Avcı'nın Medel ve Quaresma konusundaki tasarrufunun söylentiler yönünde olacağını düşünüyorum. Doğrusunu yanlışını bilemem ama rasyonel olursa bu gerekiyor.
Bence mesele şuydu. Avcı bu oyuncuları zaten ilk geldiği anda istemiyordu. Bununla birlikte yönetim istediği çapta bir transfer operasyonu için bütçe olmadığını ve kadrodan maksimum verim almaya çalışmak gerektiğini vs söyledi. Bir kaç deneme yaptı. Örneğin Ricardo'yu sağ kanattaki tipik rolünde değil daha çok sol tarafta şut tehdidi olan bir oyuncu olarak kullanmaya çalıştı. Olmadı. Bu Quaresma'nın ilk dönemindeki fiziğiyle bile zor olurdu mental engeller mevcut. Bu fiziğiyle hiç olmaz. Medel'i ise kalırsa stoper rotasyonunda değerlendirecektir. Bunu basın toplantısında da stoper rotasyonuna Medel'i ekleyerek söylemişti.
Sivas maçındaki görüntü hocaya da sıkı mesajlar vermiştir. Arada kaldı. Oyun mantığını değiştirmeye çalışırken oyuncu tercihlerinden tavizler vermek zorunda kaldı. Haksızlık da etmeyelim. Bir sürü eksiği vardı ayrıca Ljajic, Gökhan, Dorukhan filan da sakatlıktan dönüp oynadılar. Zoraki 11 çıkarttı neredeyse.
Quaresma'ya bakış konusunda Şenol Hocayla Avcı'yı aynı pozisyona koymayalım. Quaresma'nın ben geride olduğumuz bir maçta hem de daha yarım saat varken oyundan alındığını görmemiştim.
Radikal kararlar alman lazım Abdullah hocam. İstemediğin oyuncuyu alma kadroya. Dayat yönetime transferleri gitsin. En azından ne yapmaya çalıştığını açık seçik görelim. Yönetimle orta yol bulmaya çalışırsan işler daha da kötü gidecek.