2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263911 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Kimse bu doğan ustaer yanlış konuşuyor. 14-15 sezonunda en iyi kadro değildik. 4. olduk. 15-16 da en iyi kadro değildik belki ama süper lig tarihinin en iyi 3 golcüsünden biri bizdeydi. 16-17 de açık ara ligin en iyi kadrosu bizdeydi bu 2 sezonu şampiyon geçirdik. 17-18 de 15-16 nn tam tersi golcü hariç ligin en iyi kadrosuydu ama 4. olduk. Geçen sene kadro daha eksikti devre arası en iyi 2 oyuncumuz daha gitti Burak geldi 3. olduk.
Golcun kadar konusursun
Sostem yap taktik yap sabaha kadar rakibi izle o top o kaleye gormedikce en cok 1 puan alirsin

Dun guven cocuk ne sitoperleri zorlayabildi ne top tutabildi
Ilerde top tutamwzsan ortasahanda yanasamaz sana beklerin de cikamaz git gele doner dilin sakar dakika 60te
Dun gg mesela hayatimda gordugum en kotu performansindaydi ne gidebildi ne gelebildi acayipti cocugun sakatligi da olabilir ama ileride top tutamamakla da alakali oldugunu dusunuyorum

Çevrimdışı Ripley

O değilde boyt daha ilk haftadan pektemeğe dönüştü  :bawling:

Sakatlandıktan sonra saçma sapan oynadı beyin sarsıntısı gibi bir şey olmasın? Kalecileri hastanelik oldu bununda kafayı sardılar denge problemi yaşamış olabilir, çünkü ilk yarıdakinden farklı oynadı bariz bir şekilde.

Çevrimdışı levitate

Q7 medel lens mirin acilinden hemen abi ne kadar az zararla gönderebilirsek karımızdır.zaten giren girmiş.oğuzhan kardeşim 3 sezondur bekliyoruz ne zaman dönmeyi düşünüyorsun acaba kusura bakma da senden de olmaz.caner ile el ele sende yoluna.
Abdullah hocam q7. senin oyun formatına aykırı doğmuş bir adam bu adamla olmayacağını herkesten çok iyi biliyorsun.
Geldiğin gün ilk göndermen gerekse oyuncu ona rağmen onunla başlıyorsun. Koca bir soru işareti?
Kadro ile alakalı radikal kararlar almamız lazım.yukarıda saydığım arkadaşlardan ne kadar zararla yollarımızı ayırırsak kardır.yoksa olmayacak q7 bu takımda kaldığı sürece demoklesin kılıcı gibi hocanın üzerinde duracak i.

yönetim o radikal kararları verebilse şuan üst üste 4 şampiyonluğumuz vardı

başkan risk almasını bilmiyor (stad dışında) garanti gitmeyi beceremiyor saçma sapan takılıyoruz sonra
bipbipbupbup

Çevrimdışı Arthur Dayne

Senol gunes'in transferleri gecikiyorken yonetim suclu ama avcinin transferleri

gecikiyorken avci suclu  :lol:  Ideal 11'den kalecin, sol bekin, orta sahan ve fw'in yok.

Transfer gereken bolgeleri herkes sayiyor en az 3, kac adam etti toplam?  :alala:

Sahaya surulen verimsiz oynayanlarda cabasi,  dorukhan ve gg gibi. En azindan belli standart oynarlardi.

Sonra geliyorlar kimsenin adami olmayin edebiyati yapiyorlar. Iki sezon sampiyonluk sonrasindaki iki sezon

oyun anlayisi ile bir 20 yil daha sampiyon olamazdik  :bandit: Tek fark takimin basinda bagimlisi oldugunuz senol gunes

olurdu. Camiadan kacarcasina agzi bile dogruluktan uzak bir sekilde seni terk eden adama firsat buldugunuz ilk mac

fanboyluk yapacaksiniz. Bu teknik adam sampiyon oldugu iki sezonun arkasindan gitseydi mantigi anlardim fakat

Son iki sezonki topa sabredip, sartlari yazilmis ilk hafta deplasman macinin arkasindan "dibi gorduk" edebiyati

yapiyorlarsa ben burada besiktas sevgisinden cok "aha zamani" diyip senol gunes'in adamligina heves hissederim.
Çok güzel özetlemişsiniz...  :claps:

Çevrimdışı cursedofdragon

Gitmesi gerekenler hocalar değil orası amenna ama hocalar da biraz karakter koysun. Şenol Güneş Marcelo’yu satıyorlar tamam diyor, Quaresma’yı veriyorlar yararlanırım diyor, Negredo, Love diyorlar tamam diyor.

