2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3232909 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tuncaboylu

böle rezil etti filan gibi kelimelerle olayı egzajere etmeye çalışmışsın ama yemezler

1 sene sol bek de rezildi demek  :alala: hangi yıl oluyor bu ilk sene 15-16 sezonu.

hemen bakıyoruz arşivlere ilk 7 maçın 6sı ilk 11de sol bek oynamış nasıl bi rezillikse oynadığı 6 maçda 5 galibiyet 1 beraberlik almışız oynamadığı maç yenilmişiz  sonra adam ligin kalanında zaten 9 maç oynamış 7 si stoper 2si solbek solbek oynadığı haftalar 28.ve 34. haftalar.

madem beni alıntılayıp yanıt yazacaksın iletimi yanlış/hatalı/değersiz kılmaya yönelik bişeyler deneyeceksin azcık emek sarf et böle desteksiz sallıyorsun sonra beni yoruyorsun  :bandit:
Tosic'i rezil etti sol bekte, o maçları kazansak da takımın en kötü oyuncusu Tosic'ti. Şimdi bakıp da 6 maçın 5'ini kazanmışız demek mantıksız.

Tüm stoperler sakatlanınca ve Alexis patlayınca, Tosic'i son 4 maçta mecburen stoper oynattı ve adam orada parladı.

Çevrimdışı mrred

Konuşurken bile zorlanıyorlar. Doğru düzgün hiçbir şeyi takip etmiyorlar. İnsan utanır, yemek yediği şeyi az takip eder  :tabe:
Biz karşılıksız seviyoruz gönül rızamızla takip ediyoruz öğrenmeye çalışıyoruz. Onlar para için yapıyorlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Bunların amacı Beşiktaş değil. Beşiktaş'ı bizim kadar bilmiyorlar. Bunların amacı prim yapıp para kazanmak  :tabe:

yolda görsen selamı hak etmeyecek tipler beşiktaşı yazıyor taraftar da bunları takip ediyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arthur Dayne

Tosic'i rezil etti sol bekte, o maçları kazansak da takımın en kötü oyuncusu Tosic'ti. Şimdi bakıp da 6 maçın 5'ini kazanmışız demek mantıksız.

Tüm stoperler sakatlanınca ve Alexis patlayınca, Tosic'i son 4 maçta mecburen stoper oynattı ve adam orada parladı.

+ olarak yanında marcelo gibi bir adam vardı ki buna rağmen saçmaladığı ve bizi yaktığı o kadar maç var ki...Kör ölür badem gözlü olur demişler.Arada sırada telsizi kapatıp ileri çıkınca gazımızı felan alıyordu herhalde tangaz abi de onun etkisinde hala ki adamı bir şey sanıyor. :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

yolda görsen selamı hak etmeyecek tipler beşiktaşı yazıyor taraftar da bunları takip ediyor
Ve bunların çoğunu biz BJK TV'de yetiştirdik. Gerçekten inanılmaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Orta saha almazsak durum parlak değil. Kono'yla Mounie'yle filan radikal çözümler getirilemez mevcut problemlere. Hem defanstan top çıkartma hem de orta yuvarlağı üretken geçme sorunu yaşarız.

Eğer bu orta saha kalacaksa pek umudum yok ama 4-3-3'den vazgeçmek lazım. Orta sahadaki mevcut rol dağılına uygun oyuncumuz yok.

Bu kadroyla tek olasılık 4-2-3-1. Ljajic 10 oynayacak, görece serbest olacak. Arkada Atiba'yla Ozi kendine gelecek. Ya da Dorukhan 2'linin daha defansif olanı olacak Ozi'yle Dorukhan-Ozi-ljajic oynayacağız. Atiba ve kısmen Muhayer'i saymazsak yedekleri de yok bu üçlünün. Bu gene bir nebze olur 4-3-3 olmaz bu orta sahadan.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Orta saha almazsak durum parlak değil. Kono'yla Mounie'yle filan radikal çözümler getirilemez mevcut problemlere. Hem defanstan top çıkartma hem de orta yuvarlağı üretken geçme sorunu yaşarız.

Eğer bu orta saha kalacaksa pek umudum yok ama 4-3-3'den vazgeçmek lazım. Orta sahadaki mevcut rol dağılına uygun oyuncumuz yok.

Bu kadroyla tek olasılık 4-2-3-1. Ljajic 10 oynayacak, görece serbest olacak. Arkada Atiba'yla Ozi kendine gelecek. Ya da Dorukhan 2'linin daha defansif olanı olacak Ozi'yle Dorukhan-Ozi-ljajic oynayacağız. Atiba ve kısmen Muhayer'i saymazsak yedekleri de yok bu üçlünün. Bu gene bir nebze olur 4-3-3 olmaz bu orta sahadan.
Şu lanet 4-2-3-1'den kurtulamayacağız yine desene...

