2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4294259 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gençlerden Kerem ve Rıdvan pozisyonlarında 3. durumda olacaklar. Yani önümüzdeki sene için maç eksikleri olacak. Acaba kiralasak çocukların gelişimi ve maç tecrübesi için daha mı iyi olur? Takımda kalırlarsa asla maç tecrübeleri olmayacak. Nasıl gelişecekler oynamazlarsa?Keza söylediklerim diğer gençler içinde geçerli.Muhayer hariç. O yedek olarak kalmalı.Hatta Oğuzhan Akgün bile kiralanmalı eğer aboubakar veya bir başka santrafor alacaksak.U19 da oynayarak bu çocuklar gelişmez.
Amaç kiralamak olmamalı sadece. Oynatma garantili kiralanmalı. Yoksa oraya gönderip antreman yapmalarının oyunculara bir faydası yok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Amaç kiralamak olmamalı sadece. Oynatma garantili kiralanmalı. Yoksa oraya gönderip antreman yapmalarının oyunculara bir faydası yok.

sivas fatihi belli sayıda maç oynama garantili almıştı ama onlarda çok oynatmadı bakıyorlar yetersiz ise cezayı (50-100bin vb) göze alıp oynatmıyorlar sonuçta bi galibiyet 3 küsür milyon.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Tabi ki. Maç oynama garantisi olsun yeter ki. 1. lig takımlarına bile kiralayabilirler.Bu çocukların hiçbiri boş değil bizde oynayamasalar bile Türk futboluna bir şekilde hizmet verirler.

Çevrimdışı uğur07

Eğer gençler idare edecekse kerem ve Rıdvan Gökhan ve rebochoyu yedekleyip. Caner ve Douglas kanatlarda kullanılabilir. Bence açıkçası ikiside lens ve Quaresma dan faydalı olurlar.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

sivas fatihi belli sayıda maç oynama garantili almıştı ama onlarda çok oynatmadı bakıyorlar yetersiz ise cezayı (50-100bin vb) göze alıp oynatmıyorlar sonuçta bi galibiyet 3 küsür milyon.
Onlar bu sene oynatırlar bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Eğer gençler idare edecekse kerem ve Rıdvan Gökhan ve rebochoyu yedekleyip. Caner ve Douglas kanatlarda kullanılabilir. Bence açıkçası ikiside lens ve Quaresma dan faydalı olurlar.

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

doğru walla

Çevrimdışı worns

Genel olarak gençler adına umut verici bir maçtı. İkinci yarı belli noktadan sonra orta saha fizik olarak düştü ve oyunun kontrolü tamamen rakibe bırakıldı. Bunu da normal görüyorum, Erdem ve Kayra henüz bu seviyede değil. Yine sağ bekte oyuna giren Ahmet Gülay, sağ kanat İlkay da fizik olarak gerideler. Karşımızdaki rakibin zayıflamış da olsa ortalama bir TSL takımı profilinde olduğunu unutmamak lazım. Devre arasında yazdığım gibi ışıldayan çok parça var, onların bu seneden başlayarak rotasyonun parçası haline gelmelerini izlemek zevkli olacak. Hocaya ve oyuncuların taktik direktiflere vereceği yanıtlara güveniyorum.

Çevrimdışı 38life

Gençlerden Kerem ve Rıdvan pozisyonlarında 3. durumda olacaklar. Yani önümüzdeki sene için maç eksikleri olacak. Acaba kiralasak çocukların gelişimi ve maç tecrübesi için daha mı iyi olur? Takımda kalırlarsa asla maç tecrübeleri olmayacak. Nasıl gelişecekler oynamazlarsa?Keza söylediklerim diğer gençler içinde geçerli.Muhayer hariç. O yedek olarak kalmalı.Hatta Oğuzhan Akgün bile kiralanmalı eğer aboubakar veya bir başka santrafor alacaksak.U19 da oynayarak bu çocuklar gelişmez.
Zaten bu maç biraz da Anadolu kulüplerine veya TFF 1. Lig ekiplerine bu gençlerin seviyesini gösterme maçı olabilir. Rıdvan ve Kerem kesinlile bir kulüpte oynamalı. Hoca bugün Ridvani 90 dakika sahada tutarak potansiyel alıcılara mesaj verdi. Bu cocukar A profesyonel seviyede oynamaya hazır. Mesaj bu.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Hedef ilk 5e girmekse olur.

Çevrimdışı haluk.m

Bize içeri girecek ters ya da çift ayaklı kanat lazım. Douglas biraz yapabilir ama Caner'i düşünemiyorum  :lol:

Çevrimdışı uğur07

Ben bu takımdan hocanın Ersin Kerem Rıdvan muhayer ve erdemi kenara ayırıp diğerlerini dusunmeyecegini değerlendiriyorum. Dünkü konuşmasını da dinledim. Oğuzhan akgunu de takip etmeye çalışıyorum. Pek bir ışık vermedi açıkçası.

