2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4296501 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Aynı pozisyon bu sefer kaçırdı maalesef.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi tolga1903

Umut nayır böyle oynarsa kiralanmaz bence görece düşük seviye maçlarda ve rotasyonda iş yapabilir bu çocuk hücum presleri ve kazandığı topları kullanımı gayet iyi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Umut nayır böyle oynarsa kiralanmaz bence görece düşük seviye maçlarda ve rotasyonda iş yapabilir bu çocuk hücum presleri ve kazandığı topları kullanımı gayet iyi

2 metreye pas veremedi dibinde ki adama top tekniği çok düşük  top kaybı oldu olası bir atak başlangıcı, bir sonra ki pozisyonda da koşuda çok geç kaldı. Özellikle onu takip ediyorum şuan ışık vermiyor. Bir tek kart aldırdığı pozisyonda doğru koşu yaptı bakalım ama bizim seviyemizde değil bariz şekilde.

Çevrimdışı Dr.Zeck

kerem biraz aksıyor gibi ama rıdvanı cok begendim masallahı var

Çevrimiçi tolga1903

2 metreye pas veremedi dibinde ki adama top tekniği çok düşük  top kaybı oldu olası bir atak başlangıcı, bir sonra ki pozisyonda da koşuda çok geç kaldı. Özellikle onu takip ediyorum şuan ışık vermiyor. Bir tek kart aldırdığı pozisyonda doğru koşu yaptı bakalım ama bizim seviyemizde değil bariz şekilde.

İşte kadroda tutup dediğim gibi düşük seviye maçlarda şans verilse ve gelişimi beklense fena olmaz aldığı ücret düşük bildiğim kadarıyla. Anadolu takımında yedek bekleyeceğine bizde beklesin şahsi fikrim

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İşte kadroda tutup dediğim gibi düşük seviye maçlarda şans verilse ve gelişimi beklense fena olmaz aldığı ücret düşük bildiğim kadarıyla. Anadolu takımında yedek bekleyeceğine bizde beklesin şahsi fikrim

Bize düşük Bursa da oynar  :D Zaten adam alınmazsa ki alınmalı oraya mecbur kalacak. Yüklendiğimiz anlarda görmek lazım bu maçta onu göremeyiz de doldur boşalt karambol vs de nasıl 2 bazen 3 forvetle oynamamız gereken anlar olacak. Skor lazımken son bölümlerde. Belki faydalanabiliriz o durumda dediğin gibi düşük sayılacak maaşından dolayı.

Çevrimdışı savaş altay

Oyuncu kiraya verilirken 11 sarti konulmali, besiktas'tan adami yedek

otursun diye kiralayan yonetim hala bu konuda zayif.

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Terbiyesiz Muhayyer bu da attı  :D

Çevrimdışı Dr.Zeck

gencler alev alev masallah

Çevrimdışı haluk.m

Gençler pırlanta maşallah  :claps:

Kefil olunacaksa bunlara olunmalı.  :tabe:

Çevrimdışı sEuL

10 numara 5 yildiz  :steamed:

Cok iyi oynuyor Muhayyer, az oncede vucudunu kullanarak topu cok iyi sakladi. Bazilari gibi rakip oyuncu arkasinda saklanip top istememe durumuda yok bu cocukta. Savunmadan gelip topu aliyor, topla dribbling'i var, teknigi iyi - insallah dahada iyi olacak bu cocuk!

Çevrimiçi tolga1903

Bize düşük Bursa da oynar  :D Zaten adam alınmazsa ki alınmalı oraya mecbur kalacak. Yüklendiğimiz anlarda görmek lazım bu maçta onu göremeyiz de doldur boşalt karambol vs de nasıl 2 bazen 3 forvetle oynamamız gereken anlar olacak. Skor lazımken son bölümlerde. Belki faydalanabiliriz o durumda dediğin gibi düşük sayılacak maaşından dolayı.

Yedek forvet gelecektir çok büyük ihtimalle. Bölgede 4 oyuncu olacak sayıyı hoca fazla bulursa umut'u kiralarlar ancak güven sol kenar için de rotasyona girebilir valla merak ediyorum nasıl olacak ağustos sonunda kadro.

