2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4292047 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Doğruysa çok iyi rakamlar

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
inş doğrudur
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

atınç nukan geliyormuş mirinin yerine
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

rebocho senelik 750k alacakmış, opsiyonu 2.5 milyonmuş deniyor

Çok iyi. Satın alma opsiyonu zorunlu sanırım. 550 kiralama bedeli+2.5 opsiyon ile esasen 3 milyona bonservisini almışız gibi bir durum var. Oyuncunun profiline, yaşına göre gayet makul. Zarar edilecek bir iş değil.

Çevrimdışı haluk.m

TRTSpor'da  Atınç Nukan ile ilerleyen günlerde sözleşme imzalayacağımız söylendi. (Muhabir Tuna Akdemir)

Çevrimdışı tangaz

rebocho senelik 750k alacakmış, opsiyonu 2.5 milyonmuş deniyor

ben de 950 maaş 2,6 opsiyon okudum her halükarda iyi rakamlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçı izlemeyenler buradan özeti izleyebilirler. Hala youtube kanalımıza abone olmayanlar varsa abone olmayı unutmasınlar  :) #SubToBeşiktaş

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

atınç nukan geliyormuş mirinin yerine

26 yaşında ve kariyerinde profesyonel denilebilecek düzeyde 30 maçı filan olan adamın hala bu seviyede kontrat bulabilmesine de şaşırmamak elde değil. Kazandırdığı bonservisin vefası mı bu hala?

Çevrimdışı tangaz

q7 lens ikilisinden birini gönderip emre kılınçı almak kadro derinliği açısından iyi seçenek olacaktır.

Çevrimdışı tangaz

26 yaşında ve kariyerinde profesyonel denilebilecek düzeyde 30 maçı filan olan adamın hala bu seviyede kontrat bulabilmesine de şaşırmamak elde değil. Kazandırdığı bonservisin vefası mı bu hala?

260 bin maaşla gelecekmiş

Çevrimdışı 38life

Maçı izlerken aklımdan geçti yazamadım. Şimdi yazayım. İdeal Abdullah Avcı takımı hücumu ve golüne yakın ilk örnek oldu bu pozisyon. Ersinin yüksek topu ve Keremin kafayla indirmesinde işin içine birazcık şans karıştı ve Orkan pozisyonu hiç etmek için şansını biraz fazla zorladı ama bu iki unsur dışında ideal bir Avcı hucumuydu.

Hızlı kontra atak değil, organize, yerleşerek kontra atak.

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1160247576131710977?s=19

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ersinin ayakları kötü falan değil. Degaj ayrı bir şey 1.ci bölgede pas yapmak ayrı birşey.

1. bölgede pas hatası yapmadı zaten ilk maçı rakip pres yapıyor heyecanını ve garantili oynamak için tekte oynamayıp her topu kontrol edip ayağında fazla tutmasını da dikkate almıyorum  üstelik rüzgara karşı olduğumuz için ilk devre ayak degajlarını da dikkate almadım.  :D Fakat isabet oranı çok düşük köyden dönünce kaydını detayları izlersin maçı tam izleyemediysen.  :eyes

Tolga ile kıyaslarsan iyi Fabri ile kıyaslarsan kötü. Çalıştıkça düzeltme ihtimali var ama hali hazırda Karius ve Utku nun gerisinde. Kalecilik olarak ikisinden de önde sadece Karius tecrübe farkı ağır basar. iyi bir kaleci alındığında bu sene olmayabilir belki ama seneye yedeği Ersin olmalı. Şuan da bile Utku nun önünde olmalı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Demek bu sene Fikret Ormanın evlat kontenjanından yararlanacak futbolcu açıklanmış. Tebrikler Atınç Nukan.

Çevrimdışı haluk.m

Bugün Man.City'nin maçına baktım biraz, kaleci 5 metre öteye pas atıyordu 1 kez uzun oynamadı.   Rakip takım önde basmasına rağmen 5 metreden topu çok rahat çıkardılar.  Kalecinin her zaman ayağının iyi olmasına gerek yok  :evillol:  soğukkanlı ve zeki olsun yeter. 

Çevrimdışı 38life

1. bölgede pas hatası yapmadı zaten ilk maçı rakip pres yapıyor heyecanını ve garantili oynamak için tekte oynamayıp her topu kontrol edip ayağında fazla tutmasını da dikkate almıyorum  üstelik rüzgara karşı olduğumuz için ilk devre ayak degajlarını da dikkate almadım.  :D Fakat isabet oranı çok düşük köyden dönünce kaydını detayları izlersin maçı tam izleyemediysen.  :eyes

Tolga ile kıyaslarsan iyi Fabri ile kıyaslarsan kötü. Çalıştıkça düzeltme ihtimali var ama hali hazırda Karius ve Utku nun gerisinde. Kalecilik olarak ikisinden de önde sadece Karius tecrübe farkı ağır basar. iyi bir kaleci alındığında bu sene olmayabilir belki ama seneye yedeği Ersin olmalı. Şuan da bile Utku nun önünde olmalı.

