2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253367 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

stiv munie kiralık transferinde opsiyon koydurtmak şart yaşı çok ideal
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı rrodeon

Bence bizim almamız gereken oyuncu ndiaye

Çevrimdışı Arthur Dayne

Haberler sıklaştığına göre transfer yakındır  :)

Fikret Orman, İngiltere'ye gitti ve Huddersfield'ın forveti Steve Mounie'yi kiralamak için görüşmelere başladı. (TRT Spor)
Bizim uçakçıdan haber yok henüz değil mi?

Çevrimdışı haluk.m

Zulte maçında Cyle Larin asist yapmış  :evillol: 4 maç / 2 asist ile oynuyor. Yıl sonuna kadar 5 gol - 7-8 asist yaparsa 2m€ filan belki alan olur.

Lens'i Araştırırdım biraz  :evillol:  Lens TR de İstanbul dışına çıkmaz :s20: Giderse sadece İzmire gider %1 ihtimal o da.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2019, 23:05:39 jokerhm ]

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Zulte maçında Cyle Larin asis yapmış  :evillol: 4 maç / 2 asist ile oynuyor. Yıl sonuna kadar 5 gol - 7-8 asis yaparsa 2m€ filan belki alan olur.

Lens'i Araştırırdım biraz  :evillol:  Lens TR de İstanbul dışına çıkmaz :s20: Giderse sadece İzmire gider %1 ihtimal o da.
Nasıl bir oyun oynuyorlar bakmak lazım . Bu arada böyle giderse zorunlu bonservis bedeli çok düşük kalmış olacak
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

stiv munie kiralık transferinde opsiyon koydurtmak şart yaşı çok ideal
Abi izledin mi daha önce nasıl bir oyuncu
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim uçakçıdan haber yok henüz değil mi?
Haber var  :tabe: İşi kovalamak için izin almış 4 gün. Yakında her şeyi ayrıntısı ile yazacakmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Zulte maçında Cyle Larin asis yapmış  :evillol: 4 maç / 2 asist ile oynuyor. Yıl sonuna kadar 5 gol - 7-8 asis yaparsa 2m€ filan belki alan olur.

ilk golde penaltıyı da larin almış aslında pırlanta gibi çocukdu hep şenol hoca madara etti çocuğu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

öncelikle kim dedi ben öle bişey demedim demiştin dediğini gördük allah arşive zewal vermesin :D

maça göre filan yorum değildi abi 4 yılın özeti bi yorum yapmıştın avcının ilk hazırlık maçına aslarla çıktıgını görünce ellerini ovuşturdun dur şenola bi kürek daha atayım dedin işte ileti ortada  :D yok gençleri eğlendiriyordu kamp mı yaptırıyordu demşsin hiiiç lafı çevirme  :evillol:

şenol hocayı bu konuda haksız gömüyorsun eleştirilecek tonla hatası vardı şenolun ama bu konuda haksızsın.

adam 3 gün önce açıkladı kampı gençlerle yapmak zorunda kalıyordum as takımı hazırlayacak fırsat olmuyordu transferler gecikiyordu diyor. şöle düşün sene bitiyor kiralıklar gidiyor birkaç satış oluyor 11in yarısı hersene değişiyor sonra birsürü oyuncu milli takımlara gidiyor sezon sonu turnuva vb nedeniyle bu adamlar milli takımlara gittiği için ekstra izin yapıyor ve kampın sonlarına doğru katılıyorlar transferler desen zaten lig başladıkdan sonra 2.3.hafta geliyorlar hal böyleyken sezon başı kampına mecburen gençleri doldurup götürmekden başka seçenek kalmıyor. bu durumu göz ardı edip kamp mı yaptırıyordu gençleri eğlendiriyordu die suçlamak adil değil.
evet öyle demişim o kadroyu görünce mutlu olmuşum işde. alışık değiliz
şenol hocaya gelince o hep suçu birilerine atmaya alışıktı yaptırdığı hazırlık maçlarını biliyoruz
sende ne dediğimi iyi anlıyorsunda anlamak istemiyorsun. hazırlık maçlarında bile oynatmadığı
oyuncuları kiraya gönderiyordu. sanki yeni oyuncu gelse oynatacakta gelenide gördük.
zaten neyi tartışıyoruzki birinin kötü olması diğerini iyi yapmıyor. Avcı ne baskıya dayanabilir
nede oyunculara dayanabilir. cuma günü takım kötü oynasın o trübünler kükremeye başladığında
göreceğim soğukkanlılığını

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

ilk golde penaltıyı da larin almış aslında pırlanta gibi çocukdu hep şenol hoca madara etti çocuğu
Kör öldü badem gözlü oldu desene  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

İzledin mi nasıl sence ?

Hiç fikrim yok. Gelirse inceleriz iç, dış :)

Çevrimdışı Necmi

Haberler sıklaştığına göre transfer yakındır  :)

Fikret Orman, İngiltere'ye gitti ve Huddersfield'ın forveti Steve Mounie'yi kiralamak için görüşmelere başladı. (TRT Spor)
Başkan cumaya kadar ya oyuncu alır yada ingiltereden dönmez
cuma günü başına geleceği biliyor.

