2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260764 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Douglas ve rebocho o kadar da düşük değil abi.
Özellikle rebochoyu ispanya ve fransa birinci liginden baş altı takımlar istemiş. Murat özen yazdı

haziranda umut meraş kovalayacağımıza rebocho kovalasak kampa yetiştirir oynatırdık dün. daglıs desen direkt kolay transferdi (bence ayrıca düşük profil bi oyuncu kişisel görüşüm bu yönde) sivasdaydı son sene ülkeyi beşiktaşı biliyordu. rebocho bu arada teklif geldi hemen kabul ettim dedi quaresma pepe filan açıklamaları bu yöndeydi biz gündeme epey geç aldık elemanı yoksa çok önceden alabilirdik adamın açıklamaları bu yönde uça uça gelmiş eleman.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

1.5 yada 2 veriyoruzdur reyiz

adam en dipteydi malum maçtan sonra, tek isteyeni bizdik sanırsam. pek pazarlık kozu yoktu elinde

bilmiyorum seninkide sadece tahmin ben 3 4 defa bunu okudum atta lensden bahsederken takımda karyus ve vida sonrası en yüksek 3.maaşı alan oyuncu deniyordu demekki karyus en pahalıymış:) bi yerde 4 mlyn maaşı oldugunu okumuştum eskiden kap bildirimi vrdı şimdi rakamları gizliyoruz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Atiba bu takımda her türlü oynar. Roco yedek olarak kalsın yaşı görece genç satabiliriz. Diğer 4 hemen gidebilir.

aiba her türlü oynarda sakat işte
roco kısmına katılmıyorum ben rocoya idman yeleği dahi vermem

Çevrimdışı mrred

haziranda umut meraş kovalayacağımıza rebocho kovalasak kampa yetiştirir oynatırdık dün. daglıs desen direkt kolay transferdi (bence ayrıca düşük profil bi oyuncu kişisel görüşüm bu yönde) sivasdaydı son sene ülkeyi beşiktaşı biliyordu. rebocho bu arada teklif geldi hemen kabul ettim dedi quaresma pepe filan açıklamaları bu yöndeydi biz gündeme epey geç aldık elemanı yoksa çok önceden alabilirdik adamın açıklamaları bu yönde uça uça gelmiş eleman.
Teklif geldi hemen kabul ettim dicek tabi ne dicek biraz düşündüm en çok parayı beşiktaş verdi para için geldim demez herhalde :D Bu arada diğer kulüplerin teklifleri belkide direkt bonservis şeklindeydi o bakımdan guingamp transferi zora koşmuş olabilir. Bu arada sol bekte savunma zaafiyetimiz o kadar üst seviyede ki oraya gelen her türlü bek transferi canerden iyidir. Fakat bu çocukta başka ekstralar var temposu çok yüksek ayağı çok düzgün akıllılık konusunda adri kadar olmasa da idare eder. En azından caner gibi haldur huldur hücuma çıkmıyor zamanlamasını iyi ayarlıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

bu arada 1 ağustusta konop monop geliyordu hani noldu  :kop:

allah şükür ki gelmedi inşallah da gelmez.

Çevrimdışı mrred

Umut meraş konusunda da iki ihtimal var,
1.Yem olarak kullanıldı
2.Hocanın ilk alternatifi olmadığı için üzerine çok düşülmek istenmedi ama ne olur ne olmaz bir opsiyon olarak görüldü

Transferde piyasaya çıkan oyuncuları yönetim bence bilerek veriyor. Asıl hedefte olan oyuncunun kulübüne veya menajerine bak biz senin oyuncunu almaktan vazgeçiyoruz başka birini alacağız mesajı veriyor olabilirler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

acaba quaresmayı rebochoyu almak için mi kadroda tuttuk malum elemanın idolüymüş kendisi :D

yalnız biri avcıya hatırlatsın rebocho alındı artık oynatmasına gerek yok  :lol:

Çevrimdışı mrred

acaba quaresmayı rebochoyu almak için mi kadroda tuttuk malum elemanın idolüymüş kendisi :D

yalnız biri avcıya hatırlatsın rebocho alındı artık oynatmasına gerek yok  :lol:
:D yalan olduğu o kadar belliki
portekizde idol olcak o kadar çok oyuncu var ki
figo ronaldo rui costa ilk aklıma gelenler
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Vidal ne oldu asıl ?
Çok ihtiyacımız var 6 numara oynar mı
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Avcı'nın Medel ve Quaresma konusundaki tasarrufunun söylentiler yönünde olacağını düşünüyorum. Doğrusunu yanlışını bilemem ama rasyonel olursa bu gerekiyor.