Çevrimdışı worns

Hoca illa 4-3-3 oynayacağım kafasındaysa ki gerek basın toplantısında gerek hazırlık maçlarında gerek Sivas maçında bunu anlattı böyle dizilmeye çalıştık. Bütün orta saha rotasyonunu değiştirmeye en azından 2 değişiklik yapmaya çalışmalıydı. 1 tane Mahmut Tekdemir 1 tane Ruud Vormer türü çift yönlü etkili bir adam alınmalıydı. Bizde 36lik ne zaman döneceği belirsiz Atiba, orta saha demeye bin şahit gerekecek Medel, belki 4-3-3 oynayabilecek ancak mental açıdan çok geride sürece başlayan Ozi ve toy Dorukhan var. Sağlam bonservis ödenerek alınmış Ljajic tipik ofansif orta saha görevi verildiğinde maksimum verime çıkıyor.

Bilemiyorum Adnan hocayı severim. Ama biraz esnek olması lazım şu anda.15-16'yı taklit etmeye çalışması daha kolay olur şu anda oynatmaya çalıştığından. Geçen seneyi taklit etsin demiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Şu lanet 4-2-3-1'den kurtulamayacağız yine desene...

Keşke kurtulsak ben de sevmiyorum ama elimizdeki kadro özellikle de orta saha tamamen 4-2-3-1 kafasıyla oluşturulmuş durumda.

Çevrimdışı tuncaboylu

yoo yırtınmadı nereden çıkardın bunu???
adamlar haftalarca santrafor aradılar kimseyi bulamadılar son2 gün bari şunu alalım dediler. yırtınma bunun neresinde? seni duyanda aylarca peşinde koştular sanacak.
Ellerinde Eren varken Love'ı istediler işte.

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı tangaz

Hayır o dönemi hatırlamasak istatistikle milleti kandıracaksın da sormak lazım o maçlarda galibiyet almamız tosic'in solbekte berbat performans gösterdiği gerçeğini değiştirir mi?

bak gene duvara tosluyorsun  :D

peki o dönemi hatırlıyorsan transferi de hatırla!

tosiçi gençlerden sol bek olarak mı aldık stoper olarak mı?  yanıt belli sol bek olarak aldık gençlerde 3 senenin %80i-90ı sol bek olarak oynamış bir elemandı. sol bek olarak almıştık bizde.

sezona başladık hoca sol bek olarak alınan adamı doğal olarak sol beke koydu nereye koyacaktı santrafora mı ??? performansı tartışılır sana göre berbattır bana göreise vasattır hocada denemiş beğenmemiş 8. hafta kızağa çekmişir.

sene başı toperlerimiz rodolfo ersandı bu ikili varken adam tosiçi neden stoper oynatılsın manyak mı hoca iyi ikiliyi bulmuş neden bozsun???

devre arası ersan satıldı marcelo alexsis geldi hoca marcelo rodolfo oynatacaktı rodolfo sakatlanmasa ne tosiç ne alexsis forma yüzü görmeyecekti sakatlanınca alexsisi denedi yenitransfer orjin stoper baktı olmadı gitti arada necip yaptı denedi durdu denemeler sonunda tosiçde karar kıldı sezon böle bitti sonrada vaz geçilmez oldu adam sürekli üstüne koydu.

yarım yamalak hatırladıklarınla kalkıp yok milleti kandıracaksın filan diyorsun hey allahım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ripley

4 yıl bana da fazla geldi de, birisi hatırlattı: 2022 Dünya kupası düşünülerek 4 yıl imzalanıyor olabilir.(Maaş 2'yi geçmeyecekse)

2022 Dünya kupası'nda prim yapıp, Çin ya da Arabistan'a satılabilir.

Ne primi yapacak Ukrayna milli takımında acaba? 2022 de bir şey yapamaz Ukrayna ve kono kendimizi avutmayalım leş bir transfer olacak gibi duruyor. Kono asi bir futbolcu tipine sahip her maç oynamaz kafasına eserse oynar zaten o tipte biri var takımda. Babelin ve Taliscanın 2. yıllarında şifreleri nasıl çözüldüyse (Taliscanın solunu Babelin sağını kapatınca şut atamadılar) bununda çözülür ondan sonra son 3 yıl satmaya çalışırız.

Yönetimin fake attığına inanmak istiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Tarih silsilesini yanlış hatırlıyor olabilirim orada vurgulamak istediğim şey adam kuzeyli ve gençti onu alsak iyi olurdu.

biliç dönemiydi kesin iyi transferdi ama son anda yattı uçakdan dönmüştü necmi abi burdan bilet filan paylaşmıştı sanırım ben stoper tandemlerinde de mesela gözü kapalı iskandinav ikili yaparım hatta defans dörtlüsünü yaparım tereddütsüz

Çevrimdışı Savaş

Takımın halini gördükten sonra kanattan ziyade kesinlikle 6 numara benim icin öncelikli.

Kanat gözüm görmüyor şu an. Topu dağıtabilecek adam lazım.

Çevrimdışı savaş altay

Takımın halini gördükten sonra kanattan ziyade kesinlikle 6 numara benim icin öncelikli.

