2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257773 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Son 2 sene de ne olmuş ?

Hoca aboubakar,ba,cenk yapalım demiş.Yönetim : larin,love,negredo,pektemek yapmış.(Devre arası cenk'i yollamış.)
Hoca atibanın yedeğini alalım demiş gitmiş yönetim medel'i almış 1 sene tek atiba ile oynadığımız dönemde mevcut başka yok.
Hoca sağ bek alalım demiş yedek 2 sene almamış
Quaresma'yı backuplayacak bir oyuncu istemiş lens alınmış lensin durumu ortada.
Babel'i yollamayın dedi yollandı,fabri kalsın dedi kalmadı,Tosic kalsın dedi kalmadı.Marcelo kalsın dedi satmamız lazım oyuncu alınması için dendi(eşi ağladı gitmek istemedi) yerine medel,lens,negredo alındı!
Beşiktaşın hakkı yendi hakemler,medya,mhk,tff,siyasi her yönden güneş hoca olmasına rağmen Beşiktaşı savunmaya çalıştı tek başına başkan umursamadı.
(Beşiktaş'ı 2 sene bende çok boşladım via : Orman)

Devam edelim mi daha ?

Kadroyu bozmayın,maaşları zamanın da ödeyin yeter dedi.Kadro bozuldu,maaşlar zamanında ödenmedi.

Peki bir de yönetim iyiyken taraftarın camianın hocasının arkasında dururken ne olmuş beraber bakalım mı ?

2015-2016 sezonu santrafor gomez ve cenk.10 numaraya sosa.6 numara atiba.Geri kalan bölgeler idare eder oyuncular.İsmail,Quaresma,olcay,kerim,töre,serdar,ersan kalede tolga ve stadsız şampiyon yapmış hemde fenerin 100 milyon € transfere harcadığı sezon aaa bak sen ?

2016-2017 sezon santrafor aboubakar,cenk.10 numara talisca.6 numara atiba.Diğer bölgeler yine idare eder oyuncular.Babel,Quaresma,Olcay,Töre vs. yine şampiyon yapmış.

ŞL'de ilk defa nağmalup lider çıkma en çok puan toplama.(Tarihimizde ilk defa)
UEL'de çeyrek final.

Çok arayacaksınız çok....

:claps:

rahmetli seba himmetçi₁ ihsanı kovalarken çetin bir kongre süreci yaşamıştı oylar kullanılmadan son konuşmasında "başarılar hatırlanmaz başarısızlıklar unutulmaz" demişti. şu yazın bana bunları hatırlattı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

şimdi bu güntekin gibi tipler asrın kadrosunu hoca çöp etti diyordu. o takıma 4 takviye yapıldı utanmadan kalkmış 3 nokta transfer daha lazım demiş tam renkli sevici oldu çıktı bu güntekinde babasının kemikleri sızlıyordur para bozdu kendisini.

yazık...
yalnız bir takıma takviye istemek her zaman o takımın kötü olduğunu göstermez iyi olan bir takım daha iyi olsun diyede takviye
istenir iyi olmanın sınırı yokki her zaman daha iyi olma ihtimali var ozaman güçlü gördüğü takım şimdi güçlü görünmeyebilir.
bu dünyada bir Beşiktaş yok senin güç sınırın rakiplerinin gelişmesiyle doğru orantılı ilerler.
bugün asrın takımı dersin yarın rakiplerin transferle güçlenir ve gerideyiz transfer lazım dersin bu bugünün tanımını değiştirmez
asrın takımı olmak bir asır boyunca takviye almadan o gücü korumak değildir rakiplerinde gelişiyor.
gelişen olaylara göre insanların bakış açısı değişir bu çelişki değildir insanların kendilerini güncellemesidir
aslında bunu yapamıyor ve geçmişde kalıyorsan esas vahim olan durum bu olur.

