2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4297636 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı haluk.m

Yöneticilerden birinin oğlu olduğu iddia edilen twitter hesabı: https://twitter.com/scottking34

Abou ve konop işaret etmiş. Omar kim çıkaramadım, Mirin gidiyormuş.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yöneticilerden birinin oğlu olduğu iddia edilen twitter hesabı: https://twitter.com/scottking34

Abou ve konop işaret etmiş. Omar kim çıkaramadım, Mirin gidiyormuş.

Gelmesinler. Omar dediği de Niasse
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı haluk.m

Gelmesinler. Omar dediği de Niasse

Elyounoussi için çok yüksek opsiyon istiyorlardı muhtemelen Konop - Bolasie ikilisinden biri gelir, Onyekuru'nun mümkün olduğunu sanmıyorum.

Aboubakar sakat + maliyetli ?  Niasse ucuz olduğu için tercih edebilirler.

Çevrimiçi Georgetown

Şu zehirli oku atma :lol:
:lol: seneler seneler önce robinho beklemiştim sabahlara kadar uyumadan şimdi vidal bekliyorum olay olur gelirse. kono ve babacar da bence tam olarak istediğimiz oyuncular.
GURURLAN!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

En son sekil icin yaptigimiz transfer lensti kontrat ve bonservisi ile 20 milyon euroluk olduk.

Şimdi kimse kem küm yapmasın lensi burda çoğu istedi ve isteyenlerden biri de bendim, çok büyük yanıldım kabul ediyorum. Yine böyle bir şey yaşayacağımızı düşünüyorum, ama artık taraftar bir tık daha tecrübeli olduğu için o yüzden istemiyoruz artık böyle adamlar, 4-5 yıl önceki kafamızla olsak şuan kono geliyor diye hepimiz sevinçten konvoy yapardık.

:lol: seneler seneler önce robinho beklemiştim sabahlara kadar uyumadan şimdi vidal bekliyorum olay olur gelirse. kono ve babacar da bence tam olarak istediğimiz oyuncular.

Şu asrın kadrosu muhabbetleri döndüğü her sene sıkıntı yaşıyoruz o bakımdan dedim  :lol:

Bolaise en kötü tercih olur, yani tam bir anadolu topçusu sadece hızı var adamın. Konop>bolaise yani.
Bence ikisi de uygun değil ikisini de almayalım ama illa alınacaksa bola ve konoptan birisi, konop olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bolaise en kötü tercih olur, yani tam bir anadolu topçusu sadece hızı var adamın. Konop>bolaise yani.
Bence ikisi de uygun değil ikisini de almayalım ama illa alınacaksa bola ve konoptan birisi, konop olsun.
Bolaise yaşadığı sakatlık sonras ıçok düştü. Ayrıca EPL oyuncuları bitiriyor. EPL dışına çıkan oyuncular genelde oynayamıyorlar  :tabe: Ben de Konoplyanka illede olsun demiyorum ama Bolosie en son tercihim bile olmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Elyounoussi için çok yüksek opsiyon istiyorlardı muhtemelen Konop - Bolasie ikilisinden biri gelir, Onyekuru'nun mümkün olduğunu sanmıyorum.

Aboubakar sakat + maliyetli ?  Niasse ucuz olduğu için tercih edebilirler.

Onyekuru olsa isterim diğer kanat alternatiflerinden de en skoreri elyunusi olur ama maliyetli olur.

Golcü alsalar yeter sol kanata Burak-Güven ile de oynarız. Babacar Niasse Abou Strudige vs  yazılanların hiçbiri golcü değil ki. Her forvet oyuncusu golcü değildir. Takımda kim gol atacak Burak yokken.

Çevrimiçi Georgetown

Şu asrın kadrosu muhabbetleri döndüğü her sene sıkıntı yaşıyoruz o bakımdan dedim  :lol:
şenol güneş ya da farklı bir direktör olsaydı kesinlikle katılıyorum ama abdullah avcı oynayacağı oyunculara bir sistem içerisinde oynayacağını söyleyecek bir adam ve psikolojik olarak da araştırılıp alınan topçular istediği topçular. Dolayısıyla bu isimler vidal hariç bir sistem de parlayacak oyuncular tek güvencem budur. Vidal zaten tek çıksa yine parlar onda sıkıntı yok =)) Şenol güneşin ilk sezonundan daha baskın top oynayacağımızı düşünüyorum ve de fikret ormanın uefayı alıcaz sözü geliyo aklıma eğer bu oyuncular gelirse ve sistem oturursa uefayı almaktan ziyade o ligi öttürürüz diye düşünüyorum. He sonra şampiyonlar liginde tokatlarlar gruplardan sonra ama olsun. Şu kedigillerin muhabbetinden kurtuluruz en azından =)
GURURLAN!

