2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4295925 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

geçen sezon ligin en fazla gol atan takımı değilmiydik bütün olumsuzluklara ramen :alala:
eliyle topu boş kaleye atamayan oyuncularla ligin en fazla gol atan takımı olmuşuz :alala:
Ilginc degil mi abi
Pekto pepe falan 5 gol atti
Yetmiyor abi

Kadroyu say yanina kim ne gol atar yaz abi
10 gol atar yazacagim layic burak var
Kalani 1-2-1-2-3-1-2-3 falan gibi

Biz gol kirali ciksrdigimizda hep sampiyon olan camiayiz onu da unutma
Her sampiyon oldugumuzda gol kirali cikarmadik ama her gol kirali cikardigimiZda sampiyon olduk
Brendo konyak hikayesi

Çevrimiçi tolga1903

Bizim gs ile transfer yarışına girmek onları gölgede bırakmak gibi hedefimiz olmamalı. Bırakalım o işleri fener yapsın severler böyle şeyleri biz doğru oyunculara doğru ücretleri ödemeye devam edelim bir önceki mali yılda 300 milyon lira zarar eden şirket herhangi bir oyuncuya yıllık 4 milyon euro vermemeli bence. Ha elimizdeki yüksek maliyetli sıfır verimli oyunculardan çıkabilirsek hocanın neden dolu dediğini anlayamadığım defansif orta sahaya bir oyuncu eklemesi yapalım başka isteğim yok. İnterle vidal için çekiştiğimiz falan söyleniyor bu mali şartlarda hiç inandırıcı gelmiyor.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

tek ümidim taraftarın istemediği oyuncular hep başarılı oluyor :D
bana görede konop hatalı bir transfer olur.

Abi keşke yanılayım da Şampiyon olalım.  :D Love harici yanıldığım da olmadı maalesef. Maç içinde eleştirilerimi saymıyorum anlık sinirle vs yazılanları yani.  :evillol:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Geçen sene değil abi 3. şampiyonluğu alacağımız sene Burak alınsa dedim. Fabri-GG-Pepe-Vida-Adri-Atiba-Medel-Talisca-Babel-Q7-Burak olsaydı yani.  Geçen sezon sene başı gelseydi de olurduk. Devre arası Pepe-Babel gidince orta sıra takımına döndük maalesef hiç beklentimiz yokken bile Burak umutlandırdı taraftarı. Yoksa devre arası havlu atmıştık aslında.

Abi Burak maç kaçırmazsa Falcao gs ye gitmezse ligin en iyi golcüsü bizde zaten. Ama Burak hiç sakatlanmayacak maç kaçırmayacak ceza almayacak formsuz olmayacak ne kadar mümkün sence  :) Şimdi Sir Alex ferguson a mesaj yazdım sonda yazdığım hesaplama ligin şeklini belirliyor. oradan bakarsan ne demek istediği daha rahat anlarsın.  :)
bencede forvet alınmalı buna karşı değilim ama genelde forumdaki bakış açısına parmak basıyorum dün burak alınsaydı şampiyon olurduk diyenler
bugün burakla şampiyon olamayız yeni forvet alınmalı diyor bundaki çelişkiye dokunuyorum sadece
ben geçmişdede burakla şampiyon olamazdık diyenlerdenim sorun forvet sorunu değildi. ne zaman forvet sorun olur
sahada herşey istenen düzende olur ama o golü atacak oyuncu olmaz o zaman bir sorundan bahsederiz
iki yıldır biz ceza sahasına top sokamadık ama forvet yok dendi. Millet avcı gelsin derken onunda oyun sistemine dönüp
bakmadılar. Başak gol atamıyordu bir oyuncunun ayağına bakıyordu bizde quaresma ne ise başakda visca oydu.
aynı kafada olursa bizim açımızdan değişen farklı birşey olmaz. bunuda lig başladığında göreceğiz. şimdi ne konuşsak
hikaye oluyor bir bakarsın oyun sistemiyle güven bile alıp yürüyebilir. Ben güveni çok beğeniyorum mesela bir çok söylenen isimden
güvenin aşağı kalır yanı yok.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Man. City maçini seyrediyorsunuzdur umarim. Avcının oynamak istediği oyunun ideal'e yakın şeklini görebilirsiniz. Ben malûm seyredemiyorum...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Liverpool için o sene bu sene mi acaba dedim dün ama bugün city öyle bir top oynadı ki... :steamed: Bu arada mahrez acayip form tutmuş.