Abdullah Avcı takımın kangrenleri Quaresma, Caner, Medel’i ilk maçtan 11’e yazıyor, böyle her şeye eyvallah çeken hocalar yönetiyor bu takımı.

abi bunuda geçen sene pasta örneği açıklamıştım eline bir malzeme veriyorlar malzemeler kısıtlı o malzemeler ile pasta yapmanı istiyorlar.

Ortaya mükemmel bir pasta çıkarmı eksik malzeme var ?

Hocaların durumuda ona benziyor...

Yedek kaleci ? Yok
Santrafor ? Yok
Sol kanat ? Yok
6 numara ? Yok
Hatta 8 numara ? Yok
Pedro ? Geç geldi

Takım da eksik çok elde ki oynayanlar da yetersiz hangi birisi konusunda karakter koyacak hoca ? Hem eksik çok hem oynayanlar yeterli değil.

Güneşin başına gelenler "hocam idare et oyuncu alamıyoruz" kervanına avcı'da katıldı bakıyoruz demiş avcı.2 eylülde 2 adam getirirler yine eksik bölgeler kalır onları lige,takıma,taktiği uyum derken ilk yarı şampiyonluğu veriririz 2.ci yarı çıkışa geçeriz.Daha sonra bu kadro aslında daha iyisi yapabilirdi suçlu hoca deriz onu gönderir yönetim seneye yine tekrarla.Ajan mıdır bu yönetim mit midir içimize sızmışlar mı ben çözemiyorum artık...Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar alma düşüncesinin bir mantıklı açıklaması yok zaten...

Çevrimdışı Ripley

Dün takım komple kötü değildi rakibin golü olana kadar -sanırım 30. dakikada oldu- o zamana kadar pozisyon vermedik. İlk gol %100 7 nolu kişinin hatasından geldi adamını bırakıp Gökhan'a yardıma gitti kim sorarsa! 2. gol de Avcının defanstan paslaşarak çıkmasını istediği sistemin kurbanı olan Medel yüzünden oldu yani 2 bireysel hata sonucu maç bitti. 3. golü konuşmaya gerek yok skor 0-0 da o şut attırılsaydı büyük sorun olurdu ama skor 2-0 iken normal karşılarım, tabi Utku o golü yememeliydi orası ayrı.

İlk 11 oynamaması gerekenler sıralı tam liste:

7 numara
Caner
Oğuzhan(böyle oynayacaksa)
Medel
Utku

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yönetim açısından olaya bakarsak da banka anlaşmasının şartlarını tam olarak bilmediğimiz için doğru yorum yapamayız ama banka anlaşması bir taraftan takım eksikleri ve taraftar baskısı bir taraftan geliyor. Risk alınmalı mı alınmamalı mı? Önümüzdeki 13 günde buna cevap verecekler. Risk alıp elini taşın altına koymazlarsa şölenle uğurlanırlar. Risk almak zorundalar. Başka çıkışları yok bu saatten sonra. Umarım risk alırken mantıklı riskler alınır. Sırf almak için transfer yapılmaz.

Çok doğru. 5-6 net 11 oyuncusu eksik burada yönetimin umurundaysa Beşiktaş, 2-3 transfer bu sene net nokta atışı kaliteli 11 oyuncusu. 2-3 transfer seneye olmak üzere takımı düzeltmeliler. Fb ye döneriz gibi söylemleri doğru bulmuyorum. Zaten onlara dönmüş durumdayız. Elde ki kadro şampiyon olacak veya şampiyonluğa oynayacak seviyede değil ama ligde son 2 hafta kalacak seviyede de değil. Ki 2 haftaya kalırsak bizi düşürürler orası ayrı.

