2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4291696 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Süper kupa finalinin bize maddi olarak bir getirisi olacak mı? Olacaksa nedir payımız?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi yaço58

+Zeki abi deli gibi olduk yeter, işi bırakıyorum!

-Olm son bir kez yazz

+Abi adamı çileğe bile oturttuk,daha nasıl abartalım?

-Yaz,YÜZYILIN transfer bombası yaz

+Yok Binyılın çüşş

-Kes lan terk et burayı

+Abi bu işlerinde bir onuru var.B.kunu çıkardık

-Rererarara Gassar... https://t.co/pDPoFBJRBX
Bayramınız mübarek olsun işte bizim rakibimiz bunlar falcao gelmeyip diagne kalsa süperlihin en iyi golcüsü diye manşetlere taşırdı adamlar gs transfer komitwsinden daha çok çalıştılar

Çevrimdışı AigleBordeaux

Getireceksin Gignac’ı ve showu izleyeceksin en az 25 yazar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı worns

Falcao işi bende büyük bir etki yaratmıyor. Saha dışı boyutuyla yüzyılın transferi söylemi zaten fos. Manasız bir hava yaratıldı ve bunun dönüşü onlara çok pozitif olmaz. Kariyer olarak daha önce de konuşmuştuk ilk 10'a bile giremeyebilir Tr'ye gelenler arasında.

Saha içinde iyi bir santrafor. Oyuncunun motivasyonu ve fizik durumu etkili olacaktır tabi bunun gerçek performansa dönüşmesinde. 15-16'da Fb'nin kadrosu daha acayip görünüyordu kağıt üzerinde. Van Persie getirmişti adamlar hem de Man Utd'den. Sene sonunda durumunu gördük. TSL'nin dinamikleri içerisinde vereceği max katkı da üç aşağı beş yukarı belli bu seviye bir santraforun. Gs için iyi senaryoyla Gomis katkısı alacaklardır işte. Burak sakatlıktan uzak kalırsa gol sayısı bakımından Falcao'nun altında kalmaz örneğin.

Bu tür şaşalı transfer dönemleri Tr'de genelde düşüşün bir öncesini temsil ediyor. Gs son dönemdeki başarıları kadar dominant bir futbol oynamıyor. Saha içi kaliteleri bizim önceki 2.5 yılda yakaladığımız düzeyin yanından geçmez. Geçen sene en zayıf ve dağınık görüntümüzle bile iş bir maça kalmıştı ve biz gerçekten çok kötüydük geçen sene, buradan seviyeyi hesaplamak mümkün.

İşler genelde hep bize bağlı bence şu anki dengelerde. Saha içinde elimizdeki kadrodan maksimum verim almayı becerdiğimiz sürece zirveyle aramızda pek bir mesafe yok.

Çevrimdışı worns

Çoğu kişinin ön görüsünün aksine Fb, Ts ve Başakşehir'i o kadar tehlikeli görmüyorum bu sene. Fb'nin hala çok biçimsiz bir kadrosu var. Ts'nin çok fazla zayıf karnı var uzun maratonda ortaya çıkacaktır. Başakşehirde de bir gerileme bekliyorum.

Çevrimdışı levitate

marcao da beyin hakimiyeti yok ne hava hakimiyeti. Şampiyonlar Ligi' nde gene rezil olcaklar. Luyindama neyse kazma ama yamyamlıkla falan kurtarıyor. Bu marcao direkt sıfır Beşiktaş almış olsa a sporda sabah akşam kötülerlerdi.

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı Jimexi

"Geldi mi? gelecek mi?" diye beklediklerimizin geldiği bir bayram diliyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rıza Çalımbay : Emre Kılınç'a Karşılık Beşiktaş'tan Lens'i de Quaresma'yı da isterim.

ketçap,mayonez de olsun mu ?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Rıza Çalımbay : Emre Kılınç'a Karşılık Beşiktaş'tan Lens'i de Quaresma'yı da isterim.

Sen Beşiktaşı bir daha ağzına alma da ne istersen veririz rıza hocam.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İkisini de verelim ama maaşlarına karışmayalım  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Maçı izlemeyenler buradan özeti izleyebilirler. Hala youtube kanalımıza abone olmayanlar varsa abone olmayı unutmasınlar  :) #SubToBeşiktaş

Öncelikle maçı canlı izlemedim , herkes Orkani gömmüş , Q7 gibi hep 2.ci 3.cu hareketi yapmaya çalışıyor vs diye ama Özette gördüğüm kadarı ile hem top saklayıp geri dönebiliyor

Hemde 2-3 kez tek pas ile takımın hızlı çıkmasına ve Gol atmasına sebep olmuş , ilk Golde asistin asistini yapmış

Bencil oynamamış ve tek pas ile hızlı çıkartmış takımı , + olarak pası verdikten sonra tekrar ileriye hareket edip koşu yoluna top gelmesini beklemiş ve o top da gelmiş ona 
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ayakları iyi dediğimiz Fabri.