Çevrimiçi Necmi

Ilginc degil mi abi
Pekto pepe falan 5 gol atti
Yetmiyor abi

Kadroyu say yanina kim ne gol atar yaz abi
10 gol atar yazacagim layic burak var
Kalani 1-2-1-2-3-1-2-3 falan gibi

Biz gol kirali ciksrdigimizda hep sampiyon olan camiayiz onu da unutma
Her sampiyon oldugumuzda gol kirali cikarmadik ama her gol kirali cikardigimiZda sampiyon olduk
Brendo konyak hikayesi
beklentimiz elbette daha yüksek olmalı bunda bir karşı fikrim yok
ama haksızlık etmemeli gol atamıyor dediğin takım ligin en fazla atanıysa oturup dediğini sorgularım.
yeterlimi elbette yetmez 72 attıysak bunun aslında 92 olması lazımdı eksik olan bu
ama gol atamıyoruz dendiğinde ben derimki bizim oyuncularımız çok üst seviyede pozisyona giremiyorduk girdiğimiz her pozisyonu nerdeyse
sokuyorduk gol atmada sorunumuz yoktu pozisyona girememe sorunu vardı biz maçın büyük bölümünü topu kendi yarı sahamızda çevirerek tüketiyorduk
hücum sayımız artsa gol sayımızda artardı çocuklar sokuyor yeterki sokacağı yere topu getirelim.
Benim iki senedir eleştirim hep bu yönde oldu. hep forvet sorunumuz yok dedim unuttunmu
çünkü esas sorunumuz başka yerdeydi siz bunu anlamak istemediniz.

Çevrimdışı mylife1903

Abi keşke yanılayım da Şampiyon olalım.  :D Love harici yanıldığım da olmadı maalesef. Maç içinde eleştirilerimi saymıyorum anlık sinirle vs yazılanları yani.  :evillol:
Boyko gibi efendi iyi aileden gelen bir cocuk bile uyum saglayamadi kono napacak nasi olacak
Buyuk kumar
Ustelik boyko sehirli cocuk ukraynali ama kiev dogumlu
Kono iste orta ukrayna taraflarindan
Biraz karisik isler nasi anlatam bilemiyom
Tore falan garip garip hareketler yapiyor ya az farkli onun gibi iste

Çevrimdışı BJKTÜRK23

geçen sezon ligin en fazla gol atan takımı değilmiydik bütün olumsuzluklara ramen :alala:
eliyle topu boş kaleye atamayan oyuncularla ligin en fazla gol atan takımı olmuşuz :alala:

Abi klübün genel konularında çok büyük oranda aynı fikirdeyiz de şua gol konusunda bir analaşamıyoruz seninle.

İlk devre forvet demiyorum dikkat Golcü yok atılan gol 28 mi 29 mu ne yalan olmasın. Pektemek Babel Pepe falan 5 er tane atmış düşün yani.  Ljacic neredeyse çöp transfer ilan edilecek. 1 gol 2 asist galiba katkısı. Kalecimiz yok 1 kanadımız boş ve golcü yok. 2. devre Burak-Mirin-Kaqawa geldi. Kalecimiz yok-stoperimz yok-kanadımız yok-sol bekimiz de kontrat çekmesi var  :D ama artık bir golcümüz var de vardı.  :icool: Mirin bu arada bana göre olduğundan çok gömülüyor. 11 e yazmam ama 18 e yazarım. Kaqawa zaten forma giyemedi pek yine de biri 2 dk da olmak üzere 3-4 gol attı. Katkı alamadık gitti. Kısaca tek oyuncu 1 adet Golcü geldi sakatlıktan çıkıp maç oynamadan dinlenmiş şekilde olabilecek en iyi durumda geldi klasik Şenol Güneş 2 maç falan yine oynatmadı. Ara ara boş geçti ama 7 maçta 8 gol attığı bir periyot vardı. Gomez etkisi yaptı ki 6 maçlık seri. Uefa ya gidemez dediğimiz takımı adam son 2 maça taşıdı.  Tek başına. Tek başına derken takıma haksızlık yapmam ama Ljacic Pektemek le Larin le oynarken silikti. Çünkü oynadığı adamlara top atıyorsun asistini yiyorlar. Veriyorsun geri alamıyorsun. Boş koşı aldatıcı koşu yapmıyorlar. Alan açmıyorlar. Şimdi birbirimizi kandırmayalım Ljacic öyle şapkana tavşan çıkarabilecek uber süper bir oyuncu değil takımla birlikte paralayan bir çocuk. Tek başına maç aldıracak seviyede değil. Sergen muamelesi yapmanın anlamı yok. Sosa nın 1-2 tık altı bir oyuncu. Ama Burak gelince nefes aldı sorumluluk aldı 2. devre çok iyi bir çıkış yaptı. Gomez yokken Ba sakatken Sosa nasıl verimsizdi hatırlayalım. Güven zaten 4 maçta 8 attı. 6-2 7-3 falan maçlar bitti.

