosic'in solbek oynadığı maçların istatistiğini gösterip,bakın şu kadar galibiyet almışız demene karşılık yazdığım bir şeydi.Ne anlatıyorsun abi?

ne mi anlatıyorum? dinle o zaman abicim, anlamadığın nokta şu. tuncaboylu benim hocanın parlattıkları iletime yanıt yazmış tosiçi sol bekde 1 sene rezil etti sonra stopere geçti yıldız oldu demiş amacı üzüm yemek değil bağcı dövmek aklı sıra tezimi çürütecek bende yanıt olarak sezona başlamış ilk 7 hafta solbek  sonra zaten yok sonrada ikinci devre 9 maç oynamış 7si stoper istatistiği veriyorum sonra sen topa giriyorsun dönemi bilmesek milleti kandıracak filan die saçma bir ifade kullanıyorsun ben de hafızanızı tazeliyorum sol bek alınan adam elbette sol bekde oynatılacak die satır satır hafta hafta bilgilendiriyorum unuttuklarınızı hatırlatıyorum. yalan yanlış bilgilerle algılarla beşiktaşlılar kandırılmasın die gayret ediyorum. umarım şimdi anlamışsındır...

Çevrimdışı mylife1903

Elimizde Rebocho, Douglas, Gökhan , Caner gibi oyuncular varken ve tüm kenar forvet rotasyonu formsuzluk kalitesizlik falandan ıskartaya çıkmışken bir hocanın çıkıp 3-5-2 denememesini de anlamıyorum.

Cenk'i al Kono'yu salla. Bir tane düşük maliyetli derin oyun kurucu al. Ozi'yla rotasyona girsinler. Lewis Holtby olabilir. Quaresma'nın sözleşmesini feshedip Lens'i Hollanda'ya kirala. Bir de pivot santrafor al yine ucuz ve düşük maliyetli olsun. Yedek olacak profilde bir oyuncu olsun. 1 tane ekstra oyuncu (Cenk), 2 tane 1 milyon bandında kontratla çözülebilecek oyuncu (Kono parasına gelir zaten 2si) kadro tamam.

Medel-Vida-Victor Ruiz (Güzel üçlü 2'sinde orta saha karakteri de var)
kanatlar douglas-rebocho yedekler de bu sistem de iş yapar dönem dönem.
göbekte ozi(holtby) dorukhan(atiba) ljajic no 10
ilerde cenk burak. güven cenk'i yedekler. pırpır lazım olduğu zaman boydu kullanırsın. boyd sağ taraf içinde düşünülebilir temposu var.  bakarsın komple kanat olur. zaten çok forvetlik tekniği yok. bir tane de gerektiğinde içeri atılacak pivotla rotasyon tamamlanır.

Şu kadroyu 4-3-3e uydurmaya çalışmaktan daha vaatkar çözüm bence. ama yok bunu deneyecek bir hoca göremeyeceğiz dünya gözüyle :)
3 senedir diyom gecelim su 3luye diye
Ilk yapilanip farki koyacaktik yakinlarda cok takim donecek kalabalik ortasahaya
4 tane bek var
Atiba gelene kadar medeli sarkik oynatirsin agir ruizin arkasini da kapatir caner bile siritmaz
Hatta layici kucuk forvet yaparsin serbest saga sola kacar top tutar burak da oynar cenk de oynar macina gore ikisi de oynar az arkasina layici atarsin
Bir tane kalipli uzun santrafor alirsin sikisan sisirexegin maclar icin onu da lorente ayisi ile ucuza cozersin
Bir tane daha stoper lazim sadece yedek de oturabilecek antalyadan diego olur
Ortasahaya bir tane yerden guzel oynayan sert sosanin defansif versiyinu tip de bulursun mis gibi oynarsin
Tabi adriyano varken benim hayalim solda adri sagda dani alvesti ama reboka ile daglis oynatip fakir modeli de yaparsin
Su oyundan daha duzgun isler cikar
Anadolu takimlarindan da dayak yemezsin ortasahada
Ozziyi falan da arma luksumuz yok koyarsin oynar kalabaligin icinde goze batmaz

Cenk gelsin bir stoper ortaya bir tane fabregas benzeri adam bile yeter 3 kisi yahu
Vomerin takimdan mesela fanakeni daha tutuyom ben acayip bisi
Olydeki fortunik de acayip oynar
Az tiransfer cok is

Çevrimdışı mrred

Aboubakarın Türkiye menajeriydi bu adam yanlış da hatırlıyor olabilirim
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ben hiçbir şekilde adamı stoper diye aldık diye bir şey demedim.Eleştirdiğim tek şey;adam şu kadar maçta solbek oynamış ve şu kadar galibiyet almışız diyerek adamın solbek performansını övmen.Ben de diyorum ki adam solbekte berbattı.Stoper iken iyi olduğu maçlar var ancak tam bir saatli bombaydı,yaptığı hataları da unutmamak lazım.

anlamadan dinlemeden tuncaboylu ile yazışmamıza daldığın için işte böyle oluyor. sen stoper aldık demedin bunu bende ifade etmedim ama benim iletime tuncaboylu adamı bir sene solbekde rezil etti sonra stoper yaptı parladı diye yanıt vermişti hoca sanki stoper alınan adamı solbek oynatmışda rezil kepaze olmuş algısı yapıyor diyorum. solbek alınmış solbek oynatmış beğenmemiş kesmiş o dönemdede seri galibiyetler gelmiş kimse rezil rüsva olmamış istatistiği veriyorum. belki şimdi anlamışsındır.

Çevrimdışı tangaz

Abi paronoyaklaşıyorsun.Yukarıya iki tane ileti yazdım istersen önce bir oku.İkimize de cevap yazmak isteyince frekanslar karışmış olabilir.Sadece senin istatistik paylaşıp adamın solbek performansını övmeni eleştiriyorum.Hedefim her zaman yüksek ama seninle alakası yok bu durumun.

ne paranoyası sabırla açıklıyorum ısrarla anlamıyorsun  :D

solbek performansını övme yok orada ortada rezil kepazelik bişey yok zaten hocada 7. haftadan sonra kesmiş istatistiği var ve vurgu sol bek alınan adamı waay nasıl stoper değilde sol bek oynatırsın algısını göstermek.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Toplu fısıldama gerçekleşmiş.

Çevrimdışı mrred

Cenk Tosunu yalanladı Murat Özen
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

N'Koudou yu kiralamışız. Oh ya konoptan kurtulduk
The great gig in the sky