Atiba-Burak döndüğünde 2 iyi oyuncu eklenmeyecek. Atiba orta sahada ki Medel-Dorukhan vs kimle oynuyorsa onu rahatlatacak bekler daha rahat hücuma çıkacak. Savunma biraz daha ileri çıkacak. Burak geldiğinde Ljacic onu oynatmaya çalışırken Burak ın yıpratıcı ve aldatıcı koşularından kendi de faydalanacak. 2 de etrafında ki adamlar 11 oyuncusu gibi idare edilebilir olacak. 6-7 11 oyuncusu ile oynamak var dünkü gibi 2 11 oyuncusu ile oynamak var. Beşiktaş yönetiminin taraftara ve kendine yalan söylemeyi bırakması lazım. hedef ne açıkça demesi lazım. Şampiyonluksa Marcelo-Khedira-Talisca-Gomez ( isimler örnek aynı uyumu verecek aynı kalitede en az olacak isimler olabilir) 13 günde gelecek.3 ü kesin stoper-orta saha olmazsa olmaz golcü. Kaleci-kanat ve 10 numara seneye bırakılabilir. Eğer Konop-Babacar-V.Babacan vs isimlerle idare ederim denilirse. Beşiktaş o bankalar birliği anlaşmasına hiç uyamaz. Avcı yı getirerek zaten Beşiktaş taraftarının çok da beğenmeyeceği Başak sistemini kabul etmiş oluyorsun üstüne bu vasat topçuları ne kimse izlemeye gider ne forma vs alır seneye sponsor bulamaz bu takım açık söylüyorum. Yayın geliri maç başı gelirler sıralama geliri vs derken 10 m euro kar ederken 100 m euro zarar edip daha da batacağız.

Futbol kaliteli oyuncularla oynanır. Para yok demesinler. 1000 euro ya Gomez i getirebilen yönetim istediği oyuncuyu getirebilir. Para yok vs de bahane kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. 3 kuruşa 5 köfte yok. ucuz mal alacak kadar zengin değiliz biz. Her sene basit düz yetersiz topçuları alıp üstüne gönderemiyoruz. Para kazanmak istiyorsa yönetim Dorukhan ı satacak 8 e Mehmet Özcan ı alacak 1 e. Medel-Vida-Lens-Q7-Roco ve yetersiz bazı yerlilerden kime teklif varsa 3 e 5 e bakmadan gerekirse bedava verecek. Nerede çokluk orada b.kluk maalesef.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Dün takım komple kötü değildi rakibin golü olana kadar -sanırım 30. dakikada oldu- o zamana kadar pozisyon vermedik. İlk gol %100 7 nolu kişinin hatasından geldi adamını bırakıp Gökhan'a yardıma gitti kim sorarsa! 2. gol de Avcının defanstan paslaşarak çıkmasını istediği sistemin kurbanı olan Medel yüzünden oldu yani 2 bireysel hata sonucu maç bitti. 3. golü konuşmaya gerek yok skor 0-0 da o şut attırılsaydı büyük sorun olurdu ama skor 2-0 iken normal karşılarım, tabi Utku o golü yememeliydi orası ayrı.

7 numara
Caner
Medel
Utku

buna katılıyorum abi yeni transferleri kadroya eklediğimizde Douglas-Rebocho karius geri döndüğün de böyle goller yemeyiz ancak gol atamayız mevcut santrafor ve sol kanat ve orta saha ile.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bu arada her ne kadar işe yaramasa da farkettiniz mi bilmiyorum ama,oyuncuların sahaya dizilişi çok iyiydi.Bölgeler arası mesafeler kısalmış,defans dörtlüsü belli bir hizada hareket ediyordu.Gerçekten de golü yiyene kadar ben takımdan umutluydum.Bu ilk onbirin yarısından fazlası değişecek,öyle veya böyle bu sistem oturacak ve o zaman göreceğiz neyin ne olduğunu.

Çevrimdışı caner.eryigit

yönetim o radikal kararları verebilse şuan üst üste 4 şampiyonluğumuz vardı

başkan risk almasını bilmiyor (stad dışında) garanti gitmeyi beceremiyor saçma sapan takılıyoruz sonra
Ya satamıyorsan kadro dışı bırak kardeşim göz göre göre batıyoruz.
Adamların varlıkları zarar orada oldukları sürece de öyle devam edecek.