Çevrimdışı mylife1903

gerek yok bizim kadromuz gayet yeterli!

dün güven çıkıyor yerine umut nayir giriyor neyini beğenmiyorsunuz!
Pektodan oyidir neyini beyenmiyon cocugun
Efendi tertemiz bi kisilik universiteli cocuk
Tamam futbolculugu tartismali ama en azindan 1.7 almiyor

Çevrimdışı uğur07

Quaresma nin ligde geçen sene ilk onbir oynadığı dokuz deplasmanda üç galibiyet, beş beraberlik, bir yenilgi almışız. Kazanılan maçlar Erzurum, Ankaragücü, Akhisar. İkisi ligden düştü.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Arthur Dayne

rahmetli seba himmetçi₁ ihsanı kovalarken çetin bir kongre süreci yaşamıştı oylar kullanılmadan son konuşmasında "başarılar hatırlanmaz başarısızlıklar unutulmaz" demişti. şu yazın bana bunları hatırlattı.
Çok net söylüyorum ki şampiyonluklarda şenol güneş'in payı sandığınız kadar değildi.2 yıl boyunca Bilic ile taş gibi olmuş hazır takımın üstüne sosa ve gomez alındı,şenol da ilk geldiği takımlara hücum futbolunu iyi oynattığı için şampiyon olduk.İkinci senede ise şenol'un hiçbir katkısı yoktur hatta iddaa ediyorum;biz ikinci şampiyonluğu ona rağmen aldık.Tamamiyle talisca-babel-aboubakar'ın eline baktığımız,başakşehir dışında hiçbir rakibimizin olmaması sayesinde şampiyon olabildik.Bu dediklerim cl+avrupa ligi için de geçerli.Açın maçları tekrar izleyin;tamamıyla oyuncuların bireysel yetenekleri+iç sahadayken taraftar baskısı ile gelmişti bu başarılar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok net söylüyorum ki şampiyonluklarda şenol güneş'in payı sandığınız kadar değildi.2 yıl boyunca Bilic ile taş gibi olmuş hazır takımın üstüne sosa ve gomez alındı,şenol da ilk geldiği takımlara hücum futbolunu iyi oynattığı için şampiyon olduk.İkinci senede ise şenol'un hiçbir katkısı yoktur hatta iddaa ediyorum;biz ikinci şampiyonluğu ona rağmen aldık.Tamamiyle talisca-babel-aboubakar'ın eline baktığımız,başakşehir dışında hiçbir rakibimizin olmaması sayesinde şampiyon olabildik.Bu dediklerim cl+avrupa ligi için de geçerli.Açın maçları tekrar izleyin;tamamıyla oyuncuların bireysel yetenekleri+iç sahadayken taraftar baskısı ile gelmişti bu başarılar.

Hoca samet'in,bilic'in ekmeğini yedi!

Peki Türkiyeyi Dünya 3.cüsü yaptığında kimin ekmeğini yedi ?

2010-2011 senesinde ts'yi şampiyon yaptığında kimin ekmeğini yedi ?

Bursa'da fernandoa gibi çöpten gol kralı çıkartırken kimin ekmeğini yedi ?

Bebeler ile fransayı dize getirirken kimin ekmeğini yedi lucescunun mu ? 0 maç kazanmış lucescunun ? Onlarda mı bireysel ?

Ts'de iken burağı kanattan alıp santrafora koyup gol kralı yaratmak o damı başkasının ekmeği ?

Gelelim diğer konulara iç sahada biz baskı ile filan maç kazanmadık berabere bitti bütün maçlar.

Portoyu deplasmanda 3-1 yenmek monacoyu 2-0 yenmek onlar da mı bireysel yede güneş oyuncuların ekmeğini mi yedi yada yendiğimiz takımlar köy takımımıydı renkliler gibi ifade edersek onlar fala folloş oldular ama ? nasıl oyuncuların başarısı olabiliyor ? Takımı hücum oynatan güneş değil mi takımı hazırlayan güneş değil mi ?

Sizin hocayı değersiz gösterme cabanız hocayı değersiz yapmıyor maalesef.

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 17:38:53 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

yalnız bir takıma takviye istemek her zaman o takımın kötü olduğunu göstermez iyi olan bir takım daha iyi olsun diyede takviye
istenir iyi olmanın sınırı yokki her zaman daha iyi olma ihtimali var ozaman güçlü gördüğü takım şimdi güçlü görünmeyebilir.
bu dünyada bir Beşiktaş yok senin güç sınırın rakiplerinin gelişmesiyle doğru orantılı ilerler.
bugün asrın takımı dersin yarın rakiplerin transferle güçlenir ve gerideyiz transfer lazım dersin bu bugünün tanımını değiştirmez
asrın takımı olmak bir asır boyunca takviye almadan o gücü korumak değildir rakiplerinde gelişiyor.
gelişen olaylara göre insanların bakış açısı değişir bu çelişki değildir insanların kendilerini güncellemesidir
aslında bunu yapamıyor ve geçmişde kalıyorsan esas vahim olan durum bu olur.

sen kağıt üzerindeki sözlük tanımını vermişsin bu kadro nasıl hiç edilir denilen kadroya 7 transfer yazılıyorsa o sözler kağıt üstünde kalır ve söyleyenin (güntekin) kötü niyetli tayfadan ibaret oldugunu ispatlar sadece
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Arthur Dayne

Hoca samet'in,bilic'in ekmeğini yedi!

