2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264104 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Tamam çok güzel hocayı gönderelim kesmedi yönetimi de gönderelim. E sonra ne olmasını bekliyoruz. Bu kadar kırılgan olmayı, enseyi karartmayı kabul etmiyorum. Yeni transferlerin takıma katılması, sırf şu Caner ve Q7'nin oynamaması bile çehreyi ciddi değiştirecektir. Yapılacak olan ilk maçta stadı doldurup takımı sağlam bi gazlamak.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı caner.eryigit

Tamam çok güzel hocayı gönderelim kesmedi yönetimi de gönderelim. E sonra ne olmasını bekliyoruz. Bu kadar kırılgan olmayı, enseyi karartmayı kabul etmiyorum. Yeni transferlerin takıma katılması, sırf şu Caner ve Q7'nin oynamaması bile çehreyi ciddi değiştirecektir. Yapılacak olan ilk maçta stadı doldurup takımı sağlam bi gazlamak.

Abi bizim zaten camia olmak gibi bir sorunumuz var bir de başkanın taraftara karşı yaptığı atarlar mylife abinin de dediği gibi kurumsal hafıza olayının olmayışı.burak için hayır derler alır Orhan Ak derler yine bildiğini yapar.taraftar ile bu kadar zıtlaşılmaz.taraftara rağmen o koltukta 1 saniye bile oturamazsın.yrn öbürgün kendi yaptığın stada maç izlemeye gelemeyeceksin.şenol hocayı eleştirdik kimisi burada kazma kürek daldı kimisi daha ince ince kimisi de savundu.ama savunanları argümanı hep şu oldu çoğunun benim gözlemlediğim resmen paralı trol gazeteciler ile hocanın altını oydular.o kadar olay oldu hakemler le alakalı hakemlere değil hocaya taraftara çaktılar.şimdi olaylar değişti ama günah keçisi Şenol güneşi o da gitti artık ihaleyi bırakacakları kimse yok direk onlar alır kaçarı da yok.dün Şenol hoca ya yaptılar bugün Abdullah avcıya yapacaklar ilerleyen günlerde.anlamadığım bunu göremiyorlar mı ya da bile isteye mi yapıyorlar. Camia dinamiklerinden bu kadar uzaklar sa durum daha da vahim.
Başa dönersek biz hiçbir zaman camia olamadık. Şampiyon olduğumuz sezonlar da hep sahada en iyi olandık.bizi diğer renkliler gibi ittirmezler.Allah muhafaza biz geçen sene ki fener durumuna düşelim düşürmek için ellerinden geleni yaparlar. Taraftar ortamı da şuan çok müsait herşey için.
Cuma günü inşallah maçta olucam bir gözlem yapmaya çalışacağım bakalım hayırlısı.
Başkan bir an önce kulüpler Birliği başkanlığını bırakıp Beşiktaş başkanlığına geri dönsün bir zahmet.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz niye ilk maçtan bu kadar tepki gösteriyoruz? Güzel soru. Gelecek adına bizi umutlandıracak, bizi birbirimize bağlayacak herhangi bir sebep bulamadığımız için olabilir mi? Bu takım feda dönemini de gördü. Taraftar sırtını döndü mü hiç? Bu kötü futbol veya alınan sonuçlarla alakalı bir durum değil. Bu karşılıklı anlaşmazlığın kar topu misali sürekli büyümesi ile gelinen nokta. Şu an çığ gibi büyüyor ve üstümüze doğru geliyor. Çözüm sadece transfer yapmakla da düzelmez. Alınan ilk kötü sonuçta tekrar aynı sesleri duyarız. Bu iletişimsizliği ve anlaşmazlığı düzeltecek kişi Beşiktaş başkanıdır. Ancak ondan da somut adım göremediğimiz gibi ortamı daha fazla gerecek açıklamalar duyuyoruz. Şu an başarısızlık sadece futbol değil en küçük branşa kadar sirayet etmiş durumda. Çok büyük bir yönetim zaafiyetimiz var. Protestolar arttığında taraftar desteğini de komple kaybettiğimiz de yaşanacaklar daha vahim sonuçlar doğuracak. Umarım birileri buna dur der artık...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi COB

Ilk 10 hafta durumu takip edip sonra yorum yapacagim. Sistem komple degisti ve ayak uydurmak biraz zaman alacak.

