2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242637 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

Yönetime kızıyoruz çok eleştirilcek yanları da var. Fakat bu sene ilk kez transferlerden ders çıkardılar. Aldıkları oyuncuların hepsi de satılabilir nitelikte. Bu çok önemli bir detay
satılabilir niteliktemi göreceğiz :D

Çevrimdışı mylife1903

Fikret ,Orman sağ olsun gomezi taliscayı abouyu aldıda kupa gördük.
Aynen sagolsun abi
Berattan sezere lense negredoya kadar da sayaydin ameliyat masasindan eneramo falan ekleseydin tivittirdan niyank tiransfer gurusu adam sanki
Ilk tiransferine kadar hatirliyorum balik hafizali degilim muhasebesini yapsan fikret orman borclu cikar

Fikret orman bonservise karsi dogmus falan deniyordu bugun baksan 100 milyon harcamistir

Bu isin zirvesi malzemecinin ustune iseyip kadin calisanlara orasini burasini gosteren quaresmayi belese gonderip bonservis vererek almaktir tabi

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 milyon bonservis beklentisi super mirinden insallah alirlar seneye iyi para
Aldik denedik tutmadi herif para kaybetmedik
Opsiyonu kullanırlarsa kar etmiş oluruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Saiss konusunda hoca sanırım Ruizi yedeklemesi bakımından baya olumlu bakıyor. Zira geçen sene Başakşehirde epruanu sakatlanınca şampiyonluktan olmuşlardı. Sol ayaklı stoperin yedeklenmesini bu acı tecrübesinden dolayı istiyor olabilir. Anlayabiliyorum kendince haklı
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

satılabilir niteliktemi göreceğiz :D
Maaşlarının düşük olması nedeniyle kolay elden çıkarılabilir nitelikte desek daha doğru olur. Satılmaları için iyi oynamaları ve gelişim göstermeleri lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Saiss konusunda hoca sanırım Ruizi yedeklemesi bakımından baya olumlu bakıyor. Zira geçen sene Başakşehirde epruanu sakatlanınca şampiyonluktan olmuşlardı. Sol ayaklı stoperin yedeklenmesini bu acı tecrübesinden dolayı istiyor olabilir. Anlayabiliyorum kendince haklı
Adam defansif orta saha oynamış genelde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orta saha için birini yedekleyecek oyuncudan çok kendi bölgesinde ilk onbir çıkabilecek düzeyde bir oyuncu baktığımızı düşünüyorum. O bölgeye yedek olarak düşünülse haklısın ama yedek değil as olarak düşünülüyor bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son Dakika! Beşiktaş, Konoplyanka ile anlaştı.

Konoplyanka’nın en geç haftasonu İstanbul’a gelmesi bekleniyor. (A Spor)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Paranteze kadar okudum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Paranteze kadar okudum

Ben oraya kadar bile okumadım. Başka bir yerde birisi yaklaşık 30 dakika önce hayırlı olsun diye yazdı. Ardından A Spor girdi haberi. Haberin doğruluğu olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı alimm

parantez kısmı olmasaydı iyiydi   :s20:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı alimm

sivas maçından sonra öyle bi hale geldim ki istemedğim adamın transfer haberine bile sevinir oldumm...  :alala: :alala:
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2019, 12:39:36 alimm ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

sivas maçından sonra öyle bi hale geldim ki istemedğim adamın transfer haberine bile sebinir oldumm...  :alala: :alala:
Şu an kimse normal bir psikolojide değil. Dokunsan patlayacak kıvamda. Cuma günü her şey yaşanabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı alimm

Şu an kimse normal bir psikolojide değil. Dokunsan patlayacak kıvamda. Cuma günü her şey yaşanabilir  :tabe:
umarım telafisi olmayan şeyler yaşanmaz...

Çevrimdışı enderersoy15

istediğin kadar söyle anlatamazsın bunu. diyoruz bu takım sürekli geri gitti
bunun örneklerini veriyoruz hala şu oyuncu alınsa şampiyon olurduk deniyor o zaman güneşmi şampiyon yapmış oluyor
yönetim gomezi almış ama şenol hoca şampiyon yapmış yönetim taliscayı abouyu almış ama şenol hoca şampiyon yapmış
yönetim oyuncu almamış yönetim suçlu şampiyonluktan etti takımı
Katılıyorum

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

Orta sahaya ucuz ve vizyonu Abdullah Avci'nin sistemine uyacak sekilde Kosovali Besar Halimi'yi öneriyorum.