Peki Türkiyeyi Dünya 3.cüsü yaptığında kimin ekmeğini yedi ?

2010-2011 senesinde ts'yi şampiyon yaptığında kimin ekmeğini yedi ?

Bursa'da fernandoa gibi çöpten gol kralı çıkartırken kimin ekmeğini yedi ?

Bebeler ile fransayı dize getirirken kimin ekmeğini yedi lucescunun mu ? 0 maç kazanmış lucescunun ? Onlarda mı bireysel ?

Ts'de iken burağı kanattan alıp santrafora koyup gol kralı yaratmak o damı başkasının ekmeği ?

Gelelim diğer konulara iç sahada biz baskı ile filan maç kazanmadık berabere bitti bütün maçlar.

Portoyu deplasmanda 3-1 yenmek monacoyu 2-0 yenmek onlar da mı bireysel yede güneş oyuncuların ekmeğini mi yedi yada yendiğimiz takımlar köy takımımıydı renkliler gibi ifade edersek onlar fala folloş oldular ama ? nasıl oyuncuların başarısı olabiliyor ? Takımı hücum oynatan güneş değil mi takımı hazırlayan güneş değil mi ?

Sizin hocayı değersiz gösterme cabanız hocayı değersiz yapmıyor maalesef.
Hocayı değersiz yapmak için bir şey yapmamıza gere yok ki.O saydığın başarıları sıralıyorsun da bir de mesela ts taraftarına sor bakayım ne düşünüyorlar hakkında?Bursalılar şenol bize geldikten sonra neden bayram ediyorlardı?Porto,monaco gibi örnek vererek adam aklayacaksan o zamana ben de şöyle bir örnek vereyim;bilic,ismael-serdar-ersan-tolga gibi defans hattıyla 2 maçta arsenal'e kök söktürdü.Adamlar ikim maçta bir gol attılar da öyle eleyebildiler bizi.Artı olarak aynı kadroyla liverpool'u eledi mesela.Bana kalırsa böyle berbat kadrolarla bu takımlara kök söktürmek,talisca-babel-aboubacar gibi yıldız isimlerle birilerini yenmekten çok daha büyük başarıdır.Kaldı ki ben bilic gelsin,o bizim efsanemizdi,değerini anlayacksınız!! benzeri argümanlarla hoca aklamıyorum.Kendisinin gitmesi gerekiyordu,gitti ve konu kapandı.Aynı şey şenol sun için de geçerli,anlamadığınız nokta bu.