Çevrimdışı uğur07

Caner Erkin'in geçen seneki lig performansı:
20 maç ilk onbir.
12 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyet. Puan ortalamasi: 39/201.95

Gary medelin geçen seneki lig performansı:
22 maç ilk onbir.
11 galibiyet 6 beraberlik 5 mağlubiyet puan ortalaması: 39/221.77

Quaresma nin geçen seneki lig performansı:
21 maç ilk onbir.
11 galibiyet 7 beraberlik 3 maglubiyet
Puan ortalaması: 40/211.86

Beşiktaş geçen sene lig performansı:
34 maç
19 galibiyet 8 beraberlik 7 mağlubiyet
Puan ortalaması: 65/341.91

Caner Medel ve Quaresma beraber:
7 maç 11 puan 1.57 ort.

Caner ve medel beraber:
4 maç 9 puan 2.25 ort.

Caner ve Quaresma beraber:
5 maç 10 puan 2.00 ort.

Medel ve Quaresma beraber:
8 maç 16 puan 2.00 ort.

Caner tek başına:
4 maç 9 puan 2.25 ort.

Medel tek başına:
3 maç 3 puan 1.00 ort.

Quaresma tek başına:
1 maç 3 puan 3.00 ort.

Ucununde beraber oynamadığı maçlar:
2 maç 4 puan 2.00 ort.

Tabii başka bir sürü etken var. Diğer oyuncular, deplasman, büyük maç falan.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

Benim buradan çıkardığım medelin takıma geçen sene olumsuz etkisi olmuş. Belki de sebep doğru kullanılmaması. Ama benim görüşüm maaş, yabancı kontenjanı ve bir senelerinin kalması açısından Medel ve Quaresma nin sözleşmelerinin bedelsiz de olsa feshedilip. Bir 6 numara bir de kanat alınması.

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 12:56:45 uğur07 ]

Çevrimdışı uğur07

Sekiz beraberliğin yedisinde Quaresma altısında Medel oynamış. Bu canerde 3

Çevrimdışı savaş altay

Senol gunes'in transferleri gecikiyorken yonetim suclu ama avcinin transferleri

gecikiyorken avci suclu  :lol:  Ideal 11'den kalecin, sol bekin, orta sahan ve fw'in yok.

Transfer gereken bolgeleri herkes sayiyor en az 3, kac adam etti toplam?  :alala:

Sahaya surulen verimsiz oynayanlarda cabasi,  dorukhan ve gg gibi. En azindan belli standart oynarlardi.

Sonra geliyorlar kimsenin adami olmayin edebiyati yapiyorlar. Iki sezon sampiyonluk sonrasindaki iki sezon

oyun anlayisi ile bir 20 yil daha sampiyon olamazdik  :bandit: Tek fark takimin basinda bagimlisi oldugunuz senol gunes

olurdu. Camiadan kacarcasina agzi bile dogruluktan uzak bir sekilde seni terk eden adama firsat buldugunuz ilk mac

fanboyluk yapacaksiniz. Bu teknik adam sampiyon oldugu iki sezonun arkasindan gitseydi mantigi anlardim fakat

Son iki sezonki topa sabredip, sartlari yazilmis ilk hafta deplasman macinin arkasindan "dibi gorduk" edebiyati

yapiyorlarsa ben burada besiktas sevgisinden cok "aha zamani" diyip senol gunes'in adamligina heves hissederim.

Çevrimdışı uğur07

Yedi mağlubiyet in 5 inde Caner ve Quaresma var. Medel ucunde yer almış

Çevrimdışı uğur07

Mesela bunu dorukhana uygularsak 19 maçta 12 galibiyet 5 beraberlik 2 mağlubiyet çıkıyor 19 maçta 41 puan

Çevrimdışı uğur07

Atiba için 15 galibiyet, 5 beraberlik 5 yenilgi. 2.00 ort.

Çevrimdışı savaş altay

Ali ece de uyanmis mevzuya sadece destek degil zamana da ihtiyac var diye yazmis.

