2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3880920 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Mirin'e 350.000 Euro bonservis ve topu taca atabilmesi icin tonla maaş verildi.
350 euro bonservis 600.000 euro maaş verildi. Yarım sezon
The great gig in the sky

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı tuncaboylu

Cagneyi gomuyorlar nedense tam ariza herif fullmanyak ama 30 gol atmis adam
Rizede kafayi koyup bizim macta da taci calip gsyi kisa yoldan zorveye tasidi
12 gol atti adam kkinci yari buragi biz nereye koyuyoruz adamlar cagneyi gomuyor

Bunun saha disi felaket herhalde cok esli falanmis herif birilerini rahatsiz etti herhalde
Yoksa tvlerde falan bile gs oyuncusunu gomemezler oyle rahat abi
Cagne 10 gol attı, 6'sı penaltı, bir tanesi 4-0'ken attığı 5. gol.

Çöp oğlu çöp bir herif.

Çevrimdışı tuncaboylu

hangi 3 biri pekto diğeri larin öteki love 3 santrafor deme isimleri yazki anlam kazansın eren tek başına bu 3lüden fazla gol atmış tü sezon kullanılsa 15+ skor yapacakmış işte birdeörnek verdiğin takımgese ne penaltılar verildi ne yamyamlıklarla goller attılar hepimiz biliyoruz hakemlerle en az 10 puanfazla aldılar şu süper kupayı yöneten hatun olsa bizim ligde biz geçen sene de şampiyonduk önceki senede bu gerçekleri göz ardı etmeden gömelim lazı sonra gesede hiçbir yöetici gazetecilerle bir olup hocalarının kuyusunu kazmadılar twitterde ergenlere malzeme olmadılar.
O beğenmediğin Love'ı Galatasaray bizden almak için yırtınmadı mı?

Çevrimdışı mrred

nieki ?
34 yaşında
Maaşı yüksek olur ve bizim elimizde kalır
Bu iki nedenin dışında oyun olarak ne katkı verir tipleme olarak uygun mu bakmak lazım ama yine de alınmamalı. Yaştan dolayı temposu düşüş trendinde
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

sadece o değil ki babelde aynı 30dan sonra milli oldu yeniden gomez ona keza tosiç bile milli takımının değişmez 11 oyuncusu oldu kariyeri baş aşağı olan sosa milan gördü
Tosic'i 1 sene sol bek olarak kullandı, rezil etti. Adamı mecburen stopere koydu, yıldızlaştı.

Çevrimdışı mrred

Bu mirini satabilme sebebimiz tamamen maaşını nispeten düşük olması ve yaşının genç olması. Performansa göre bakıp kiraladıklarını sanmıyorum. O yüzden futbolcu alırken son kullanıcısı olmayacak şekilde almamız lazım. Gerekirse imza parasını yüksek tutup maaşını her zaman düşük tutmalıyız yoksa elimizde patlıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı Koa_lAA

34 yaşında
Maaşı yüksek olur ve bizim elimizde kalır
Bu iki nedenin dışında oyun olarak ne katkı verir tipleme olarak uygun mu bakmak lazım ama yine de alınmamalı. Yaştan dolayı temposu düşüş trendinde

maaşı düşük olursa alınabilir bence... gönül isterki genç adam alınsın satılsın falan ama parasız zor oluyor gibi... avcı nın sisteminde iş yapar, pas alışverişi iyidir... geçen sene kondüsyonu fena değildi... duran toplarda da iş yapar... layiç i de yedekler zorda kalırsak...

