2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4295809 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı haluk.m

Emre kilincin sozlesmesi 2020 de bitiyormus. Cok bonservis isteyebileceklerini de sanmiyorum. Bu cocuk da is var son iki sezondur degisik hocalarla calismasina ragmen performansi dusmemis tam tersi yukselmis bu iyiye isaret

Şimdi bana kızacaksınız  :evillol:

Eğer düzgün bir santrfor alacaksak  Güven'i 1 yıl kiralık(25maç ilk 11 garantisi)  + Orkan bonservisiyle +  Lens maaşının yarısını ödemek şartıyla teklif edilebilir.   

Çevrimdışı BJKTÜRK23

4-5 yıl önceki konop olsaydı şu andada konvoy yapıyor olurduk değişen taraftar değil konop :D

Evet o dönem iş yapardı belki ama şuan bile bile lades yapmak onu almak demek. O zaman gelseydi Q7 ye de hiç bulaşmamış olacaktık üstelik. Şuan Q7 nin üstüne bir tane daha bela almak demek.

İşin acı tarafı Burak ve Ljacic sakat görünüyor Sivas maçında hücum hattında şu an takımda ayağına bakabileceğimiz tek oyuncu Q7.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mrred

Hava topu kazanmasiyla ilgili daha net anlasilsin diye soyle aciklayim
Zeki celik 2 hava mucadelesine giriyor %33 basarisi var
Pedro 2.3 hava mucadelesine giriyor %53 basarisi var
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2019, 16:08:25 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

Kiralık Elyounoussi gelse de şu Konoplyanka topuna hiç girmesek. Sürpriz paket gibi adam. Oynamak istemezse fena zarara giricez, oynarsa da bizi hayran bırakacak o yeteneğe sahip biri. O riske girmek yerine Avcı' ya daha takım oyuncusu olan Elyounoussi' yi hediye etseler keşke.   :bandit:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İnş gelmez gelirse de maaşları falan gecikir babel vs kazan kaldırırlar ya da beddua etmek gibi olacak(dönüp dolaşıp bizi bulmasın diyeceğim de zaten yarısı sakat takımın) ama hafif hafif sakatlıklar yaşayıp oynayamaz. günahım kadar sevmem ama akıllıca iş yapıyorlar. oynarsa parasını çıkartır. stoper bek vs olsa verseler bu paraları sevinirim de direk elit golcüye verince ucuz bile.

Negredo 2.5 m bonservis. 1 yıl maaş  4,2 toplam 6,7 m Lens 1.5 + 4,1 m bons 2 yıl maaş 2,2 + 2,25 + 2,3 (12 m bu yıl da kalırsa) kağıt üstünde Falcao yu biz alsaydık bizi yazardım şampiyon. şimdi gs alır olamazlarsa ki inş. onlar da Falcao için benzer hesabı yaparlar.  Olurlarsa biz nasıl Gomez e verilen 5.5 m un lafını etmedik onlar da 7 m un lafını etmez.

Gelirken 33 yaşında Burak a 2.5 m verilir mi diyordu bizim taraftar. Ama 2.7 m maaş isteyen konop a neredeyse mbappe muamelesi yapıyor gelsin diye can atılıyor. Gelirse seneye negredo lens hesabına onu da ekler paralar nerede derler..

Falcao gelmedi inşallahta gelmez ama santrafor konusunda onlarda çöpe attılar parayı, 10 m euro diagneye verdiler sırf bonservisi. Bari negredo ismi olan biriydi, cagnede oda yok. Yani bu konuda doğru iş yapıyor olabilirler ama genel olarak çok tokatlandılar forvet işinden. Gs forvet konusunda yanlış örnek olarak gösterilebilir.

İnş gelmez gelirse de maaşları falan gecikir babel vs kazan kaldırırlar ya da beddua etmek gibi olacak(dönüp dolaşıp bizi bulmasın diyeceğim de zaten yarısı sakat takımın) ama hafif hafif sakatlıklar yaşayıp oynayamaz. günahım kadar sevmem ama akıllıca iş yapıyorlar. oynarsa parasını çıkartır. stoper bek vs olsa verseler bu paraları sevinirim de direk elit golcüye verince ucuz bile.