Çevrimdışı tangaz

Abi izledin mi daha önce nasıl bir oyuncu

fransada montpelliede iken bir maç denk gelmiştim fiziğine göre hızı çabukluğu dikkatimi çekmişti başka bilgim yok oyuncu hakkında tesenin aldıgı sörlot kadar çıksın iş görür

Çevrimdışı mrred

Attığı gollere baktım da hep aynı tip gol atmış
ya kafayla ya da tek vuruşla
kendi yarattığı ya da drippling üstünden golü yok düşündürücü
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Orta vadede çözüm bence mümkün değil. Bence yönetim sezon bitmeden yeni bir teknik direktör ile sözlü olarak anlaşmalı ve yeni sezonun planlaması başlanmalı. Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte kadroda büyük bir revizyona gidilmeli. Özellikle ilk 11 anlamında baştan aşağı yeni bir takım oluşturulmalı. Halihazırda ilk 11'de olan bir kaç futbolcu yedeğe, bir kaçı da hala 11de kalmalı, kalanı değişmeli. Yedeklerdeki fazlalıklarla da ne yapıp edip vedalaşmalı. Yeni hocanın oynatacağı oyuna uygun futbolcular getirilmeli.

Herşey şuan okadar kötü ki. Bütünüyle bir yenilenme olmadan iyileşme mümkün değil.

Bu arada Şenol hoca gittikten sonra yerine kim gelirse gelsin Beşiktaşın oyununu düzeltmesi uzun zaman alacaktır. Şenol Güneşin takımda açtığı yaralar çok derin. Oyuncular oyuna dair iyi alışkanlıklarını kaybetti, kaybediyor. "Kötü alışkanlıklar" kazanmaya devam ediyorlar. Özgüven, moral, motivasyon problemleri de işin ekstrası. Yeni gelecek olan hoca kredisi yüksek, başarılı, tecrübeli biri olmadığı sürece taraftarın tahammül etmeyeceğini düşünüyorum. Takımın düzelmesi için yeterli süreyi bulamadan tepkiler gelecektir. Sonrası zaten bitmek bilmeyen bir kaos olacaktır. Şans biryerde yüzümüze gülüp de işler kendi kendine, tesadüfi olarak yoluna girene kadar şampiyonluk yüzü göremeyiz. Üstelik rakiplerimiz böyle kötü yıllar geçirirken... Bu durumda da Fikret Orman, Yıldırım Demirörenden daha iyi anılmayan bir başkan olarak tarihe geçebilir.

Fikret Orman eğer bu durumun önüne geçmek istiyorsa 2 şey yapabilir.
1- Taraftarın gözünde kredisi yüksek olacak kalitede bir hoca getirebilir. Bu iyi bir yönetim için bile zorken bizim vizyon sıkıntısı çeken yönetimin böyle birşeyi becermesi hayli zor.
2- Kadroda büyük bir revizyona gidip yeni hocaya yeni bir kadro sunmalı. Ve bu kadro yeni hocanın oynatmak istediği oyunu oynayabilecek özelliklere sahip oyunculardan oluşmalı.

Kötü geçen bir sezonun ardından oyuncularımız için Fikret Ormanın kabul edebileceği teklifler gelmeycektir. Buyüzden kadroda büyük bir revizyon beklemek de hayal gibi duruyor. Neyse ki sözleşmesi biten ve yeterince yaşlanan bazı oyuncularımız olacak. Ama yine de işler baya zor olacak bizim için. Nereden baksan tablo karanlık. 2 yaz boyunca bağırdık çağırdık, "felaket geliyor" dedik. Pek ciddiye alan olmadı. "Lige ambargo koyacağız" dediler. Şimdi iş işten geçtikten sonra yönetimi eleştirmeye başladılar.  :) Oysa yönetimi eleştirmekten tüğ biteli çok oldu dilimde.

Yanlışları eleştirmek istiyorsanız yanlışlar "yapılırken" eleştirin. Yanlışlar yapılıp sonuçları ortaya çıktıktan sonra değil.

Çevrimdışı levitate

Zulte maçında Cyle Larin asist yapmış  :evillol: 4 maç / 2 asist ile oynuyor. Yıl sonuna kadar 5 gol - 7-8 asist yaparsa 2m€ filan belki alan olur.

oynasın oynasın işimize gelir
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

İçlerinden birisi yıldız olmazsa da dönmesin bence. Fırsat transferi diye getirdiği tartışılacak bir isim olursa sıkıntı büyür. Umarım maçı kazanırız. Herhangi bir kayıp sıkıntıyı arttırır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Umut var mı sence necmi abi?Bence cuma gününü felan umursamıyor çünkü.

Çevrimdışı haluk.m

Nasıl bir oyun oynuyorlar bakmak lazım . Bu arada böyle giderse zorunlu bonservis bedeli çok düşük kalmış olacak

Maaşından kurtulsak duacı olacağız  :lol:

Larin'i alacak takım olsa bile o maaşı bulması için toplamda 20*20 skor katkısını bulması lazım.

Çevrimdışı levitate

yok yav iyi oyuncu ama tecrübelenmesi lazım diyordu. avcı'da aynı şekilde konuşmuştu

ilk geldiğinde bayağı iyiydi sonrası pek hoş olmadı
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Hiç fikrim yok. Gelirse inceleriz iç, dış :)
Kesinlikle gelenlerle dedikodusu çıkıp da gelmeyenleri karşılaştırırız en doğru profili kendimizce buluruz :)
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umut var mı sence necmi abi?Bence cuma gününü felan umursamıyor çünkü.
Kaldı 12 gün ve yapılacak 4 transfer var. 3 günde 1 transfer yapmamız lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★