abi bunuda geçen sene pasta örneği açıklamıştım eline bir malzeme veriyorlar malzemeler kısıtlı o malzemeler ile pasta yapmanı istiyorlar.
Ortaya mükemmel bir pasta çıkarmı eksik malzeme var ?
Hocaların durumuda ona benziyor...
Yedek kaleci ? Yok
Santrafor ? Yok
Sol kanat ? Yok
6 numara ? Yok
Hatta 8 numara ? Yok
Pedro ? Geç geldi
Takım da eksik çok elde ki oynayanlar da yetersiz hangi birisi konusunda karakter koyacak hoca ? Hem eksik çok hem oynayanlar yeterli değil.
Güneşin başına gelenler "hocam idare et oyuncu alamıyoruz" kervanına avcı'da katıldı bakıyoruz demiş avcı.2 eylülde 2 adam getirirler yine eksik bölgeler kalır onları lige,takıma,taktiği uyum derken ilk yarı şampiyonluğu veriririz 2.ci yarı çıkışa geçeriz.Daha sonra bu kadro aslında daha iyisi yapabilirdi suçlu hoca deriz onu gönderir yönetim seneye yine tekrarla.Ajan mıdır bu yönetim mit midir içimize sızmışlar mı ben çözemiyorum artık...Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar alma düşüncesinin bir mantıklı açıklaması yok zaten...
Beşiktaş takımını kaç sezondur Avcı’dan daha fazla analiz etmiş, gözlemlemiş bir hoca daha yoktur dünya üzerinde.
Buna göre bu kangrenleri kesmemek, idare etmeye çalışmak, istisnasız her hazırlık maçına bunları koymak hocalık değil yönetimle iyi olayım, geçinip gideyim kafası.
Bunların yerine Rıdvan’ı, Muhayer’i, Erdem’i, Orkan’ı koymak, bunlarla olmaz mesajıdır yönetime, taraftara. Veya Sergen’in hafta içi konuştuğu gibi transfer istiyorum diyeceksin dobra dobra.
Avcı’nın bu camiada kredibilitesi yok. Hele Orhan Ak mevzusu ile biraz olsun iyi niyetle bakan benim gibi taraftarı da soğuttu kendisinden.
Çabucak birşeyler yapması lazım. Bir planı var ama oynattığı adamlar tamamen alakasız. Niye idare etme peşinde.
Amiyane bir tabir var kıyakçılığın sonu ayakçılıktır diye.