2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4299038 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı BJKTÜRK23

genc takimda bir araba gol atan Oguzhan akgun nerede ozaman , hem genclere kampta cok sans verdi , ben onlarin Besiktas seviyesinde oynayabileceklerini sanmiyorum, Hoca ninda dusundugunu sanmiyorum.
hadi bakalim sivas macinda bir tane alt yapidan kisi oynayacak mi bakalim. (mecburi olanlar haric Karius - Ersin gibi..)

Sakatlanmasın diye Ana kadro planlamasında yer vermiştir ona. Burak 1 ay yok. Güven kanat mı forvet mi oynayacak belli değil Umut kalıyor bir tek. Kiralanan Alpay dan daha iyi olan takımın kaptanı Ege mesela maalesef hiç şans verilmeden kulüpten gönderilmek zorunda kalındı. U 21 ligi olmayacağı için bu sene. Bu maçtan sonra da birkaç genç oyuncu daha bizden ayrılabilir maalesef. 24-25 kişilik kadro kalacak. Kiralanan satılan gidecek diğerleri ortada kalacak.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

neyse oynasinlar bakalim , hayirlisi ... bende as takim bakalim nekadar uyum sagladi yeni taktige diye merak ediyordum ondan belki firaz fazla tepki verdim.
Hoca zaman değil destek istedi. Ben destek olurum. En azından 1 sene kredisi var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Rıza maç öncesi açıklama yapıyor iki sefer Fener çıktı ağzından 6 sefer Beşiktaş, ilk maç baya zor geçecek çok bilenmiş
Heyecani nispeten dusuk olan maclara tat getiriyorlar, hep boyle baktim, bakiyorum  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Heyecani nispeten dusuk olan maclara tat getiriyorlar, hep boyle baktim, bakiyorum  :D
Yabancılar buna "trash talk" diyorlar. Boks maçı öncesi basın toplantısındaki karşılıklı atışmalar gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Rıza maç öncesi açıklama yapıyor iki sefer Fener çıktı ağzından 6 sefer Beşiktaş, ilk maç baya zor geçecek çok bilenmiş

Şaşırmadık zaten, Beşiktaş kadar başına taş düşsün, bizim taraftarlar gidip avcıya aka tepki falan göstericeklerine asıl buna tepki göstersinler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Maasini versinler kiralayalim
Gs macinda gazlayip salariz apaciyi

Yabancı hakları doludur onların boşaltmaya gerek yok :D yoksa o kadar abartılacak kadar kötü topçu değil.

Çevrimdışı doganay

Gercekten avciyi da yiyecek bunlar  :D

Oguzhan akgun yedeklerde, zaten hazirlik maclarinda forma giydi hem umut hem oguzhan.

Ilk o cikmis ha digeri. Zaten bu maclarda daha belirsiz olani belirgine tercih edersin. Adi uzerinde

hazirlik maci. Yahu boyle vizyoner bakan adami da rahat birakin artik. Avci her yere elini atacak ve tepeden

tavani koklayacak, olayi bu adamin su an. Kadroyu herkes yapiyor, ben de severim ama mevzuyu anlayamadan

avci bir sey kaciriyormus gibi davranmayin.

kimseyi yedigimiz yok , fikrimizi soyluyoruz. Ben bu gencleri daha denemenin bir espirisi yok diyorum. yeterince denedi hampta hoca, buda son ciddi sinav lig oncesinde . Bu gencler zaten Besiktas 'ta oynayabilecek kapasitede degiller. dedigimiz budur, hocayi yedigimiz falan yok konuyuda saptirmayalim.

fark yemesek bali.

Yesek nolur, hazırlık maçı sonuçta. Herşeyden bu kadar korkmayın ya, asıl olay gol atmak, inşalalh bi tane atarız  :lol:

Çevrimdışı savaş altay

fark yemesek bali.
Macin sonucundan cok oyunun icinde kalmalari ve tempo yapip, kendilerini gostermeleri muhim.