Çevrimdışı Necmi

rahmetli seba evet himmetçileri₁ kovalamışdı doğru bir karardı ama o çetin kongre süreçlerinde korumaları mafyaydı
şimdi birşeyi doğru kabul ederken başka bir yanlışı neden örtüyoruz. Sebanın hep başarıları konuşuluyor ama olumsuz olanlar neden hiç konuşulmuyor. bir insan hep iyi yada hep kötü değildir. iyi insanlarında yaptığı kötü işler var.
yönetimi eleştirirken seba örnek veriliyor ama yönetim eleştirileri büyük ihtimal transfer konusunda oluyor iyide seba
neden öne çıkarılıyor çokmu iyi transfer yönetimi vardı. Seba dönemi tarihin en kötü transfer dönemleri listesinde başı çeker
herkes maf dönemi için sebayı el üstünde tutuyor ama yanlış maf dönemi ve alt yapı hamleleri sebaya ait değildir.
alt yapı Mehmet üstünkaya eseridir ondan sonra gelen seba mecburiyetten o alt yapıya sarıldı. seba döneminde kriz atlatıldıktan sonra
alt yapıdan Beşiktaşa kaç oyuncu kazanıldıki.
ben sebanın başarılarınıda unutmadım başarısızlıklarınıda. mesela şerefli ikincilikler lafı sebanındır bugün yönetim birşey yapmıyor ah seba olsaydı diyen arkadaşlar o şerefli ikincilikler ödül değil hakkımızın elimizden alındığını ve birşey yapamadığımızı söylüyor aslında
bu başarısız yönetim söylemi gerçekte. bugüne bakıp geçmişi özleyen arkadaşlar o geçmişi yaşamamış büyük ihtimal
geçmişde uğradığımız haksızlıklar yanında şimdikiler bayağı ufak kalır. bu gün yönetimin başarısız kabul edildiği iki yıla tahammül edemiyor arkadaşlar o zaman biz sebanın başarısız geçen 5 yılına tahammül ettik. seba git demenin arkasında başarısız geçen 5 yıl vardı
türk futbolu endüstriyel futbola geçmiş ama biz hala amatör yönetiliyorduk. ondan sonra başarısızlıkla dolu on yılın nedeni zamanında Sebanın endüstriel futbola geçememesinden kaynaklanıyordu. Hemde seba birçok şeyi bu güne göre çok kolay yapabilecekken
biz oyuncu alamazdık renkliler gibi çünkü onlar paralarıyla oyuncu alır biz o paralarla vergimizi öderdik sonrada renklilerin vergi borcu
silinirdi bizde ödediklerimizle kalırdık. evet seba büyük başkandı ama onun politikaları yüzünden biz geri düştük.
bazı şeyleri överken o gülün dikenlerininde olduğu unutulmamalı bugün sebanın o sözünün tersine sebanın sadece iyi olan yönleri konuşuluyor
kötü olanları kimse dile getirmeye cesaret edemiyor. yeni nesil bunlarıda bilmeli seba büyük başkandı evet ama onunda çok kusurları vardı
iyi şeyler yaptı evet ama Beşiktaşa uzun vadede zarar veren kötü işleride yaptı. Gerçekleri konuşmak bu kadar zor olmamalı.
birini seba ile mukayese ederken terazinin bir ucuna yaptıkları herşeyi koyup diğer ucuna sebanın yaptığı iyi şeyleri koyarak
mukayese edilmez. Başkan taraftara kötü davranıyordu seba sanki çok iyi davranıyordu taraftar ilişkileri olarak sıralama yapsak en kötü başkan seba olur. onun dönemindeki kadar hiç bir yönetim taraftardan bu kadar uzak değildir.

Çevrimdışı tangaz

taş gibi olmuş hazır takım :alala:

kim o taşlar serdar kurtuluş ismayl sametle biliçin kesip attıgı ozzi kaleci tolga .... cidden taş gibi ekip bırakmışlar. sosa eklendi demişsin sosa zaten vardı demba gitti gomez geldi ve stadın yoktu rakibinde 70 milyon transfere para harcayan fenerdi. şenol ilk geldiği takımlara hücum futbolunu iyi oynattıgı için demişsin adama azcık gol atabilen bi santrafor ver adam zlatan performansı alabiliyor diğer senelere de bakarsan gayet golcü takımlar yarattı sadece negredolu dönem beceremedi nedeni de negredoydu zaten burak gelince anında uçuşa geçirdi takımı. adam geçen sene ikinci devre 17 maç 39 gol 39 puan alan takım bıraktı madem bireysel yetenekle oluyordu sadece şimdi neden olmuyor 5 maçtır gol atamadık gol. talisca abuş babel filan neredeler şimdi onların eline bakıyoruz ya biri pembe saçıyla dolanıyor öteki 50 milyona transfer yapıyordu şimdi dizi elinde dolanıyor birinide benfica önüne geleni 50+ milyona ispanyaya filan çakarken tek taliplisi olan çin ligine gönderebildi. harbi über kahramanlar. adam tosiçden bile ramos yarattı ondan bile bons kazandırdı herifin parlatıp sattırdıkları olmasa şuan borç hanesinde 1 milyar yuro daha yazıyordu.

