Uğraşabilecek arkadaşlar varsa,onlardan bir ricam var:şu son iki seneki taktik dehamız şenol sun'ın maçlarından kesitler atabilir misiniz buraya?Artı olarak iyi oynayan oyuncuyu haftaya tak diye kesip,her maç sıvamasına rağmen evladına toz konduramadığını da hatırlatalım bir şekilde.Çünkü forumdaki arkadaşlarımız büyük ihtimalle kısa süreli hafıza kaybı yaşıyorlar,son iki seneyi hatırlamıyorlar onlara yardımcı olmak lazım.Ve her nedense taktik dehamızın sürekli adamlığını,efendiliğini ön plana çıkarıp;yaptığı karaktersizlikleri unutanlara bazı şeyleri hatırlatmakta ciddi fayda görüyorum.
Son 2 sene de ne olmuş ?
Hoca aboubakar,ba,cenk yapalım demiş.Yönetim : larin,love,negredo,pektemek yapmış.(Devre arası cenk'i yollamış.)
Hoca atibanın yedeğini alalım demiş gitmiş yönetim medel'i almış 1 sene tek atiba ile oynadığımız dönemde mevcut başka yok.
Hoca sağ bek alalım demiş yedek 2 sene almamış
Quaresma'yı backuplayacak bir oyuncu istemiş lens alınmış lensin durumu ortada.
Babel'i yollamayın dedi yollandı,fabri kalsın dedi kalmadı,Tosic kalsın dedi kalmadı.Marcelo kalsın dedi satmamız lazım oyuncu alınması için dendi(eşi ağladı gitmek istemedi) yerine medel,lens,negredo alındı!
Beşiktaşın hakkı yendi hakemler,medya,mhk,tff,siyasi her yönden güneş hoca olmasına rağmen Beşiktaşı savunmaya çalıştı tek başına başkan umursamadı.
(Beşiktaş'ı 2 sene bende çok boşladım via : Orman)
Devam edelim mi daha ?
Kadroyu bozmayın,maaşları zamanın da ödeyin yeter dedi.Kadro bozuldu,maaşlar zamanında ödenmedi.
Peki bir de yönetim iyiyken taraftarın camianın hocasının arkasında dururken ne olmuş beraber bakalım mı ?
2015-2016 sezonu santrafor gomez ve cenk.10 numaraya sosa.6 numara atiba.Geri kalan bölgeler idare eder oyuncular.İsmail,Quaresma,olcay,kerim,töre,serdar,ersan kalede tolga ve stadsız şampiyon yapmış hemde fenerin 100 milyon € transfere harcadığı sezon aaa bak sen ?
2016-2017 sezon santrafor aboubakar,cenk.10 numara talisca.6 numara atiba.Diğer bölgeler yine idare eder oyuncular.Babel,Quaresma,Olcay,Töre vs. yine şampiyon yapmış.
ŞL'de ilk defa nağmalup lider çıkma en çok puan toplama.(Tarihimizde ilk defa)
UEL'de çeyrek final.
Çok arayacaksınız çok....