Çevrimdışı uğur07

Bize içeri girecek ters ya da çift ayaklı kanat lazım. Douglas biraz yapabilir ama Caner'i düşünemiyorum 
Terste oynarsa içeri girebilir. Ama solda dediğin gibi olur. Caner

Çevrimdışı BJKTÜRK23

2. yarı kimse gömmemiş gençleri takdir ettim  :D

2. yarı değerlendirirken haksızlık yapmayalım. fizik gücü eksik kaldı çocukların.  Ön taraf hiç top tutamadı ön kenarlar hiç rahatsız edemedi rakibi Muhayyer de topla buluşamadı.

Ersin ayakları kötü o yüzden pek şansı yok Avcı tercih etmez ama Utku dan çok daha iyi kaleci özellikleri. ve önemli bir şey kaleci şansı da yanında. Karius un yerine seneye iyi bir kaleci alıp yedeği olarak kullanabiliriz rahatlıkla.

Erdoğan paf takımda sert sayılacak bir stoperdi. Bu seviyede güçsüz kalıyor. ayakları daha sağlam basmalı top uzaklaştırma da vs çok panik yaptı. İlk yarıda güzel bir pas arası yapmıştı. Pozisyon alma ve müdahaleler de tecrübe önemli. Stopere gelen giden olmazsa 5. stoper olarak rotasyonda kullanılabilir. Ama tercihen kiralanmalı.11 oyuncusu olur mu ileri de stoper için tecrübe önemli şuan için zor.

Mirin 11 oyuncusu değil ama 3.stoperi bu takımın 18 e girebilir. Roco dan daha tercih edilebilir. Biri gidecekse Roco öncelik. Fakat ona teklif yok Mirin e  varsa da yapacak bir şey yok. Olmazsa olmaz biri değil.

Rıdvan bireysel çalışmalarla biraz daha güçlenmiş. Zamanla tecrübelenirse kademelerde daha iyi olur. Fizik dezavantajı var ama çoğu alt yapı oyuncumuzda olduğu gibi. 3. bek olarak kalır rotasyon da kupa da vs kullanılabilir. 11 oyuncusu olmaz bizde hiçbir zaman ama 1-2 yıla Caner yerine o bekler. Tabi önce Pedro nun da bizde ki performansını görmek lazım. Önünde ki kenar oyuncuları yüzünden ilk yarı Rıdvan daha iyi gözüktü. 2 yarı daha kötü.

Kerem rıdvan gibi ön kenarda Lens ile oynayan daha iyi gözüktü. Orkan defans katkısı veremiyor çünkü. İlk yarı daha kötü ikinci yarı daha iyi gözüktü. Douglas ve Gökhan dan forma şansı bulması zor. Sırf kupa maçı için tutmaktansa teklif gelirse süper lig ya da 2. lig kafa takımlarına kiralanabilir.

Kayra maalesef çizik atıyorum Çok güçsüz U15 oyuncusu gibi kaldı. Hele 6 numara da sertlik ve güç çok önemli. 8 denense belki iş yapar ama çok kalabalık ve burası Beşiktaş zaman kaybı olur açıkçası. Elden çıkarmakta ya da kiralamakta fayda var.

Erdem ileride 8-10 arası etkili oldu her ne kadar golden sonra ki benzer pozisyonda laubaliliğine kızsam da Muhayyer e yakın oynarken katkı verdi. Fakat 6-8 kullanılacaksa hiç zorlanmasın. İkili mücadelelerde hep yerde kalıyor karşıda ki yünan takımı ama bizim ligde de çoğu takım böyle bizim 18 civarında bulunmasın mümkünse  :D  İkinci yarı geri çekti hoca sanırım orada vasat kaldı.

Orkan. alt yaş grubuna baktığım gibi toleranslı bakmayacağım. Kiralanabilir. Satılabilir. Maç içinde çok kopuk kumaşı var ama sürekliliği yok defansif katkısı da yok denecek kadar az.

Lens ilk yarı takım geride sağlam durup pasla çıkmaya çalıştı 2-3 kontraatak pozisyonunda sevdiği toplarla buluştu. Doğru kullandı etkili oldu. 2. Yarı tüm takım gibi o da etkisizdi.  Ama tüm sezon bu oyunu oynarsa Beşiktaş kendi adıma hiç memnun olmam. Muahkkak A takım çok daha etkili olacaktır. O maaşla gitsin fikrim değişmedi.

Muhayyer zaten takip ettiğim için diyorum. 45 dk Ljacic yerine gönül rahatlığı ile koyulabilir. 10 numarayı yedekleyecek birinci alternatif. 100.000 euroya oturuyor. kagawa ya 1 devrede 1.1 m euro verdik 22 de birine aynı işi yapar. Kupa maçlarında A takımla karışık direk 11 şansı verilmeli. Köreltilmemeli çocuk. Kondisyon ve fizik gücü geliştirilebilir yönler. Çok çalış Muhayyer.