adam 4 senede rekor puan ortalaması gol ortalaması tutturmuş  hiç bir istatistiki veri içermeyen paragrafla gömmüşsün. neyseki matematik ve istatistik gibi bilimsel verilere ulaşabiliyoruz da bilgi kirliliğini oluşmadan önleyebiliyoruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hocayı değersiz yapmak için bir şey yapmamıza gere yok ki.O saydığın başarıları sıralıyorsun da bir de mesela ts taraftarına sor bakayım ne düşünüyorlar hakkında?Bursalılar şenol bize geldikten sonra neden bayram ediyorlardı?Porto,monaco gibi örnek vererek adam aklayacaksan o zamana ben de şöyle bir örnek vereyim;bilic,ismael-serdar-ersan-tolga gibi defans hattıyla 2 maçta arsenal'e kök söktürdü.Adamlar ikim maçta bir gol attılar da öyle eleyebildiler bizi.Artı olarak aynı kadroyla liverpool'u eledi mesela.Bana kalırsa böyle berbat kadrolarla bu takımlara kök söktürmek,talisca-babel-aboubacar gibi yıldız isimlerle birilerini yenmekten çok daha büyük başarıdır.Kaldı ki ben bilic gelsin,o bizim efsanemizdi,değerini anlayacksınız!! benzeri argümanlarla hoca aklamıyorum.Kendisinin gitmesi gerekiyordu,gitti ve konu kapandı.Aynı şey şenol sun için de geçerli,anlamadığınız nokta bu.

Var ts'li arkadaşım soruyorum beğeniyor kendisini.Yediler güneşi dedi bizim taraftar da sizin gibi hoca yiyor dedi.Bursalıları neden kıstas alayım onların futboldan anlamadığı küme düşmelerinden belli zaten, bayramlarını alt liglerde devam etsinler.

Adam aklama gibi bir derdim yok yapılan iyi işleri oyuncuların bireysel yetenekleri dersen hocaya haksızlık yapmış olursun verdiğim örnekler o yüzden.

Kimse Bilice durduk yere yaptığı başarıların oyuncuların bireysel yeteneklerinden ötürü gibi yakıştırmalar yapmıyor.

Konu kapanıp gittiyse "2 senedir yaptıklarını unuttu herhalde herkes hafızalar zayıfladı" dememen gerekiyor bak insanlar hatırlıyormuş. :)

Çevrimdışı Necmi

sen kağıt üzerindeki sözlük tanımını vermişsin bu kadro nasıl hiç edilir denilen kadroya 7 transfer yazılıyorsa o sözler kağıt üstünde kalır ve söyleyenin (güntekin) kötü niyetli tayfadan ibaret oldugunu ispatlar sadece
ben güntekini savunmuyorum ben ona stad inşaatı zamanından beri takığım zaten
ama bu birşeyi ispatlamaz sadece senin yorumlamanı sunar