Çevrimdışı mrred

maaşı düşük olursa alınabilir bence... gönül isterki genç adam alınsın satılsın falan ama parasız zor oluyor gibi... avcı nın sisteminde iş yapar, pas alışverişi iyidir... geçen sene kondüsyonu fena değildi... duran toplarda da iş yapar... layiç i de yedekler zorda kalırsak...
Son kontratını düşük isteyeceğini sanmıyorum. En az 2 milyon euro ister
The great gig in the sky

Çevrimdışı Koa_lAA

Son kontratını düşük isteyeceğini sanmıyorum. En az 2 milyon euro ister

ozaman böyle boşta kalır  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu mirini satabilme sebebimiz tamamen maaşını nispeten düşük olması ve yaşının genç olması. Performansa göre bakıp kiraladıklarını sanmıyorum. O yüzden futbolcu alırken son kullanıcısı olmayacak şekilde almamız lazım. Gerekirse imza parasını yüksek tutup maaşını her zaman düşük tutmalıyız yoksa elimizde patlıyor
Bunu 2. şampiyonluk sonrası yapacaktık.

Başkan gidip Pepe, Negredo, Lens ve Medel'e yüksek maaş verdi, kulüpte asgari ücreti 2 milyon Euro'ya çıkardı ve 2017-18'de şampiyonluk elimizden çalınınca bu hale geldik.

Gençleştirme o dönem, hazır taraftar da biraz doymuşken, yapılmalıydı.

Ama başkan dahil herkes 5 kere şampiyon olacağız, lige ambargo koyacağız derken, şimdi senelik 250 milyon zararla boğuşuyoruz.

Çevrimdışı mrred

medel q7 lens
bunlardan ikisini de postalayabilirsek yeni transfer kadar önemli bir iş yapılır
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Kulanamadi dedim verim alamadi rakamlar net
Oynamak istememis falan bunlar farazi seyler
50 lig macina cikmis
Istemiyorum der giderdi cok istemese
Adami alip kullanan senol gunes
Avuktasin objektif yorum yapabilmen lazim ama konu senol gunese gelince kendini kaybediyorsun, az silkele kendini sevmedigin nefret ettigin insanin dogru seyler yapabilecegini dusun
Ayni cok sevdigin avcinin da hatalar yapabilecegini dusunmen gerektigi gibi

Ilk kez olmuyor da 10 kupa gormusuz ikisini masaya koymus kufur eden 20 yasindaki bebelerin de gordugu hepi topu 3 kupanin 2 si
Fikret ,Orman sağ olsun gomezi taliscayı abouyu aldıda kupa gördük.

Çevrimdışı mrred

Bunu 2. şampiyonluk sonrası yapacaktık.

Başkan gidip Pepe, Negredo, Lens ve Medel'e yüksek maaş verdi, kulüpte asgari ücreti 2 milyon Euro'ya çıkardı ve 2017-18'de şampiyonluk elimizden çalınınca bu hale geldik.

Gençleştirme o dönem, hazır taraftar da biraz doymuşken, yapılmalıydı.

Ama başkan dahil herkes 5 kere şampiyon olacağız, lige ambargo koyacağız derken, şimdi senelik 250 milyon zararla boğuşuyoruz.

Kesinlikle katılıyorum . Yönetimin çok büyük hataları var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

medel q7 lens
bunlardan ikisini de postalayabilirsek yeni transfer kadar önemli bir iş yapılır
Aras'ı da eklemek lazım bunlara  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Fikret ,Orman sağ olsun gomezi taliscayı abouyu aldıda kupa gördük.
Abi her şeyi geçtim oynadığı bütün takımlarda kovulan q7 ye takım içinde sırf orta yapıyor diye verdiği rol çok büyük haksızlık . Disiplinsiz kaprisli verimsiz bir adama gösterdiği toleranstan dolayı öfkem hala geçmek bilmiyor. Her şeyi kabul ediyorum da bu yaptığını asla affedemiyorum
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Negredo, 1 golünün maliyeti 600.000 dolar. 3.5-4 m tl olan duvardan bahsediyorsunuz arkadaşlar el insaf. Takım artık daha az pozisyona girecek. Gomez gibi 4 kez topla buluşup 1 ini gol yapamayacak adam alınacaksa hiç alınmasın. Takım yeterince kısır zaten.
sorun o zaten bırak forveti iki senedir bir kaç maç harici biz 90 dakika
4 pozisyona girmedik. girdiğimiz nerdeyse her pozisyonuda gol yaptık
bizim atma sorunumuz yok girememe sorunumuz var. bir girebilsek atacağızda :D

