2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4243976 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

mitroviç geçen senede oynuyordu başlarda sonra hep yedekti  bu arada mitroviç epl.ye transfer yapsa bu onu iyi yapmaz çünkü mitroviç vasat altı bi elemandır. balkanlar belçika ingiltere üçgeninde dönen transferleri örnek alıp epl yaptı wauw olmak bişeyleri ispatlamıyor.

pana maçı tek kelime ile fiyaskodur o günlerde çok yoğundum yazamamıştım aklımdan geçenleri lig başlamasına 1 hafta kalmış pafları nie oynatıyor hoca die ağır yazacaktım artık o maç yapması gereken tek şey sivas maçı 11ini sahaya sürüp kafasındaki şaplonu oynatmayı denemek ve neticeye göre müdahalelerle sivasa gitmekti avcı o maç ağır saçmaladı ve bedelini de ödedikc.tesi günü
o maç bekleri oynatsa sivas maçında bu duruma düşmezdik.
iyi oyuncu çıkar oynar al işde ruis çıktı takımın en iyisiydi.
pana maçı resmen korktu hem sakat vermekten hemde as kadroyla taraftar önünde yenilmekten
başka açıklaması yok bunun.

Çevrimdışı caner.eryigit

Abi ts bile transfer yapıyor biz de yaprak kımıldamıyor..
Orta saha forvet kenar nöbetindeyim

Çevrimiçi Necmi

Tam tersine rakip geldiği için yerinin garanti olmadığını anlar ve daha iyi oynamaya çalışır. Kim diyorsa hayatta hiç rakibi olmamış herhalde  :ebebe:
caner için bu pek böyle olmadı ama :D

Çevrimdışı 38life

O kadar karamsar olma oyunda bir gelişme görülürse hocaya taraftar sahip çıkar

20/21 sezonundan umutluyum. Ama bu sene hoca, yönetim ve ben gibi düşünen azınlık taraftar baskıya nasıl direnecek onu bilmiyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

caner için bu pek böyle olmadı ama :D
Caner hırsını kontrol edemiyor. Genelde hakemlere kullanıyordu ceza alana kadar  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

yada kondüsyon olarak sıfır gönderdiği için gittiklerinde dağılıyorlar :D

sıfır kondüsyonla 17 maçda 39 puan aldırırım die bi cv hazırlatsa tüm premier lig takımları sıraya girer evinin önünde  :icool: diğer liglerin temsilcileri mahalleye yanaşamaz  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Tam tersine rakip geldiği için yerinin garanti olmadığını anlar ve daha iyi oynamaya çalışır. Kim diyorsa hayatta hiç rakibi olmamış herhalde  :ebebe:

Aynen öyle.

Çevrimdışı mrred

20/21 sezonundan umutluyum. Ama bu sene hoca, yönetim ve ben gibi düşünen azınlık taraftar baskıya nasıl direnecek onu bilmiyorum.
Dönerci Alende çıkmış ahkam kesmeye başlamış . Beleşçi
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

sıfır kondüsyonla 17 maçda 39 puan aldırırım die bi cv hazırlatsa tüm premier lig takımları sıraya girer evinin önünde  :icool: diğer liglerin temsilcileri mahalleye yanaşamaz  :lol:
Orta kafa oyunun bıraktı abi. 51 maç sonra anladı planın işlemediğini...
The great gig in the sky

Çevrimdışı emre_1978

burak falan bunları geçelim bunlar sahada olan sportif işler bugün kızarız yarın bağrımıza basarız
burak Beşiktaşlı bunu hiç inkar etmedi belki o nedenle daha fazla kırıldık kızdık bakacaksın iki kızını Beşiktaşlı olarak yetiştiriyor
çocuklara öyle istediğini söyletemezsin. atmış kendini falanmış filanmış kızarız söveriz bir gol atar çılgın gibi seviniriz
yeminle stada gider görürsem küfrederim ama ona değil onu orda oturtana ederim.
çok zoruma gidiyor.