Basin toplantisinda dile getirdigim mevzu.

Çevrimiçi yaço58

yönetimi eleştirmeyi geçtim artık bilindik şey zaten ama abdullah hoca pas diyor top kapma hızımızı 7-8 saniyeye indirmemiz lazım diyor çıkardığı kadroya bakıyorsun 3 kangren var quaresma medel caner caner şu 3 adamın yerine pedro oğuzhan muhayeri oynatıp orta sahayı 1 fazla tutabilirdik ljajic sol kenar gibi oynayabilirdi açın bakın maçı quaresmaya gelen her top karşı rakibe giden bir top oldu istatistikleri vardır topla buluştuğunda yaptıklarının senin bu kadar oynattığın sistemle alakasız oyuncun varsa ismi ne olursa olsun yedekte bekletirsin işte gördük ruizi adam ben topçuyum diye bağırdı kusursuz oynadı savunmadan topu çok iyi çıkarttı önünde durağan bir orta saha olmasına rağmen oyun kurulumunda biz hiç dorukhanıda görmüyoruz onunda pas istasyonu olması gerekirken olamıyor benim ümidimi kıran tek şey bu 3 oyuncunun ilk 11 de yer vermesiydi avcının tüm hazırlık maçlarında quaresma 11 oynadı ne bu adamdaki vazgeçilmezlik bi kere insan denerdi oğuzhan dorukhan muhayyer boyd ljajic kurgusunu hazırlık maçlarında falan hiç görmedik umarım bu hocaya ve yönetime sağlam bir tokat olmuştur haftayaki maçta hoca gene quaresmayı falan ilk 11 de sürerse bu sezonu hiç oynamayalım çünkü dedikleri ile yaptıkları zıtlaşıyor dün quaresmasız 3 tane ekstra formasyon vardı güveni sola atıp umutu forvete koyup pres gücünü yüksek tutabilirdin yada boydu sola atıp sağda gökhan daglısı önlü arkalı oynatabilirdi daha dengeli olurdu yada ozi muhayer dorukhan ilerdede boyd güven ljajic şu formansyonlardan birini görsem inancım olurdu yenilsekte ama kangren kesilip atılmadığı sürece sürekli kaos olur başkan 3 net transfer yapmalı orta saha kanat bide forvet al elyonusi ile aboubakarı kiralık birde orta saha al çok zor olmamalı bunu yapmak yapmazsa ne olur geçen seneki fenerin durumuna düşeriz avcı istifa eder sonra yönetim gider enkaz daha büyük olur şimdi vereceğin 6m fazla maaş seni daha büyük enkazın altında kalmaktan kurtaracak şuan geleceğimiz içinde 3 net transfer lazım gidip saçma sapan 3 transfer yaplırsa yada kaliteli adamlar alınmazsa olacaklar beli önce avcı gider sonrada yönetim sürekli bi kaos olur ne stad dolar ne forma satışı olur doğru dzgün gelen başkan yeni bi enkaz devralır

