Maç öncesi yayıncıda ve sosyal medyada gördüğüm eleştirilere yuh artık diyorum, bizde eleştiri kültürü çok problemli bir temelden gelişmiş durumda. Futbolla da ilgisi yok sosyolojik vaka bu.
Maça gelince maç öncesi konuştuğumuz gereksinime çok uygun bir maç oluyor. Gerek rakip, gerek çıkan kadro bakımından. Rakip Yunanistan'ın kafa takımları gücünde değil demiştik evet ama yine de hafife almayalım TSL'de oynar bir kadro.
Bu bakımdan gençler cephesinden ışığın çok fazla olduğu bir 45 dakikaydı. Bu kadronun çoğu bu sene yedek rolünü üstlenir. 2 seneye rotasyonun parçası olabilecek bir sürü ışık var sahada. Gerçekten elimizde kaliteli bir kumaş var ve Abdullah hocanın taktiksel dokunuşlarına yanıt vermek için çabaladıkları, şimdiden yol aldıkları belli.
Muhayer gerçekten kaliteli daha bu seneden Ljajic'i yedekleyebilir. Erdem'in alınacak yolu olsa da potansiyeli var. Kerem beklediğimden kötüydü. Rıdvan ise beklediğimden iyi. Rıdvan'ın fiziksel kapasitesi hakkında olumlu şeyler de işittik bolca. Bence kısa sürede rotasyonda Caner'in yerini alabilir. Erdoğan Kaya'yı Mirin'den Orkan'ı ise Lens'den daha çok beğendim bunu da eklemeliyim. Ayrıca Ersin çok genç olmasına karşın kalecilik ışığı Utku'dan daha iyi bir oyuncu. Yer tutuşu, temel kalecilik bilgisinin Utku'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Bu kadrodaki oyuncuların çoğunun bu sene A takım kadrosunda yer alacağını, kimi maçlarda da şans bulacaklarını düşünüyorum.