2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4299138 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

Hala Caner'i gönderip alalım diyenler vardı. Ona istinaden yazdım  :tabe:
bursadan topçu alınmaz tek kuruşumuz onlara hayırlı olmaz inşallah
ama diğer taraftan caneri fenere gönderme fikri çok cazip :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Konoplyanka için 2.3m euro yıllık ücret teklif etti Konoplyanka 2.7m maaş istediği için bu transferde beklemeye geçti.(beIN Sports)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bursadan topçu alınmaz tek kuruşumuz onlara hayırlı olmaz inşallah
ama diğer taraftan caneri fenere gönderme fikri çok cazip :D
Caner'i gönderip Rıdvan'a şans vereceksek ben kabulüm  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yevhen Konoplyanka'yı Quaresma'ya benzetenler olmuş..Zerre alakası yok..Her adam eksiltmeyi ve topu kullanmayi seven aynı olmaz..Konop, doğru zamanda doğru pası veya şutu atan bir oyuncu..Quaresma ise tam tersi. (@KursadCelikbas)
Çok boş konuşmuş arkadaş her kimse.Konop göz önünde olmayan biri olsa anlayacağız da bu adamın ne olup olmadığı belli.Artı olarak avcı'nın sisteminde sadece topu zamanında atması ve şut çekmesi(ki bu konuda arkadaş baya sallamış çünkü konop çok da isabetli şut atmıyor) yeterli değil.Topsuz koşuları,takım oyununa uygunluğu vs. avcı'nın oyunu için uygun tipte biri değil.Bir de bonservisli alırsak o maaşla gönderemeyiz de.Ama tekrar diyorum elde hiçbir şey yoksa quaresma'ya tercih ederim.

Çevrimiçi tolga1903

antrenman topçusu diye bir terim var.
hani köpek yarışlarında önde koşturulan tavşan var ya onun gibi birşey böyle oyuncularla
antrenman seviyesini yukarı çıkarırsın ama sana sahada birşey vermez bunuda en iyi hocaların bilmesi lazım.
ama antrenmanlarda çok iyi diyen hocanın kafasına odunu indirmek lazım :D maçlar antrenman performansıyla kazanılmıyor.
kimsede quaresmanın formunun kötü olduğunu söylediğine tanık olmadım. sahada yetersiz olduğunu hiç görmedim.
tabi form olarak :D

Valla abi hocaların hepimizden iyi bilmesi lazım mantıken ama inan anlamiyorum. Abdullah avcı bize rakipken muhtemelen düşündüğü şey bizim ne kadar modenlikten uzak oyun oynuyor oluşumuzdu çok kolay çözüyordu zaten şu son maçın ikinci yarısına kadar. Bu futbolun da başlıca sebebi belli yani taç çizgisinde bekleyen biri var orda, topu ne yapın yapın onunla buluşturun o da yüksek orta açsın ceza sahasında kimse olmasa bile açsın en kötü 2 3 kişinin arasına girsin kaptırsın. Şimdi bu hoca da her maç şu sahneyi yaşamamıza sebep olursa saygı duyacağım artık kendi adıma büyük oyuncuymuş bu quaresma biz bilememişiz değerini gerçekten.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu arada Larin'de Belçikada 2x90 dakika oynamış 0 gol istikrarlı gidiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Aboubakar için Portoya resmi kiralama teklifini yaptı Portonun teklife olumlu yaklaşmasından sonra sağlık raporu inceleniyor raporlarda bir problem görünmemesi durumunda Aboubakar kiralık olarak Beşiktaş'a geri dönecek.(Ntvspor)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Valla abi hocaların hepimizden iyi bilmesi lazım mantıken ama inan anlamiyorum. Abdullah avcı bize rakipken muhtemelen düşündüğü şey bizim ne kadar modenlikten uzak oyun oynuyor oluşumuzdu çok kolay çözüyordu zaten şu son maçın ikinci yarısına kadar. Bu futbolun da başlıca sebebi belli yani taç çizgisinde bekleyen biri var orda, topu ne yapın yapın onunla buluşturun o da yüksek orta açsın ceza sahasında kimse olmasa bile açsın en kötü 2 3 kişinin arasına girsin kaptırsın. Şimdi bu hoca da her maç şu sahneyi yaşamamıza sebep olursa saygı duyacağım artık kendi adıma büyük oyuncuymuş bu quaresma biz bilememişiz değerini gerçekten.
:D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bizle adı anılan Umut'dan komple kurtulduk. Hayırlı olsun.