Bence mesele şuydu. Avcı bu oyuncuları zaten ilk geldiği anda istemiyordu. Bununla birlikte yönetim istediği çapta bir transfer operasyonu için bütçe olmadığını ve kadrodan maksimum verim almaya çalışmak gerektiğini vs söyledi. Bir kaç deneme yaptı. Örneğin Ricardo'yu sağ kanattaki tipik rolünde değil daha çok sol tarafta şut tehdidi olan bir oyuncu olarak kullanmaya çalıştı. Olmadı. Bu Quaresma'nın ilk dönemindeki fiziğiyle bile zor olurdu mental engeller mevcut. Bu fiziğiyle hiç olmaz. Medel'i ise kalırsa stoper rotasyonunda değerlendirecektir. Bunu basın toplantısında da stoper rotasyonuna Medel'i ekleyerek söylemişti.

Sivas maçındaki görüntü hocaya da sıkı mesajlar vermiştir. Arada kaldı. Oyun mantığını değiştirmeye çalışırken oyuncu tercihlerinden tavizler vermek zorunda kaldı. Haksızlık da etmeyelim. Bir sürü eksiği vardı ayrıca Ljajic, Gökhan, Dorukhan filan da sakatlıktan dönüp oynadılar. Zoraki 11 çıkarttı neredeyse.

Quaresma'ya bakış konusunda Şenol Hocayla Avcı'yı aynı pozisyona koymayalım. Quaresma'nın ben geride olduğumuz bir maçta hem de daha yarım saat varken oyundan alındığını görmemiştim.

Radikal kararlar alman lazım Abdullah hocam. İstemediğin oyuncuyu alma kadroya. Dayat yönetime transferleri gitsin. En azından ne yapmaya çalıştığını açık seçik görelim. Yönetimle orta yol bulmaya çalışırsan işler daha da kötü gidecek.

Çevrimiçi tolga1903

maryo gomez gibi talisca layiç gibi isimleri son günler alınca kimse bişey diyemiyor zaten mecbursun birazda fırsat kolluyorsun denk getirirsen çöküyorsun ama daglıs rebocho filan gibi görece düşük profil ve ucuz orta sınıf oyuncuları da bir zahmet kamp başlamadan getirsin yönetim. defansın hali ortadaydı ama yenilerden sadece ruizi kullanabildik.

Yani abi kovalanan isimler gelen isimlere bakınca hani bunları bari yetiştir şu kamp dönemine. Saolsun bursa vermedi de umut'u şu çocuğu alabildik ondan ümitliyim. Yedek forvet gelecekmiş mesela son güne kalmasına bişey diyemem ama sol kenar oyuncusu alınsın diye bağırıyor takım e bırakma bale falan almayacaksan son güne işte. Mevcut sol bekin yok hükmünde şu maça 2 hafta önce gelmiş rebocho ile çıksak belki değişecek işler. Öyle kritik bölgeleri son dakikaya bırakıyorki yönetim gelen oyuncular adapte olup da form tutana kadar ligin ilk yarıları çatır çatır puan kaybediyoruz. En büyük dayanağım önümüzdeki iki maçı evimizde görece rahat takımlarla geçirecek olmamız + milli ara. Yönetim çok güveniyorsa takıma yapsın rahat rahat transferlerini son saniyeye kadar.

Çevrimdışı kyiv

Sercan Dikme son dakika...

Fikret Orman ve Ali Naibi yarın İngiltereye gidiyor.