Tevellütü yetmeyenlere. Türkiye de ki zemin kalitesi.

Hafızaları tazelemek lazım.
Ben çocuktum ama hatırlıyorum bu geri pasta Fevzinin hatası yok , en büyük hata orada o geri pası veren halilagicte , vur taca vur kornere o kadar dar alanda o pas verilirmi ?

2.cisi o maçtan 1-2 gün sonra inönü stadında haber yapılmıştı ve Tam Fevzinin topu ıska geçtiği yerde bir cukur olduğu ortaya çıkmıştı , top o çukurdan sekerek Fevzinin ıska geçmesine sebep oluyor

Yahu maçtan önce orayı nasıl kontrol etmezsiniz , bu nasıl bir sorumsuzluk ? Kum döküp kapatırsın o çukuru

Salonu da Balkona katakmi  :D

Kulübün anahtarını da verelim de rahat etsin , birisi şunu sustursun Allah aşkına yeter ya , ne kadar kinci bir adammış :akuma:

Bu arada Cümleten hayırlı bayramlar arkadaşlar

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Herkese hayirli,mutlu,transferli bayramlar arkadaslar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kabul kabul alsın okey okey

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Herkese iyi bayramlar millet, bol transferli bir bayram diliyorum  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bi kurtulamadik su Atinc'tan!

Ne diye simdi buna 400-500 bin euro verecegiz anlamiyorum, Alpay'i kiraya verme o zaman elde tut.

Sacma sapan isler yapiyorlar.

Evlat kontenjanindan Necip yetmiyormus gibi birde basimiza Atinc cikti. En son ne zaman maca ciktigi bile belli degil.

Umarim transfer gerceklesmez.
4. stoper olarak düşünülebilir, 250 bin Euro maaş deniyor.

Her şeyi de bilmeyelim bir zahmet, belli ki Abdullah Avcı, Alpay ve Fatih'i henüz hazır bulmamış işte.

Çevrimdışı sozkul

Bayramınız kutlu olsun Karakartallar..
Bizde ayrımcılık yok, aramızda renkli varsa onlarında bayramını kutlarım.. 😀

Çevrimdışı tuncaboylu

Herkese mutlu bayramlar arkadaşlar.

Çevrimdışı KARA BOĞA

İyi bayramlar kahramanlar

Çoğu kişinin ön görüsünün aksine Fb, Ts ve Başakşehir'i o kadar tehlikeli görmüyorum bu sene. Fb'nin hala çok biçimsiz bir kadrosu var. Ts'nin çok fazla zayıf karnı var uzun maratonda ortaya çıkacaktır. Başakşehirde de bir gerileme bekliyorum.

Adil bir ligde Beşiktaş'ın tek rakibi Beşiktaş'tır. Bakalım bu sene hatalar kimin lehine yapılacak.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı haluk.m

Bayramınız mübarek olsun, iyi bayramlar.

Çevrimdışı uğur07

Ben çocuktum ama hatırlıyorum bu geri pasta Fevzinin hatası yok , en büyük hata orada o geri pası veren halilagicte , vur taca vur kornere o kadar dar alanda o pas verilirmi ?

2.cisi o maçtan 1-2 gün sonra inönü stadında haber yapılmıştı ve Tam Fevzinin topu ıska geçtiği yerde bir cukur olduğu ortaya çıkmıştı , top o çukurdan sekerek Fevzinin ıska geçmesine sebep oluyor

Yahu maçtan önce orayı nasıl kontrol etmezsiniz , bu nasıl bir sorumsuzluk ? Kum döküp kapatırsın o çukuru
Yav arkadaş polemik olmasın ama. Fevzi orada suçluydu bende hatırlıyorum. Yıkılmıştık. Hatta çok komikti. Trajikomik ti. Uzun saçlarıyla halilagic son derece sakin bir şekilde yavaşça topu geri pas verdi. Sonrada sakince kafasını çevirdi koşmaya devam ediyordu. Ne bilsin Fevzinin cenabetligini. Sonra bir bakiyim dedi kafasını bir çevirdi top kalede ellerini başının arasına alışı var. Komedi. Bir sıfır ondeydik. GS ile şampiyonluk maçıydı. Sifo atmıştı sanırım. Yıkım yıkım

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doganay

Su mubarek gunde nereden akliniza geliyor bu Fevzi muhabetleri