Ligue 2 ekibi Le Havre, Bursaspor'dan Umut Meraş'ı 1.2 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. (TRT Spor)

Hadi bakalım darısı konopun başına  :lol:

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaş Aboubakar için Portoya resmi kiralama teklifini yaptı Portonun teklife olumlu yaklaşmasından sonra sağlık raporu inceleniyor raporlarda bir problem görünmemesi durumunda Aboubakar kiralık olarak Beşiktaş'a geri dönecek.(Ntvspor)

Abou porto'da hazırlık kampı geçirdiyse ve iyi durumdaysa eğer göndermek gibi fikirleri de varsa hiç başka oyuncuya bakmasın yönetim. Ama rehabilite süreci devam ediyor ve sahalara atıyorum 2 aydan önce dönmesi riskliyse kalsın. Risk alacak durumumuz yok çok acil gelip forma giymesi şart ilk yarılardaki puan kayıpları yüzünden şampiyonluk kaçırıp duruyoruz burak'la abou'yu bekleme durumumuz yok.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

o cevap mylifea verilmişdi söylediğine karşılık
avcıyı yere göğe sığdıramıyor forumda bazı arkadaşlar deli gibi istiyordu
attıkları gol toplamı 49 biz 72 gol atmışız. onların elinde bir sürüde forvet vardı
ben olayın vahametine bakıyorum şu anda ligin 72 golle en fazla golü atmış takımına golcün yoksa diye girilmez bence
biz gol atıyorduk sorun bu değildi ben bunu anlatamadım kaç yıldır biz pozisyon öğütüyorduk buna ramen gol atıyor
takım takım böyle aşağılanmamalı. 30-40 orta açarak bitiriyorsun maçları buna ramen oyuncuların çabalamış ve
ligin en fazla atan takımı yapmış seni doğru dürüst savunma anlayışın sistemin olmadığı için her rakip atağı tehlikeli olmuş
sorunlar takımda bas bas bağırırken kaçan şampiyonluğu golcün olmamasına bağlamak ayıp oluyor biraz.
elbet iyi golcün olmalı ama biz bu kafayla iyi golcüyede gol attıramazdık burakı kullanabildiğimize inanıyormusun
adama golmü hazırladık sadece kendini gösterme çabasıyla hırslanıp gol atmaya çabaladı yoksa biz hiç birşeyi doğru yapmıyordukki.
biz üç yıldır forvete gol attırmak için bir oyun oynamıyoruz o nedenle iyi forvetten önce sorgulanması gereken şeyler var.
şimdi avcı quaresma ısrarında bulunursa bir şeylerin değişeceğine inanan biri varmı acaba ne olacak quaresmayımı değiştirecek
yine kalkacak en kritik anda pas verse gol olacak pozisyonda kendi vuracak yine duran topların başına gidecek
yine orta açıp  pozisyonları katledecek değişen ne olacak dahamı fazla pas yapmış olacağız kendi yarı sahamızda.
sorun forvet değil takım gol atabiliyor yeterki oyuncuları bağından kurtaralım. maçı bir oyuncu değil takım kazanır
ama bir oyuncu yüzünden kaybedersin takım en zayıf halkası kadar güçlüdür. bir ağırlığı bütün zincirin halkaları birlikte kaldırır
ama tek bir halkanın kırılması yükün düşmesine neden olur. bu unutulmamalı.