Çevrimdışı mrred

Falcaonun 3 yıllık maliyeti 22 milyon euro.
Lens 20 diyordum fakat 15 imiş. Lensi sivasspor emre kilinc karsiliginda kiralik istiyormus. Maasinin yarisini bizim karsilamamizi istiyorlarmis. Lensi bu sene kiralik verip seneye maas alacagina karsilik bonservissiz verirsek zarari ufaltabiliriz . Lensten cok buyuk zarar ettik
The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Şimdi kimse kem küm yapmasın lensi burda çoğu istedi ve isteyenlerden biri de bendim, çok büyük yanıldım kabul ediyorum. Yine böyle bir şey yaşayacağımızı düşünüyorum, ama artık taraftar bir tık daha tecrübeli olduğu için o yüzden istemiyoruz artık böyle adamlar, 4-5 yıl önceki kafamızla olsak şuan kono geliyor diye hepimiz sevinçten konvoy yapardık.

Yoo şimdi bile milyonlarca taraftar sırf transfer olsun diye istiyorlar konop vs . Adı geçenlerden 1 tane golcü oyuncu yok. Sonra şampiyon olamayınca da yıllık 300-500 m zarar açıklayınca da paralar nerede diyecekler. my life diyor ya hep hafıza hakikaten haklı hiç akıllanmıyoruz. 1 tane golcü al sonra alabiliyorsan al Vidal i bir de kaleci yeter. Asıl sıkıntı elde kiler sınır ya doldu ya 1 adam kaldı. Roco-Lens-Q7 göndermeden biri gelemez zaten. Eğer golcü gelmezse gitmesi gerekenlere Vida ve Medel de eklemek lazım.

Çevrimdışı mrred

Yonetime ders oldu bir daha 28 ile 32 yas arasindaki hicbir hucum veya orta saha oyuncusuna bonservis odemezler. Odeseler bile maaslari az olur. Babel ile sozlesme yenilememeleri o bakimdan isabet oldu. boyd transferine benzer bir transfer bekliyorum. Orkan cinar bonservisi ile ve lensi de kiralik sivasa verirsek o is bize uygun olur. Emrenin maasi en fazla 1 milyon euro olur. Lens + orkan maasi 3 milyon civarlarinda
The great gig in the sky

Bolaise yaşadığı sakatlık sonras ıçok düştü. Ayrıca EPL oyuncuları bitiriyor. EPL dışına çıkan oyuncular genelde oynayamıyorlar  :tabe: Ben de Konoplyanka illede olsun demiyorum ama Bolosie en son tercihim bile olmaz  :tabe:

Sakatlık yaşamadan da bu adam böyleydi, klasik bi ara evertonun taktiği olan anadolu takımı taktiği defansta bekle sadece kontra taktiği için alınmış biri, hiç bir zaman büyük takım göremeyecekti göremedi de, bu taktiği az çok oynamya devam eden bile everton bile satıyorsa onu hiç hayır yok demektir.

şenol güneş ya da farklı bir direktör olsaydı kesinlikle katılıyorum ama abdullah avcı oynayacağı oyunculara bir sistem içerisinde oynayacağını söyleyecek bir adam ve psikolojik olarak da araştırılıp alınan topçular istediği topçular. Dolayısıyla bu isimler vidal hariç bir sistem de parlayacak oyuncular tek güvencem budur. Vidal zaten tek çıksa yine parlar onda sıkıntı yok =)) Şenol güneşin ilk sezonundan daha baskın top oynayacağımızı düşünüyorum ve de fikret ormanın uefayı alıcaz sözü geliyo aklıma eğer bu oyuncular gelirse ve sistem oturursa uefayı almaktan ziyade o ligi öttürürüz diye düşünüyorum. He sonra şampiyonlar liginde tokatlarlar gruplardan sonra ama olsun. Şu kedigillerin muhabbetinden kurtuluruz en azından =)

