Burada da vardır da az sayıda ayrıca benim gibi düşünmek zorunda değil ki herkes her fikre saygım var katılırım katılmam o ayrı
çoğunlukla daha bilinçli taraftar var burada çünkü yaş ortalaması da yüksek bizim forumun onun da etkisi var. Benim okulda işte vs transfer yarıştıracak bir durumum olmadığı için ben gerçekçi bakıyorum ha belki fazla gerçekçiyim diye Gülhan gibi bazı arkadaşlar da kızıyor olabilir canları sağ olsun.
Ama 30 milyon taraftar var. Özellikle de sosyal medyadakiler ciddi derecede yönlendirme yapıyor taraftarı yanlış şekilde ve zararımıza bu durum. Örnek Vidal gibi adamı kim istemez ki. Ama Golcü almazsan ya da gol atamazsan şampiyon olamazsın. 2+2=4 kadar açık bu durum. Burak ın ayağına bakacaksak bütün sene Boyd-Lens-Q7 gibi skorer olmayan adamların üstüne bir de Konop getireceksek. Burak ile Ljacic ve Buraksz Ljacic istatistikler ortada kim gol atacak bu takımda ben mi atacağım.
Öyle olunca Vidal e 4m çok para Vida ya 3 m çok para olduğu gibi. Başkan şu konuda haklı Pepe-Vida-Adri-GG gibi hat kurmuş cl takımı hattı bu şaka değil Babel-Talisca-Atiba gibi ligin mevkilerinde en iyi adamları vardı. ama diyor ya 4. olduk diye bu masrafa şampiyon olmazsan 300 de zarar edersin 500 de anlamadığı tek şey Negredo yerine Gomez olsaydı ya da Burak alınsaydı. Şampiyon biz olacaktık.
Herkes gol atamaz anlatamiyoruz
Sistemle mistemle taktikle gol atilmaz
3 tane atarsin bis kaleye halisaha golu
Kimse forvete santrafora adam almaz calismayla falan gol atilsa
Herifler kaleciye 50-60 milyon veriyor
Iyi futbol iyi oyuncuyla oynanir
Bizim takimkn yarisi eliyle topu bos kaleye atamaz
Vidali alsan nolcek 25 tane mi atacak maradona mi bu cocuk 5 tane en cok atar
Buragin kili donse ilk5e oynarsin bu kurusikilikla
Artik hocanin bilecegi is ibbdeki gibi 45-50 golle besiktasta ancak 5. Olursun kaleci geleni aliyor her turku yiyor o cocugun durumunu cozssunler once. Kafasini sahaya versin biraz katki yapsin eli maca deysin 5-6 mac kaleci almali sampiyonluk maratonunda.
Vidali aldik
Bizim ozzi var onu naoacaz atacaz mi oyle luksumuz yok
Iki tane daha santrafor alsinlar vallahi bisi demem dogru oarayi bassinlar ama santrafor almadan vidala 4 vidaya3 bunlar buyuk paralar bizim icin.
Bu falkao olayinda araya girip alaydik arabayla tura cikardik yzuyilin kapagi olurdu bize imzaladigi an sakatliklari falan cikardi 10 senelik magara hayati bulurlardi, eskobarla akrabaligini falan yaArlardi herifler, amerikaya fetoyu ziyarete gitti diye montaj yapip sikivriye attirirladdi cocugu