Elimizde Rebocho, Douglas, Gökhan , Caner gibi oyuncular varken ve tüm kenar forvet rotasyonu formsuzluk kalitesizlik falandan ıskartaya çıkmışken bir hocanın çıkıp 3-5-2 denememesini de anlamıyorum.
Cenk'i al Kono'yu salla. Bir tane düşük maliyetli derin oyun kurucu al. Ozi'yla rotasyona girsinler. Lewis Holtby olabilir. Quaresma'nın sözleşmesini feshedip Lens'i Hollanda'ya kirala. Bir de pivot santrafor al yine ucuz ve düşük maliyetli olsun. Yedek olacak profilde bir oyuncu olsun. 1 tane ekstra oyuncu (Cenk), 2 tane 1 milyon bandında kontratla çözülebilecek oyuncu (Kono parasına gelir zaten 2si) kadro tamam.
Medel-Vida-Victor Ruiz (Güzel üçlü 2'sinde orta saha karakteri de var)
kanatlar douglas-rebocho yedekler de bu sistem de iş yapar dönem dönem.
göbekte ozi(holtby) dorukhan(atiba) ljajic no 10
ilerde cenk burak. güven cenk'i yedekler. pırpır lazım olduğu zaman boydu kullanırsın. boyd sağ taraf içinde düşünülebilir temposu var. bakarsın komple kanat olur. zaten çok forvetlik tekniği yok. bir tane de gerektiğinde içeri atılacak pivotla rotasyon tamamlanır.
Şu kadroyu 4-3-3e uydurmaya çalışmaktan daha vaatkar çözüm bence. ama yok bunu deneyecek bir hoca göremeyeceğiz dünya gözüyle 
3 senedir diyom gecelim su 3luye diye
Ilk yapilanip farki koyacaktik yakinlarda cok takim donecek kalabalik ortasahaya
4 tane bek var
Atiba gelene kadar medeli sarkik oynatirsin agir ruizin arkasini da kapatir caner bile siritmaz
Hatta layici kucuk forvet yaparsin serbest saga sola kacar top tutar burak da oynar cenk de oynar macina gore ikisi de oynar az arkasina layici atarsin
Bir tane kalipli uzun santrafor alirsin sikisan sisirexegin maclar icin onu da lorente ayisi ile ucuza cozersin
Bir tane daha stoper lazim sadece yedek de oturabilecek antalyadan diego olur
Ortasahaya bir tane yerden guzel oynayan sert sosanin defansif versiyinu tip de bulursun mis gibi oynarsin
Tabi adriyano varken benim hayalim solda adri sagda dani alvesti ama reboka ile daglis oynatip fakir modeli de yaparsin
Su oyundan daha duzgun isler cikar
Anadolu takimlarindan da dayak yemezsin ortasahada
Ozziyi falan da arma luksumuz yok koyarsin oynar kalabaligin icinde goze batmaz
Cenk gelsin bir stoper ortaya bir tane fabregas benzeri adam bile yeter 3 kisi yahu
Vomerin takimdan mesela fanakeni daha tutuyom ben acayip bisi
Olydeki fortunik de acayip oynar
Az tiransfer cok is