Kanat gözüm görmüyor şu an. Topu dağıtabilecek adam lazım.

6 degil 8 yani  :bandit:

Çevrimdışı mrred

Cenki kiralamışız
Kaynak Fanatik
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

biliç dönemiydi kesin iyi transferdi ama son anda yattı uçakdan dönmüştü necmi abi burdan bilet filan paylaşmıştı sanırım ben stoper tandemlerinde de mesela gözü kapalı iskandinav ikili yaparım hatta defans dörtlüsünü yaparım tereddütsüz
Aynı fikirdeyim
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Yüzde yüz katılıyorum.Aynı şekilde paralı personelimiz olan şenol bey de şampiyon yapmalıydı,göreviydi ve yaptı.Sonraki seneler sıvadı ve gönderildi.Aslında olay bu kadar basit.

senin hafızan pek iyii değil hatırlamazsın elbet eski iletilerimi ama 2. şampiyonluk dönemi şenol hocanın gönderilmesini yazan bu nedenlede forumda aforoz edilen tayfanın 2 üyesinden biriydim.

diğer tarafdan bir aşcıya akşam yemeğine 20 dk kala patlıcan ve kıyma verip 2 saat sonra nerde benim portakallı ördeğim de demem oturur imam bayıldıyı yerim.

Çevrimiçi yaço58

Cenki kiralamışız
Kaynak Fanatik
onların muhabiri gökmen özccan cenk dönmeyecek deyiip duruyordu ne olmuşta dönmüş umarım gerçekleşir burak cenk ikilisi bizi rahatlatır abou olmuyorsa mantıklı hamle

Çevrimdışı worns

Ersan 15-16'nın ilk devresinde kesici stoper olarak gayet iyiydi. Rhodolfo'yu da beğeniyorduk. Sol bekte İsmail'in yedeği yoktu Tosic o mevkiyi paylaşıyordu ilk planda. Tosic'i zorda kalana dek stoper oynatmaması normaldi.

Tosic biraz dağınık ama coşkulu, savunma hattını önde kuran, topu geri almak için orta çizgi yanında fazlasıyla risk alan, bir biçimde oyuncu grubunun uyumuyla başarılı olmuş oyunumuzda parladı. Dengeli oyunda kolay kolay kimse onu stoper oynatmaz. Orjini stoper olmadığı için çok fazla pozisyon hatasıyla oynayan bir oyuncuydu. Dar alan enerjisiyle kapatıyordu kapatamazsa da golü yediriyordu. Sadece sırbistan milli takımında 3lü defansın sol stoperi olarak kullanılıyordu diye hatırlıyorum. Yoksa ortalama bir bek olarak geçirmişti kariyerini.

Çevrimdışı Arthur Dayne

bak gene duvara tosluyorsun  :D

peki o dönemi hatırlıyorsan transferi de hatırla!

tosiçi gençlerden sol bek olarak mı aldık stoper olarak mı?  yanıt belli sol bek olarak aldık gençlerde 3 senenin %80i-90ı sol bek olarak oynamış bir elemandı. sol bek olarak almıştık bizde.

sezona başladık hoca sol bek olarak alınan adamı doğal olarak sol beke koydu nereye koyacaktı santrafora mı ??? performansı tartışılır sana göre berbattır bana göreise vasattır hocada denemiş beğenmemiş 8. hafta kızağa çekmişir.

sene başı toperlerimiz rodolfo ersandı bu ikili varken adam tosiçi neden stoper oynatılsın manyak mı hoca iyi ikiliyi bulmuş neden bozsun???

devre arası ersan satıldı marcelo alexsis geldi hoca marcelo rodolfo oynatacaktı rodolfo sakatlanmasa ne tosiç ne alexsis forma yüzü görmeyecekti sakatlanınca alexsisi denedi yenitransfer orjin stoper baktı olmadı gitti arada necip yaptı denedi durdu denemeler sonunda tosiçde karar kıldı sezon böle bitti sonrada vaz geçilmez oldu adam sürekli üstüne koydu.

yarım yamalak hatırladıklarınla kalkıp yok milleti kandıracaksın filan diyorsun hey allahım...
Benim yazdığım tek şey tosic'in solbek oynadığı maçların istatistiğini gösterip,bakın şu kadar galibiyet almışız demene karşılık yazdığım bir şeydi.Ne anlatıyorsun abi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman, Cenk Tosun'un kiralanması ve Yevhen Konoplyanka'nın bonservisiyle alınması konusunda anlaşmaya vardı. Her iki oyuncunun yarın İstanbul'da olması bekleniyor. (Fanatik)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

artura da yazdım gençlerde 3 sene sol bek oynamış sol bek olarak transfer ettiğin adamı sezona başlarken elbette sol bek oynatırsın çarpıtma daha fazla istersen.

hafızanız mı yerlerde niyetiniz mi bozuk anlamadım ki  :alala:

sanki stoper die almışız da hoca gidip sol bek oynatmış da rezi olmuş gibi konuşuyorsun