24 yasinda orta saha ve ofansif orta saha oynayabilen, 15 kez milli olmus futbolcu. Brondby de oynuyor ve transfermarkt'a göre degeri 600 bin euro. Hem Ljajic hem Oguzhan'a iyi alternatif olur, fiyati da ucuz ve potansiyeli olan bir futbolcu.

Çevrimiçi yaço58

saçımdaki beyazların yarısı hep bu şeref noksanlarından çektiğimiz çiledendir

fenerin ilk penaltıya bakıyorum kruse faul yapıyor dirseği filan dayıyr ayağı sokuyor herifi indirip kendini bırakıyor arda tereddütsüz penaltıçalıyor talimatlı oldugu öyle nett kisonra var nie var onlar uyarsın hakemi penaltı değil gel bak şuna desinler
o penaltıyı çalanın lisansı yırtılır başka liglerde böyle penaltı olcaksa her maç 20 tane penaltı olur şu penaltı bize verirse medya nasıl bağrırdı zeki hakeme kartal pençesi yapar doberman fikret orman verdirdi derdi şimdi hiçkimseden gık yok bizim pozisyon yüzde bi milyon penaltı verse bizde 3 atardık gözümüzün içine soka soka yapıyorlar

Çevrimiçi yaço58

Aynen sagolsun abi
Berattan sezere lense negredoya kadar da sayaydin ameliyat masasindan eneramo falan ekleseydin tivittirdan niyank tiransfer gurusu adam sanki
Ilk tiransferine kadar hatirliyorum balik hafizali degilim muhasebesini yapsan fikret orman borclu cikar

Fikret orman bonservise karsi dogmus falan deniyordu bugun baksan 100 milyon harcamistir

Bu isin zirvesi malzemecinin ustune iseyip kadin calisanlara orasini burasini gosteren quaresmayi belese gonderip bonservis vererek almaktir tabi
berat sezer diyorsun enaramo diyorsun niang diyorsun bakıyoruz bunları ne zaman almışlar feda sezonunda amaç ney yönetimimi kötülemek başka yerden eleştirebilirsin feda sezonunda kimi isterdin ronaldomu messimi tutmuşun feda sezonundaki transferleri ortaya koyuyorsun

Çevrimdışı mrred

Kimse top almak için boşa çıkmadı, geçen sezon Ljajic gerekirse defansa kadar gelip top istiyordu.  Sadece Ljajic de değil farklı oyuncularla bunu yapıyorduk. 

Ruiz ileri top atıyor Boyd 1-2 çalım deniyor ve sadece çizgiye gidebilecek durumda bakıyor kimse yok ver geri  :by2:

Quaresma'nın olumlu bir hareketini hatırlamıyorum tüm topları ezdi.  :s20:

Gökhan çok fazla orta sahaya yaklaştı hatta 1 kere sol kenardan taç attık Gökhan gelip almak zorunda kaldı  :ebebe: Yaşı da kaldırmıyor sonunda oyundan düştü.
Hoca ljajicin ozellikle gelmemesini istiyor da olabilir. Ljajic topu ruizden direkt alacaksa medel ve dorukhanin hucum rolleri ne olacak o zaman? Bence medel ve dorukhaninda hucumda rolleri vardi ama bu mac yapamadilar. Alinti yaptigim mac analizininde vardi pas baglantilarinda ruiz ilk sirada bu hucumda bir opsiyon yarattigimizi gosteriyor. Fakat en az 3 4 opsiyon daha yaratmaliyiz ki rakip onlem alamasin.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ortalık alev almış yine   :busted_cop: Uçakçı duyumcu yazdı.

Arkadaşlar selam
Şöyle bir iki bişey yazayım akşam gene yazarım çünkü çok fazla vaktim yok. Hemen arkadaşla bir yere gitmek için evden çıkacağız. Konoplyanka'nın uçağını yazmıştım size danışmanlık firması tarafından ödenmiş o uçak. Başkan kendim gidicem beraber geliriz demiş o yüzden iptal olmuş. Başkan Vidal'in menajeriyle görüşme yapacakmış bugün artık. Bugün biter diyorlar. Eğer bir olay olursa gene yazarım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

O zaman Vidal hayırlı olsun

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı MUSTAFA_

O zaman Vidal hayırlı olsun

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk
Konoplyanka kesin geldi diyorlar ama Vidal işine ilgilenmedik diyen de anlaşmaya yakınız diyen de var  :tabe: Yakında ortaya çıkar. Herhalde hala Falcao bekliyoruz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Ortalık alev almış yine   :busted_cop: Uçakçı duyumcu yazdı.

