2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4306379 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Samet Ç

Falcao bugün bitiyor 1-2 güne KAP açıklaması gelir. Bizim gizemli yıldızında zamanı geldi artık.  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Kagawa 2,750m€ net para alıyor olan Dortmund'a oldu  :evillol:

Kagawa bize ısınmadı, ilk 11 oynamak istiyordu Şenol hoca haklı olarak oynatmadı. Schürrle'ye olumsuz referans veren de bu japon askeri diyorlar ama ????

japon değil bu kagawa japon akıllı olur kuzey kore li filan bu :D

Çevrimdışı haluk.m

japon değil bu kagawa japon akıllı olur kuzey kore li filan bu :D

Aslında tam Japon  :kop:   Tamam akıllı, çalışkan ve hatta onurlu insanlar olarak biliriz ama acayip ilginç insanlar.  Her türlü pislik, kıllık var adamlarda.

gs kupa maçında VAR'a çağırmayan abdülkadir bitigen ödüllendirilmiş.

Bizim maça mustafa öğretmenoğlu verilmiş.(Geçen sene erzurum maçını hatırlayın)

ilk hafta hakemleri belli olmuş.

aynı düzen devam ediyor.

[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2019, 13:43:45 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kagawa La Liga 2'de mücadele eden Real Zaragoza'ya transfer oldu.

Yok artık inanamıyorum ya, herhalde bunun gözler kısık olduğu için ispanya premier lig yazısını görünce direk imzalamış yanındaki 2 yazısını görememiş. Beşiktaş istiyor seni sen gidip ispanya 2.ligteki takıma. Gerçekten pes yani.

Çevrimiçi 38life

Kagawa futbolu kafasında bitirdiği için böyle bir tercih yaptı. Beşiktaş'a zarar vermek istemedi diye düşünüyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Kagawa La Liga 2'de mücadele eden Real Zaragoza'ya transfer oldu.
La Liga olsunda birincisi ikincisi fark etmez demiş galiba   :D
Bizden aldığının 5'te birini bile vermezler, maaşının bir kısmını Dortmund verecek herhalde.

Çevrimiçi 38life

takımı karıştırır caner arkada uslu duran bir tip değil. aziz boşa gözden çıkartmadı onu.
kim bilir fenere verilirse ben şaşırmam. :D
Caner neyse de asıl Quaresma'yi napcaz. Büyük sıkıntı

Çevrimdışı tuncaboylu

Real Zaragoza geçen sene ikinci ligde 15. olmuş.

Herif erken emeklilik derdine düştü herhalde, alamadığımız iyi olmuş.

Çevrimiçi Necmi

Caner neyse de asıl Quaresma'yi napcaz. Büyük sıkıntı

kadroda tutanlar düşünsün onuda.

Çevrimdışı sosyalkartal

ya a spor musun falcao tv mi gına getirdiniz  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sosyalkartal

kagawa bir daha üst düzey futbol oynayamayacağı için zaragoza tercihini yaptı Türk futbolunun sertliği de bunda bir etken zaten 2 sene sonra futbolu bırakacak
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sosyalkartal

doğrulatamadım Sturridge ile her konuda anlaştık kulubüyle görüşmeler devam ediyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

doğrulatamadım Sturridge ile her konuda anlaştık kulubüyle görüşmeler devam ediyor
Transfermarktta adam boşta görünüyor  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

ya a spor musun falcao tv mi gına getirdiniz  :lol:
Bütün spor kanalları iki haftadır Falcao transferiyle yatıp kalkıyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

kagawa bir daha üst düzey futbol oynayamayacağı için zaragoza tercihini yaptı Türk futbolunun sertliği de bunda bir etken zaten 2 sene sonra futbolu bırakacak
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı haluk.m

https://eksisozluk.com/without-club--5905399   

:kop: :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2019, 14:00:57 jokerhm ]

Çevrimiçi Samet Ç

Hani Balotelli'yi alıyorduk Vodafone sponsorluğuyla.

Çevrimiçi Samet Demir

Boşta olan adam için kulübü ile neden görüşüyoruz. Biz bu kızı oğlumuza alacağız ama nasıl birisidir falan diye mi soracağız?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

Beyler ömer toprak bize geliyor sanirim. O zaman vida gidici
The great gig in the sky

Beyler ömer toprak bize geliyor sanirim. O zaman vida gidici

ömer vidadan daha sakar yalan haberdir inşallah kaynak ne ?

Çevrimdışı sosyalkartal

Hani Balotelli'yi alıyorduk Vodafone sponsorluğuyla.
Balotelli hakkında açıklama yaptım Balotelli 1 yıllık sözleşme istiyor adamın imza parası hastalığı var emperyalist düzene karşı  :kop:

Çevrimdışı sosyalkartal

Boşta olan adam için kulübü ile neden görüşüyoruz. Biz bu kızı oğlumuza alacağız ama nasıl birisidir falan diye mi soracağız?

çünkü kulübünün uzatma gibi bir ihtimali var