Negredo 2.5 m bonservis. 1 yıl maaş  4,2 toplam 6,7 m Lens 1.5 + 4,1 m bons 2 yıl maaş 2,2 + 2,25 + 2,3 (12 m bu yıl da kalırsa) kağıt üstünde Falcao yu biz alsaydık bizi yazardım şampiyon. şimdi gs alır olamazlarsa ki inş. onlar da Falcao için benzer hesabı yaparlar.  Olurlarsa biz nasıl Gomez e verilen 5.5 m un lafını etmedik onlar da 7 m un lafını etmez.

Gelirken 33 yaşında Burak a 2.5 m verilir mi diyordu bizim taraftar. Ama 2.7 m maaş isteyen konop a neredeyse mbappe muamelesi yapıyor gelsin diye can atılıyor. Gelirse seneye negredo lens hesabına onu da ekler paralar nerede derler..

Edit:mesaj gitmiş tekrar yazıyorum

GS bu konuda verilebilecek en yanlış örneklerden biri daha en yakında cagne örnekleri var. Negredo için bu kadar konuştuk adamın kariyeri belli yani, cagneyi biz alsak bu paraya falan herhalde şuan dolmabahçede 5-6 kişi ölmüştü.

Çevrimiçi yaço58

Kiralık Elyounoussi gelse de şu Konoplyanka topuna hiç girmesek. Sürpriz paket gibi adam. Oynamak istemezse fena zarara giricez, oynarsa da bizi hayran bırakacak o yeteneğe sahip biri. O riske girmek yerine Avcı' ya daha takım oyuncusu olan Elyounoussi' yi hediye etseler keşke.   :bandit:
Direk kanat oynayabilen forvet alıp çözelim işi hem güvenin önüde kapanmamış hemde daha ekonomik çözüm olur ama elyonussi seçenekler içinse en iyi ve en zoru 3 transfer ile çok başka oluruz iyi Bi orta saha iyi Bi forvet kanat oynayabilen birde yerli kaleci bunlar yeter vidal olursa bize baskı yapacak takım çıkmaz buradada hucumda kilit açacak adamlar devreye girer iş bizde bitiyor şuan gsde tek korktuğum adam ümit öztürk gibi adamlarının bitmek bilmemesi yoksa falcao onlarda olsun bizde de Burak var

Çevrimdışı mrred

Falcao gelmedi inşallahta gelmez ama santrafor konusunda onlarda çöpe attılar parayı, 10 m euro diagneye verdiler sırf bonservisi. Bari negredo ismi olan biriydi, cagnede oda yok. Yani bu konuda doğru iş yapıyor olabilirler ama genel olarak çok tokatlandılar forvet işinden. Gs forvet konusunda yanlış örnek olarak gösterilebilir.
Diagneye 10 degil 13 verdiler. Maas 2.5 euro. Onu da elden cikaramazlarsa cok buyuk krize girecekler. Rivada araziden baya kazik yediler ilk anlasmalari %50 idi ihaleyi ikinci olan sirket alinca hasilat gelirleri %27 e falan dustu. Ellerinde hic bir sey kalmadi. O isten %27 karsiligi olarak 600 milyon tl alcaklar. Hatta aldilar su an harciyorlar iste. Harcasinlar bakalim. Ama veciz bir söz vardir. Para harcarken kazanilir. O yuzden korkmayin o oyunla sampiyon olmalari cok zor biz olacaz insallah!
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

GS bu konuda verilebilecek en yanlış örneklerden biri daha en yakında cagne örnekleri var. Negredo için bu kadar konuştuk adamın kariyeri belli yani, cagneyi biz alsak bu paraya falan herhalde şuan dolmabahçede 5-6 kişi ölmüştü.
13m artı sonraki satıştan %25 pay bunu biz yapsak basın bizi her programda gömerdi gs alınca Sinan falan nasıl gazladı  20de gs de atar falan sonuç balon şuanda falcaoda gelse sırf forvetlere 12m maaş vermiş olacaklar bu sene bunların balonu sağlam patlayacak bizim 17-18 sezonu gibi Olcak ileri hat yaşlı ve alternatifsiz biz iki sağlam takviyeyle çok başka olurız

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son haberler  :)

Ben yönetimle konuşuyorum diyorum ki abi siz mi yalanlıyorsunuz adamların dediği tek laf bana, abi şu gelecek mi diyene hadi görüşürüz diyip kapatıyorum diyo o yüzden keyfinize bakın