Çevrimdışı tangaz

rahmetli seba evet himmetçileri₁ kovalamışdı doğru bir karardı ama o çetin kongre süreçlerinde korumaları mafyaydı
şimdi birşeyi doğru kabul ederken başka bir yanlışı neden örtüyoruz. Sebanın hep başarıları konuşuluyor ama olumsuz olanlar neden hiç konuşulmuyor. bir insan hep iyi yada hep kötü değildir. iyi insanlarında yaptığı kötü işler var.
yönetimi eleştirirken seba örnek veriliyor ama yönetim eleştirileri büyük ihtimal transfer konusunda oluyor iyide seba
neden öne çıkarılıyor çokmu iyi transfer yönetimi vardı. Seba dönemi tarihin en kötü transfer dönemleri listesinde başı çeker
herkes maf dönemi için sebayı el üstünde tutuyor ama yanlış maf dönemi ve alt yapı hamleleri sebaya ait değildir.
alt yapı Mehmet üstünkaya eseridir ondan sonra gelen seba mecburiyetten o alt yapıya sarıldı. seba döneminde kriz atlatıldıktan sonra
alt yapıdan Beşiktaşa kaç oyuncu kazanıldıki.
ben sebanın başarılarınıda unutmadım başarısızlıklarınıda. mesela şerefli ikincilikler lafı sebanındır bugün yönetim birşey yapmıyor ah seba olsaydı diyen arkadaşlar o şerefli ikincilikler ödül değil hakkımızın elimizden alındığını ve birşey yapamadığımızı söylüyor aslında
bu başarısız yönetim söylemi gerçekte. bugüne bakıp geçmişi özleyen arkadaşlar o geçmişi yaşamamış büyük ihtimal
geçmişde uğradığımız haksızlıklar yanında şimdikiler bayağı ufak kalır. bu gün yönetimin başarısız kabul edildiği iki yıla tahammül edemiyor arkadaşlar o zaman biz sebanın başarısız geçen 5 yılına tahammül ettik. seba git demenin arkasında başarısız geçen 5 yıl vardı
türk futbolu endüstriyel futbola geçmiş ama biz hala amatör yönetiliyorduk. ondan sonra başarısızlıkla dolu on yılın nedeni zamanında Sebanın endüstriel futbola geçememesinden kaynaklanıyordu. Hemde seba birçok şeyi bu güne göre çok kolay yapabilecekken
biz oyuncu alamazdık renkliler gibi çünkü onlar paralarıyla oyuncu alır biz o paralarla vergimizi öderdik sonrada renklilerin vergi borcu
silinirdi bizde ödediklerimizle kalırdık. evet seba büyük başkandı ama onun politikaları yüzünden biz geri düştük.
bazı şeyleri överken o gülün dikenlerininde olduğu unutulmamalı bugün sebanın o sözünün tersine sebanın sadece iyi olan yönleri konuşuluyor
kötü olanları kimse dile getirmeye cesaret edemiyor. yeni nesil bunlarıda bilmeli seba büyük başkandı evet ama onunda çok kusurları vardı
iyi şeyler yaptı evet ama Beşiktaşa uzun vadede zarar veren kötü işleride yaptı. Gerçekleri konuşmak bu kadar zor olmamalı.
birini seba ile mukayese ederken terazinin bir ucuna yaptıkları herşeyi koyup diğer ucuna sebanın yaptığı iyi şeyleri koyarak
mukayese edilmez. Başkan taraftara kötü davranıyordu seba sanki çok iyi davranıyordu taraftar ilişkileri olarak sıralama yapsak en kötü başkan seba olur. onun dönemindeki kadar hiç bir yönetim taraftardan bu kadar uzak değildir.

sebayı en çok gömen aslında gömen 2 kişi var burada biri sen öteki ben.

iletimde kimseyi seba ile mukayese etmiyorum bu nedenle cevabın anlamsız olmuş alıntılamaksızın başlı başına bir topic gibi yani.

sadece sebanın kullandığı bir sözü kullanarak nankörlüğe atıfta bulundum

Çevrimdışı mylife1903

kim o taşlar serdar kurtuluş ismayl sametle biliçin kesip attıgı ozzi kaleci tolga .... cidden taş gibi ekip bırakmışlar. sosa eklendi demişsin sosa zaten vardı demba gitti gomez geldi ve stadın yoktu rakibinde 70 milyon transfere para harcayan fenerdi. şenol ilk geldiği takımlara hücum futbolunu iyi oynattıgı için demişsin adama azcık gol atabilen bi santrafor ver adam zlatan performansı alabiliyor diğer senelere de bakarsan gayet golcü takımlar yarattı sadece negredolu dönem beceremedi nedeni de negredoydu zaten burak gelince anında uçuşa geçirdi takımı. adam geçen sene ikinci devre 17 maç 39 gol 39 puan alan takım bıraktı madem bireysel yetenekle oluyordu sadece şimdi neden olmuyor 5 maçtır gol atamadık gol. talisca abuş babel filan neredeler şimdi onların eline bakıyoruz ya biri pembe saçıyla dolanıyor öteki 50 milyona transfer yapıyordu şimdi dizi elinde dolanıyor birinide benfica önüne geleni 50+ milyona ispanyaya filan çakarken tek taliplisi olan çin ligine gönderebildi. harbi über kahramanlar. adam tosiçden bile ramos yarattı ondan bile bons kazandırdı herifin parlatıp sattırdıkları olmasa şuan borç hanesinde 1 milyar yuro daha yazıyordu.

adam 4 senede rekor puan ortalaması gol ortalaması tutturmuş  hiç bir istatistiki veri içermeyen paragrafla gömmüşsün. neyseki matematik ve istatistik gibi bilimsel verilere ulaşabiliyoruz da bilgi kirliliğini oluşmadan önleyebiliyoruz.
Abi ne golu gol bizde ne arar
Kornerimiz yok
Korner yahu korner
Ofsayt var mi ona bakmak lazim

Zamaninda fb gelirdi 3-4 atar gonderirdik ofsaytimiz yok diye aglar secime giderlerdi

Çevrimdışı Necmi

Var ts'li arkadaşım soruyorum beğeniyor kendisini.Yediler güneşi dedi bizim taraftar da sizin gibi hoca yiyor dedi.Bursalıları neden kıstas alayım onların futboldan anlamadığı küme düşmelerinden belli zaten, bayramlarını alt liglerde devam etsinler.