Yok maçı 90 dakika seyrettim. Ve Ersinin 10'dan fazla maçını 90 dakika seyrettim.

Çevrimdışı 38life

Bugün Man.City'nin maçına baktım biraz, kaleci 5 metre öteye pas atıyordu 1 kez uzun oynamadı.   Rakip takım önde basmasına rağmen 5 metreden topu çok rahat çıkardılar.  Kalecinin her zaman ayağının iyi olmasına gerek yok  :evillol:  soğukkanlı ve zeki olsun yeter.
Zaten ayağı iyi ifadesi yanlış bir ifade fakat "galat-ı meşhur" olduğu için kullanmaya devam ediyoruz. ayağı iyi derken kastedilen pas tekniğinin yanında soğukkanlılık, yüksek konsantrasyon, ve saha görüşüdür.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kalede tecrübe önemli zaten bu çocuk daha 18 yaşında A takımla oynasa savunma arkasına atılan toplara da çıkardı Fabri gibi. Yer tutması iyi ellerini iyi kullanıyor. Yüksek toplarda zamp gibi yapışıyor top eline. 2-3 kere karşı karşıya çok iyi kapattı ve çok iyi büyüdü çıkardı 2 topu. ve balık da kaleci şansı çok önemlidir  :D

Ederson ayağı beklemiyoruz zaten  :D Ben ayrıca sistemin bir parçası ve oyun kurulumu için de olsa özellikle biizm ligde mecbur kalmadıkça kaleciyle oyananması taraftarı değilim. Rüzgarı var saha zeminleri var. Kaleciler Ederson olmadığı gibi Bekler stoperler de city l pool barca nın oyuncuları değil. Verir açılmaz. Boşa kaçmaz. Gider yersin golü haybeye ki onlar da bile oluyor bu durum. Avcı önem verdiği için ve yakın zamanda Fabri örneği olduğu için onunla kıyaslıyorum. Tolga dan da iyi ayrıca ayağı  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Gencler oynadi diye tepki verilmis
Arkadaslar hoca acikladi gecen gun
Gencleri oynayacagim dedi ve dedigini yapti
Oynasin cocuklar sevk gelir
Gereksiz bir mac zaten istelik olimpiyatta

Hala sezon acilisi hayali kuruyorum su isi gelenek haline getirmemiz lazim
Topcular semte gitsin biraz gezsinler sonra sitada
Bi antreman olsun aonra hafif bi 30luktan bi mac

Son sezon acilisi hangi yildaydi unuttum genc besiktaslilar hic gormedi
Su ise bi el atmak lazim

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mylife1903

Kalede tecrübe önemli zaten bu çocuk daha 18 yaşında A takımla oynasa savunma arkasına atılan toplara da çıkardı Fabri gibi. Yer tutması iyi ellerini iyi kullanıyor. Yüksek toplarda zamp gibi yapışıyor top eline. 2-3 kere karşı karşıya çok iyi kapattı ve çok iyi büyüdü çıkardı 2 topu. ve balık da kaleci şansı çok önemlidir  :D

Ederson ayağı beklemiyoruz zaten  :D Ben ayrıca sistemin bir parçası ve oyun kurulumu için de olsa özellikle biizm ligde mecbur kalmadıkça kaleciyle oyananması taraftarı değilim. Rüzgarı var saha zeminleri var. Kaleciler Ederson olmadığı gibi Bekler stoperler de city l pool barca nın oyuncuları değil. Verir açılmaz. Boşa kaçmaz. Gider yersin golü haybeye ki onlar da bile oluyor bu durum. Avcı önem verdiği için ve yakın zamanda Fabri örneği olduğu için onunla kıyaslıyorum. Tolga dan da iyi ayrıca ayağı  :evillol:
Bizim ampute milli takimdakilerin ayaklari daha iyi tolgadan

Çevrimdışı haluk.m

Zaten ayağı iyi ifadesi yanlış bir ifade fakat "galat-ı meşhur" olduğu için kullanmaya devam ediyoruz. ayağı iyi derken kastedilen pas tekniğinin yanında soğukkanlılık, yüksek konsantrasyon, ve saha görüşüdür.