Çevrimdışı savaş altay

7 numara
Caner
Medel
Utku

Ilk golde medelin de hatasi var ceza sahasina girmis oyuncuya bell boy gibi eslik ediyor.

Otel asansoru degil gidilen yol besiktasin kalesi  :tabe:

Bu arada her ne kadar işe yaramasa da farkettiniz mi bilmiyorum ama,oyuncuların sahaya dizilişi çok iyiydi.Bölgeler arası mesafeler kısalmış,defans dörtlüsü belli bir hizada hareket ediyordu.Gerçekten de golü yiyene kadar ben takımdan umutluydum.Bu ilk onbirin yarısından fazlası değişecek,öyle veya böyle bu sistem oturacak ve o zaman göreceğiz neyin ne olduğunu.

Pas (Rakibin 2 katı)
topa sahip olma (%63'dü galiba bizim)
saha içi yayılış da (oldukça iyi)

gayet iyiydik.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Rebocho ile Douglas'i oynatmamakta da hakli tabii ki büyük taktisyen hocamiz. Hazirlik maclarindaki galibiyet serimize istinaden kazanan onbiri bozmadi. Aksilik iste..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

7 numara
Caner
Medel
Utku

Ljacic 2-3 tane çok kötü ara pas attı. Bir tane de rabikin çevirdiği toptan q7 kötü vurdu boyd yetişemedi. 1 tane yine ljacic getirdi sanırım kenardan içeri kesti güven kontrol etmeye kalktı pozisyon heba oldu vs. Maça çıkmadan takım ben gol atamam diyordu zaten. Gol yemeden hemen önce 60 dk kaldı dayanın diye mesaj yazacaktım. yedik o ara maç orada bitti zaten. Elde ki kadroya göre iyi dayandık 30 dk  :D

İlk golde Q7 kadar GG de suçlu Q7 daha yakındı yalandan basar diye ondan önce giderim diye o gitti adama Q7 nin tutması gereken adam boşta kaldı. medel de rakibin önüne geçmeyerek diğer büyük hatayı yaptı. yedik.

2. gol medel bombalaması. Başka bir oyuncu da yapabilirdi. Atiba gelene kadar hatta Marcelo gibi bir stoper. Avcı Arkada pas oyununu bırakmak zorunda. her maç 1-2 bireysel hata golü yeriz istisnasız. Vida-Dorukhan-Medel-Caner zaten baskı yemeseler bile top kaybedecek adamlar bir de bunlara 1. bölgede pas yaptırmak intihar olur.

3. gol Kaleci çok önde değildi top inanılmaz falso aldı vuran çocuk bile o kadar döneceğini bilmiyordum dedi. Utku ya o golde pek laf söylenmez. Utku iyi kaleci değil ama dün 2 tane daha golü çıkarttı. 5 lik olurduk.

2 oyuncu hariç hiçbiri 11 oynayamaz aslında. Milli maç arasına kadar maç analizi yapmamız hatta maç izlememiz tüm taraftarın zararına sağlığı için.  :D :D

Çevrimdışı tangaz

arkadaş izlemediğim bi deplasmanda da yenilmeyin ayıp herşeyi benden bekliyor bu takım

o kadar viskiyi gömüp sarhoş da olamadık ki maçı sonucu görmezden gelebilelim zaten gol yedikçe 3er 5er tlf geliyordu.

golcü yokken bukadar beyler yapacak bişey yok sahada bi golcü olur tak die sokar 25metreden sonra rakip debelensin dursun

bu yenilginin sorumlusu avcıdır kimse kusura bakmasın sen kalkıp gereksiz hazırlık maçında burakı ameliyattan yeni çıkan tek golcünü riske atıp oynatırsan bunlara da hazırlıklı olacaksın.

sonraa bu yönetimin ne oldugunu bilmiyormuymuş hoca marsdan mı gelmiş ormanın transferleri hep gecikir ki bu sene çogunu erkende yaptı kendi standardında.