Fark olacaksada 80'den sonra arka arkaya 4 tane yiyelim   :ok:

Çevrimdışı savaş altay

kimseyi yedigimiz yok , fikrimizi soyluyoruz. Ben bu gencleri daha denemenin bir espirisi yok diyorum. yeterince denedi hampta hoca, buda son ciddi sinav lig oncesinde . Bu gencler zaten Besiktas 'ta oynayabilecek kapasitede degiller. dedigimiz budur, hocayi yedigimiz falan yok konuyuda saptirmayalim.
Kisisel algilama abi ama su oynamadi, bu oynamadi bunun kramponu neden rengarenk derken

birikiyor bu durumlar ve firtina basliyor. Zaten taraftar profilimiz belli  :D

Ayrica yuklemeye bagli mac ayarlamasina da karismak dogru degil hala fikrimce. S.G 'e bile agzimizi

acmadik tesis ici konularda. Avciya da ayni saygi duyulmasi lazim. Maca ihtiyac varda avci mi fark edemiyor?  :)

#subtoBeşiktaş

Abone olun, bildirim zilini açın  :lol:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Pat diye atarsan sahaya verim alamazsın genç oyunculardan yavaş yavaş olacak. Sistem oturtmaya çalıştığımız şu dönemde gençlere şans vermek intihar olur lig maçında  :tabe: Hoca basın toplantısında gençleri oynatacağını belirtmişti zaten. Onları görmek istiyor.

Aynen öyle. Alttan oyuncu çıkarılamamasının en büyük sebeplerinden biri de bu sabırsızlık. Daha önce de yazmıştım. Messi ilk maçına çıkmadan önce dünya tanıyordu. Ama ilk maçında dünyanın o dönem en iyi oyuncusu diyebileceğimiz Ronaldinhio bile ona gol attırmak için yırtındı. ha Messi  yi direk koysaydı da oynardı ama çok küçük bir ihtimal taraftar yeterince etkilenmese futbolcu da beklentiye giriyor güven kaybediyor istediğini yapamayınca  az forma şansı bulsa başka takıma kiralansa belki Messi Messi olmayacaktı. Başka takımda yine oynardı ama bu istatistiklere belki ulaşamazdı bizde bu zevkten mahrum kalırdık. Bunun olma ihtimali yeteneğine göre belki %1 ama adamlar o %1 i bile riske atmıyor.

Çevrimdışı savaş altay

Lensi reyona koymusuz,  kaptan olmus adam  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yesek nolur, hazırlık maçı sonuçta. Herşeyden bu kadar korkmayın ya, asıl olay gol atmak, inşalalh bi tane atarız  :lol:

gol atarsak golcü almazlar. ihtiyaç yok moduna girer taraftar yönetim de kolaya kaçar. hazırlık maçı nasılsa Ersin de yemesin biz de atmayalım ya da penaltı dan frikikten falan atalım.  :D

Atacağımız varsa nasibimizi Sivas maçına saklayalım Burak yok takımın bütün balı(şans) o maça gitsin çok lazım olacak çünkü başka türlü gol atma şansımız çok ama çok düşük.

Çevrimdışı savaş altay

Pozisyon ile basladik guzel  :D

Pana da gergin duruyor sahada bu daha da guzel  :bandit:

Mac gibi mac olsun.

Çevrimiçi tolga1903

Muhayer'in iyi kumaşı var bu sene şans bulacak gibi baya umarım dorukhan kadar ses getirir. Bu arada güzel gol attık orkan lens erdem hoş organizasyondu :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avcı gençlerle dövüyor rakibi  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Gözlerime inanamıyorum kontradan gol attık  :bawling: :bawling: Yok ağlamıyorum gözüme kontra atak yapabildiğimiz kaçtı  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ulan Erdem niye atıyon olum  :D Neyse orta saha oyuncularına kaldık. Golcü yok takımda deriz.  :evillol:

Çevrimdışı huseyincelebi

Orkanda biraz kıpırdanma var gibi  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı sEuL

Cok guzel goldu be!

Abdullah hoca golden once Umut'u tac kullanirken yardim etmesi icin uyardi sanirim. Umut'un cikardigi toptada hizli cikarak guzel bir gol attik.

Bravo!

Çevrimdışı savaş altay

Lensin pasi iyi degildi ama gool  :D

Sahada iyi duruyoruz bir de bunlar gencler yani.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Lensin pasi iyi degildi ama gool  :D

Sahada iyi duruyoruz bir de bunlar gencler yani.
Tüm hazırlık maçlarında gençler  daha iyi oynadı zaten
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!