Adam aklama gibi bir derdim yok yapılan iyi işleri oyuncuların bireysel yetenekleri dersen hocaya haksızlık yapmış olursun verdiğim örnekler o yüzden.

Kimse Bilice durduk yere yaptığı başarıların oyuncuların bireysel yeteneklerinden ötürü gibi yakıştırmalar yapmıyor.

Konu kapanıp gittiyse "2 senedir yaptıklarını unuttu herhalde herkes hafızalar zayıfladı" dememen gerekiyor bak insanlar hatırlıyormuş. :)
biliçin ne başarısı varki yakıştırma yapılsın adam anca iki yılda takımı toparladı
ikinci yılında şampiyonluğun gelmesi lazımdı ama başarısız olduğu için gelmedi. Kimse biliçi övmüyor aslında

Çevrimdışı tangaz

ilk geldiği takımlara iyi hücum futbolu oynatmakdan bahsetmişsin sanki ilk sene 100 gol atıp diğer seneler 60 golde kaldık gibi bir algı sezdim.

neyseki az evvel dediğim gibi istatistik bilimi yardıma koşuyor

ilk sene  75 gol 2. sene 72 gol 3. sene 69 gol 4. sene  72 gol

Çevrimdışı Necmi

iletimde kimseyi seba ile mukayese etmiyorum bu nedenle cevabın anlamsız olmuş alıntılamaksızın başlı başına bir topic gibi yani.

ben sana söylemedimki alıntıladığın söz nedeniyle yazdım bunu
yoksa seba hakkında fikirlerimiz az çok örtüşüyor. sana cevap değildi
söylediğin söz için foruma yazılmış bir yazıydı

Çevrimdışı AigleBordeaux

Abdullah Avcı Pana maçındaki kadroya Mirin ve Kartal yerine Ruiz ve Llajiçle çıksa belki bu kadar ezilmezdik
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Arthur Dayne

Taş gibi takım bıraktı derken,oturmuş takım oyunundan bahsettiğimi bilmene rağmen oyuncu üzerinden örnek veriyorsun.O verdiğin isimlere rağmen bu sistemi oturttu demiyorsun da sedarla tolgayı mı bıraktı diye aklınca küçümsüyorsun.Hem adama azıcık gol atabilen forvet ver diyorsun hem de negredo hariç diyorsun.Negredo bize gelmeden önce azıcık da olsa gol atamıyordu yani öyle mi?  :lol: Onun dışında talisca vs. gibi oyuncularımızın olmamasını,transferde eksik kaldığımızı zaten bin defa yazdık daha ne bekliyorsun.Arada fark var tabik o da gözümüz kör olmuş gibi hoca aklamıyoruz.Tosiç'ten ramos felan da yaratmadı,yine görmek istediğini görüyorsun.Tosiç'in olumlu 5 yanı varsa,olumsuz 10 yönü vardır.Çin'e oyuncu sattık diye bile şenol övebiliyorsun helal olsun.İstatistiki bilgi içermeden paragraf döşüyosun kısmına saygımdan dolayı bir şey demiyorum,çünkü başka biri yazsa çok pis alay ederdim.

Çevrimdışı Necmi

birde aslında parantez içinde söyleyeyim ben sebayı gömmüyorum sadece gerçekleri anlatmaya alışıyorum
insanlar iyi olan bir şeyi mükemmel değerlendirmesin diye yoksa seba gerçekten büyük başkandı Beşiktaş için çok şey yaptı
gömülecekde bir yanı yok. sadece herşeyi mükemmel değildi bilsin insanlar onunda kusurları vardı.
kusursuzluk diye birşey yoktur. doğa mükemmel derler ama doğada kusurlarla dolu.