Başkan bu işi çok hafife alıyor ama benim etrafımdaki arkadaşların istisnasız tamamı çok dolu bu konuda. Ve hepsi de cuma akşamı tribünde olacak

Sonumuz hayır olsun

Çevrimdışı mylife1903

biliçe o verlse bu verilse şöle olurdu böle olurdu laflarını bilemem onun adı fal açmakdır ben somut bilimlere bakarım örneğin şenolun verim aldığı parlattıgı sattırıp kulübe para kazandırdığı oyuncuların hemen hepsi gittikleri liglerde sürünüyor küme düşüyor yada kadroya giremiyor demekki o arkadaşları oynatan bizim lazmış :bandit:
Sonrasina bakma abi oncesine de bakabilirsin
Mesela gomez fioda kac atmis surunuyordu
Demba yerine gelince ana avrat kufur edilmedi mi?
Taliska sanki benfikada 10 gol atiyordu her sene benfikada salakti altin yumurtalayani verdi
53 macta 12 gol atmis 2 asist yapmis
55 mac bizde oynamis 27 gol 9 asist yapmis

Kadrodakilerden de gidilir
Bilic cenk yerine pektoyu oynatiyordu ozzi yerine veliyi

Sanki ronaldo falan geldi
Giden atmaya oynamaya devam etse neyse

Çevrimiçi Necmi

Türkiye liginde yetenekli oyuncularınla alırsın zaten ikinci yarılar takımın kondüsyonu yükseliyordu
sorun ilk yarı oldu hep koskoca yarı devreyi çöpe atıyorduk. düşün işde ikinci yarı o çabaya ramen koşu mesafen 100 km ortalamada kalıyordu sen bunun bir de ilk yarısını düşün ne yapmışız. 100 km ortalamayla koşan bir takımın oyucusu nereye giderse gitsin başarılı olamaz
heleki gücün önemli olduğu liglerde ligde ikinci yarı 39 puan alıyorduk ama koşan avrupanın köy takımları karşısındada hezimete uğruyorduk.
adamlar bize top göstermedi sana top gelmeden yanında üç kişi bitiyordu. bizimkiler o kadar yavaştıkı hep baskı yediler o nedenle
zaten yenildiğimiz maçlardada bak hep rakip takım koşmuş.

Çevrimiçi Necmi

Taliska sanki benfikada 10 gol atiyordu her sene benfikada salakti altin yumurtalayani verdi

gomez geldiğinde evet küfür ediliyordu yönetime sakat adam aldılar diye
sonuçta onu yönetim aldı şenol hoca değil.

Çevrimdışı tangaz

Orta kafa oyunun bıraktı abi. 51 maç sonra anladı planın işlemediğini...

çünkü negredo mantarından kurtuldu burak geldi ona göre oynattı santrafor yokken hiç bi planın tutmaz örnek negredolu biz geçen sene ilk devre gese tümsene slimanili fener vbvb örneğin adebayorlu başak robinholu başak. santraforu olmayan bir hocaya planı kötü planı işlemiyor vb demem golcün kadar varsın ve bu nedenle en pahalı oyuncular golcülerdir. neynar 200 milyon virgil van dayk 80 milyon  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Başkan bu işi çok hafife alıyor ama benim etrafımdaki arkadaşların istisnasız tamamı çok dolu bu konuda. Ve hepsi de cuma akşamı tribünde olacak

Sonumuz hayır olsun
bütün taraftar dolmuş durumda.

Çevrimdışı mylife1903

o maç bekleri oynatsa sivas maçında bu duruma düşmezdik.
iyi oyuncu çıkar oynar al işde ruis çıktı takımın en iyisiydi.
pana maçı resmen korktu hem sakat vermekten hemde as kadroyla taraftar önünde yenilmekten
başka açıklaması yok bunun.
Illaki yenilecez
Her maci kazanan takim yok puan kaybi var bu isin icinde abi
Adam basin toplantisinda dedi gencleri oynatacam diye
Dedigini de yapti
Kendi dusuncesi
Belki calisan cocuklari odullendirmek istedi sonucta onlara sira gelmeyecek calismalarinin karsiligini verdi bence

Çevrimdışı mrred

çünkü negredo mantarından kurtuldu burak geldi ona göre oynattı santrafor yokken hiç bi planın tutmaz örnek negredolu biz geçen sene ilk devre gese tümsene slimanili fener vbvb örneğin adebayorlu başak robinholu başak. santraforu olmayan bir hocaya planı kötü planı işlemiyor vb demem golcün kadar varsın ve bu nedenle en pahalı oyuncular golcülerdir. neynar 200 milyon virgil van dayk 80 milyon  :ok:
caner ve q7 orta yapma demek ile negredo ve burak'ın yer değiştirmesinin ne ilgisi var anlamadım. Sanki savunma arkasına koşu yaparak mı gol attı Burak ? Yine bireysel çaba yine çorba taktiği ile gol attık. 51 maç caner ve q7 orta yaptı bazen denk geldi kafa gol oldu bazen denk gelmedi. Denk gelmesine göre mi oynayacağız ? 51 maç diyorum Hadi negredo uzun diye ona orta yaptırıyordu . Love varken neden hala orta yapmaya devam ettik ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Sonumuz hayır olsun
Valla saha kapamaya kadar gidecek bu is goruntu hos degil
Resmen cikmaza girildi