Çevrimdışı savaş altay

yönetimi eleştirmeyi geçtim artık bilindik şey zaten ama abdullah hoca pas diyor top kapma hızımızı 7-8 saniyeye indirmemiz lazım diyor çıkardığı kadroya bakıyorsun 3 kangren var quaresma medel caner caner şu 3 adamın yerine pedro oğuzhan muhayeri oynatıp orta sahayı 1 fazla tutabilirdik ljajic sol kenar gibi oynayabilirdi açın bakın maçı quaresmaya gelen her top karşı rakibe giden bir top oldu istatistikleri vardır topla buluştuğunda yaptıklarının senin bu kadar oynattığın sistemle alakasız oyuncun varsa ismi ne olursa olsun yedekte bekletirsin işte gördük ruizi adam ben topçuyum diye bağırdı kusursuz oynadı savunmadan topu çok iyi çıkarttı önünde durağan bir orta saha olmasına rağmen oyun kurulumunda biz hiç dorukhanıda görmüyoruz onunda pas istasyonu olması gerekirken olamıyor benim ümidimi kıran tek şey bu 3 oyuncunun ilk 11 de yer vermesiydi avcının tüm hazırlık maçlarında quaresma 11 oynadı ne bu adamdaki vazgeçilmezlik bi kere insan denerdi oğuzhan dorukhan muhayyer boyd ljajic kurgusunu hazırlık maçlarında falan hiç görmedik umarım bu hocaya ve yönetime sağlam bir tokat olmuştur haftayaki maçta hoca gene quaresmayı falan ilk 11 de sürerse bu sezonu hiç oynamayalım çünkü dedikleri ile yaptıkları zıtlaşıyor dün quaresmasız 3 tane ekstra formasyon vardı güveni sola atıp umutu forvete koyup pres gücünü yüksek tutabilirdin yada boydu sola atıp sağda gökhan daglısı önlü arkalı oynatabilirdi daha dengeli olurdu yada ozi muhayer dorukhan ilerdede boyd güven ljajic şu formansyonlardan birini görsem inancım olurdu yenilsekte ama kangren kesilip atılmadığı sürece sürekli kaos olur başkan 3 net transfer yapmalı orta saha kanat bide forvet al elyonusi ile aboubakarı kiralık birde orta saha al çok zor olmamalı bunu yapmak yapmazsa ne olur geçen seneki fenerin durumuna düşeriz avcı istifa eder sonra yönetim gider enkaz daha büyük olur şimdi vereceğin 6m fazla maaş seni daha büyük enkazın altında kalmaktan kurtaracak şuan geleceğimiz içinde 3 net transfer lazım gidip saçma sapan 3 transfer yaplırsa yada kaliteli adamlar alınmazsa olacaklar beli önce avcı gider sonrada yönetim sürekli bi kaos olur ne stad dolar ne forma satışı olur doğru dzgün gelen başkan yeni bi enkaz devralır
Pedro hesabi quaresma'yi kesecek kanat geldiginde 1 hafta da o otururur gibi geliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pedro hesabi quaresma'yi kesecek kanat geldiginde 1 hafta da o otururur gibi geliyor.
Senelerdir tek değişmeyen konumuz Q7. 2 tane rabona, trivela yapacak diye senelerdir konuşuyoruz. Artık gitmeli. Yedek olarak bile istemiyorum. Miladı doldu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

anlamıyorum gerçekten. Her gelen hoca çok çalışıyor istediklerimizi veriyor falan diyor. Sahayı bi izliyoruz saçmasapan hareketler, top kayıpları, gereksiz agresiflik gırla. Bugün de ruizle tartışmış.
Sahanin en iyilerinden ruize salca olmus ha. Fotoyu da gordum, kanat gelsede kurtulsak sundan.

Çevrimdışı savaş altay

Senelerdir tek değişmeyen konumuz Q7. 2 tane rabona, trivela yapacak diye senelerdir konuşuyoruz. Artık gitmeli. Yedek olarak bile istemiyorum. Miladı doldu.
Bu bahane ile kadro disi zorlanir aslinda ama nasil bi agirlik koymussa bertaraf edemiyoruz.

Haklisin su yorumu yazarken bile gina mode on.

Çevrimdışı scarfright

Bu da işin diğer boyutu...

Beşiktaş son 5 sezonun hiçbirinde ligin en iyi kadrosuna sahip değildi.  Buna rağmen elde edilen muazzam başarıları kadro inşası için bir imkana çevirmek varken bunun yerine hocaya mobbingi tercih edenler, şimdi ivme dibe vurmuşken kadro inşa etmek gibi bir açmazla karşı karşıya. (Doğan Ustaer - @dogan_ustaer)
2017 2018 de en iyi kadro bizdeydi. o sene güle oynaya alacağımız şampiyonluk ş.l. ve türkiye kupası fener maçında güme gitti.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Karabay

O değilde boyt daha ilk haftadan pektemeğe dönüştü  :bawling:

Çevrimdışı MUSTAFA_

2017 2018 de en iyi kadro bizdeydi. o sene güle oynaya alacağımız şampiyonluk ş.l. ve türkiye kupası fener maçında güme gitti.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncuların maaşını ödeyemediğimiz kadrodan bahsediyorsun. O kadro iyiydi ama ne kadar ekmek o kadar köfte oluyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

O değilde boyt daha ilk haftadan pektemeğe dönüştü  :bawling:
Sistem oyuncuyu değerli hale getirir. Şu an ortada ne sistem ne de sisteme uygun oyuncular var. Eleştirmek için çok erken. Transferler geldikten sonra tekrar konuşmak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

daha önce de söyledim yine söylüyorum pep guardiolayı getirsen bu yönetimle bir şey olmaz.