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Diagneye 10 degil 13 verdiler. Maas 2.5 euro. Onu da elden cikaramazlarsa cok buyuk krize girecekler. Rivada araziden baya kazik yediler ilk anlasmalari %50 idi ihaleyi ikinci olan sirket alinca hasilat gelirleri %27 e falan dustu. Ellerinde hic bir sey kalmadi. O isten %27 karsiligi olarak 600 milyon tl alcaklar. Hatta aldilar su an harciyorlar iste. Harcasinlar bakalim. Ama veciz bir söz vardir. Para harcarken kazanilir. O yuzden korkmayin o oyunla sampiyon olmalari cok zor biz olacaz insallah!

Adil olsa 2 sene şampiyon olamazlardı zaten de bi derin nefes aldılar, ben zaten hiç bir zaman oyunlarından mücadelelerinden kormadım, tek korkum hep hakemler oldu.

Çevrimdışı 38life

Man. City maçini seyrediyorsunuzdur umarim. Avcının oynamak istediği oyunun ideal'e yakın şeklini görebilirsiniz. Ben malûm seyredemiyorum...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

Katiliyorum ve ayrica diagne kontra atak oynayan takim golcusu negredo ise topa sahip olan takim golcusu. Bu bakimdan negredo aslinda daha dogru profildi ama tutmadi olabilir yonetime kizamayiz. En azindan profil dogrydu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ben bu forumdaki taraftarımız için konuşuyorum, burda nispeten işin taktik teknik ekonomi ve güncel gerçekleri göz önüne alarak yorum yapan çok kaliteli bir ekip var. Burda da bi ara gözümüz dönmüştü bunu kendimi de katıyorum dediğim gibi, ama daha yere basan daha düzgün daha mantıklı şeyler yapıyoruz. Golcü konusunda katılıyorum ama konu kanat olduğu için kanattan bahsettim.

Burada da vardır da az sayıda ayrıca benim gibi düşünmek zorunda değil ki herkes her fikre saygım var katılırım katılmam o ayrı  :D çoğunlukla daha bilinçli taraftar var burada çünkü yaş ortalaması da yüksek bizim forumun onun da etkisi var. Benim okulda işte vs transfer yarıştıracak bir durumum olmadığı için ben gerçekçi bakıyorum ha belki fazla gerçekçiyim diye Gülhan gibi bazı arkadaşlar da kızıyor olabilir canları sağ olsun.  :) Ama 30 milyon taraftar var. Özellikle de sosyal medyadakiler ciddi derecede yönlendirme yapıyor taraftarı yanlış şekilde ve zararımıza bu durum. Örnek Vidal gibi adamı kim istemez ki. Ama Golcü almazsan ya da gol atamazsan şampiyon olamazsın. 2+2=4 kadar açık bu durum.  Burak ın ayağına bakacaksak bütün sene Boyd-Lens-Q7 gibi skorer olmayan adamların üstüne bir de Konop getireceksek. Burak ile Ljacic ve Buraksz Ljacic istatistikler ortada kim gol atacak bu takımda ben mi atacağım.  :D Öyle olunca Vidal e 4m çok para Vida ya 3 m çok para olduğu gibi. Başkan şu konuda haklı Pepe-Vida-Adri-GG gibi hat kurmuş cl takımı hattı bu şaka değil Babel-Talisca-Atiba gibi ligin mevkilerinde en iyi adamları vardı. ama diyor ya 4. olduk diye bu masrafa şampiyon olmazsan 300 de zarar edersin 500 de anlamadığı tek şey Negredo yerine Gomez olsaydı ya da Burak alınsaydı. Şampiyon biz olacaktık.

13m artı sonraki satıştan %25 pay bunu biz yapsak basın bizi her programda gömerdi gs alınca Sinan falan nasıl gazladı  20de gs de atar falan sonuç balon şuanda falcaoda gelse sırf forvetlere 12m maaş vermiş olacaklar bu sene bunların balonu sağlam patlayacak bizim 17-18 sezonu gibi Olcak ileri hat yaşlı ve alternatifsiz biz iki sağlam takviyeyle çok başka olurız