Baskan kelleyi verse oranakin taraftarla donukemeyecek bi yola girer. Yarin baskasinin kelle istenir
Avci neden odun versin kendi ekibi belli garantiler verilmistir adam da kimle isterse calisir bastan sartini koymadiysan sonra yolun ortasinda adama diktenetmeyi de dogru bulmuyorum
Sari okuz hikayesi oste

Kelleyi versen bi dert vermesen bi dert

Bunun dogrusu bastan orani sokmamakti kapidan. Avcinin oyle agir bi forsu yok, calismayacaz bu adamla desen gene imzalardi

Nasil cozulecek bu is cok merak ediyorum.

Sebebi neydi onu da soyleyek besiktas tiribunden geldik diye sallayan yonetimin tiribunden falan gelmis olmamasidir.
Tiribunden gelen adam uflemeyle sonmeyecegini hala ahmet cakar vahap beyaz diye bagiran taraftarin kendileri gjbi balik hafizali olmadigi bilirdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Premier League'de en çok hava topu kazanan forvetler   :bandit:

• Aleksandar Mitrovic | 240
• Steve Mounie | 212
• Troy Deeney | 209
• Glenn Murray | 175

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Yahu bu hoca 160 lık santraforla oynarken bile orta yaptırıyor. Biz hala neyi tartışıyoruz ne çabuk unutuyoruz son iki seneki berbat oyunları...
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

abi 50 defa yazdın bunları rakamları koydun gittikleri takımlarda nasıl şampiyonluklar kupalar kazandıklarını giden herkesin şenolun arkasından salladıgını kurtulduk çok şükür dediklerini 50 defa yazdık gösterdik ama yok abi anlatamıyoruz  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

bir önceki sene negredo yokmuydu onunla şlde na mağlup gruplardan çıkmadımı
ligde başarısız negredo var şl de başarılı ne var takımmı değişiyordu
sallamadı işde ligi ego kastı laz inadı tuttu ne dersen de ama resmen iki senede ilk yarılarda şampiyonluğu bıraktı ve bunu gayette bilinçli yaptı.
negredo var takımda ilk yarı o yüzden kötüydük ama şl de neden iyiydik o zaman negredo yokmuydu takımda.
şl oynarken gökten zembille forvetmi iniyordu. şl de yapabiliyorsan ligdede yaparsın
takım koşamıyor dedim yaşlı takım dediniz başak daha yaşlı ama ligin en çok koşan takımı dedim
cevap vermediniz. tutturmuşsunuz forvet yok diye al işde sen çıkardın dört senede attığımız goller hemen hemen aynı
forvet varkende aynı yokkende aynı bu takımın sorunu gol atamamak değildiki
aboulu sezon 72 golle şampiyon olmuşuz geçen senede 72 atmışız sorun golmüymüş.
hep dedim ben üç senedir biz girdiğimiz her pozisyonu atıyoruz bizim sorunumuz pozisyona girememek biz
maçın dörtte üçünü kendi yarı sahamızda top çevirerek geçiriyoruz takım pres yapmıyor
rakibi karşılıyor iki metre uzağında hep bu oyuncuların güçsüz olduğunu işaret eden şeyler
ikili mücadeleye giremiyorlar. takımın en diri oyuncusu 36 yaşındaki atiba
geldiği sene deli dana gibi koşan medel ikinci sene adım atamaz duruma geldi.
antrenmansız gelen burak kondüsyon olarak takımda fark yarattı ötesi varmı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Türkiye liginde yetenekli oyuncularınla alırsın zaten ikinci yarılar takımın kondüsyonu yükseliyordu
sorun ilk yarı oldu hep koskoca yarı devreyi çöpe atıyorduk. düşün işde ikinci yarı o çabaya ramen koşu mesafen 100 km ortalamada kalıyordu sen bunun bir de ilk yarısını düşün ne yapmışız. 100 km ortalamayla koşan bir takımın oyucusu nereye giderse gitsin başarılı olamaz
heleki gücün önemli olduğu liglerde ligde ikinci yarı 39 puan alıyorduk ama koşan avrupanın köy takımları karşısındada hezimete uğruyorduk.
adamlar bize top göstermedi sana top gelmeden yanında üç kişi bitiyordu. bizimkiler o kadar yavaştıkı hep baskı yediler o nedenle
zaten yenildiğimiz maçlardada bak hep rakip takım koşmuş.

allahdan korkun benfca monaco portoya top göstermedi bu takım monaco porto maçlarının ikinci yarıları rakibi sahasına hapsetti