Şenol güneşin bir sistemi yok demek yanlış, daha çok sisteme göre adam diziyordu. Adam forvet eksik diyordu işte şu şu forvetler var diyordu biri pivot biri hızlı golcü falan hangisi olursa ona göre bir sistem yapmaya çalışıyordu, mali durumlardan dolayı. Şenol güneşin ilk sezonu kadar oynasak bile bana yeter, o sene inanılmaz keyif alıyordum, o paslaşmalar o goller falan, hala arasıra açıp bakarım gollere. İlk sene şampiyon olmaktan başka hedefim yok, avrupa hedefi falan koyup kendimizi şey yapmayalım, bi adam ilk şampiyonluğunu alsın. Sistemi direk cuk diye oturacak diye bir şey yok zaman gerekli, bu zaman öyle 1-2 ay değil, başakta 5 senede bir sistem oturttu. Tabi dediğin gibi istediği adamlar alındığı için sistemin oturma ihtimali ve zamanı hızlanır, ama bu hemen oturacağı anlamına gelmez. Fakat bu konuda en büyük şansımız nispeten kolay fikstür. Maçları kazandıkça oyuncuların güveni hocanın güveni artar ve işimiz nispeten daha kolaylaşır, hoca taraftar konusunda özellikle belirityor, ilk haftayı öyle böyle geçersek, ikinci üçüncü haftalar taraftarında etkisiyle o maçları da geçer ve sistemin oturma konusunda sağlam adımlar atmaya başlarız.

Çevrimdışı mrred

Bolasie ve konop buyuk kazik olur. Aman diyelim
The great gig in the sky

Yoo şimdi bile milyonlarca taraftar sırf transfer olsun diye istiyorlar konop vs . Adı geçenlerden 1 tane golcü oyuncu yok. Sonra şampiyon olamayınca da yıllık 300-500 m zarar açıklayınca da paralar nerede diyecekler. my life diyor ya hep hafıza hakikaten haklı hiç akıllanmıyoruz. 1 tane golcü al sonra alabiliyorsan al Vidal i bir de kaleci yeter. Asıl sıkıntı elde kiler sınır ya doldu ya 1 adam kaldı. Roco-Lens-Q7 göndermeden biri gelemez zaten. Eğer golcü gelmezse gitmesi gerekenlere Vida ve Medel de eklemek lazım.

Ben bu forumdaki taraftarımız için konuşuyorum, burda nispeten işin taktik teknik ekonomi ve güncel gerçekleri göz önüne alarak yorum yapan çok kaliteli bir ekip var. Burda da bi ara gözümüz dönmüştü bunu kendimi de katıyorum dediğim gibi, ama daha yere basan daha düzgün daha mantıklı şeyler yapıyoruz. Golcü konusunda katılıyorum ama konu kanat olduğu için kanattan bahsettim.

Çevrimiçi Necmi

zemin nasıl acaba bu yaz hastalanmamıştır inşallah
nevzat demir böyle olduğuna göre stad nasıldır bundan çıkarabiliriz

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

nevzat demir böyle olduğuna göre stad nasıldır bundan çıkarabiliriz
Zemin muhtesem gorunuyor
The great gig in the sky

Çevrimiçi Georgetown

Sakatlık yaşamadan da bu adam böyleydi, klasik bi ara evertonun taktiği olan anadolu takımı taktiği defansta bekle sadece kontra taktiği için alınmış biri, hiç bir zaman büyük takım göremeyecekti göremedi de, bu taktiği az çok oynamya devam eden bile everton bile satıyorsa onu hiç hayır yok demektir.

Şenol güneşin bir sistemi yok demek yanlış, daha çok sisteme göre adam diziyordu. Adam forvet eksik diyordu işte şu şu forvetler var diyordu biri pivot biri hızlı golcü falan hangisi olursa ona göre bir sistem yapmaya çalışıyordu, mali durumlardan dolayı. Şenol güneşin ilk sezonu kadar oynasak bile bana yeter, o sene inanılmaz keyif alıyordum, o paslaşmalar o goller falan, hala arasıra açıp bakarım gollere. İlk sene şampiyon olmaktan başka hedefim yok, avrupa hedefi falan koyup kendimizi şey yapmayalım, bi adam ilk şampiyonluğunu alsın. Sistemi direk cuk diye oturacak diye bir şey yok zaman gerekli, bu zaman öyle 1-2 ay değil, başakta 5 senede bir sistem oturttu. Tabi dediğin gibi istediği adamlar alındığı için sistemin oturma ihtimali ve zamanı hızlanır, ama bu hemen oturacağı anlamına gelmez. Fakat bu konuda en büyük şansımız nispeten kolay fikstür. Maçları kazandıkça oyuncuların güveni hocanın güveni artar ve işimiz nispeten daha kolaylaşır, hoca taraftar konusunda özellikle belirityor, ilk haftayı öyle böyle geçersek, ikinci üçüncü haftalar taraftarında etkisiyle o maçları da geçer ve sistemin oturma konusunda sağlam adımlar atmaya başlarız.