burada defalarca yazdım sistem böle inşaa edilmez takım 2 senedir şampiyon olamamış sabır yok die hocanın yapması gereken basitti geçen sene 39 puan yapmış kadro yerli yerinde duruyor. küçük dokunuşlarla 3 adet nokta transferle gir sezona alışılmış oyun planını hafif revize et kanatlardan skor katkısını arttır diedie dilimde tüy bitti. iyi skorlar gelirken lig dewamında gerekenleri dokunuşları pas oyununu vbvb iç sahada görece zayıf rakibe denersin ilk devreler netice alırsan yürürsün alamazsan devrearası sitemi direkt oyuna çevirirsin vbvb. bu dediklerimi yapan AKILLI bir hoca takımı hedefe kitler ya şampiyon yapar ya şl vizesi alır ve akabinde yapılanmayı yürütür...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ilk golde medelin de hatasi var ceza sahasina girmis oyuncuya bell boy gibi eslik ediyor.

Otel asansoru degil gidilen yol besiktasin kalesi  :tabe:

bence ilk golde hatanın büyüğü medel de zaten
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Evet ama yanlış olan o zaten takım boyu kısaldı. Fakat Ne golcü ne kanat var attığın top geri dönüyor anında. Beşiktaş a ileride pres yapmayan takım olmayacak. Savunmanı nasıl çıkaracaksın ileri kalecin güven vemiyor orta saha çok top kaybediyor. Sol bek ve sol kanadın zaten pas oyunu oynayacak adam değiller. hücuma attığın her top geri dönecek savunma ve orta saha dönen topu toplayamayacak kadar gerideler çünkü. Bu şekilde hücum etme şansımız yok. Vida -Dorukhan-Medel-Caner topu baskı olmasa bile kaybeden adamlar. her maç üstüne geride pasla oyun kurma düşüncesi yüzünden üstüne 1-2 gol minimum bireysel hatadan gol yememe şansımız yok. Ayrıca savunma hattı kısa yan toplar ciddi sıkıntı. Savunma arkasına atılan toplar vida düşürdüğü için topu yere ciddi sıkıntı. Savunmanın çizgi halinde kalması iyidir ama bu stoperle değil. Ki ilk golde Ruiz bozdu sanırım ofsaytı öyle yedik. İlerisi zaten fecaat 13 şut 3 isabet 0 gol. Hücum hattın zaten skorer değil. Atiba Burak gelene kadar geriye yaslanmış izlenimi verip gol bulamadan gol yememeye çalışarak geçecek maçlarımız memnun olan olur mu durumdan ben olmam açıkçası. Üstüne iyi bir golcü bir orta saha ve 1 hava hakimiyeti ve ayakları iyi stoper şart.

Çevrimdışı caner.eryigit

bence ilk golde hatanın büyüğü medel de zaten
Katılmıyorum abi q7 ile gökhanı tekrar izle istersen öyle pozisyon alınmaz

Çevrimdışı Nartallo

abi bunuda geçen sene pasta örneği açıklamıştım eline bir malzeme veriyorlar malzemeler kısıtlı o malzemeler ile pasta yapmanı istiyorlar.

Ortaya mükemmel bir pasta çıkarmı eksik malzeme var ?

Hocaların durumuda ona benziyor...

Yedek kaleci ? Yok
Santrafor ? Yok
Sol kanat ? Yok
6 numara ? Yok
Hatta 8 numara ? Yok
Pedro ? Geç geldi

Takım da eksik çok elde ki oynayanlar da yetersiz hangi birisi konusunda karakter koyacak hoca ? Hem eksik çok hem oynayanlar yeterli değil.

Güneşin başına gelenler "hocam idare et oyuncu alamıyoruz" kervanına avcı'da katıldı bakıyoruz demiş avcı.2 eylülde 2 adam getirirler yine eksik bölgeler kalır onları lige,takıma,taktiği uyum derken ilk yarı şampiyonluğu veriririz 2.ci yarı çıkışa geçeriz.Daha sonra bu kadro aslında daha iyisi yapabilirdi suçlu hoca deriz onu gönderir yönetim seneye yine tekrarla.Ajan mıdır bu yönetim mit midir içimize sızmışlar mı ben çözemiyorum artık...Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar alma düşüncesinin bir mantıklı açıklaması yok zaten...

Beşiktaş takımını kaç sezondur Avcı’dan daha fazla analiz etmiş, gözlemlemiş bir hoca daha yoktur dünya üzerinde.

