çünkü negredo mantarından kurtuldu burak geldi ona göre oynattı santrafor yokken hiç bi planın tutmaz örnek negredolu biz geçen sene ilk devre gese tümsene slimanili fener vbvb örneğin adebayorlu başak robinholu başak. santraforu olmayan bir hocaya planı kötü planı işlemiyor vb demem golcün kadar varsın ve bu nedenle en pahalı oyuncular golcülerdir. neynar 200 milyon virgil van dayk 80 milyon 
bir önceki sene negredo yokmuydu onunla şlde na mağlup gruplardan çıkmadımı
ligde başarısız negredo var şl de başarılı ne var takımmı değişiyordu
sallamadı işde ligi ego kastı laz inadı tuttu ne dersen de ama resmen iki senede ilk yarılarda şampiyonluğu bıraktı ve bunu gayette bilinçli yaptı.
negredo var takımda ilk yarı o yüzden kötüydük ama şl de neden iyiydik o zaman negredo yokmuydu takımda.
şl oynarken gökten zembille forvetmi iniyordu. şl de yapabiliyorsan ligdede yaparsın
takım koşamıyor dedim yaşlı takım dediniz başak daha yaşlı ama ligin en çok koşan takımı dedim
cevap vermediniz. tutturmuşsunuz forvet yok diye al işde sen çıkardın dört senede attığımız goller hemen hemen aynı
forvet varkende aynı yokkende aynı bu takımın sorunu gol atamamak değildiki
aboulu sezon 72 golle şampiyon olmuşuz geçen senede 72 atmışız sorun golmüymüş.
hep dedim ben üç senedir biz girdiğimiz her pozisyonu atıyoruz bizim sorunumuz pozisyona girememek biz
maçın dörtte üçünü kendi yarı sahamızda top çevirerek geçiriyoruz takım pres yapmıyor
rakibi karşılıyor iki metre uzağında hep bu oyuncuların güçsüz olduğunu işaret eden şeyler
ikili mücadeleye giremiyorlar. takımın en diri oyuncusu 36 yaşındaki atiba
geldiği sene deli dana gibi koşan medel ikinci sene adım atamaz duruma geldi.
antrenmansız gelen burak kondüsyon olarak takımda fark yarattı ötesi varmı.