öncelikle kim dedi ben öle bişey demedim demiştin dediğini gördük allah arşive zewal vermesin 
maça göre filan yorum değildi abi 4 yılın özeti bi yorum yapmıştın avcının ilk hazırlık maçına aslarla çıktıgını görünce ellerini ovuşturdun dur şenola bi kürek daha atayım dedin işte ileti ortada
yok gençleri eğlendiriyordu kamp mı yaptırıyordu demşsin hiiiç lafı çevirme 
şenol hocayı bu konuda haksız gömüyorsun eleştirilecek tonla hatası vardı şenolun ama bu konuda haksızsın.
adam 3 gün önce açıkladı kampı gençlerle yapmak zorunda kalıyordum as takımı hazırlayacak fırsat olmuyordu transferler gecikiyordu diyor. şöle düşün sene bitiyor kiralıklar gidiyor birkaç satış oluyor 11in yarısı hersene değişiyor sonra birsürü oyuncu milli takımlara gidiyor sezon sonu turnuva vb nedeniyle bu adamlar milli takımlara gittiği için ekstra izin yapıyor ve kampın sonlarına doğru katılıyorlar transferler desen zaten lig başladıkdan sonra 2.3.hafta geliyorlar hal böyleyken sezon başı kampına mecburen gençleri doldurup götürmekden başka seçenek kalmıyor. bu durumu göz ardı edip kamp mı yaptırıyordu gençleri eğlendiriyordu die suçlamak adil değil.
evet öyle demişim o kadroyu görünce mutlu olmuşum işde. alışık değiliz
şenol hocaya gelince o hep suçu birilerine atmaya alışıktı yaptırdığı hazırlık maçlarını biliyoruz
sende ne dediğimi iyi anlıyorsunda anlamak istemiyorsun. hazırlık maçlarında bile oynatmadığı
oyuncuları kiraya gönderiyordu. sanki yeni oyuncu gelse oynatacakta gelenide gördük.
zaten neyi tartışıyoruzki birinin kötü olması diğerini iyi yapmıyor. Avcı ne baskıya dayanabilir
nede oyunculara dayanabilir. cuma günü takım kötü oynasın o trübünler kükremeye başladığında
göreceğim soğukkanlılığını