Bolaise yaşadığı sakatlık sonras ıçok düştü. Ayrıca EPL oyuncuları bitiriyor. EPL dışına çıkan oyuncular genelde oynayamıyorlar
Ben de Konoplyanka illede olsun demiyorum ama Bolosie en son tercihim bile olmaz 
Sakatlık yaşamadan da bu adam böyleydi, klasik bi ara evertonun taktiği olan anadolu takımı taktiği defansta bekle sadece kontra taktiği için alınmış biri, hiç bir zaman büyük takım göremeyecekti göremedi de, bu taktiği az çok oynamya devam eden bile everton bile satıyorsa onu hiç hayır yok demektir.
şenol güneş ya da farklı bir direktör olsaydı kesinlikle katılıyorum ama abdullah avcı oynayacağı oyunculara bir sistem içerisinde oynayacağını söyleyecek bir adam ve psikolojik olarak da araştırılıp alınan topçular istediği topçular. Dolayısıyla bu isimler vidal hariç bir sistem de parlayacak oyuncular tek güvencem budur. Vidal zaten tek çıksa yine parlar onda sıkıntı yok =)) Şenol güneşin ilk sezonundan daha baskın top oynayacağımızı düşünüyorum ve de fikret ormanın uefayı alıcaz sözü geliyo aklıma eğer bu oyuncular gelirse ve sistem oturursa uefayı almaktan ziyade o ligi öttürürüz diye düşünüyorum. He sonra şampiyonlar liginde tokatlarlar gruplardan sonra ama olsun. Şu kedigillerin muhabbetinden kurtuluruz en azından =)
Şenol güneşin bir sistemi yok demek yanlış, daha çok sisteme göre adam diziyordu. Adam forvet eksik diyordu işte şu şu forvetler var diyordu biri pivot biri hızlı golcü falan hangisi olursa ona göre bir sistem yapmaya çalışıyordu, mali durumlardan dolayı. Şenol güneşin ilk sezonu kadar oynasak bile bana yeter, o sene inanılmaz keyif alıyordum, o paslaşmalar o goller falan, hala arasıra açıp bakarım gollere. İlk sene şampiyon olmaktan başka hedefim yok, avrupa hedefi falan koyup kendimizi şey yapmayalım, bi adam ilk şampiyonluğunu alsın. Sistemi direk cuk diye oturacak diye bir şey yok zaman gerekli, bu zaman öyle 1-2 ay değil, başakta 5 senede bir sistem oturttu. Tabi dediğin gibi istediği adamlar alındığı için sistemin oturma ihtimali ve zamanı hızlanır, ama bu hemen oturacağı anlamına gelmez. Fakat bu konuda en büyük şansımız nispeten kolay fikstür. Maçları kazandıkça oyuncuların güveni hocanın güveni artar ve işimiz nispeten daha kolaylaşır, hoca taraftar konusunda özellikle belirityor, ilk haftayı öyle böyle geçersek, ikinci üçüncü haftalar taraftarında etkisiyle o maçları da geçer ve sistemin oturma konusunda sağlam adımlar atmaya başlarız.