Umut. Kiralanabilir. Satılabilir. Top tekniği yok boy pos var ama çabuk bozuluyor yüksek toplarda 2 kere indirebildi sadece. İlk yarı rahatsız etti rakibi 1 top da kaptı ama top ayağına yakışmıyor. Topla ilişkileri alt seviye de. Maalesef bizim seviyemizde bir topçu değil.

Ahmet takım kötüyken girdi ve ofsaytı bozdu. Şanssızlık. Bir daha forma şansı bulma imkanı varsa verilmeli oynadığı süre ile değerlendirmek haksızlık olur. Ama sağ bek zaten dolu kiralanması önemli bir alternatif.

Oğuzhan orta saha olmadığı için ikinci yarı dağılan takıma üstelik kendi mevkisi olmayan yerde girdi. Fazla da topla buluşamadı. Umut Nayir yerine şansı hak ediyor.

X-Ersin

GG/Douglas/Kerem
Pedro/Caner/Rıdvan
Marcelo vb/Ruiz/Mirin/Erdoğan (Ege olmalıydı)

Atiba-Dorukhan-Necip
Khedira-Ozi-Erdem
Ljacic-Muhayyer

x-Boyd/O Aydoğan
Burak-Güven

Gomez veya B.Brobbey/Burak/Güven/O.Akgün

Q7-Lens-Roco-Medel-Vida maaş ve yabancı sınırı yüzünden satılmalı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Genel olarak gençler adına umut verici bir maçtı. İkinci yarı belli noktadan sonra orta saha fizik olarak düştü ve oyunun kontrolü tamamen rakibe bırakıldı. Bunu da normal görüyorum, Erdem ve Kayra henüz bu seviyede değil. Yine sağ bekte oyuna giren Ahmet Gülay, sağ kanat İlkay da fizik olarak gerideler. Karşımızdaki rakibin zayıflamış da olsa ortalama bir TSL takımı profilinde olduğunu unutmamak lazım. Devre arasında yazdığım gibi ışıldayan çok parça var, onların bu seneden başlayarak rotasyonun parçası haline gelmelerini izlemek zevkli olacak. Hocaya ve oyuncuların taktik direktiflere vereceği yanıtlara güveniyorum.
Ahmet 16 yaşında daha

Çevrimdışı haluk.m

Terste oynarsa içeri girebilir. Ama solda dediğin gibi olur. Caner

İşte sağ kanata geçince topa basmadan oynayamaz Caner.

Şenol hocanın oyunda Caner sol kanat olabilirdi. Şimdi  Abdullah hoca rüyasında görse kabus gördüğünü düşünür  :kop:

Çevrimdışı 38life

Genc oyuncuları değerlendirirken gelişimini tamamlamış a takim oyuncusu gibi değerlendirenlerin yaptığı şey eleştiri değil zulüm oluyor. Genç oyuncu analizi ile normal futbolcu analizi birbirinden farkli şeyler. Hangi özelliklerin kolay gelisebilecegi, hangi özelliklerin gelisemeyeceginin farkinda olmak gerek. Biraz ileriyi görmeye çalışmak gerek. Futbolcu hangi özelliği ile ön plana çıkıyor gelecek adına ne vaad ediyor. Eksikleri neler, fundamental eksiklikler var mi bunları analiz etmek gerek. Bir kaç maçla da teşhis konulabilecek bir şey değil.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2019, 22:52:49 38life ]

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Ahmet 16 yaşında daha

Biliyorum. Olumsuz bir şey söylemedim zaten. :) Fizik olarak rakibe karşılık verecek seviyede olmadığını söyledim.

Çevrimdışı levitate

rebocho senelik 750k alacakmış, opsiyonu 2.5 milyonmuş deniyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Ersinin ayakları kötü falan değil. Degaj ayrı bir şey 1.ci bölgede pas yapmak ayrı birşey.

Çevrimdışı worns

Kaleye transfer yapılacaksa no3 Ersin olsun. Ersin'de temel kalecilik donanımı var. İyi pozisyon alıyor, sakin. Yaşı da henüz çok genç. Ben Utku'nun ilerisinde olduğunu düşünüyordum zaten bugün de görüşüm pekişti. Utku'ya dair malesef pek olumlu veri yok bende. Ayakları iyi olmasına karşın kalecilik yetenekleriyle ilgili ciddi şüphelerim var.

Utku'yu şu haliyle PTT'de bile kaleye koyacak takım bulamayız. 2. ligde oynayabilir. Kiralık gönderip bakmak lazım.

Çevrimdışı 38life

rebocho senelik 750k alacakmış, opsiyonu 2.5 milyonmuş deniyor
Doğruysa çok iyi rakamlar