Avcı konusu farklı abi. Tercih olarak benim için 3. sıradaydı. Hatta saha dışı sebeplerden ben olsam getirmezdim o ayrı konu. Yabancı Luce Yerli Segen getirirdim ben olsam. Aldık artık büyük ihtimalle 3 sene de duracak veya Başkan la aynı süre diyelim. Desteklememiz lazım camia olarak. Bilimsel yaklaşması teknolojiden destek alması gidip dünyanın sayılı hocaları ve sistemi olan takımları yerinde incelemesi falan bunlar hep artı ama eksiği de çok bu ligde hiç büyük takım hatta taraftarı olan küçük takım bile almadı. Milli takımda başarısız oldu. Maddi sorunları olmayan desteklenen bir takımda istikrarın da etkisiyle hep üzerine koydu. Şimdi o da büyük sınavdan geçecek kendini ispatlaması için fırsat. Ama ben başak ile aynı oyunu oynatmayacağından eminim baskılı oynayacağız şenol hoca nın hücum delisi taktiği olmaz tabi yani skorer adamlara Avcı varken daha da çok ihtiyacımız var ileri 4 lü de şenol hoca kadar pozisyon vermeyiz ama o kadar pozisyona da girmeyiz. İşte o nedenle Golcü de Golcü diyoruz. Konop Bolaise vs artık kim gelirse yine skorer olmayan bir kanattansa sağlam bir Golcü ile Burak solda da oynayabiliriz. Ljacic serbest bir o bir Burak 2. gizli forvet olarak. Güven de yedekleyecek işte. Boyd un da atletikliğinden ısrarından ters taraftan zorlayarak pozisyon aramaya çalışmalıyız. Q7 kalırsa da 60 dan sonra Burak-Gomez gibi bir çift forvet ile kısır maçları çözmek kolay olur.

Abi istatistikler ortada ligin ceza sahasında en çok topla buluşan ve pas yapan  2. takımıydık ilk devre 2. devre de 1. 2. devre 72-29 golü Burak-Ljacic 4 maçta 8 gol ile Güven doldurdu zaten. duran top organizasyonlarından GG ön direk kafayla aşırıp Atiba gol şeklinde de 4 gol Atiba dan.

Hatırlasana ben çok kez sövüyordum şut açısı bulan bile kendine güvenmeyip boş opsiyon arıyordu. Barca ya özenir gibi pas da pas kimse bitiriciliğine güvenmiyordu çünkü. Ya da arkadaşına. Atiba-Ozi larin var diye ljacic e ljacic Pektemek var diye Q7 ye dönüp orta kesiyorduk. Dorukhan kendine güveniyor korkmadan vuruyor diye formayı aldı. 3-4 de gol çıkardı. Maç başına 30 orta demek gol olmayan her orta 30 top kaybı ve rakibe 30 atak şansı demek Atiba Medel Dorukhan GG falan dönüp kapmaya çalışıyordu tekrar. Takım yoruluyordu bu sefer ileride baskı yapamıyorduk. Takım boyu 50 m oluyordu bazen skandal aslında bu. Şenol hoca suçlanabilir. Ama Benzer durumu 15-16 dan da hatırlarız Antalya maçı vs Boks maçı gibi oluyordu iki boksörün gardı düşmüş bir o vuruyor bir o Gomez vurduğu için Muhammed Ali gibi, yıkılan genelde rakip oluyordu :D Ama çoğumuzun hocaya eleştirisi 15-16 gibi oynatmaması bence çelişki burada.

Vida-pepe ile yerden oyanayamazsın Ozi kız peşinde koşunca Sosa yerine Talisca Olcay yerine Babel gelince de merkezden giden değil uzun oynayıp topu kısa sürede hücumculara aktarmayı seçti hoca mecbur kaldı. Ki bu dönemde Atiba bile gömülmeye başlandı. Orta saha düşünce bu sefer boksörün Negredo olunca nakavt edemedin maçın galibini puanlama ile seçtiler bazen biz bazen rakip yani.

Evet golcü de tek başına yetmez topu getirecek takım tabi ki o da soksun içeri. Bizim getirme sıkıntımız değil isabet sıkıntımız vardı. Bu sene getirme sıkıntımız olabilir. Hazırlık maçları ölçü olmaz ben çok eleştirmem ama 4 maçta 0 çektik. 45 dk oynadı Burak sadece. Altı pastan maç başı 3-4 pozisyon bulduk bunları atacaksın Avcı ile yoksa kısır maçlar izleriz. Kaleci sorunumuz da var üstelik. Golcü golcü diye tutturan birkaç kişi Burak kötü diye değil öngörüyor sezonu tam randıman alamayacağımız için istiyoruz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı savaş altay

İnsan hayal kurmadan edemiyor düşün Falcao'yu açıklıyorlar ertesi gün sabah Vidal'i açıklıyoruz ve öğlen vodafone'a helikopterle ineceğini imza töreni yapılacağını duyuruyoruz üff şekle bak.
Ne helikopteri ya girsin kapidan  :D

Çevrimiçi Necmi

Avcı konusu farklı abi. Tercih olarak benim için 3. sıradaydı. Hatta saha dışı sebeplerden ben olsam getirmezdim o ayrı konu. Yabancı Luce Yerli Segen getirirdim ben olsam. Aldık artık büyük ihtimalle 3 sene de duracak veya Başkan la aynı süre diyelim. Desteklememiz lazım camia olarak. Bilimsel yaklaşması teknolojiden destek alması gidip dünyanın sayılı hocaları ve sistemi olan takımları yerinde incelemesi falan bunlar hep artı ama eksiği de çok bu ligde hiç büyük takım hatta taraftarı olan küçük takım bile almadı. Milli takımda başarısız oldu. Maddi sorunları olmayan desteklenen bir takımda istikrarın da etkisiyle hep üzerine koydu. Şimdi o da büyük sınavdan geçecek kendini ispatlaması için fırsat. Ama ben başak ile aynı oyunu oynatmayacağından eminim baskılı oynayacağız şenol hoca nın hücum delisi taktiği olmaz tabi yani skorer adamlara Avcı varken daha da çok ihtiyacımız var ileri 4 lü de şenol hoca kadar pozisyon vermeyiz ama o kadar pozisyona da girmeyiz. İşte o nedenle Golcü de Golcü diyoruz. Konop Bolaise vs artık kim gelirse yine skorer olmayan bir kanattansa sağlam bir Golcü ile Burak solda da oynayabiliriz. Ljacic serbest bir o bir Burak 2. gizli forvet olarak. Güven de yedekleyecek işte. Boyd un da atletikliğinden ısrarından ters taraftan zorlayarak pozisyon aramaya çalışmalıyız. Q7 kalırsa da 60 dan sonra Burak-Gomez gibi bir çift forvet ile kısır maçları çözmek kolay olur.

Abi istatistikler ortada ligin ceza sahasında en çok topla buluşan ve pas yapan  2. takımıydık ilk devre 2. devre de 1. 2. devre 72-29 golü Burak-Ljacic 4 maçta 8 gol ile Güven doldurdu zaten. duran top organizasyonlarından GG ön direk kafayla aşırıp Atiba gol şeklinde de 4 gol Atiba dan.

Hatırlasana ben çok kez sövüyordum şut açısı bulan bile kendine güvenmeyip boş opsiyon arıyordu. Barca ya özenir gibi pas da pas kimse bitiriciliğine güvenmiyordu çünkü. Ya da arkadaşına. Atiba-Ozi larin var diye ljacic e ljacic Pektemek var diye Q7 ye dönüp orta kesiyorduk. Dorukhan kendine güveniyor korkmadan vuruyor diye formayı aldı. 3-4 de gol çıkardı. Maç başına 30 orta demek gol olmayan her orta 30 top kaybı ve rakibe 30 atak şansı demek Atiba Medel Dorukhan GG falan dönüp kapmaya çalışıyordu tekrar. Takım yoruluyordu bu sefer ileride baskı yapamıyorduk. Takım boyu 50 m oluyordu bazen skandal aslında bu. Şenol hoca suçlanabilir. Ama Benzer durumu 15-16 dan da hatırlarız Antalya maçı vs Boks maçı gibi oluyordu iki boksörün gardı düşmüş bir o vuruyor bir o Gomez vurduğu için Muhammed Ali gibi, yıkılan genelde rakip oluyordu :D Ama çoğumuzun hocaya eleştirisi 15-16 gibi oynatmaması bence çelişki burada.

Vida-pepe ile yerden oyanayamazsın Ozi kız peşinde koşunca Sosa yerine Talisca Olcay yerine Babel gelince de merkezden giden değil uzun oynayıp topu kısa sürede hücumculara aktarmayı seçti hoca mecbur kaldı. Ki bu dönemde Atiba bile gömülmeye başlandı. Orta saha düşünce bu sefer boksörün Negredo olunca nakavt edemedin maçın galibini puanlama ile seçtiler bazen biz bazen rakip yani.

Evet golcü de tek başına yetmez topu getirecek takım tabi ki o da soksun içeri. Bizim getirme sıkıntımız değil isabet sıkıntımız vardı. Bu sene getirme sıkıntımız olabilir. Hazırlık maçları ölçü olmaz ben çok eleştirmem ama 4 maçta 0 çektik. 45 dk oynadı Burak sadece. Altı pastan maç başı 3-4 pozisyon bulduk bunları atacaksın Avcı ile yoksa kısır maçlar izleriz. Kaleci sorunumuz da var üstelik. Golcü golcü diye tutturan birkaç kişi Burak kötü diye değil öngörüyor sezonu tam randıman alamayacağımız için istiyoruz.
çok basit söyleyeceğim burak lı ikinci yarıya bakalım burak kaç pozisyona girmiş kaç gol atmış
o zaman anlarsın getirme sıkıntısımı var yoksa sokma sıkıntısımı var. iyi bir forvet 3-4 pozisyondan birini gole çevirir
biz maç başına bu kadar pozisyona giremiyoruz bırak forveti sokmayı. eğer 4 pozisyon varsa maçta
biz o maç iyi geçti diye konuşuyorduk burda topa sahip olmada pas yapmada sorunumuz yokki kendi yarı sahamızda bol bol topa sahip olup bol bol pas yapıyorduk zaten buda istatistikleri şişiriyordu. %70 topa sahip olduğumuz ama pozisyonumuz olmayan maçlar yaşadık.
gerçekten sürekli maçlara gidip bazı şeyleri hissetmek gerekiyor orda gördüğünle tv de gördüğün aynı şeyler değil
bazı maçlar geliyorum foruma bakıyorum bazı oyuncular için iyi oynadı deniyor ama tribünde o oyuncuya maç boyu küfredilmiş oluyor :D
siz izlerken topu takip eden kamerayı takip etmek zorundasınız maçı seyredenlerde tam tersi topu değil oyuncuları takip ediyor
bütün sorun burdan çıkıyor sanırım

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ilginc degil mi abi
Pekto pepe falan 5 gol atti
Yetmiyor abi

Kadroyu say yanina kim ne gol atar yaz abi
10 gol atar yazacagim layic burak var
Kalani 1-2-1-2-3-1-2-3 falan gibi

Biz gol kirali ciksrdigimizda hep sampiyon olan camiayiz onu da unutma
Her sampiyon oldugumuzda gol kirali cikarmadik ama her gol kirali cikardigimiZda sampiyon olduk
Brendo konyak hikayesi

Burak yoksa ljacic e de 4 notun bolsa  :D 5 verirsin fazla yok 

Ben yazayım tahmini elimizde olsun kaynak.

Karius veya Utku -10 (Takım 10 gol de bunlar için atmalı)
GG:1-2 Douglas: 2-3
Vida:3-4  Ruiz:1-2 Mirin 0-1-Roco:0
Pedro:2-3 Caner:0-1
Ozi:4-5 gol Dorukhan:3-4  Medel:0-1 Atiba:3-4 Necip:0
Q7:1-2 Lens:3-4 - Boyd: 4-5
Ljacic: 5-6 Muhayyer ?
Burak:15-25 oynayacağı maça bağlı. Güven:5-6 Oğuzhan Akgün ?

Unuttuğum var mı bilmiyorum. 80 gol şampiyonluk sayısı toplanan rakamlardan 10 gol daha çıkarın ya da 90 dan şampiyonluğu hesaplayın. Atacağımız gol işte  belli. Notum da  bol bence bu arada  :D

Çevrimiçi Necmi

Ne helikopteri ya girsin kapidan  :D
ben başkan olsam sessiz sedasız alır normal gibi kap bildirimini yapar geçer giderim :D
yüreklerine oturur zeki kalp krizi geçirir. hele birde sessiz sedasız getiririm sadece bir iki muhabire
resim çektirir havaalanında basına paslarım kimin için geldiği belli olmaz. burda olduğu bilinir
renkliler methiyeler düzmeye devam eder peşinden kap gelir :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ı kiralamak için Porto ile temasa geçti. Siyah-Beyazlılar, Kamerunlu golcüyü kadrosuna katamazsa Brondby'nin forveti Kamil Wilczek'i bonserivisiyle transfer etmeye çalışacak. (NTV)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Falcao transferi Galatasaray için çok doğru bir transfer. Fatih terime böyle nokta golcü verildiğinde attırıyor. Ama Abdullah Avcı daha taktiksel oynattığı için Adebayor' da versen fayda alıyor, Mehmet Batdal da versen fayda alıyor. Kanat ve orta saha aldıktan sonra Babacar da gelse, Sturridge de gelse, Aboubakar da gelse verim alacaktır. Avcı' da önemli olan taktiğe yatkın, doğru profilde oyuncu almak. Şenol Güneş ve FT ' nin oyun anlayışlarında ise nokta golcülere ihtiyaç var. Bu da bizim için başka bir avantaj.
+1903

Çevrimdışı BJKTÜRK23

çok basit söyleyeceğim burak lı ikinci yarıya bakalım burak kaç pozisyona girmiş kaç gol atmış
o zaman anlarsın getirme sıkıntısımı var yoksa sokma sıkıntısımı var. iyi bir forvet 3-4 pozisyondan birini gole çevirir
biz maç başına bu kadar pozisyona giremiyoruz bırak forveti sokmayı. eğer 4 pozisyon varsa maçta
biz o maç iyi geçti diye konuşuyorduk burda topa sahip olmada pas yapmada sorunumuz yokki kendi yarı sahamızda bol bol topa sahip olup bol bol pas yapıyorduk zaten buda istatistikleri şişiriyordu. %70 topa sahip olduğumuz ama pozisyonumuz olmayan maçlar yaşadık.
gerçekten sürekli maçlara gidip bazı şeyleri hissetmek gerekiyor orda gördüğünle tv de gördüğün aynı şeyler değil
bazı maçlar geliyorum foruma bakıyorum bazı oyuncular için iyi oynadı deniyor ama tribünde o oyuncuya maç boyu küfredilmiş oluyor :D
siz izlerken topu takip eden kamerayı takip etmek zorundasınız maçı seyredenlerde tam tersi topu değil oyuncuları takip ediyor

Muharrem i göreve çağırıyorum. Burak raporu varsa elinde paylaşır mısın  :D

Gomez 4 kez buluşuyordu. 1i top kaybı 1i aut 1 i kaleci çıkarıyor 1i gol oluyordu. Şut yüzdesi demiyorum  :D  Burak o kadar olamaz onda şuttan gitmek lazım. oran olarak aynı olur tahminim. Maç başı istatistiklerini hatırlıyorum Ts de 7 maç 5 gol biz de 15 maç 11 gol abi işte. 22 maç 16 gol toplamda ligde.