- wolverhamton dan Saiss için. (6-8 ve stoper oynuyormuş)

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada 1 ağustusta konop monop geliyordu hani noldu  :kop:

allah şükür ki gelmedi inşallah da gelmez.
Hala gelebilir. Kimse olumsuz bir şey yazmadı. Hatta iş olumluya döner ilk haftaki sonuçtan sonra  :tabe: Bence hiç sevinme. En son beleş deyince herkes gelsin dedi bak bir de :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

:D yalan olduğu o kadar belliki
portekizde idol olcak o kadar çok oyuncu var ki
figo ronaldo rui costa ilk aklıma gelenler

resmi youtube kanalı açıklamasında var rikardoyu kastederek bugün kendisi ile tanışma fırsatım oldu düne kadar vidyolarını izlediğimiz kişiydi postekizde herkesin idolü olan biri ve bugün onla idmana çıktım diyordu

Çevrimdışı worns

Vidal ne oldu asıl ?
Çok ihtiyacımız var 6 numara oynar mı

Vidal her şey oynar da :D Olmaz hem de Conte'li İnter talipken filan hikaye o işler bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vidal her şey oynar da :D Olmaz hem de Conte'li İnter talipken filan hikaye o işler bence.
Bugün en son twitterda gördüğüm Barcelona teknik direktörü Valverde seni oynatacağım demiş Vidal'e  :tabe: Barcelona'da kalacak gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

resmi youtube kanalı açıklamasında var rikardoyu kastederek bugün kendisi ile tanışma fırsatım oldu düne kadar vidyolarını izlediğimiz kişiydi postekizde herkesin idolü olan biri ve bugün onla idmana çıktım diyordu
Abi açıklama var biliyorum ama doğru olduğuna inanmıyorum. Cem yılmazın dediği gibi yakışıklılık subjektif bir şey değil Jude Law mı yakışıklı Cem Yılmaz mı ? İdol olması o kadar subjektif bir şey değil ronaldo mu figo mu rui costa mı q7 mi ? Eğer gerçek fikri buysa çocuk idolün anlamını bilmiyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı kyiv

Evertondan Niasse ve Cenk Tosun ile de görüşülecekmiş.

Hoşgeldin Fikret Bey!

Çevrimdışı worns

Bugün en son twitterda gördüğüm Barcelona teknik direktörü Valverde seni oynatacağım demiş Vidal'e  :tabe: Barcelona'da kalacak gibi  :tabe:

Öyleyse kalır zaten.

Çevrimdışı tangaz

Hala gelebilir. Kimse olumsuz bir şey yazmadı. Hatta iş olumluya döner ilk haftaki sonuçtan sonra  :tabe: Bence hiç sevinme. En son beleş deyince herkes gelsin dedi bak bir de :tabe:

benim sevinme kısmım 1 ağustos formülü nedeniyle  :D

herkes gelsin demedi ayrıca ben demedim örneğin sonra mylife demedi hatta lensle sözleşme uzatmaya bile razı oldu konop dansa sonra necmi abide gelsin demedi hatta sen gelme ulan ayu demişde olabilir  :D

Çevrimdışı tangaz

adamın maaşı 7,8miş barcada

Çevrimiçi levitate

bilmiyorum seninkide sadece tahmin ben 3 4 defa bunu okudum atta lensden bahsederken takımda karyus ve vida sonrası en yüksek 3.maaşı alan oyuncu deniyordu demekki karyus en pahalıymış:) bi yerde 4 mlyn maaşı oldugunu okumuştum eskiden kap bildirimi vrdı şimdi rakamları gizliyoruz
https://fmdataba.com/tr/19/p/2632/loris-karius/

hiç güvenilir bir kaynak değil ama burada 3.5 yazıyor :D (hem liverpool hem beşiktaş profillerinde)

eğer doruysa bu, vergileri liverpool veriyorsa 1.7 civarı birşey ödüyoruz. vermiyorlarsa 3.5 bize giriyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Hoşgeldin Fikret Bey!

Bu Niasse'ye genelde Tr'de burun kıvırılıyor ama Konoplyanka'dan daha çok iş görür bence. Forvet özellikleri daha baskın. Fizik gücü eskisi gibiyse skora yakın oyuncu.

Çevrimdışı tangaz

Hoşgeldin Fikret Bey!

ne kadar tanıdık geliyor bu işler fenerde azizle böle yapardı kezman filanda böle transfer edilmişlerdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★