Özetle İyi bir omurga ve doğru oyun düzeni önemlidir. Ama Golcün yoksa sonuca gidemiyorsun çoğunlukla. Bize öyle her maç penaltı çalınmıyor. Ofsayttan gol yazılmıyor. mecburen üstün oynayıp 2 fark yapmamız lazım.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Edit:mesaj gitmiş tekrar yazıyorum

GS bu konuda verilebilecek en yanlış örneklerden biri daha en yakında cagne örnekleri var. Negredo için bu kadar konuştuk adamın kariyeri belli yani, cagneyi biz alsak bu paraya falan herhalde şuan dolmabahçede 5-6 kişi ölmüştü.

Diagne bizde penaltısız 15 atardı ilk yarı. Burak gelmese isterdim de o yoklukta ama biz 2-3 m bons vereceğimiz için zaten alamazdık  :D

Çevrimdışı mylife1903

beklentimiz elbette daha yüksek olmalı bunda bir karşı fikrim yok
ama haksızlık etmemeli gol atamıyor dediğin takım ligin en fazla atanıysa oturup dediğini sorgularım.
yeterlimi elbette yetmez 72 attıysak bunun aslında 92 olması lazımdı eksik olan bu
ama gol atamıyoruz dendiğinde ben derimki bizim oyuncularımız çok üst seviyede pozisyona giremiyorduk girdiğimiz her pozisyonu nerdeyse
sokuyorduk gol atmada sorunumuz yoktu pozisyona girememe sorunu vardı biz maçın büyük bölümünü topu kendi yarı sahamızda çevirerek tüketiyorduk
hücum sayımız artsa gol sayımızda artardı çocuklar sokuyor yeterki sokacağı yere topu getirelim.
Benim iki senedir eleştirim hep bu yönde oldu. hep forvet sorunumuz yok dedim unuttunmu
çünkü esas sorunumuz başka yerdeydi siz bunu anlamak istemediniz.
Abi gol olayini sabit tutmaya calisacaksin
Yakalayip 6-7 3 mac atip sonra 1-0 lara donersen olmaz o is bi yerde patlarsin
2.5 ortalama kesin sampiyon yaoar yuzde 100
Rakip isterse falkao degil feristahini getirsin
Ama dagilimi da dengeli tutacaksin
Kendi evinde 50den asagi atmayacaksin 3 ortalama
Bunu da iki mac 5 bi mac 6 sonra 1-0 degil
3-0 3-1 2-0 4-0 3-0 boyle gidecen
Deplasmanda allah kerim 8 kac kazansan 5 maglubiyet 3 beraberlik alsan son derbiye getirirsin isi ic sahada 15 yapsan
Topu getirememe olayi da anlattifin gibi degil en cok cezasahasina giren takimlardandik
Pekto ile falan oynadik ki messi olsa gene engellerlerdi seni
Tek adama bakmayacaksin birine ceza verdiler mi oburu cikip atacak
Onu da mi gonderdiler baskasi cikacak
Stoperin ortasaha oyuncusunun sirtina gol yuku yuklenmez lokomotof oyuncun olacak

Çevrimdışı mylife1903

Diagne bizde penaltısız 15 atardı ilk yarı. Burak gelmese isterdim de o yoklukta ama biz 2-3 m bons vereceğimiz için zaten alamazdık  :D
Maasini versinler kiralayalim
Gs macinda gazlayip salariz apaciyi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Herkes gol atamaz anlatamiyoruz
Sistemle mistemle taktikle gol atilmaz
3 tane atarsin bis kaleye halisaha golu
Kimse forvete santrafora adam almaz calismayla falan gol atilsa
Herifler kaleciye 50-60 milyon veriyor

Iyi futbol iyi oyuncuyla oynanir
Bizim takimkn yarisi eliyle topu bos kaleye atamaz
Vidali alsan nolcek 25 tane mi atacak maradona mi bu cocuk 5 tane en cok atar
Buragin kili donse ilk5e oynarsin bu kurusikilikla

Artik hocanin bilecegi is ibbdeki gibi 45-50 golle besiktasta ancak 5. Olursun kaleci geleni aliyor her turku yiyor o cocugun durumunu cozssunler once. Kafasini sahaya versin biraz katki yapsin eli maca deysin 5-6 mac kaleci almali sampiyonluk maratonunda.
Vidali aldik
Bizim ozzi var onu naoacaz atacaz mi oyle luksumuz yok

Iki tane daha santrafor alsinlar vallahi bisi demem dogru oarayi bassinlar ama santrafor almadan vidala 4 vidaya3 bunlar buyuk paralar bizim icin.

Bu falkao olayinda araya girip alaydik arabayla tura cikardik yzuyilin kapagi olurdu bize imzaladigi an sakatliklari falan cikardi 10 senelik magara hayati bulurlardi, eskobarla akrabaligini falan yaArlardi herifler, amerikaya fetoyu ziyarete gitti diye montaj yapip sikivriye attirirladdi cocugu

Ben senin dediğini anlıyorum da bazı kişiler böyle yazarsan katılmaz.  :D Çeviri yapayım senin yerine. Avcı da bu yolu deniyor. Link atmıştı biri bir ara ben de yazmıştım. All or Nothing belgeselini vakti olan izlesin. Ne oynamak istediğimizi anlayacaklar. Dediğin gibi kalecilere 60 m stoperlere 90 m veriliyor takımı atletizm olimpiyatına hazırlar gibi hazırlıyor 100 lerce varyasyop opsiyon 1000 lerce kez tekrarlanıyor ne için topu en kısa sürede alıp en uygun şartta rakip saha da pozisyon bulmak için kısaca. E sen dünyanın en güzel arabasını yapıyorsun modifiye ediyorsun piste çıkarıyorsun ama kar lastiği takmışsın hava da basmamışsın. Ya da bizden örnek vereyim 6 ay dan kısa sürede otomobil yapıyorsun ama benzin koymadığın için bu muhteşem projen rafa kalkıyor. Aha benzin dediğimiz Golcü işte. Getir getir topu adam kontrol edemesin duracağı yeri bilemesin bitiriciliği olmasın kaleciyi rakip savunmayı analiz edemesin bütün emeği çöp yapıyorsun.

Alt paragraf direk imzamı atıyorum zaten  :D

Çevrimiçi Necmi

Abi klübün genel konularında çok büyük oranda aynı fikirdeyiz de şua gol konusunda bir analaşamıyoruz seninle.

İlk devre forvet demiyorum dikkat Golcü yok atılan gol 28 mi 29 mu ne yalan olmasın. Pektemek Babel Pepe falan 5 er tane atmış düşün yani.  Ljacic neredeyse çöp transfer ilan edilecek. 1 gol 2 asist galiba katkısı. Kalecimiz yok 1 kanadımız boş ve golcü yok. 2. devre Burak-Mirin-Kaqawa geldi. Kalecimiz yok-stoperimz yok-kanadımız yok-sol bekimiz de kontrat çekmesi var  :D ama artık bir golcümüz var de vardı.  :icool: Mirin bu arada bana göre olduğundan çok gömülüyor. 11 e yazmam ama 18 e yazarım. Kaqawa zaten forma giyemedi pek yine de biri 2 dk da olmak üzere 3-4 gol attı. Katkı alamadık gitti. Kısaca tek oyuncu 1 adet Golcü geldi sakatlıktan çıkıp maç oynamadan dinlenmiş şekilde olabilecek en iyi durumda geldi klasik Şenol Güneş 2 maç falan yine oynatmadı. Ara ara boş geçti ama 7 maçta 8 gol attığı bir periyot vardı. Gomez etkisi yaptı ki 6 maçlık seri. Uefa ya gidemez dediğimiz takımı adam son 2 maça taşıdı.  Tek başına. Tek başına derken takıma haksızlık yapmam ama Ljacic Pektemek le Larin le oynarken silikti. Çünkü oynadığı adamlara top atıyorsun asistini yiyorlar. Veriyorsun geri alamıyorsun. Boş koşı aldatıcı koşu yapmıyorlar. Alan açmıyorlar. Şimdi birbirimizi kandırmayalım Ljacic öyle şapkana tavşan çıkarabilecek uber süper bir oyuncu değil takımla birlikte paralayan bir çocuk. Tek başına maç aldıracak seviyede değil. Sergen muamelesi yapmanın anlamı yok. Sosa nın 1-2 tık altı bir oyuncu. Ama Burak gelince nefes aldı sorumluluk aldı 2. devre çok iyi bir çıkış yaptı. Gomez yokken Ba sakatken Sosa nasıl verimsizdi hatırlayalım. Güven zaten 4 maçta 8 attı. 6-2 7-3 falan maçlar bitti.

Özetle İyi bir omurga ve doğru oyun düzeni önemlidir. Ama Golcün yoksa sonuca gidemiyorsun çoğunlukla. Bize öyle her maç penaltı çalınmıyor. Ofsayttan gol yazılmıyor. mecburen üstün oynayıp 2 fark yapmamız lazım.
o cevap mylifea verilmişdi söylediğine karşılık
avcıyı yere göğe sığdıramıyor forumda bazı arkadaşlar deli gibi istiyordu
attıkları gol toplamı 49 biz 72 gol atmışız. onların elinde bir sürüde forvet vardı
ben olayın vahametine bakıyorum şu anda ligin 72 golle en fazla golü atmış takımına golcün yoksa diye girilmez bence
biz gol atıyorduk sorun bu değildi ben bunu anlatamadım kaç yıldır biz pozisyon öğütüyorduk buna ramen gol atıyor
takım takım böyle aşağılanmamalı. 30-40 orta açarak bitiriyorsun maçları buna ramen oyuncuların çabalamış ve
ligin en fazla atan takımı yapmış seni doğru dürüst savunma anlayışın sistemin olmadığı için her rakip atağı tehlikeli olmuş
sorunlar takımda bas bas bağırırken kaçan şampiyonluğu golcün olmamasına bağlamak ayıp oluyor biraz.
elbet iyi golcün olmalı ama biz bu kafayla iyi golcüyede gol attıramazdık burakı kullanabildiğimize inanıyormusun
adama golmü hazırladık sadece kendini gösterme çabasıyla hırslanıp gol atmaya çabaladı yoksa biz hiç birşeyi doğru yapmıyordukki.
biz üç yıldır forvete gol attırmak için bir oyun oynamıyoruz o nedenle iyi forvetten önce sorgulanması gereken şeyler var.
şimdi avcı quaresma ısrarında bulunursa bir şeylerin değişeceğine inanan biri varmı acaba ne olacak quaresmayımı değiştirecek
yine kalkacak en kritik anda pas verse gol olacak pozisyonda kendi vuracak yine duran topların başına gidecek
yine orta açıp  pozisyonları katledecek değişen ne olacak dahamı fazla pas yapmış olacağız kendi yarı sahamızda.
sorun forvet değil takım gol atabiliyor yeterki oyuncuları bağından kurtaralım. maçı bir oyuncu değil takım kazanır
ama bir oyuncu yüzünden kaybedersin takım en zayıf halkası kadar güçlüdür. bir ağırlığı bütün zincirin halkaları birlikte kaldırır
ama tek bir halkanın kırılması yükün düşmesine neden olur. bu unutulmamalı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Man. City maçini seyrediyorsunuzdur umarim. Avcının oynamak istediği oyunun ideal'e yakın şeklini görebilirsiniz. Ben malûm seyredemiyorum...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen de vardır linkini at izlesin bizimkiler. All or Nothing belgeselini 8 bölüm. Hocanın oyun planını görmek için kafalarda soru işareti kalmasın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizle adı anılan Umut'dan komple kurtulduk. Hayırlı olsun.

Ligue 2 ekibi Le Havre, Bursaspor'dan Umut Meraş'ı 1.2 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. (TRT Spor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Abi gol olayini sabit tutmaya calisacaksin
Yakalayip 6-7 3 mac atip sonra 1-0 lara donersen olmaz o is bi yerde patlarsin
2.5 ortalama kesin sampiyon yaoar yuzde 100
Rakip isterse falkao degil feristahini getirsin
Ama dagilimi da dengeli tutacaksin
Kendi evinde 50den asagi atmayacaksin 3 ortalama
Bunu da iki mac 5 bi mac 6 sonra 1-0 degil
3-0 3-1 2-0 4-0 3-0 boyle gidecen
Deplasmanda allah kerim 8 kac kazansan 5 maglubiyet 3 beraberlik alsan son derbiye getirirsin isi ic sahada 15 yapsan
Topu getirememe olayi da anlattifin gibi degil en cok cezasahasina giren takimlardandik
Pekto ile falan oynadik ki messi olsa gene engellerlerdi seni
Tek adama bakmayacaksin birine ceza verdiler mi oburu cikip atacak
Onu da mi gonderdiler baskasi cikacak
Stoperin ortasaha oyuncusunun sirtina gol yuku yuklenmez lokomotof oyuncun olacak
ben sana hak veriyorum sadece görmediğin yeri göstermeye çalışıyordum
tabiki maç başına 40 orta açan takım ceza sahasına en fazla giren takım olur zaten 40 orta açmışsın bu kadar
hamle yapan takımmı var. ama yaptıklarınn pozisyon değil ceza sahasınada girmek değil yazı tura atıyorsun iki tarafı yazı olan
parayla ve sürekli tura diyorsun. Biz 40 orta açtığımız maçı sıfır pozisyonla bitirdik ama istatiklere bakarsan 40 defa ceza sahasına girmiş top sokmuş oluyoruz.
ama pozisyon yok :D

Çevrimdışı Arthur Dayne

Umarım taraftar olarak biraz sabırlı oluruz da hocanın kafasındaki oyun iyice oturur.Ama kanat olarak konop ne alaka onu çözemedim.Mesela boyd hocanın sisteme uyuyor ama konop quaresma tipi bir oyuncu.İsmi geçen oyuncular için uğraşılıp netice alınamazsa,en son seçenek olarak gelsin isterim.Sonuçta quaresma'dan kötü olacak hali yok ya  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Bizle adı anılan Umut'dan komple kurtulduk. Hayırlı olsun.

Ligue 2 ekibi Le Havre, Bursaspor'dan Umut Meraş'ı 1.2 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. (TRT Spor)
biz zaten kurtulmuşdukta şimdi fenerde kurtulmuş :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım taraftar olarak biraz sabırlı oluruz da hocanın kafasındaki oyun iyice oturur.Ama kanat olarak konop ne alaka onu çözemedim.Mesela boyd hocanın sisteme uyuyor ama konop quaresma tipi bir oyuncu.İsmi geçen oyuncular için uğraşılıp netice alınamazsa,en son seçenek olarak gelsin isterim.Sonuçta quaresma'dan kötü olacak hali yok ya  :lol:
Yevhen Konoplyanka'yı Quaresma'ya benzetenler olmuş..Zerre alakası yok..Her adam eksiltmeyi ve topu kullanmayi seven aynı olmaz..Konop, doğru zamanda doğru pası veya şutu atan bir oyuncu..Quaresma ise tam tersi. (@KursadCelikbas)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

biz zaten kurtulmuşdukta şimdi fenerde kurtulmuş :bandit:
Hala Caner'i gönderip alalım diyenler vardı. Ona istinaden yazdım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

o cevap mylifea verilmişdi söylediğine karşılık
avcıyı yere göğe sığdıramıyor forumda bazı arkadaşlar deli gibi istiyordu
attıkları gol toplamı 49 biz 72 gol atmışız. onların elinde bir sürüde forvet vardı
ben olayın vahametine bakıyorum şu anda ligin 72 golle en fazla golü atmış takımına golcün yoksa diye girilmez bence
biz gol atıyorduk sorun bu değildi ben bunu anlatamadım kaç yıldır biz pozisyon öğütüyorduk buna ramen gol atıyor
takım takım böyle aşağılanmamalı. 30-40 orta açarak bitiriyorsun maçları buna ramen oyuncuların çabalamış ve
ligin en fazla atan takımı yapmış seni doğru dürüst savunma anlayışın sistemin olmadığı için her rakip atağı tehlikeli olmuş
sorunlar takımda bas bas bağırırken kaçan şampiyonluğu golcün olmamasına bağlamak ayıp oluyor biraz.
elbet iyi golcün olmalı ama biz bu kafayla iyi golcüyede gol attıramazdık burakı kullanabildiğimize inanıyormusun
adama golmü hazırladık sadece kendini gösterme çabasıyla hırslanıp gol atmaya çabaladı yoksa biz hiç birşeyi doğru yapmıyordukki.
biz üç yıldır forvete gol attırmak için bir oyun oynamıyoruz o nedenle iyi forvetten önce sorgulanması gereken şeyler var.
şimdi avcı quaresma ısrarında bulunursa bir şeylerin değişeceğine inanan biri varmı acaba ne olacak quaresmayımı değiştirecek
yine kalkacak en kritik anda pas verse gol olacak pozisyonda kendi vuracak yine duran topların başına gidecek
yine orta açıp  pozisyonları katledecek değişen ne olacak dahamı fazla pas yapmış olacağız kendi yarı sahamızda.
sorun forvet değil takım gol atabiliyor yeterki oyuncuları bağından kurtaralım. maçı bir oyuncu değil takım kazanır
ama bir oyuncu yüzünden kaybedersin takım en zayıf halkası kadar güçlüdür. bir ağırlığı bütün zincirin halkaları birlikte kaldırır
ama tek bir halkanın kırılması yükün düşmesine neden olur. bu unutulmamalı.

İşin en garibi de şenol güneş gibi abdullah avcı gibi hocaların bu adamın çalışkanlığını profesyonelliğini övüp durmaları. "Antrenmanlarda istediğimizi yapıyor" diyor mesela avcı quaresma için. Ya gerçekten biz futboldan hiç anlamıyoruz ne izledigimizin ne düşündüğümüzün farkında değiliz ya da bu işte bir gariplik var. Yahu sahada maç esnasında verdikleriyle karar alınması gerekmez mi? Bir adam antrenmanda çok iyi çalışıyor diye vücudu fit diye mevkisinde dünyanın en çağ dışı oyuncusu da olsa her maç 11'e konulabilir öyle mi? Gerçekten anlayamıyorum abdullah avcı'nın gelmesini çok isteyenlerden biriyim ama bu quaresma'ya hala inanıyor oluşu ve oğuzhan'ı defansif orta sahada düşünüp oraya "dolu" demesi (ki bir diğer dmc oyuncumuz 38 yaşına girecek) hiç hayra alamet değil. Umuyorum düşündüğü şeyleri gerçekleştirebilir yoksa çok sorun yaşayacağız süreç içinde.