%25 satıştan pay var mı onu bilmiyorum varsa süper. Pepeye bonservissiz 5 verdik diye neler söylendi burda, şuan luyindama marcao diye kazmaları var bilmem kaç milyon euro verdiler, bir tek türkiyedekiler gazlıyor, her maç kırmızı penaltıları var, bizim mitrovic en az bunlar kadar performans verdi, vuruyolardı adamı ki adam geldiği paraya gitti. Algı böyle bir şey işte, adamlar hep kendi oyuncularını hep kendini överken, biz hep bardağın boş tarafından hep arabesk böyle maga be malbayım yak yak yak tarzı takıldığımız için moralmen çok çabuk yıkılıyoruz. Renklilerden çok hep kendimize zarar veren bizleriz, yok taraftarımız yok eski efsane futbolcularımız, ben bi kere bülent korkmazdan gs çok iyi hazırlanıyoruz yenicez çok önemli falan diye bir şey duymadım.

Çevrimiçi sefaköykartali

Direk kanat oynayabilen forvet alıp çözelim işi hem güvenin önüde kapanmamış hemde daha ekonomik çözüm olur ama elyonussi seçenekler içinse en iyi ve en zoru 3 transfer ile çok başka oluruz iyi Bi orta saha iyi Bi forvet kanat oynayabilen birde yerli kaleci bunlar yeter vidal olursa bize baskı yapacak takım çıkmaz buradada hucumda kilit açacak adamlar devreye girer iş bizde bitiyor şuan gsde tek korktuğum adam ümit öztürk gibi adamlarının bitmek bilmemesi yoksa falcao onlarda olsun bizde de Burak var
Sturridge ya da Abou gelse o da olur. Ama Burak sakatlık yaşadığı an bi kanadın Quaresma olacak demek bu. Burak oynadığı sürece boyd - ljajic - sturridge - burak dörtlüsü felaket olur da yine burağa bağlı kalmış olucaz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Falcao transferi Galatasaray için çok doğru bir transfer. Fatih terime böyle nokta golcü verildiğinde attırıyor. Ama Abdullah Avcı daha taktiksel oynattığı için Adebayor' da versen fayda alıyor, Mehmet Batdal da versen fayda alıyor. Kanat ve orta saha aldıktan sonra Babacar da gelse, Sturridge de gelse, Aboubakar da gelse verim alacaktır. Avcı' da önemli olan taktiğe yatkın, doğru profilde oyuncu almak. Şenol Güneş ve FT ' nin oyun anlayışlarında ise nokta golcülere ihtiyaç var. Bu da bizim için başka bir avantaj.

Falcao transferi Galatasaray için çok doğru bir transfer. Fatih terime böyle nokta golcü verildiğinde attırıyor. Ama Abdullah Avcı daha taktiksel oynattığı için Adebayor' da versen fayda alıyor, Mehmet Batdal da versen fayda alıyor. Kanat ve orta saha aldıktan sonra Babacar da gelse, Sturridge de gelse, Aboubakar da gelse verim alacaktır. Avcı' da önemli olan taktiğe yatkın, doğru profilde oyuncu almak. Şenol Güneş ve FT ' nin oyun anlayışlarında ise nokta golcülere ihtiyaç var. Bu da bizim için başka bir avantaj.

Fotoğrafındaki tek gerçek, diğer hepsi yalan  :bawling:

Çevrimiçi Necmi

Evet o dönem iş yapardı belki ama şuan bile bile lades yapmak onu almak demek. O zaman gelseydi Q7 ye de hiç bulaşmamış olacaktık üstelik. Şuan Q7 nin üstüne bir tane daha bela almak demek.

İşin acı tarafı Burak ve Ljacic sakat görünüyor Sivas maçında hücum hattında şu an takımda ayağına bakabileceğimiz tek oyuncu Q7.
tek ümidim taraftarın istemediği oyuncular hep başarılı oluyor :D
bana görede konop hatalı bir transfer olur.