Arkadaşlar selam
Şöyle bir iki bişey yazayım akşam gene yazarım çünkü çok fazla vaktim yok. Hemen arkadaşla bir yere gitmek için evden çıkacağız. Konoplyanka'nın uçağını yazmıştım size danışmanlık firması tarafından ödenmiş o uçak. Başkan kendim gidicem beraber geliriz demiş o yüzden iptal olmuş. Başkan Vidal'in menajeriyle görüşme yapacakmış bugün artık. Bugün biter diyorlar. Eğer bir olay olursa gene yazarım.
İnanmak istemesemde inanıyorum 😂 şu vidal gelse nzonziymiş emretmiş hepsini ezer geçer vidal dorukhan ikilisi muazzam olur

Çevrimdışı mylife1903

berat sezer diyorsun enaramo diyorsun niang diyorsun bakıyoruz bunları ne zaman almışlar feda sezonunda amaç ney yönetimimi kötülemek başka yerden eleştirebilirsin feda sezonunda kimi isterdin ronaldomu messimi tutmuşun feda sezonundaki transferleri ortaya koyuyorsun
Eneramo feda sezonu degil
Feda sezonu 12 adam almissin
Is hayatinda tutarli olacaksin feda falan gibi sacma sapan bisi uydurmussun hadi uydurdun bunu yaparken adam gibi yapacaksin yahut yapmayacaksin. Boyle rezil olursun, hocan cikar menemen yiyoruz der, gizli hedefim var der sonra rakip sana oara komirinin ustunde pankarti acar.
Rakiplerin biri bilezik ticareti yaomaya kalkti oburu para dilendi bizim kadar rezil oldular mi, bir tanesi cikip kuculecez, daralacaz dedi mi?
Paran yoksa 12 adam almazsin gider genclerle oynarsin o aldigin adamlarin daha maaslari vergisi menejeri var ustelik maaslari odeyemedigin icin bankadan kullandigin kaynagin maliyeti var

Yonetimin ne oldugu me olacagi feda sezonundan belliydi.

Rustuyu yasli diye gonderip bir suru kaleci aldilar ee rustuyu yasli diye gonderdin pepeleri falan topladin sonra, ne degisti

Sonraki sene 13 eleman daha gelmis
Daniyi kiralamissin sezer ozturk gibi birine bons vermisin omer sismanogluna para vermisin serdar kurtulus yahu 1.75 bons vermisin

Sonra az tiransfer yapmaya basladik ve basari geldi demba sosa cenk geldi 3 tane iyi tiransfer boyle az ve oz yapmaya daha once baslamaliydik
Sonraki sene rodolfo quaresma beck gomez tosic geldi 5 tane ilk 11 oyuncu kivaminda tiransfer
Hah ne olduysa bu seneden sonra olmaya basladi
Kadroyu tutup ustune koymak varken biz eksilmeye basladik ama 7 tiransfer yapildi
Sonrasi hikayesi mitrovicle baslayan olaylar
Mitrovic negredo medel lens love medel larin pepe vida diye gidiyor

Az ama oz alindiginda basari gelmis
Yonetime cakilacak malzeme bitmez yarin baskan konusur bir suru sey sacmalar cikar zekariya abim efsanedir der, teknik direktorune serenat yapar, oranakla sarilip poz verir, camiden selfi atar, sonra yattan selfi atar

Feda sezonundaki fiyaskolardan belliydi bu yonetimin patlayacagi, surecleri yonetemeyip iletisim eksikligi oldugu. Feda sezonu orneklerini beyenmiyorsan mitrovicten basla o tiransferlere bak

Ceplerinden para koyup kasa kolayligi bile yapamayan insanalr dolu o yonetimde
Hala negredonun menejeri gelecek
Hala gazeteciye dava acilacak
Bilde dava acilacakti
Tore mahkemeye verilecekti

Soylediklerini yapamayacak kadar kifayetsiz insanlar yonetiyor karsilarinda adayimsi biri olsa secimi de kaybederler zaten, holivud yildizi getirecem tosak gecirecem kulubun basina diye sallayan che dovmeli adam binlerce oy aliyor

Neden feda sezonuymus sonra feda dediklerinde 12 tane adam almislar az adam alip cok is yaptiklarini bile unutmuslar iste

Hesap soracagim diye gelip hesap sorulacak hale gelen bir yonetim hatta bu yonetim icinde hesap sormaya gelip hesap soramayanlardan da hesap soracagini soylen biri var

Gidip gs baskanindan da ozur dileyen bir baskan