Gomez 33 maç 26 gol. 15 takıma en az 1 er gol. Cenk 29 maç 8 gol.
Aboubakar İlk yarı 16/3 gol. 2. yarı 13/9 gol Toplam. 27 maç 12 gol. Cenk 33 maç 20 gol.
Negredo 31 maç 7 gol.  Cenk 16 maç 8 gol.
Burak 15 maç 11 gol Pektemek 13 maç 5 gol

Son 4 yılda ki Forvetlerin gol katkısı.

Çevrimdışı savaş altay

ben sana hak veriyorum sadece görmediğin yeri göstermeye çalışıyordum
tabiki maç başına 40 orta açan takım ceza sahasına en fazla giren takım olur zaten 40 orta açmışsın bu kadar
hamle yapan takımmı var. ama yaptıklarınn pozisyon değil ceza sahasınada girmek değil yazı tura atıyorsun iki tarafı yazı olan
parayla ve sürekli tura diyorsun. Biz 40 orta açtığımız maçı sıfır pozisyonla bitirdik ama istatiklere bakarsan 40 defa ceza sahasına girmiş top sokmuş oluyoruz.
ama pozisyon yok :D
S.G. in ceza sahasina yeterince giriyoruz aciklamasi geliyor akillara  :ebebe:

Memnun, kendinden emin bir halde yuku topculara birakiyordu; sokamiyorlar  :olmaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko gibi efendi iyi aileden gelen bir cocuk bile uyum saglayamadi kono napacak nasi olacak
Buyuk kumar
Ustelik boyko sehirli cocuk ukraynali ama kiev dogumlu
Kono iste orta ukrayna taraflarindan
Biraz karisik isler nasi anlatam bilemiyom
Tore falan garip garip hareketler yapiyor ya az farkli onun gibi iste
Boyko deneyeydin iyiydi , yine bana saracak millet :lol: :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Abi Santrafor un Vurduğunun ne kadarını gol yaptığı kadar ne kadar pozisyona girdiğinin de önemi var. iyi Santrafor bazen pozisyonunu da kendi yaratacak. Bu sene Burak ın hiç olmayan pozisyonda pres yapıp topu kapıp gidip gol yapması gibi. Bazen sana pozisyon gibi gelmeyen paslar veya ortalara iyi golcü öyle bir vuruş çıkarıyor ki golü yazdırıyor hanene. Ya da sezgisi yüksek oluyor topun gideceği olası yeri önceden kestirip orada oluyor ve olmayan pozisyondan gol çıkarabiliyor. Mesela Burak fransa maçında çok kaçırdı ama Bizim süper ligin değerinden çok karşısında ki Kaleci+Savunma adamların anasını ağlattı. 2 topa yorgunluktan vuramadı. Burak ın kendine pozisyon yaratması ile Negredo nun Pektemek in bir mi.

Abi Antrenman değil ki herkese aynı metreden aynı kişi rakip yokken pas versin sen şut çalışması yapar gibi vuruş yap kim daha çok gol atarsa o golcü sayalım. Öyle olsa Q7 ilk 3 e girer ama maçta eline ver topu 10 pozisyonda 1 tane zor atar  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaşımızın Panathinaikos maçı 11'i:
Ersin Destanoğlu, Kerem Kalafat, Mirin, Erdoğan Kaya, Rıdvan Yılmaz, Kayra Yılmaz, Muhayer, Erdem Seçgin, Lens, Orkan Çınar, Umut Nayir

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ersin Destanoğlu, Kerem Kalafat, Mirin, Erdoğan Kaya, Rıdvan Yılmaz, Kayra Yılmaz, Muhayer, Erdem Seçgin, Lens, Orkan Çınar, Umut Nayir

Sonunda şu ersini izleyebileceğiz ya, ben diyorum bu çocuk utkudan daha yetenekli şuanki hali bile daha iyi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bu kadrodan Mirin ve Lens'in gideceğini çıkarttım nedense  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

Vidal işi yalan oldu galiba anlaşsak şimdiye haberler çıkmaya başlardı  :bandit:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