Çevrimdışı mylife1903

Burada da vardır da az sayıda ayrıca benim gibi düşünmek zorunda değil ki herkes her fikre saygım var katılırım katılmam o ayrı  :D çoğunlukla daha bilinçli taraftar var burada çünkü yaş ortalaması da yüksek bizim forumun onun da etkisi var. Benim okulda işte vs transfer yarıştıracak bir durumum olmadığı için ben gerçekçi bakıyorum ha belki fazla gerçekçiyim diye Gülhan gibi bazı arkadaşlar da kızıyor olabilir canları sağ olsun.  :) Ama 30 milyon taraftar var. Özellikle de sosyal medyadakiler ciddi derecede yönlendirme yapıyor taraftarı yanlış şekilde ve zararımıza bu durum. Örnek Vidal gibi adamı kim istemez ki. Ama Golcü almazsan ya da gol atamazsan şampiyon olamazsın. 2+2=4 kadar açık bu durum.  Burak ın ayağına bakacaksak bütün sene Boyd-Lens-Q7 gibi skorer olmayan adamların üstüne bir de Konop getireceksek. Burak ile Ljacic ve Buraksz Ljacic istatistikler ortada kim gol atacak bu takımda ben mi atacağım.  :D Öyle olunca Vidal e 4m çok para Vida ya 3 m çok para olduğu gibi. Başkan şu konuda haklı Pepe-Vida-Adri-GG gibi hat kurmuş cl takımı hattı bu şaka değil Babel-Talisca-Atiba gibi ligin mevkilerinde en iyi adamları vardı. ama diyor ya 4. olduk diye bu masrafa şampiyon olmazsan 300 de zarar edersin 500 de anlamadığı tek şey Negredo yerine Gomez olsaydı ya da Burak alınsaydı. Şampiyon biz olacaktık.
Herkes gol atamaz anlatamiyoruz
Sistemle mistemle taktikle gol atilmaz
3 tane atarsin bis kaleye halisaha golu
Kimse forvete santrafora adam almaz calismayla falan gol atilsa
Herifler kaleciye 50-60 milyon veriyor

Iyi futbol iyi oyuncuyla oynanir
Bizim takimkn yarisi eliyle topu bos kaleye atamaz
Vidali alsan nolcek 25 tane mi atacak maradona mi bu cocuk 5 tane en cok atar
Buragin kili donse ilk5e oynarsin bu kurusikilikla

Artik hocanin bilecegi is ibbdeki gibi 45-50 golle besiktasta ancak 5. Olursun kaleci geleni aliyor her turku yiyor o cocugun durumunu cozssunler once. Kafasini sahaya versin biraz katki yapsin eli maca deysin 5-6 mac kaleci almali sampiyonluk maratonunda.
Vidali aldik
Bizim ozzi var onu naoacaz atacaz mi oyle luksumuz yok

Iki tane daha santrafor alsinlar vallahi bisi demem dogru oarayi bassinlar ama santrafor almadan vidala 4 vidaya3 bunlar buyuk paralar bizim icin.

Bu falkao olayinda araya girip alaydik arabayla tura cikardik yzuyilin kapagi olurdu bize imzaladigi an sakatliklari falan cikardi 10 senelik magara hayati bulurlardi, eskobarla akrabaligini falan yaArlardi herifler, amerikaya fetoyu ziyarete gitti diye montaj yapip sikivriye attirirladdi cocugu

Çevrimdışı mylife1903

tek ümidim taraftarın istemediği oyuncular hep başarılı oluyor :D
bana görede konop hatalı bir transfer olur.
Umuda bak be abi

Çevrimiçi Necmi

geçen sene için burak alınsa şampiyon olurduk deniyor. şimdi burak elimizde forvet alınmazsa şampiyon olamayız bir burakın ayağına
bakacağız deniyor bu işde ya geçen seneki için yapılan yorumlar yanlış yada bu sene için yapılanlar yanlış geçen sene başında alınsaydı şampiyon yapabilecek olan burak bu sene neden yapamıyor
merak ediyorum :alala:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