Çevrimdışı sEuL

Adamlarin golu gume gitti  :D

Ridvan'in rakibe biraz daha yakin oynamasi gerekiyor. Orada topu indirmesine izin veriyorsan pas yollarini kapatmak zorundasin.

Çevrimdışı Dr.Zeck

aslında tam oguzhan akgun luk macmıs bu

Çevrimdışı savaş altay

Bu sezon kadro biraz genis olacak gibi duruyor  :tabe:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarıda Erdem, Muhayer, Erdoğan ve Orkan'ı çok beğendim. Özellikle Mirin'in gitmesi ile Erdoğan Kaya'yı yedek oyuncu olarak düşünebiliriz. Ayağı çok temiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Reji avci'yi yakaladi ya klubuye yeni bir hava gelmis degil mi?  :tabe:

Çevrimdışı huseyincelebi

Hayda sivas 2 lemiş  :kop: baya zorlu geçecek ilk maç  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı 38life

O kadar gururlu ve mutluyum ki şu tablodan. Gençlere sahip cikanlarin Yüzünu kara çıkartmayacaklari o kadar belli ki...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

@cursedofdragon  panatinaykos taraftarının sesi olmuşsun sanırım  :upto:

ironi yapmıştım ben sen kaçırmışsın :)

Çevrimdışı 38life

Necmi abi  o kadar kalbimi kırdın değdi mi? :) Bu çocukları bı izle sonra konuş demedim mi sana :) işkembei kubradan sallamiyorduk bu cocukarda iş var derken. İzledik de konuşuyoruz.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

Maç öncesi yayıncıda ve sosyal medyada gördüğüm eleştirilere yuh artık diyorum, bizde eleştiri kültürü çok problemli bir temelden gelişmiş durumda. Futbolla da ilgisi yok sosyolojik vaka bu.

Maça gelince maç öncesi konuştuğumuz gereksinime çok uygun bir maç oluyor. Gerek rakip, gerek çıkan kadro bakımından. Rakip Yunanistan'ın kafa takımları gücünde değil demiştik evet ama yine de hafife almayalım TSL'de oynar bir kadro.

Bu bakımdan gençler cephesinden ışığın çok fazla olduğu bir 45 dakikaydı. Bu kadronun çoğu bu sene yedek rolünü üstlenir. 2 seneye rotasyonun parçası olabilecek bir sürü ışık var sahada. Gerçekten elimizde kaliteli bir kumaş var ve Abdullah hocanın taktiksel dokunuşlarına yanıt vermek için çabaladıkları, şimdiden yol aldıkları belli.

Muhayer gerçekten kaliteli daha bu seneden Ljajic'i yedekleyebilir. Erdem'in alınacak yolu olsa da potansiyeli var. Kerem beklediğimden kötüydü. Rıdvan ise beklediğimden iyi. Rıdvan'ın fiziksel kapasitesi hakkında olumlu şeyler de işittik bolca. Bence kısa sürede rotasyonda Caner'in yerini alabilir. Erdoğan Kaya'yı Mirin'den Orkan'ı ise Lens'den daha çok beğendim bunu da eklemeliyim. Ayrıca Ersin çok genç olmasına karşın kalecilik ışığı Utku'dan daha iyi bir oyuncu. Yer tutuşu, temel kalecilik bilgisinin Utku'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu kadrodaki oyuncuların çoğunun bu sene A takım kadrosunda yer alacağını, kimi maçlarda da şans bulacaklarını düşünüyorum.

Çevrimiçi yaço58

maç önü niye gençler çıkıyor diyen vardı izliyorlardır umarım eğer as kadroyla çıksak niye as kadro çıktık diyeceklerdi hocanın kafasında bişe var demekki bi bıraakalım uygulasın herşeye anında eleştiri gençler taş gibi maşalah hemen 11e koymasakta rotasyonda buyük iş düşecek haftayada utku yerine ersinle başlarız umarım daha çok güven veriiyor