İşin teknik detaylarına çok hakim değilim ama takımı da kaleciye inanılmaz yardımcı oluyordu.   Bekler, stoperler ve orta saha hemen gerekli pozisyonu alıp boşa kaçarak top istiyor.  Bizimkiler sağ olsun 3 metre uzaklaşınca pozisyon aldığını sanıyor çok statik kalıyoruz.

Çevrimdışı murat

geçen sezon ligin en fazla gol atan takımı değilmiydik bütün olumsuzluklara ramen :alala:
eliyle topu boş kaleye atamayan oyuncularla ligin en fazla gol atan takımı olmuşuz :alala:
Şenol güneş atmıştır nede olsa kaleci ellerini iyi kullanıyor.

Çevrimdışı 38life

Büyük takımlarla vasat takımlar arasındaki fark, pas bağlantılarının kalitesinde yatar. Sorun şu ki istatistikler asla bu yetinin, bu kalitenin yerine geçemez. Modric’in PSG karşısında kötü oynadığına inanmanızı istiyorlar. Pardon? Evet, top kayıpları yaptı; ama takımına alan kazandırdı, arkadaşlarını rahatlattı ve PSG’nin canını sıktı. O maçtaki katkısı sayılarla ölçülemez. Eğer topu kaybetmek istemiyorsanız, Modric ya da Iniesta gibi yapın: topu ayağınızda tutun, alan yaratın ve boştaki oyuncunun nerede olduğuna bakın. Her zaman boşta biri vardır. Her zaman. Neden biliyor musunuz? Çünkü her zaman kaleciye pas imkanınız var. Maç başlarken onbire onbiriz; ama top sizdeyken topu almak isteyen 10 kişi var, 11 değil. Bu yüzden her zaman boşta bir adam kalır. Aksini söyleyen yalan söylüyordur.

Xavi Hernandez
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2019, 23:42:30 38life ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İşin teknik detaylarına çok hakim değilim ama takımı da kaleciye inanılmaz yardımcı oluyordu.   Bekler, stoperler ve orta saha hemen gerekli pozisyonu alıp boşa kaçarak top istiyor.  Bizimkiler sağ olsun 3 metre uzaklaşınca pozisyon aldığını sanıyor çok statik kalıyoruz.

Muharrem 10 maçını izlemiş ben 3 o iyi diyor ben o kadar iyi değil diyorum. Kimle kıyasladığını da bağlı ayrıca benim için kalecilik meziyetleri önce gelir Avcı nın tercih sebebi olduğu için dedim ve onun kafasında ki düzeni uygulayan takımların kalecilerini de bildiğim için aynı şekilde senin de dediğin gibi o takımların bek stoper ve liberolarının aldığı pozisyonları da bildiğim için o bize göre değerlendiriyor kendince de haklı. Utku daha özgüvenli diye ayakları daha iyi görünüyor da olabilir bana göre onun da o kadar iyi değil hatta Karius un da. Fabri ye göre. Ayrıca o alt yapıcı ben farklı bakıyorum. Tolga ya 1.4 m verip yedekte bekletmektense Ersin i bekletirim. Kaqawa ya 2.2 m vermektense Muhayyer i 100 k ya bekletirim. Şuan da da bu ikisi bu dediklerimi yapar ve benim için başarıdır bu. İlk 11 e Beşiktaş seviyesinde ve üstünde 11 oyuncu + dar rotasyon kaliteli olsun. 3. kaleci 4.5. kaleci 3. kanat 3.4. forvet vs alt yapı olsun benim için yeterli. O 11 e montelemek istiyor. Çok daha iyi olur eğer öyle olsa. Ama yok şuanda takımda öyle biri bu da hemen olacak bir şey değil kalsın Avcı ve ekibi alt yapı ekibi seçicisinden antrenörüne 3 yıl sonra 11 e adam çıkaramazlarsa o zaman bende eleştiririm. Şuan için beklentim yok. Beşiktaş ın da yetiştiricilik misyonu yok. Önceliği yarışmacı olması. Ayrıca yetiştirmene de gerek yok. Sat dorukhan ı 10 veren varsa al 1 e mehmet özcan ı mesela. Sat vida yı al marcelo gibi adamı ileriye brobbey i al.

Çevrimdışı sağduyu

Muhayyer, Umut, Ersin iyi. Ersin'in ayakları da iyi, bir de Utkuya göre daha atletik. Umut topu her seferinde iyi kullandı.

İki bek iyi, gelişime açık, bir iki yılları daha var.

Oğuzhan Akgün olmaz. 18 yaşında o kalın fizikle, 18 yaşında öyle sakallarla forvet olmaz. Ön libero olur, bek olur ama forvet olmaz.

Diğerleri, Erdem, Kayra, O stoper çocuk falan zor... Fizik ve teknik yetenekleri sınırlı.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.