Buna göre bu kangrenleri kesmemek, idare etmeye çalışmak, istisnasız her hazırlık maçına bunları koymak hocalık değil yönetimle iyi olayım, geçinip gideyim kafası.

Bunların yerine Rıdvan’ı, Muhayer’i, Erdem’i, Orkan’ı koymak, bunlarla olmaz mesajıdır yönetime, taraftara. Veya Sergen’in hafta içi konuştuğu gibi transfer istiyorum diyeceksin dobra dobra.

Avcı’nın bu camiada kredibilitesi yok. Hele Orhan Ak mevzusu ile biraz olsun iyi niyetle bakan benim gibi taraftarı da soğuttu kendisinden.

Çabucak birşeyler yapması lazım. Bir planı var ama oynattığı adamlar tamamen alakasız. Niye idare etme peşinde.

Amiyane bir tabir var kıyakçılığın sonu ayakçılıktır diye.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sistem oyuncuyu değerli hale getirir. Şu an ortada ne sistem ne de sisteme uygun oyuncular var. Eleştirmek için çok erken. Transferler geldikten sonra tekrar konuşmak lazım.
Kafayı patlattı ya ona ithafen söylüyor heralde :lol: :lol:

Dün @mylife1903 abi de Pekto mu o sahadaki diye yazmıştı iyi gülmüştüm :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Katılmıyorum abi q7 ile gökhanı tekrar izle istersen öyle pozisyon alınmaz

Orda elemana ilk basan biyd olsaydi
Herkes ggye bagiracakti
Adam basiyir sen oburunu al diye
Sonra icerdeki medele adami duzgun al derken olay kapanacakti
Vida nerede acep bu isler olurken

Çevrimdışı mylife1903

Kafayı patlattı ya ona ithafen söylüyor heralde :lol: :lol:

Dün @mylife1903 abi de Pekto mu o sahadaki diye yazmıştı iyi gülmüştüm :kop:
Soyle guze bi yanik ten yapip file taksa al sana yeni nobre

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Golcun kadar konusursun
Sostem yap taktik yap sabaha kadar rakibi izle o top o kaleye gormedikce en cok 1 puan alirsin

Dun guven cocuk ne sitoperleri zorlayabildi ne top tutabildi
Ilerde top tutamwzsan ortasahanda yanasamaz sana beklerin de cikamaz git gele doner dilin sakar dakika 60te
Dun gg mesela hayatimda gordugum en kotu performansindaydi ne gidebildi ne gelebildi acayipti cocugun sakatligi da olabilir ama ileride top tutamamakla da alakali oldugunu dusunuyorum

Atiba ile Burak iyileşene kadar böyle gider gol atamayız. yemessek kardır diye bakacağız. Allahtan 2 maç da içeri de taraftar gazıyla stad büyüsüyle falan belki 1 galibiyet 1 beraberlik çıkarırız. Normalde şu maçlar başak-ts maçına kadar kağıt üstünde 3 puan yazılacak maçlar ama biz 2 galibiyet alsak büyük başarı sayacak hale geldik.

Çevrimdışı Ripley

Şu pozisyonda 7 numara adamın dibine kadar gitmiş ve tutması gereken adam bomboş kalmış sağ bek olan Gökhan bile o kadar yaklaşmazdı rakibe, zaten kaleye yakın duruyor ve adamını kapatıyor Gökhan ,bütün hata ötekisinde adamının yanında dursa o gol yenmezdi. Sanki bilerek orayı boşaltıyor gibi yada futbol zekası yok.

2. fotoda 7 numara gereksiz yere adamın üzerine koşmaya başlıyor rakip boştaki adama bakıyor Gökhan doğru yerde.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 15:28:42 Ripley ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu pozisyonda 7 numara adamın dibine kadar gitmiş ve tutması gereken adam bomboş kalmış sağ bek olan Gökhan bile o kadar yaklaşmazdı rakibe, zaten kaleye yakın duruyor ve adamını kapatıyor Gökhan ,bütün hata ötekisinde adamının yanında dursa o gol yenmezdi. Sanki bilerek orayı boşaltıyor gibi yada futbol zekası yok.
Vah ki ne vah takımın pozisyon alışına bak