Bu zihniyet hoca yemeye devam eder.

önce güneş
şimdi avcı

avcıyı gönderip yerine sergeni getirirler onu da yerler.

Gitmesi gereken kişiler hocalar değil.Bunu savunmaya devam edeceğim.

Gitmesi gerekenler hocalar değil orası amenna ama hocalar da biraz karakter koysun. Şenol Güneş Marcelo’yu satıyorlar tamam diyor, Quaresma’yı veriyorlar yararlanırım diyor, Negredo, Love diyorlar tamam diyor.

Abdullah Avcı takımın kangrenleri Quaresma, Caner, Medel’i ilk maçtan 11’e yazıyor, böyle her şeye eyvallah çeken hocalar yönetiyor bu takımı.

Çevrimdışı caner.eryigit

Q7 medel lens mirin acilinden hemen abi ne kadar az zararla gönderebilirsek karımızdır.zaten giren girmiş.oğuzhan kardeşim 3 sezondur bekliyoruz ne zaman dönmeyi düşünüyorsun acaba kusura bakma da senden de olmaz.caner ile el ele sende yoluna.
Abdullah hocam q7. senin oyun formatına aykırı doğmuş bir adam bu adamla olmayacağını herkesten çok iyi biliyorsun.
Geldiğin gün ilk göndermen gerekse oyuncu ona rağmen onunla başlıyorsun. Koca bir soru işareti?
Kadro ile alakalı radikal kararlar almamız lazım.yukarıda saydığım arkadaşlardan ne kadar zararla yollarımızı ayırırsak kardır.yoksa olmayacak q7 bu takımda kaldığı sürece demoklesin kılıcı gibi hocanın üzerinde duracak i.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu da işin diğer boyutu...

Beşiktaş son 5 sezonun hiçbirinde ligin en iyi kadrosuna sahip değildi.  Buna rağmen elde edilen muazzam başarıları kadro inşası için bir imkana çevirmek varken bunun yerine hocaya mobbingi tercih edenler, şimdi ivme dibe vurmuşken kadro inşa etmek gibi bir açmazla karşı karşıya. (Doğan Ustaer - @dogan_ustaer)

Kimse bu doğan ustaer yanlış konuşuyor. 14-15 sezonunda en iyi kadro değildik. 4. olduk. 15-16 da en iyi kadro değildik belki ama süper lig tarihinin en iyi 3 golcüsünden biri bizdeydi. 16-17 de açık ara ligin en iyi kadrosu bizdeydi bu 2 sezonu şampiyon geçirdik. 17-18 de 15-16 nn tam tersi golcü hariç ligin en iyi kadrosuydu ama 4. olduk. Geçen sene kadro daha eksikti devre arası en iyi 2 oyuncumuz daha gitti Burak geldi 3. olduk.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı savaş altay

Kimse bu doğan ustaer yanlış konuşuyor. 14-15 sezonunda en iyi kadro değildik. 4. olduk. 15-16 da en iyi kadro değildik belki ama süper lig tarihinin en iyi 3 golcüsünden biri bizdeydi. 16-17 de açık ara ligin en iyi kadrosu bizdeydi bu 2 sezonu şampiyon geçirdik. 17-18 de 15-16 nn tam tersi golcü hariç ligin en iyi kadrosuydu ama 4. olduk. Geçen sene kadro daha eksikti devre arası en iyi 2 oyuncumuz daha gitti Burak geldi 3. olduk.
Bunlari ben yazacaktim "paketlenmisi" var buyur dedin  :tabe:

Bu yazidaki amac senol gunes. Biz illuminatiyi desifre etmis nesiliz, kucuk algilar islemiyor bize  :bandit:

Next :biggrinking: