2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4298062 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı BJKTÜRK23

çok basit söyleyeceğim burak lı ikinci yarıya bakalım burak kaç pozisyona girmiş kaç gol atmış
o zaman anlarsın getirme sıkıntısımı var yoksa sokma sıkıntısımı var. iyi bir forvet 3-4 pozisyondan birini gole çevirir
biz maç başına bu kadar pozisyona giremiyoruz bırak forveti sokmayı. eğer 4 pozisyon varsa maçta
biz o maç iyi geçti diye konuşuyorduk burda topa sahip olmada pas yapmada sorunumuz yokki kendi yarı sahamızda bol bol topa sahip olup bol bol pas yapıyorduk zaten buda istatistikleri şişiriyordu. %70 topa sahip olduğumuz ama pozisyonumuz olmayan maçlar yaşadık.
gerçekten sürekli maçlara gidip bazı şeyleri hissetmek gerekiyor orda gördüğünle tv de gördüğün aynı şeyler değil
bazı maçlar geliyorum foruma bakıyorum bazı oyuncular için iyi oynadı deniyor ama tribünde o oyuncuya maç boyu küfredilmiş oluyor :D
siz izlerken topu takip eden kamerayı takip etmek zorundasınız maçı seyredenlerde tam tersi topu değil oyuncuları takip ediyor
bütün sorun burdan çıkıyor sanırım

Kesinlikle katılıyorum üniversitedeyken 5 senenin 4 de kapalı üstte kombinem vardı 2-1 yendiğimiz bir gs maçı vardı. Burada holosko + bir miktar para dediğimiz adam servet e dk 55-65 bel fıtığı geçirtmişti herif belini tutuyordu topsuz anlarda. Holosko o maçta gs savunmasını hallaç pamuğu gibi dağıtmıştı. Ama büyük ihtimalle tv den izleyen sövmüştür.

Ama golcü tv den de izlesen stadyum dan da fark etmiyor. Attığı kalıcı oluyor. Atıyorsa şampiyon oluyorsun atamıyorsa olamıyorsun. Şuan dünyanın en iyi golcüleri bile her özelliği barındırmıyor ki En son Fenomeno vardı. Hız güç dribling adam eksiltme son vuruş pozisyon alma zeka hava topu frikik penaltı vs hepsinden tam olsun. Ya pivot santrafor ya pis bitirici ya driblingçi ya atletik vs tam olanı yok.sen sana lazım olanı seçeceksin. Şuan ki kadroda adam eksilten ve pis bitirici lazım mesela.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Abi Santrafor un Vurduğunun ne kadarını gol yaptığı kadar ne kadar pozisyona girdiğinin de önemi var. iyi Santrafor bazen pozisyonunu da kendi yaratacak. Bu sene Burak ın hiç olmayan pozisyonda pres yapıp topu kapıp gidip gol yapması gibi. Bazen sana pozisyon gibi gelmeyen paslar veya ortalara iyi golcü öyle bir vuruş çıkarıyor ki golü yazdırıyor hanene. Ya da sezgisi yüksek oluyor topun gideceği olası yeri önceden kestirip orada oluyor ve olmayan pozisyondan gol çıkarabiliyor. Mesela Burak fransa maçında çok kaçırdı ama Bizim süper ligin değerinden çok karşısında ki Kaleci+Savunma adamların anasını ağlattı. 2 topa yorgunluktan vuramadı. Burak ın kendine pozisyon yaratması ile Negredo nun Pektemek in bir mi.

Abi Antrenman değil ki herkese aynı metreden aynı kişi rakip yokken pas versin sen şut çalışması yapar gibi vuruş yap kim daha çok gol atarsa o golcü sayalım. Öyle olsa Q7 ilk 3 e girer ama maçta eline ver topu 10 pozisyonda 1 tane zor atar  :evillol:
bunu anlatamıyorum işde elbet forvet kendine pozisyon yaratacak hep pozisyona sokmayı beklememeli
ama bizde sorun bu işde hep forvet kendini sokma derdinde birazda takım ona pozisyon yaratmalı bizde olmayan bu
biz forvete gol attırma oyunu oynamadık zaten pozisyona giren kanat oyuncusu ilk yapacağı şey forvetini topla buluşturmak olmalı aslında
ama bizde ilk yaptığı şey kendisi nasıl atar oluyor bu quaresma da böyle babelde böyle oldu senin önceliğin forvetini topla buluşturmak olmalı
rahat pozisyon olur kendin atarsın ama bizde öncelik forvet olmadı hiç bırak önceliği hiç forvet seçeneği olmuyor
love da negredoda bu bmyleydi ama burakta farklı değildi ondada böyle oldu burakı diğerlerinden farklı yapan konuda işde kendini pozisyona sokması oldu.  bu yeterli değildi o nedenlede biz buraktan yeterince faydalanamadık dedim zamanında. kanatlar olur olmaz yerden topa vuruyorlar
amaçları attırmak değil atmak oluyor olmadık saçma sapan ortalar açıyorlar hiç forvete çalışmıyoruz üç yıldır abou varkende aynı sıkıntı vardı
negredo love ilede aynı sıkıntı buraklada aynı sıkıntı oldu. sorun forvetlerde değil bizim oyun anlayışımızda bir iki oyuncunun derdi takım değil kendini göstermek olunca böyle oluyor işde.

Çevrimdışı doganay

hoca neden as kadroyu denemiyor son hazirlik macinda , bu genclerden ne bekliyor hoca hala takimda oynayamayacaklari belli oldu.
1-2 tanesini at as kadroya oynasinda butun takimi genc ve yedek yapmak nedir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ın Panathinaikos maçı 11'i: Ersin Destanoğlu, Kerem Kalafat, Mirin, Erdoğan Kaya, Rıdvan Yılmaz, Kayra Yılmaz, Muhayer, Erdem Seçgin, Lens, Orkan Çınar, Umut Nayır.

Çevrimiçi Necmi

Kesinlikle katılıyorum üniversitedeyken 5 senenin 4 de kapalı üstte kombinem vardı 2-1 yendiğimiz bir gs maçı vardı. Burada holosko + bir miktar para dediğimiz adam servet e dk 55-65 bel fıtığı geçirtmişti herif belini tutuyordu topsuz anlarda. Holosko o maçta gs savunmasını hallaç pamuğu gibi dağıtmıştı. Ama büyük ihtimalle tv den izleyen sövmüştür.

Ama golcü tv den de izlesen stadyum dan da fark etmiyor. Attığı kalıcı oluyor. Atıyorsa şampiyon oluyorsun atamıyorsa olamıyorsun. Şuan dünyanın en iyi golcüleri bile her özelliği barındırmıyor ki En son Fenomeno vardı. Hız güç dribling adam eksiltme son vuruş pozisyon alma zeka hava topu frikik penaltı vs hepsinden tam olsun. Ya pivot santrafor ya pis bitirici ya driblingçi ya atletik vs tam olanı yok.sen sana lazım olanı seçeceksin. Şuan ki kadroda adam eksilten ve pis bitirici lazım mesela.
pis bitirici her takıma lazım olur :D

hoca neden as kadroyu denemiyor son hazirlik macinda , bu genclerden ne bekliyor hoca hala takimda oynayamayacaklari belli oldu.

as kadrodan oynayabilecek kimse yok ki :)

karius,roco 2 hafta yok sakat gökhan gönül,dorukhan,ljajic,douglas pazartesi katılacaklar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vidal işi yalan oldu galiba anlaşsak şimdiye haberler çıkmaya başlardı  :bandit:
Yalan olmasını mı gelmesini mi tercih edersin  :D

Şimdi de şöyle bir haber çıkmış: http://www.ligablatt.de/2019/08/41716/besiktas-hammer-deal-mit-arturo-vidal

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Avci herkese yuklemeyi ve sahaya ayak basmayi planlamis. Henuz sonuc alamadigi durumlari da

lehine cevirirse komple bir teknik direktor olacak. Finali yok diyorlar herkes gibi besiktas'ta yapar o da.

Yonetim tarzi anlasilir ve kapsayici duruyor.

Çevrimiçi Necmi

canı fark yemek istemiş herhalde
kim sorarsa hazırlık maçı ama neyi hazırladığımız belli değil bu herhalde alt yapının hazırlık maçı oluyor.

Şimdi de şöyle bir haber çıkmış: http://www.ligablatt.de/2019/08/41716/besiktas-hammer-deal-mit-arturo-vidal

en altta gs-fb filan diyor çevirebilecek kimse varmı ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoca son durumlarını görmek istiyor. Bunun neresi yanlış  :alala: İstesek U-18 takımını çıkartırız. Gençlere şans verilmiş ne güzel  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

as kadrodan oynayabilecek kimse yok ki :)

karius,roco 2 hafta yok sakat gökhan gönül,dorukhan,ljajic,douglas pazartesi katılacaklar.
douglas sakat degil antremansiz demislerdi. Lig basliyor daha adami goremedik. Boyd , oguzhan , medel , caner , vida , guven neredeler. Mesela bu fortetsiz durumda ben genc takimda bir suru gol atan Oguzhan akgun neden yok, onu gormek isterdim su hazirlik macinda

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bunu anlatamıyorum işde elbet forvet kendine pozisyon yaratacak hep pozisyona sokmayı beklememeli
ama bizde sorun bu işde hep forvet kendini sokma derdinde birazda takım ona pozisyon yaratmalı bizde olmayan bu
biz forvete gol attırma oyunu oynamadık zaten pozisyona giren kanat oyuncusu ilk yapacağı şey forvetini topla buluşturmak olmalı aslında
ama bizde ilk yaptığı şey kendisi nasıl atar oluyor bu quaresma da böyle babelde böyle oldu senin önceliğin forvetini topla buluşturmak olmalı
rahat pozisyon olur kendin atarsın ama bizde öncelik forvet olmadı hiç bırak önceliği hiç forvet seçeneği olmuyor
love da negredoda bu bmyleydi ama burakta farklı değildi ondada böyle oldu burakı diğerlerinden farklı yapan konuda işde kendini pozisyona sokması oldu.  bu yeterli değildi o nedenlede biz buraktan yeterince faydalanamadık dedim zamanında. kanatlar olur olmaz yerden topa vuruyorlar
amaçları attırmak değil atmak oluyor olmadık saçma sapan ortalar açıyorlar hiç forvete çalışmıyoruz üç yıldır abou varkende aynı sıkıntı vardı
negredo love ilede aynı sıkıntı buraklada aynı sıkıntı oldu. sorun forvetlerde değil bizim oyun anlayışımızda bir iki oyuncunun derdi takım değil kendini göstermek olunca böyle oluyor işde.

Abi Q7 ve Lens ile nasıl yapacaksın bunu. Lens hücum faul yapıyor. Q7 de orta ha Gomez varken karakteri bozuk Töre ile dönüşümlü oynasa da onu düşünüyordu Q7 ve tüm takım. Çünkü herif sokuyordu nasıl takım hep Q7 ye uzun oynuyor adamın vücudunun herhangi bir yerine gelsin kontrol edebiliyor Allah ı var şimdi o konuda çok üst düzey. Gomez e de vücuduna at herif bir şekilde sokuşturuyordu.

Abou ve Negredo da evet, ama bunda takım kadar onların da etkisi var veriyorsun atamıyorsa bir daha vermiyorlardı. Abou mesela ilk devre Cenk in yedeği kaldı girdi atamadı kendi yarattı girdi atamadı. Geliştirmeye çalıştı kendini takıma adaptasyon falan 2. devre ilk maç gol attı arada 3 maç sakatlandı sonra bir maç atamadı sonra 1 maç 2 attı vs derken takım güvendi ona o da kendine arttırdı istatistiklerini. Cenk e çalışıyorlardı o sene çünkü Cenk 20 attı ligde cl de de atıyordu. Abu yedeğiydi ilk devre 2. devre aldı formayı. Lens de kötü olunca Cenk kanat oldu neredeyse.

Negredo daha şanssızdı çünkü Marcelo da gidince takımın merkezden oynama şansı kalmadı Hoca kadar işte kadro planlaması da hatalı burada takımın 2 opsiyonu vardı ya q7 nin vücuduna uzun oynamak ve isabetli orta açmasını beklemek ya da Talisca yı bulup onun sol ayağına kuvvet yapıştırmasını beklemek. Negredo yeterince çevik değildi fizikli ama hava hakimiyeti düşük timing kötü adeta silindir dikmiş tomruk dikmişsin oraya da hangi açıdan çarparsa top oraya gidecekmiş gibi adama atıyorsun ama topun ne olacağı belli değil  :D gol yapabilir. sana geri gelebilir geri dönebilir. Veya mobil değil hiç değmeye de bilir  :evillol:

Burak fazla hareketli Abou ve Negredo ya göre de daha temiz vuruşu Gomez kadar olmasa da ondan atabildi. Yoksa dediğin gibi Burak 30 da yapabilecek biri ofsayta düşmezse  :D

Çevrimdışı worns

Pana maçı ilginç olacak. Hoca zaten basın toplantısında amacını gençleri üst seviye denebilecek bir maç ortamında test etmek olarak açıklamıştı. Bence de makul. Gösterecekleri performans önümüzdeki geniş kadroda yer alacak 2-3 oyuncuyu belirlemek için önemli olabilir. Ben de maçı merakla bekliyorum.

Pana bu arada Oly ya da PAOK seviyesinde bir kadro değil. İdeal 11leriyle çıkıyorlar fakat ekonomik krizde oldukları için çok güç kaybetmiş bir takım. Yunanistan orta sıra takımları seviyesinde oldukları söylenebilir. Ha maç gençler için çok kolay geçmeyecektir. Kazanma ihtimalimiz de zayıf. Ama kendilerini gösterebilecekleri dönem dönem diş geçirebilecekleri bir rakipler karşı karşıyalar yine de. Bu bakımdan rakibi de doğru seçilmiş buldum.

Çevrimdışı kyiv

Beşiktaş'ın Panathinaikos maçı 11'i: Ersin Destanoğlu, Kerem Kalafat, Mirin, Erdoğan Kaya, Rıdvan Yılmaz, Kayra Yılmaz, Muhayer, Erdem Seçgin, Lens, Orkan Çınar, Umut Nayır.

Hoca bu isimlerden bazılarını kiralık bazılarını da altyapıya geri gönderecek. Tam bir fırsat maçı. Kendini gösteren takımda kalır.

Çevrimdışı doganay

Hoca son durumlarını görmek istiyor. Bunun neresi yanlış  :alala: İstesek U-18 takımını çıkartırız. Gençlere şans verilmiş ne güzel  :tabe:

genc takimda bir araba gol atan Oguzhan akgun nerede ozaman , hem genclere kampta cok sans verdi , ben onlarin Besiktas seviyesinde oynayabileceklerini sanmiyorum, Hoca ninda dusundugunu sanmiyorum.
hadi bakalim sivas macinda bir tane alt yapidan kisi oynayacak mi bakalim. (mecburi olanlar haric Karius - Ersin gibi..)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı MUSTAFA_

genc takimda bir araba gol atan Oguzhan akgun nerede ozaman , hem genclere kampta cok sans verdi , ben onlarin Besiktas seviyesinde oynayabileceklerini sanmiyorum, Hoca ninda dusundugunu sanmiyorum.
hadi bakalim sivas macinda bir tane alt yapidan kisi oynayacak mi bakalim. (mecburi olanlar haric Karius - Ersin gibi..)
Pat diye atarsan sahaya verim alamazsın genç oyunculardan yavaş yavaş olacak. Sistem oturtmaya çalıştığımız şu dönemde gençlere şans vermek intihar olur lig maçında  :tabe: Hoca basın toplantısında gençleri oynatacağını belirtmişti zaten. Onları görmek istiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

Hemen gelsin başlasın  :D orta saha uyumu kolay yakalanmıyor sezon içi  :bawling:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı doganay

Pat diye atarsan sahaya verim alamazsın genç oyunculardan yavaş yavaş olacak. Sistem oturtmaya çalıştığımız şu dönemde gençlere şans vermek intihar olur lig maçında  :tabe: Hoca basın toplantısında gençleri oynatacağını belirtmişti zaten. Onları görmek istiyor.

neyse oynasinlar bakalim , hayirlisi ... bende as takim bakalim nekadar uyum sagladi yeni taktige diye merak ediyordum ondan belki firaz fazla tepki verdim.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Rıza maç öncesi açıklama yapıyor iki sefer Fener çıktı ağzından 6 sefer Beşiktaş, ilk maç baya zor geçecek çok bilenmiş
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Oynayan sakatlanıyor. Hoca da haklı haftaya oynasın diye as kadro ile değil düşünmedikleri ile çıkıyor  :D

Bir tek Ersin gol yemesin de o alsın formayı. Kaleci alınana kadar. Karius ve Utku ciddi sıkıntılılar. Yalnız A takım ne oynayacak ne verecek Sivas maçında görürüz emarelerini anca. Bu gençleri önceden deneyip. As kadroyu saklasaydı bu maça daha iyi olurdu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hemen gelsin başlasın  :D orta saha uyumu kolay yakalanmıyor sezon içi  :bawling:
Orta saha için hiç transfer haberinin geçmemesi beni endişelendiriyor. Nainggolan ile görüştüğümüzü bile laf arasında söylediler.(Murat Özen - Alper Bahadır konuşması) Basında haberi çıkmayan tek bölge. Herkes ağız birliği yapmış gibi o bölgeyle ilgili ses çıkarmıyor. Buna Abdullah Avcı da dahil. Sol kanat ve orta saha ile ilgili hiç konuşmadı basın toplantısında. Herkes Umut Güner'i arayıp duruyormuş Vidal ile ilgili. Vidal transferini yalanlatmayı düşündüğünü söylemiş arayanlardan birine hatta. Bu Umut Güner'in Vidal ile fotosu olduğu söyleniyor. Yönetim büyük sürpriz peşinde. Sessiz ve derinden ilerliyor gibi geliyor  :tabe: Yakında kokusu çıkar olumlu veya olumsuz yönde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Gercekten avciyi da yiyecek bunlar  :D

Oguzhan akgun yedeklerde, zaten hazirlik maclarinda forma giydi hem umut hem oguzhan.

Ilk o cikmis ha digeri. Zaten bu maclarda daha belirsiz olani belirgine tercih edersin. Adi uzerinde

hazirlik maci. Yahu boyle vizyoner bakan adami da rahat birakin artik. Avci her yere elini atacak ve tepeden

tavani koklayacak, olayi bu adamin su an. Kadroyu herkes yapiyor, ben de severim ama mevzuyu anlayamadan

avci bir sey kaciriyormus gibi davranmayin.