Çevrimdışı mylife1903

Yevhen Konoplyanka'yı Quaresma'ya benzetenler olmuş..Zerre alakası yok..Her adam eksiltmeyi ve topu kullanmayi seven aynı olmaz..Konop, doğru zamanda doğru pası veya şutu atan bir oyuncu..Quaresma ise tam tersi. (@KursadCelikbas)
Hic izlememis herhalde
Lens icin neler yazdigina bakmak lazim
Turnusol kagidi lenstir

Çevrimiçi Necmi

İşin en garibi de şenol güneş gibi abdullah avcı gibi hocaların bu adamın çalışkanlığını profesyonelliğini övüp durmaları. "Antrenmanlarda istediğimizi yapıyor" diyor mesela avcı quaresma için. Ya gerçekten biz futboldan hiç anlamıyoruz ne izledigimizin ne düşündüğümüzün farkında değiliz ya da bu işte bir gariplik var. Yahu sahada maç esnasında verdikleriyle karar alınması gerekmez mi? Bir adam antrenmanda çok iyi çalışıyor diye vücudu fit diye mevkisinde dünyanın en çağ dışı oyuncusu da olsa her maç 11'e konulabilir öyle mi? Gerçekten anlayamıyorum abdullah avcı'nın gelmesini çok isteyenlerden biriyim ama bu quaresma'ya hala inanıyor oluşu ve oğuzhan'ı defansif orta sahada düşünüp oraya "dolu" demesi (ki bir diğer dmc oyuncumuz 38 yaşına girecek) hiç hayra alamet değil. Umuyorum düşündüğü şeyleri gerçekleştirebilir yoksa çok sorun yaşayacağız süreç içinde.
antrenman topçusu diye bir terim var.
hani köpek yarışlarında önde koşturulan tavşan var ya onun gibi birşey böyle oyuncularla
antrenman seviyesini yukarı çıkarırsın ama sana sahada birşey vermez bunuda en iyi hocaların bilmesi lazım.
ama antrenmanlarda çok iyi diyen hocanın kafasına odunu indirmek lazım :D maçlar antrenman performansıyla kazanılmıyor.
kimsede quaresmanın formunun kötü olduğunu söylediğine tanık olmadım. sahada yetersiz olduğunu hiç görmedim.
tabi form olarak :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hic izlememis herhalde
Lens icin neler yazdigina bakmak lazim
Turnusol kagidi lenstir
Benim yorumum da şu Q7 yaşının verdiği fiziki düşüş ile olduğu yerde çalım atmaya çalışan bir futbolcuyken Konoplyanka daha çok hızıyla rakip oyuncuları geçmeye çalışan bir oyuncu  :tabe: Ayrıca Q7 topla vedalaşacağı zamanı bilmeyen ayağında çok top tutan bir oyuncu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ben senin dediğini anlıyorum da bazı kişiler böyle yazarsan katılmaz.  :D Çeviri yapayım senin yerine. Avcı da bu yolu deniyor. Link atmıştı biri bir ara ben de yazmıştım. All or Nothing belgeselini vakti olan izlesin. Ne oynamak istediğimizi anlayacaklar. Dediğin gibi kalecilere 60 m stoperlere 90 m veriliyor takımı atletizm olimpiyatına hazırlar gibi hazırlıyor 100 lerce varyasyop opsiyon 1000 lerce kez tekrarlanıyor ne için topu en kısa sürede alıp en uygun şartta rakip saha da pozisyon bulmak için kısaca. E sen dünyanın en güzel arabasını yapıyorsun modifiye ediyorsun piste çıkarıyorsun ama kar lastiği takmışsın hava da basmamışsın. Ya da bizden örnek vereyim 6 ay dan kısa sürede otomobil yapıyorsun ama benzin koymadığın için bu muhteşem projen rafa kalkıyor. Aha benzin dediğimiz Golcü işte. Getir getir topu adam kontrol edemesin duracağı yeri bilemesin bitiriciliği olmasın kaleciyi rakip savunmayı analiz edemesin bütün emeği çöp yapıyorsun.

Alt paragraf direk imzamı atıyorum zaten  :D
Farki ortaya cikarmak icin ugrasiyor onlar
Adam 50 veriyorsa birine fakir rakibi 25 veriyir
Azicik fit olmasin oyuncun koyar gecerler
Onlarin kulvari baska bizim biraz daha basit
Iyi kaleci sokan santrafor oyuna agirlik koyan bi 10 kalani da kura ile cek sal sahaya devirdaim cok avci bile sistem falan oturtmaya ugrasmaz bence. Bu sene oturtur hop 2 adami satarlar seneye gene baslariZ bastan ustune koya koya gidemiyoruz yuzler cabuk eskiyor bizde