2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4291200 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı haluk.m

Aspor - Abdürrahim - Siyaset üçgenine bakarsak neden bu kadar övüp, üstlerine titriyorlar anlarsınız. Boşuna övmüyorlar herkes avantanın peşinde.   İnşaatçılar gs arazilerine kondu ve herkes payını aldı. gs arazisini al ama şampiyon yap bunların canına minnet.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Ya bizim bi Oguzhan Aydogan vardi  nerede o  ?? Ne hazirlik maclarinda gordum ne bugun gordum, ne adi soylenir  oldu...  sahi  ne oldu ona ya ???  :alala:
Yorgo

Çevrimdışı BJKTÜRK23

okoça frankfurtta yeboahla beraber neler yapardı hatta 1993de oliver kahnı yerlerde süründürdüğü bi gol var oliver bidaa böle gol yememiştir hayata küstüren cins goldü

bunu diyorsun değil mi  :evillol:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ya bizim bi Oguzhan Aydogan vardi  nerede o  ?? Ne hazirlik maclarinda gordum ne bugun gordum, ne adi soylenir  oldu...  sahi  ne oldu ona ya ???  :alala:

Kampta yoktu sakat herhalde yoksa benim kanat rotasyonunda 3. alternatifimdi. Ege ve Marlon gibi o da hocaya önerilmeyenlerden de olabilir. Alt yapı kontenjanından sayılsın diye 3 yıl oldu bekliyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Su elemanda at hirsizi tipi yok mu
Nerden aklima geldiyse  :eyes

sewiyorum bu at hırsızı kılıklıyı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bunu diyorsun değil mi  :evillol:

evet bu, ne süründürmüş be caresizliğin yüksek lisans tez çalışması olmuş :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

evet bu, ne süründürmüş be caresizliğin yüksek lisans tez çalışması olmuş :evillol:

psg de ronaldinhio ve anelka ya abilik yapmışlığı da var. çok büyük topçuydu o da zamanında şimdinin birçok oyuncusunun idollerindendi.

Çevrimdışı tangaz

psg de ronaldinhio ve anelka ya abilik yapmışlığı da var. çok büyük topçuydu o da zamanında şimdinin birçok oyuncusunun idollerindendi.

pascalıda unutma oda psg.de abilerdendi

altyaşlarda iken kendi yaş grubunda fransada 1 numara gösteriliyordu aime jacquet tr.de pascal coşunca kendisine pascalı milli takıma alacakmısınız sorusuna "pascal kabul edelimki henrydende trezequetende daha yetenekliydi ancak sizi sahada ne zaman eksik bırakacağını öngöremezsiniz ve ben bununla yaşayamam" demişti  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

hiçbiri gözümde sergen veya şifo olamaz elbette ama çok skorerdi okoçhaya sene başlarken direkt 15 gol 15 asist yazabilirdin

Çevrimdışı tangaz

3-4 gün giremem sanırım ufak bi tatil daha yapayım  :icool:
dönüşte transferler bitmiş olur umarım özellikle de vidal  :D
vidal demişken karta çok meyilli eleman hakemsiler siyah beyaz formalı görünce bolca yapıştırır kırmızıyı

neyse gelse de atılsa sorun deel  :evillol:

başta forum üyeleri tüm beşiktaşlıların bayramını kutlarım

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi  o kadar kalbimi kırdın değdi mi? :) Bu çocukları bı izle sonra konuş demedim mi sana :) işkembei kubradan sallamiyorduk bu cocukarda iş var derken. İzledik de konuşuyoruz.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hangisi a takımda oynayabilecek kapasitede rıdvan diyorlar o boyla
mümkünmü a takımda oynaması bir muhayir a takıma girer gibi görünüyor zaten onuda
geçen sene a takım için aldık. ikinci yarı direk çöktü hepsi aslında genç bunlar diri kalmaları lazım
tek iyi yanı kendilerine güvenleri artmış. hazırlık maçı yaptık şimdi neye hazırlandık
kadroda olan bütün oyuncuları topla sezon boyu bir tanesi bile a takımın yüzünü göremeyecek büyük ihtimal
bir sürü oyuncu geldi gelecekte var ve biz lige birbirleriyle hiç oynamamış oyuncularla giriyoruz
kimse transfer geciktide diyemeyecek bu sene gecikmeyenlerde oynamıyorki. :bandit:

Çevrimdışı 38life

Herkese mutlu bayramlar :)

Çevrimdışı 38life

hangisi a takımda oynayabilecek kapasitede rıdvan diyorlar o boyla
mümkünmü a takımda oynaması bir muhayir a takıma girer gibi görünüyor zaten onuda
geçen sene a takım için aldık. ikinci yarı direk çöktü hepsi aslında genç bunlar diri kalmaları lazım
tek iyi yanı kendilerine güvenleri artmış. hazırlık maçı yaptık şimdi neye hazırlandık
kadroda olan bütün oyuncuları topla sezon boyu bir tanesi bile a takımın yüzünü göremeyecek büyük ihtimal
bir sürü oyuncu geldi gelecekte var ve biz lige birbirleriyle hiç oynamamış oyuncularla giriyoruz
kimse transfer geciktide diyemeyecek bu sene gecikmeyenlerde oynamıyorki. :bandit:
:)

Çevrimiçi Necmi

Herkese iyi bayramlar diliyorum.

Çevrimdışı mellfred

İnananların bayramını kutlarım

Çevrimdışı AigleBordeaux

Herkese İyi bayramlar diliyorum :)
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı caner.eryigit

Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.
Hayırlı bayramınız olsun...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkese iyi bayramlar diliyorum  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Herkese iyi bayramlar diliyorum  :)

Çevrimdışı Liquidator

Herkese iyi bayramlar

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi sefaköykartali

a spordaki adam aboubakar transferini 3 saniyede marcao'nun hava hakimiyetine bağladı

ağzım açık kaldı yemin ederim böyle yalakalık görmedim
marcao da beyin hakimiyeti yok ne hava hakimiyeti. Şampiyonlar Ligi' nde gene rezil olcaklar. Luyindama neyse kazma ama yamyamlıkla falan kurtarıyor. Bu marcao direkt sıfır Beşiktaş almış olsa a sporda sabah akşam kötülerlerdi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Herkese mutlu bayramlar dilerim.

Çevrimdışı doganay

saglikli, huzurlu ve nice mutlu bayramlara

Çevrimdışı mrred

Ömer toprak bremene gitmiş
The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

Ersin - Erdoğan - Rıdvan - Kerem - Muhayer - Erdem - Oğuzhan - Güven.

Bu sezon Muhayer - Erdoğan yedeklere girer çünkü mevkilerinde açık var.
Yedek kaleci ararken Ersin' e de şans verilmeli bence.
Seneye canerle gökhan' ın sözleşmeleri bitiyor Rıdvan' la Kerem için harika fırsat. Bu çocukları bir sene kiralayalım çok oynayacakları bir yerlere bir sezon pişsinler. Seneye gelir 18 kişilik listeye yazılırlar.
Erdem le Oğuzhan da çok yetenekli ama kadroda yer açamayız şu anki rotasyonda. Onların da futbol oynamayı unutmayacakları yerlere kiralamak lazım.
Güven zaten kadronun oyuncusu.
Eğer biraz para görünce bozulmazlarsa çok iyi bir jenerasyon yakaladık. Yavaş yavaş ikişer ikişer kadroya monte ederiz. Allah çocuklara sakatlık vermesin talihleri hep açık olsun.