Şenol güneşin sistemi yok demedim mutlaka var adam 50 yıldır futbolun içinde ve çok da severim kendisini. Ama Şenol güneşin kurduğu her sistemi kolaylıkla kitleyebiliyorsun bana göre ve de katılmayabilirsin ama bir nebze de olsa biliç ve aybabanın üstüne gelmesi ve yeni stad heyecan fln baya bi faydasını gördü bu demek değildir ki türkiyede ki en büyük hoca değil tam olarak türkiyedeki en büyük ve en başarılı hoca ama a.a belki de benim istediğim ve sevdiğim sistem hocası olduğu için bana daha başarılı olacakmış gibi geliyo umarım yanılmam çünkü hoca kim olursa olsun sezon sonunda Şampiyonluk isterim her kulvarda uefa lig ve türkiye kupası.
GURURLAN!

Çevrimiçi Necmi

4-5 yıl önceki konop olsaydı şu andada konvoy yapıyor olurduk değişen taraftar değil konop :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Falcaonun 3 yıllık maliyeti 22 milyon euro.
Lens 20 diyordum fakat 15 imiş. Lensi sivasspor emre kilinc karsiliginda kiralik istiyormus. Maasinin yarisini bizim karsilamamizi istiyorlarmis. Lensi bu sene kiralik verip seneye maas alacagina karsilik bonservissiz verirsek zarari ufaltabiliriz . Lensten cok buyuk zarar ettik

İnş gelmez gelirse de maaşları falan gecikir babel vs kazan kaldırırlar ya da beddua etmek gibi olacak(dönüp dolaşıp bizi bulmasın diyeceğim de zaten yarısı sakat takımın) ama hafif hafif sakatlıklar yaşayıp oynayamaz. günahım kadar sevmem ama akıllıca iş yapıyorlar. oynarsa parasını çıkartır. stoper bek vs olsa verseler bu paraları sevinirim de direk elit golcüye verince ucuz bile.

Negredo 2.5 m bonservis. 1 yıl maaş  4,2 toplam 6,7 m Lens 1.5 + 4,1 m bons 2 yıl maaş 2,2 + 2,25 + 2,3 (12 m bu yıl da kalırsa) kağıt üstünde Falcao yu biz alsaydık bizi yazardım şampiyon. şimdi gs alır olamazlarsa ki inş. onlar da Falcao için benzer hesabı yaparlar.  Olurlarsa biz nasıl Gomez e verilen 5.5 m un lafını etmedik onlar da 7 m un lafını etmez.

Gelirken 33 yaşında Burak a 2.5 m verilir mi diyordu bizim taraftar. Ama 2.7 m maaş isteyen konop a neredeyse mbappe muamelesi yapıyor gelsin diye can atılıyor. Gelirse seneye negredo lens hesabına onu da ekler paralar nerede derler..

Çevrimdışı mrred

Emre kilincin sozlesmesi 2020 de bitiyormus. Cok bonservis isteyebileceklerini de sanmiyorum. Bu cocuk da is var son iki sezondur degisik hocalarla calismasina ragmen performansi dusmemis tam tersi yukselmis bu iyiye isaret
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

Emre kilincin sozlesmesi 2020 de bitiyormus. Cok bonservis isteyebileceklerini de sanmiyorum. Bu cocuk da is var son iki sezondur degisik hocalarla calismasina ragmen performansi dusmemis tam tersi yukselmis bu iyiye isaret
Emre Kılınç ve Güven yedekte çok iyi katkı verir umarım olur bu transfer
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mrred

Bu arada pedronun hava topu istatistikleri fransadaki beklerin hava topu istatistikleri icinde ilk 5 icinde. Gayet iyi
The great gig in the sky