2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4261138 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı kyiv

ne kadar tanıdık geliyor bu işler fenerde azizle böle yapardı kezman filanda böle transfer edilmişlerdi

Öyle deme. Bu transferlerin arkasında mutlaka bir planlama vardır. Biz bugüne kadar ne zaman son dakikaya bırakmışız transferi?

Çevrimdışı worns

Bu Saiss, Vida'nın yerine stopere düşünülüyorsa mantıklı olabilir. Orta saha için ihtiyacımız olan oyuncu değil.

Çevrimdışı tangaz

Bu Niasse'ye genelde Tr'de burun kıvırılıyor ama Konoplyanka'dan daha çok iş görür bence. Forvet özellikleri daha baskın. Fizik gücü eskisi gibiyse skora yakın oyuncu.

ben hiç burun kıvırmıyorum valla ve ismi geçenlerden en çok bunu olumlu buluyorum rusyada 22 gol yapmışlığı vardı sanırım keşke kampa başlamadan alabilseydik hazır olurdu şimdiye
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Saiss, Vida'nın yerine stopere düşünülüyorsa mantıklı olabilir. Orta saha için ihtiyacımız olan oyuncu değil.
Ben gelmesini hiç istemem. Bunu alacağımıza Elneny'i kiralayalım daha iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Öyle deme. Bu transferlerin arkasında mutlaka bir planlama vardır. Biz bugüne kadar ne zaman son dakikaya bırakmışız transferi?

bizde transfer bitmez  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben gelmesini hiç istemem. Bunu alacağımıza Elneny'i kiralayalım daha iyi  :tabe:

vasat bu adam.

Yine panik transferi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evertondan Niasse ve Cenk Tosun ile de görüşülecekmiş.

Hoşgeldin Fikret Bey!
Cenk Tosun'u silin oradan  :tabe:

Sinan Engin :  "Cenk Tosun devre arasına kadar gelmeyeceğini beyan etmiş.. Cenk Tosun yok gelmeyecek !"

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

ben hiç burun kıvırmıyorum valla ve ismi geçenlerden en çok bunu olumlu buluyorum rusyada 22 gol yapmışlığı vardı sanırım keşke kampa başlamadan alabilseydik hazır olurdu şimdiye

Aslında alınabilir. Bunlara hiç yer kalmadı Everton'un rotasyonunda. Niasse-Burak-Boyd ile ilginç bir 4-3-3 hücum hattı kurulabilir.

Umarım Kono değil de bu tür bir oyuncuya bakıyoruzdur.

Çevrimdışı kyiv

vasat bu adam.

Yine panik transferi.

Son günlere kadar bu adam için mi beklenmiş? Hadi bedava gelecek olsa neyse de... Şaşırtma mı var acaba?

Çevrimdışı MUSTAFA_

vasat bu adam.

Yine panik transferi.
Fırsat transferi diye bekleyip bu oyuncuyu alırsak hayal kırıklığı olur bende. Vidal'in olacağına ben de inanmasam da en azından Elneny tarzı bir adam alırız demiştim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Romain Saïss öyle bir oyuncu ki twitterdaki scout tayfa bile bilmiyor oyuncuyu  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

vasat bu adam.

Yine panik transferi.

Bir de bize oyun kurucu özellikleri olan orta saha gerekiyor. Topu etkili çıkartamıyoruz. Dümdüz adam bu ne işimize yarayacak?

Ayağı fena olmayan stoper diye filan mantıklı olur bu. O da Vida satılırsa.

Çevrimiçi murat

Sercan Dikme son dakika...

Fikret Orman ve Ali Naibi yarın İngiltereye gidiyor.

- wolverhamton dan Saiss için. (6-8 ve stoper oynuyormuş)
9 ve 10 da oynasaymış takımın omurga tamammış :D

Çevrimdışı kyiv

Romain Saïss öyle bir oyuncu ki twitterdaki scout tayfa bile bilmiyor oyuncuyu  :ebebe:

Fas milli takımında 29 yaşındaymış. Bravo...Özlenen ve beklenen isim.

Çevrimdışı tangaz

Aslında alınabilir. Bunlara hiç yer kalmadı Everton'un rotasyonunda. Niasse-Burak-Boyd ile ilginç bir 4-3-3 hücum hattı kurulabilir.

Umarım Kono değil de bu tür bir oyuncuya bakıyoruzdur.

evet güzel ve skora yakın 3lü arkadanda rebocho daglıs gibi hücumcu bekler iyi desteklerse ortaya güzel sonuç çıkabilirdi sahi boydu ilk maçnasıl buldun  sence okur mu bu çocuk @worns

Çevrimdışı mrred

Saiss olacak sanırım . Hoca özellikle sol ayaklı orta saha istiyordu. Bu adam da sol ayaklı ve uzun boylu ilk etapta bunlar dikkatimi çekti. Takımın boyu çok kısa şu anda Niasse ve Saiss boy ortalamamızı arttırıyor
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

evet güzel ve skora yakın 3lü arkadanda rebocho daglıs gibi hücumcu bekler iyi desteklerse ortaya güzel sonuç çıkabilirdi sahi boydu ilk maçnasıl buldun  sence okur mu bu çocuk @worns
layiç ile iyi anlaşacaklar gibi.

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.com.tr/ruud-vormer/leistungsdaten/spieler/45864/plus/0?saison=ges

Böyle bir şey lazım orta sahaya gerçekten sorun çözecek bir hamle yapmak istiyorsak.

Yıllık 2 milyon filan önerip kafasını karıştıralım kulübünü satsın gelsin. Zaten oralarda çok para kazanmıyordur. :)

Çevrimdışı tangaz

layiç ile iyi anlaşacaklar gibi.

sen öyle dediysen şimdi tırstım biraz ölü yatırıma dönüşmez inşallah  :D

maçı izlemedim özet baktım sadece korner dahi alamamışız nasıl iş bu yaw sinir bozucu harbiden

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://www.transfermarkt.com.tr/ruud-vormer/leistungsdaten/spieler/45864/plus/0?saison=ges

Böyle bir şey lazım orta sahaya gerçekten sorun çözecek bir hamle yapmak istiyorsak.

Yıllık 2 milyon filan önerip kafasını karıştıralım kulübünü satsın gelsin. Zaten oralarda çok para kazanmıyordur. :)
Kendimizi doğrasak da gelmez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Ben beğendim en azından çalışkan ve oyun disiplinine bağlı oyuncu. Takım biraz derli toplu oynasa iş görür. Seviye de atlayabilir umudu taşıyorum.

Çevrimdışı mrred

Niasse takım savunmasına buraktan daha çok katkı verir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı kyiv

Saiss olacak sanırım . Hoca özellikle sol ayaklı orta saha istiyordu. Bu adam da sol ayaklı ve uzun boylu ilk etapta bunlar dikkatimi çekti. Takımın boyu çok kısa şu anda Niasse ve Saiss boy ortalamamızı arttırıyor

Boy 188 miş. Sağ ayaklı değil mi?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bence de Niasse iyi olur. Keşke gelse.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk