o cevap mylifea verilmişdi söylediğine karşılık
avcıyı yere göğe sığdıramıyor forumda bazı arkadaşlar deli gibi istiyordu
attıkları gol toplamı 49 biz 72 gol atmışız. onların elinde bir sürüde forvet vardı
ben olayın vahametine bakıyorum şu anda ligin 72 golle en fazla golü atmış takımına golcün yoksa diye girilmez bence
biz gol atıyorduk sorun bu değildi ben bunu anlatamadım kaç yıldır biz pozisyon öğütüyorduk buna ramen gol atıyor
takım takım böyle aşağılanmamalı. 30-40 orta açarak bitiriyorsun maçları buna ramen oyuncuların çabalamış ve
ligin en fazla atan takımı yapmış seni doğru dürüst savunma anlayışın sistemin olmadığı için her rakip atağı tehlikeli olmuş
sorunlar takımda bas bas bağırırken kaçan şampiyonluğu golcün olmamasına bağlamak ayıp oluyor biraz.
elbet iyi golcün olmalı ama biz bu kafayla iyi golcüyede gol attıramazdık burakı kullanabildiğimize inanıyormusun
adama golmü hazırladık sadece kendini gösterme çabasıyla hırslanıp gol atmaya çabaladı yoksa biz hiç birşeyi doğru yapmıyordukki.
biz üç yıldır forvete gol attırmak için bir oyun oynamıyoruz o nedenle iyi forvetten önce sorgulanması gereken şeyler var.
şimdi avcı quaresma ısrarında bulunursa bir şeylerin değişeceğine inanan biri varmı acaba ne olacak quaresmayımı değiştirecek
yine kalkacak en kritik anda pas verse gol olacak pozisyonda kendi vuracak yine duran topların başına gidecek
yine orta açıp pozisyonları katledecek değişen ne olacak dahamı fazla pas yapmış olacağız kendi yarı sahamızda.
sorun forvet değil takım gol atabiliyor yeterki oyuncuları bağından kurtaralım. maçı bir oyuncu değil takım kazanır
ama bir oyuncu yüzünden kaybedersin takım en zayıf halkası kadar güçlüdür. bir ağırlığı bütün zincirin halkaları birlikte kaldırır
ama tek bir halkanın kırılması yükün düşmesine neden olur. bu unutulmamalı.
Avcı konusu farklı abi. Tercih olarak benim için 3. sıradaydı. Hatta saha dışı sebeplerden ben olsam getirmezdim o ayrı konu. Yabancı Luce Yerli Segen getirirdim ben olsam. Aldık artık büyük ihtimalle 3 sene de duracak veya Başkan la aynı süre diyelim. Desteklememiz lazım camia olarak. Bilimsel yaklaşması teknolojiden destek alması gidip dünyanın sayılı hocaları ve sistemi olan takımları yerinde incelemesi falan bunlar hep artı ama eksiği de çok bu ligde hiç büyük takım hatta taraftarı olan küçük takım bile almadı. Milli takımda başarısız oldu. Maddi sorunları olmayan desteklenen bir takımda istikrarın da etkisiyle hep üzerine koydu. Şimdi o da büyük sınavdan geçecek kendini ispatlaması için fırsat. Ama ben başak ile aynı oyunu oynatmayacağından eminim baskılı oynayacağız şenol hoca nın hücum delisi taktiği olmaz tabi yani skorer adamlara Avcı varken daha da çok ihtiyacımız var ileri 4 lü de şenol hoca kadar pozisyon vermeyiz ama o kadar pozisyona da girmeyiz. İşte o nedenle Golcü de Golcü diyoruz. Konop Bolaise vs artık kim gelirse yine skorer olmayan bir kanattansa sağlam bir Golcü ile Burak solda da oynayabiliriz. Ljacic serbest bir o bir Burak 2. gizli forvet olarak. Güven de yedekleyecek işte. Boyd un da atletikliğinden ısrarından ters taraftan zorlayarak pozisyon aramaya çalışmalıyız. Q7 kalırsa da 60 dan sonra Burak-Gomez gibi bir çift forvet ile kısır maçları çözmek kolay olur.
Abi istatistikler ortada ligin ceza sahasında en çok topla buluşan ve pas yapan 2. takımıydık ilk devre 2. devre de 1. 2. devre 72-29 golü Burak-Ljacic 4 maçta 8 gol ile Güven doldurdu zaten. duran top organizasyonlarından GG ön direk kafayla aşırıp Atiba gol şeklinde de 4 gol Atiba dan.
Hatırlasana ben çok kez sövüyordum şut açısı bulan bile kendine güvenmeyip boş opsiyon arıyordu. Barca ya özenir gibi pas da pas kimse bitiriciliğine güvenmiyordu çünkü. Ya da arkadaşına. Atiba-Ozi larin var diye ljacic e ljacic Pektemek var diye Q7 ye dönüp orta kesiyorduk. Dorukhan kendine güveniyor korkmadan vuruyor diye formayı aldı. 3-4 de gol çıkardı. Maç başına 30 orta demek gol olmayan her orta 30 top kaybı ve rakibe 30 atak şansı demek Atiba Medel Dorukhan GG falan dönüp kapmaya çalışıyordu tekrar. Takım yoruluyordu bu sefer ileride baskı yapamıyorduk. Takım boyu 50 m oluyordu bazen skandal aslında bu. Şenol hoca suçlanabilir. Ama Benzer durumu 15-16 dan da hatırlarız Antalya maçı vs Boks maçı gibi oluyordu iki boksörün gardı düşmüş bir o vuruyor bir o Gomez vurduğu için Muhammed Ali gibi, yıkılan genelde rakip oluyordu

Ama çoğumuzun hocaya eleştirisi 15-16 gibi oynatmaması bence çelişki burada.
Vida-pepe ile yerden oyanayamazsın Ozi kız peşinde koşunca Sosa yerine Talisca Olcay yerine Babel gelince de merkezden giden değil uzun oynayıp topu kısa sürede hücumculara aktarmayı seçti hoca mecbur kaldı. Ki bu dönemde Atiba bile gömülmeye başlandı. Orta saha düşünce bu sefer boksörün Negredo olunca nakavt edemedin maçın galibini puanlama ile seçtiler bazen biz bazen rakip yani.
Evet golcü de tek başına yetmez topu getirecek takım tabi ki o da soksun içeri. Bizim getirme sıkıntımız değil isabet sıkıntımız vardı. Bu sene getirme sıkıntımız olabilir. Hazırlık maçları ölçü olmaz ben çok eleştirmem ama 4 maçta 0 çektik. 45 dk oynadı Burak sadece. Altı pastan maç başı 3-4 pozisyon bulduk bunları atacaksın Avcı ile yoksa kısır maçlar izleriz. Kaleci sorunumuz da var üstelik. Golcü golcü diye tutturan birkaç kişi Burak kötü diye değil öngörüyor sezonu tam randıman alamayacağımız için istiyoruz.