Çevrimdışı tangaz

teseliler şenolu çogu beşiktaşlıdan daha beşiktaşlı oldugu için teseye böle sahip çıkmıyordu vb diyerek arkasından atıp tutuyor hangi bursalı arkasından bayram etmiş? gösterirmisin bir tane. gene bilimsel dayanağı olmayan sadece itham ve iftiradan ibaret bir ileti. biliç taş gibi oynatıyordu yeniliyordu şenol rezil oynatıyordu yeniyordu. hangisini seçersin die 3 yaşındaki çocuğa sorsan yanıt belli adam 4 yılda rekor puan ortalaması tutturmuş gerisi lafı güzaf...

Çevrimdışı Necmi

Abdullah Avcı Pana maçındaki kadroya Mirin ve Kartal yerine Ruiz ve Llajiçle çıksa belki bu kadar ezilmezdik
ben bu nasıl hazırlık maçı dediğimde bütün herkes üstüme gelmişdi
biz bu yaz dönemi alt yapı takımının hazırlık kampinı yaptık size o zamanda söyledim pana maçına çıkan kadrodan lige kim çıkacak dedim.
biz yaz boyu alt yapı oyuncularıyla lige hazırlandık.

Çevrimdışı mylife1903

Bireys yetenekleri mutis oyuncular olsa gittiklsei takimlarda dokulmezler
Gomez koskoca takimi bekle bersber kume dusurdu
Babelle fabri kume dustu
Cenki antremana almiyorlar everton gibi ortasira takiminda
Abu ne oynadigi belli degil patlak diziyle
Sosa milanda oynayamadi tsde oynuyor
Olcay falan denizlide iste
Kerim firay ingiltereye ikinci lige gitti geri postaladilar

Sanki adamlar ronaldoydu messiydi her gittigi takimda 25 atiyordu senolla 10 attilar da kacarak gittiklwri yerde 30 attilar
Gomez en son 20 gol attiginda benim cocuk portakalda vitamindi herhalde
Bi taliska atiyor onu da sokucu yapan hocaydi gelene kadar kac gol atmisti bizden sonra atmaya basladi ha bide tosici forvet oynataydi megredodan cok atar diyorudm tank reyiz ne saplamis gecen hafta 90. Dakikada 90a heminde muhtassam saag ayaylan

Ozziyi bitirdi falan diye sallayanlar da var yHu ozziyi oynatan senol zaten senol gelmese ozzi forma falan goremez simdiye ikinci lige postalanmosti

Adama bursadan volkani istedi diye vizyon mizyon dendi eee avci da ankaragucunden boydu aldi iste
Ona mappanje muamelesi cekiyoz

Taraftar garip, iki tane kupa bozdu ayarini

Sanki 20 senede 18 kupa aliyorduk senol gelene kadar sampiyon olamadi da kovduk

Ayaklar yere basmazsa daha sert dususler olur
Luce sonrasi hikayeler devam ediyor

Bizim bilmis taraftara gore luce yasliydi korkakti futboldan anlamazdi
3 tane salagin lafiyla luceyi gonderdik
Adam koy takimini alip elit seviyeye cikardi uefa kupaso kazandi

Havada cok fena luce sonrasi delbokse kokusu var

Çevrimdışı Necmi

teseliler şenolu çogu beşiktaşlıdan daha beşiktaşlı oldugu için teseye böle sahip çıkmıyordu vb diyerek arkasından atıp tutuyor hangi bursalı arkasından bayram etmiş? gösterirmisin bir tane. gene bilimsel dayanağı olmayan sadece itham ve iftiradan ibaret bir ileti. biliç taş gibi oynatıyordu yeniliyordu şenol rezil oynatıyordu yeniyordu. hangisini seçersin die 3 yaşındaki çocuğa sorsan yanıt belli adam 4 yılda rekor puan ortalaması tutturmuş gerisi lafı güzaf...
taş gibi oynayıp yenen takımı tercih ederim
diğer ikisinden birini tercih etmek zorunda değilim sanırım :D

Çevrimdışı mylife1903

ilk geldiği takımlara iyi hücum futbolu oynatmakdan bahsetmişsin sanki ilk sene 100 gol atıp diğer seneler 60 golde kaldık gibi bir algı sezdim.

neyseki az evvel dediğim gibi istatistik bilimi yardıma koşuyor

ilk sene  75 gol 2. sene 72 gol 3. sene 69 gol 4. sene  72 gol
4 senelik puan ortalamasina ve gol ortalamasina bakip doger hocalarla karsilastirmak lazim
Hocalari gecelim 4 sene ustuste 70 puanlara yaklastigimiz donem olmus mu?