Çevrimdışı mrred

Mirin gitmesi kesinleştiğine göre yarın bir transfer bekliyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mirin gitmesi kesinleştiğine göre yarın bir transfer bekliyorum
Yapacağımız 4 transferden 3 tanesi yabancı olacağı için 2 oyuncu daha göndermek zorundayız. Toplu olarak duyurmak istiyorsak beklemeye devam edebiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

ozaman böyle boşta kalır  :D
En kötü arabistana gider onu kovalıyor sanırım :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yapacağımız 4 transferden 3 tanesi yabancı olacağı için 2 oyuncu daha göndermek zorundayız. Toplu olarak duyurmak istiyorsak beklemeye devam edebiliriz  :tabe:
Arası saymıyorum. Onu listeye almayacaklar zaten gitse de gelse de almazlar. O yüzden 12 yabancımız var şu an
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Yahu takımın teknik direktörü onu öyle oynatıyordu . Takımı Taliscaya göre şekillendirmemişler o bu tartışmanın konusu değil. Taliscanın sözleşme uzatması Benficada oynamak için mi yoksa Taslicayı Çine sattıklarında kendisine veya menajerine satıştan komisyon vermeyi taahhüt ettikleri için mi yaptılar bunları bilemeyiz. Tek bildiğimiz ve kesin olan Talisca Benficada oynamak istemiyordu ve bize geldi. Bu tartışmanın konusu talisca tabela yaptı ve bunu da Şenol Güneş sayesinde yaptı diyorsun. Ben de diyorum ki adam serbest oynadı ya da forvet arkası oynadı zaten ilerde oynuyordu tabela yapması normal raket gibi ayağı var. Fakat Benficada hem 6 hem 8 oynadı çoğu zaman da 6 numara oynadı tabiki skoara katkısı az olur. Onun o ayağını Şenol Güneş mi o hale getirdi. Eldeki malzemeyi kullandı işte. Bunun için kahin olmaya gerek yok. Aynı istatistikleri Çin liginde yapmaya devam ediyor hatta daha fazlasını. Çünkü oynadığı bölge aynı . Bunun oyun kurgusu ile ne ilgisi var. Babel hala atmaya devam ediyor . Cenk ilk gittiği dönem atıyordu. Fakat hoca değişti cenkin rolü değişti . Hocanın Cenkten beklentileri değişti şu an oynamıyor. Marcelo Lyonda ilk 2 sene çok güzel oynadı fakat şu an oynamıyor neden çünkü  hoca değişti rolü değişti. Lyonda Bruno Genesio Marceloyu oynatıyordu yeni gelen Slyvinho oynatmıyor. Marcelo şimdi düşüşe mi geçmiş oldu. Tosic hala oynuyor. Bu dediğiniz şeyler göreceli oyuncuya verilen rollere göre oyuncuların performansları artar ya da azalır görünebilir. Önemli olan verilen rollerden aldığın verimdir biz burada q7 yi neden gömüyoruz. Adama verdiği rol önüne gelen topu ortalaması. Aldığı verim çok az 40 orta yapıyor 1 tane asist oluyor. Kağıda bakınca q7 12 asist yapmış şimdi q7 den verim almış olduk mu ?
öyle deme kafayla gol atmayı öğretti :bandit:
raket gibi ayağı olan adama kafayla gol atmayı öğretti :D
kafa vuramazsa quaresması nasıl orta açacak sonra. :bandit:
allah bilir kafa vuramasa oynatmayacaktı :D

Çevrimdışı gokhantr

350 euro bonservis 600.000 euro maaş verildi. Yarım sezon

Valla bedava.

Çevrimdışı mylife1903

2 milyon bonservis beklentisi super mirinden insallah alirlar seneye iyi para
Aldik denedik tutmadi herif para kaybetmedik

Çevrimdışı mrred

Yönetime kızıyoruz çok eleştirilcek yanları da var. Fakat bu sene ilk kez transferlerden ders çıkardılar. Aldıkları oyuncuların hepsi de satılabilir nitelikte. Bu çok önemli bir detay
The great gig in the sky