30 gol atmış. 20 si kasımpaşa devre arası onlar da bizim gibi golcü arıyorlardı zaten gol konusunda 10 katkı aldılar ve 8 i penaltı. Biz Burak tan 11 gol katkı aldık. Biz de Burak dışında Ljacic onun gelmesiyle katkı verdi ve 1 puan fazla aldılar sadece bizden 2. yarı.  O yüzden de taraftarı haklı olarak gitsin istiyor zaten çünkü  gs goller de kanat oyuncularından da orta sahadan da katkı aldılar. Onyekuru mesela çok iyi hamleydi. 1 yıl kiralık masrafı düşük verdiği katkı çok büyük. 1 önce ki sene Gomis olmasaydı. Geçen sene Onyekuru olmasaydı. Bu kadar desteğe rağmen şampiyon olamazlardı. Gerçi geçen sene yine olamayacaklardı. Başak yatmasaydı. Ama bir önce ki sene hem biz hem fb de yarıştaydı o sene ya bize ya fb ye kaptırırlardı. Gomis + saha dışı anca olabildiler. gs taraftarı da biliyor zaten o yüzden yırtınıyorlar Falcao için çünkü sakat olmayan Burak Diagne ye nal toplatır. Onyekuru da yok.  fb de hücum hattına verdi direk bu sene önceliği herkes farkında ligde şampiyonluğun ileri uçtan geçtiğini onların da arka taraf fecaat hala. Saha dışı tek başına yetmez bu sene gs ye o yüzden Falcao 7 değil 10 m istese verirler. Verirlerse de maalesef yine şampiyon olurlar. Biz gs gibi saha dışı katkımızı alsak ben de yırtınmam golcü de golcü diye ama lig bu sezon başı bakacaksın 3 takımın hücum hattına gs ye +1 fb ye + 0,5 bize -1 saha dışı yazacaksın. Karşılaştıracaksın.

Çevrimiçi Necmi

Herkes gol atamaz anlatamiyoruz
Sistemle mistemle taktikle gol atilmaz
3 tane atarsin bis kaleye halisaha golu
Kimse forvete santrafora adam almaz calismayla falan gol atilsa
Herifler kaleciye 50-60 milyon veriyor

Iyi futbol iyi oyuncuyla oynanir
Bizim takimkn yarisi eliyle topu bos kaleye atamaz
Vidali alsan nolcek 25 tane mi atacak maradona mi bu cocuk 5 tane en cok atar
Buragin kili donse ilk5e oynarsin bu kurusikilikla

Artik hocanin bilecegi is ibbdeki gibi 45-50 golle besiktasta ancak 5. Olursun kaleci geleni aliyor her turku yiyor o cocugun durumunu cozssunler once. Kafasini sahaya versin biraz katki yapsin eli maca deysin 5-6 mac kaleci almali sampiyonluk maratonunda.
Vidali aldik
Bizim ozzi var onu naoacaz atacaz mi oyle luksumuz yok

Iki tane daha santrafor alsinlar vallahi bisi demem dogru oarayi bassinlar ama santrafor almadan vidala 4 vidaya3 bunlar buyuk paralar bizim icin.

Bu falkao olayinda araya girip alaydik arabayla tura cikardik yzuyilin kapagi olurdu bize imzaladigi an sakatliklari falan cikardi 10 senelik magara hayati bulurlardi, eskobarla akrabaligini falan yaArlardi herifler, amerikaya fetoyu ziyarete gitti diye montaj yapip sikivriye attirirladdi cocugu
geçen sezon ligin en fazla gol atan takımı değilmiydik bütün olumsuzluklara ramen :alala:
eliyle topu boş kaleye atamayan oyuncularla ligin en fazla gol atan takımı olmuşuz :alala:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

geçen sene için burak alınsa şampiyon olurduk deniyor. şimdi burak elimizde forvet alınmazsa şampiyon olamayız bir burakın ayağına
bakacağız deniyor bu işde ya geçen seneki için yapılan yorumlar yanlış yada bu sene için yapılanlar yanlış geçen sene başında alınsaydı şampiyon yapabilecek olan burak bu sene neden yapamıyor
merak ediyorum :alala:

Geçen sene değil abi 3. şampiyonluğu alacağımız sene Burak alınsa dedim. Fabri-GG-Pepe-Vida-Adri-Atiba-Medel-Talisca-Babel-Q7-Burak olsaydı yani.  Geçen sezon sene başı gelseydi de olurduk. Devre arası Pepe-Babel gidince orta sıra takımına döndük maalesef hiç beklentimiz yokken bile Burak umutlandırdı taraftarı. Yoksa devre arası havlu atmıştık aslında.

Abi Burak maç kaçırmazsa Falcao gs ye gitmezse ligin en iyi golcüsü bizde zaten. Ama Burak hiç sakatlanmayacak maç kaçırmayacak ceza almayacak formsuz olmayacak ne kadar mümkün sence  :) Şimdi Sir Alex ferguson a mesaj yazdım sonda yazdığım hesaplama ligin şeklini belirliyor. oradan bakarsan ne demek istediği daha rahat anlarsın.  :)